Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sagesse Burlesque Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:38 uto, 18. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Pa smijes ti postavljat pitanja, kao sto ja smijem padat u ":shock:" :P
Ali stvarno, ako sve kuzis (a ak budes kolokvirala, onda pretpostavljam da je tome tako), za dan dva mozes naucit za 5 bez problema. (A ako ne kuzis, onda ti preporucam da se potrudis skuzit jer se bojim da ce ti se bezveze onda sve nagomilat kasnije jer ne budes ni novo nis kuzila...)
Pa smijes ti postavljat pitanja, kao sto ja smijem padat u " "
Ali stvarno, ako sve kuzis (a ak budes kolokvirala, onda pretpostavljam da je tome tako), za dan dva mozes naucit za 5 bez problema. (A ako ne kuzis, onda ti preporucam da se potrudis skuzit jer se bojim da ce ti se bezveze onda sve nagomilat kasnije jer ne budes ni novo nis kuzila...)
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 11:43 sri, 19. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Sagesse Burlesque"]Sada sam dobila odgovor i na više pitanja od postavljenih, ali još uvijek ne za sva postavljena.[/quote]
Događa se. Na ovom Forumu pogotovo. :g:
[quote]Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio :?: ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje?[/quote]
Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?
Sagesse Burlesque (napisa): | Sada sam dobila odgovor i na više pitanja od postavljenih, ali još uvijek ne za sva postavljena. |
Događa se. Na ovom Forumu pogotovo.
Citat: | Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje? |
Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 23:32 pet, 21. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]
Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?[/quote]
Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. :D
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. :D
Ah, a na kraju, ako se majka priroda ne pobrine zadovoljiti Gaussovu raspodjelu, netko mora. :D
Uglavnom ništa što sam napisala nije bila kritika niti izraz nezadovoljstva.
veky (napisa): |
Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo? |
Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove.
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen.
Ah, a na kraju, ako se majka priroda ne pobrine zadovoljiti Gaussovu raspodjelu, netko mora.
Uglavnom ništa što sam napisala nije bila kritika niti izraz nezadovoljstva.
_________________ מתימטיקה
Zadnja promjena: Sagesse Burlesque; 11:51 sub, 22. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 18:19 sub, 22. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Sagesse Burlesque"]Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. :D
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. :D
[/quote]
Ah, da. Je, to zna biti skliski teren... no uglavnom je takav kad se netko sažali nad studentima, pa ide "snižavati kriterije". Ja bar mogu reći za svoje pismene... particija koje se prilično čvrsto držim (ako mi ne stigne neka "direktiva odozgo": ) je:
[0..44]U[45..59]U[60..74]U[75..89]U[90..100] .
Eto. Nije tajna. :-)
Sagesse Burlesque (napisa): | Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove.
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen.
|
Ah, da. Je, to zna biti skliski teren... no uglavnom je takav kad se netko sažali nad studentima, pa ide "snižavati kriterije". Ja bar mogu reći za svoje pismene... particija koje se prilično čvrsto držim (ako mi ne stigne neka "direktiva odozgo": ) je:
Eto. Nije tajna.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)

|
Postano: 9:13 čet, 27. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]
[/quote]
pozdrav!
a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? :D mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! :shock: neka čudna godina bila ili što?
p.s. heh, tek sam nakadno shvatio da sam na krivom podforumu...
:lol: mogu li ipak dobiti odgovor, iako se radi konkretno o elementarnoj matematici??!
hvala!
veky (napisa): |
Eto. Nije tajna.
|
pozdrav!
a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! neka čudna godina bila ili što?
p.s. heh, tek sam nakadno shvatio da sam na krivom podforumu...
mogu li ipak dobiti odgovor, iako se radi konkretno o elementarnoj matematici??!
hvala!
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 8:17 pet, 28. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Stormbringer"][quote="veky"]
[/quote]
a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? :D[/quote]
Meni još nijednom (bar po pitanju ocjenâ pismenog: ).
[quote] mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! :shock: neka čudna godina bila ili što?[/quote]
??
Rezultati mojih rokova su javni,
http://web.math.hr/~veky/em/rok040920/em040920rez.xls & http://web.math.hr/~veky/em/rok040220/em040220rez.xls .
I u njima se lijepo vidi da je poštovana ova gornja particija.
Očito pričamo o različitim stvarima :?:
Stormbringer (napisa): | veky (napisa): |
Eto. Nije tajna.
|
a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ??  |
Meni još nijednom (bar po pitanju ocjenâ pismenog: ).
Citat: | mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! neka čudna godina bila ili što? |
??
Rezultati mojih rokova su javni,
http://web.math.hr/~veky/em/rok040920/em040920rez.xls & http://web.math.hr/~veky/em/rok040220/em040220rez.xls .
I u njima se lijepo vidi da je poštovana ova gornja particija.
Očito pričamo o različitim stvarima
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BigFOot Forumaš(ica)

|