Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izbori za studentski zbor 26.1.2005
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 9:27 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Anamari pa ti si zasigurno pravi primjer kako studenti razmisljaju pobjegla prvim brodom kada je SZ tonuo.....
Anamari pa ti si zasigurno pravi primjer kako studenti razmisljaju pobjegla prvim brodom kada je SZ tonuo.....

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 10:28 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Anamari pa ti si zasigurno pravi primjer kako studenti razmisljaju pobjegla prvim brodom kada je SZ tonuo.....[/quote]
Oh goste :rotfl:

anamari je "pobjegla" od SUMA-e i SZ-PMF-MO-a [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=4260#4260]kada su u njeno ime zatrazili novce od SZ-a[/url] u sklopu one [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=514]afere sa SUMA-inih 60000 kuna[/url], a od cijelog "SZ"-a [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1647]mi je bas jedino ona pomogla i to mnogo[/url].
Naravno, ovom SZ-u je bilo toliko bitno sto se desava na fakultetskom vijecu da ju do dana dansnjeg nisu maknuli sa popisa predstavnika studenata :roll:
Anonymous (napisa):

Oh goste Valjam se po podu od smijeha

anamari je "pobjegla" od SUMA-e i SZ-PMF-MO-a kada su u njeno ime zatrazili novce od SZ-a u sklopu one afere sa SUMA-inih 60000 kuna, a od cijelog "SZ"-a mi je bas jedino ona pomogla i to mnogo.
Naravno, ovom SZ-u je bilo toliko bitno sto se desava na fakultetskom vijecu da ju do dana dansnjeg nisu maknuli sa popisa predstavnika studenata Rolling Eyes

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 11:44 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Anamari pa ti si zasigurno pravi primjer kako studenti razmisljaju pobjegla prvim brodom kada je SZ tonuo.....[/quote]

Ja sam se samo maknula od ljudi s kojima nije moguca zrela i odrasla komunikacija. A i ne volim kad mi netko laze u facu. Uz to, lose reagiram kad se od mene ocekuje da zauzmem podanicki stav.
8)
To bi bili moji razlozi odlaska. I sad mi je bas lijepo. :D
Anonymous (napisa):

Ja sam se samo maknula od ljudi s kojima nije moguca zrela i odrasla komunikacija. A i ne volim kad mi netko laze u facu. Uz to, lose reagiram kad se od mene ocekuje da zauzmem podanicki stav.
Cool
To bi bili moji razlozi odlaska. I sad mi je bas lijepo. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Astrea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:35 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iako nisam student vec gotovo godinu dana, odlucila sam se javiti na Forum kako bih, kao nekadasnja clanica SZ-a, dala svoju podrsku STOP-u.
A ono sto me je zapravo potaknulo na ovo javljanje, je poziv na Sjednicu SZ-a PMF-a. Pocetkom sijecnja primila sam nekoliko telefonskih poziva od strane SZ-a koji sam tom prilikom obavijestila da nisam vise njihov clan jer sam diplomirala (iako bi oni to i trebali znati, zar ne?)...no izleda da to i nije previse bitno jer sam nakon par dana dobila poziv na Sjednicu SZ-a!?!?!
Toliko o pravilnosti rada proslog saziva SZ-a.
Lijep pozdrav

G.
Iako nisam student vec gotovo godinu dana, odlucila sam se javiti na Forum kako bih, kao nekadasnja clanica SZ-a, dala svoju podrsku STOP-u.
A ono sto me je zapravo potaknulo na ovo javljanje, je poziv na Sjednicu SZ-a PMF-a. Pocetkom sijecnja primila sam nekoliko telefonskih poziva od strane SZ-a koji sam tom prilikom obavijestila da nisam vise njihov clan jer sam diplomirala (iako bi oni to i trebali znati, zar ne?)...no izleda da to i nije previse bitno jer sam nakon par dana dobila poziv na Sjednicu SZ-a!?!?!
Toliko o pravilnosti rada proslog saziva SZ-a.
Lijep pozdrav

G.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 19:55 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jeste trganje plakata prijavili Povjerenstvu za prigovore? Mislim, ako član izbornog povjerenstva trga plakate kandidata, to se mora ticati Povjerenstva za prigovore.
Jeste trganje plakata prijavili Povjerenstvu za prigovore? Mislim, ako član izbornog povjerenstva trga plakate kandidata, to se mora ticati Povjerenstva za prigovore.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 2:20 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zrzy"]Jeste trganje plakata prijavili Povjerenstvu za prigovore? Mislim, ako član izbornog povjerenstva trga plakate kandidata, to se mora ticati Povjerenstva za prigovore.[/quote]

afaik, pzp na math ne postoji, a ako se ikome mozemo zaliti, to je upravo iz.pov.... pa si sad misli :roll: :rotfl:

eto.. prosao je i taj dan... proslo je suceljavanje sa start listom...
nadajmo se da ce sve biti online u neko skoro vrijeme (nazalost, cinise da nece prije izbora nikako biti moguce)
pa cete moci uzivati u raznima izjavama, kao sto smo i mi uzivali :g:

u svakom slucaju, pozivam vas, vase prijatelje i sve ostale koje poznajete i da studiraju na pmfu:
[b][size=24][color=indigo]izadjite na izbore![/color][/size][/b]
i glasajte po svojoj savjesti :wink:

tih par sekundi zbilja mozete odvojiti za svoju buducnost na ovom fakultetu i sveucilistu.... :g:
zrzy (napisa):

afaik, pzp na math ne postoji, a ako se ikome mozemo zaliti, to je upravo iz.pov.... pa si sad misli Rolling Eyes Valjam se po podu od smijeha

eto.. prosao je i taj dan... proslo je suceljavanje sa start listom...
nadajmo se da ce sve biti online u neko skoro vrijeme (nazalost, cinise da nece prije izbora nikako biti moguce)
pa cete moci uzivati u raznima izjavama, kao sto smo i mi uzivali Mr. Green

u svakom slucaju, pozivam vas, vase prijatelje i sve ostale koje poznajete i da studiraju na pmfu:
izadjite na izbore!
i glasajte po svojoj savjesti Wink

tih par sekundi zbilja mozete odvojiti za svoju buducnost na ovom fakultetu i sveucilistu.... Mr. Green

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:22 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=18][b]3 dana prije izbora donesen proracun za narednu godinu (2005.).[/b][/size]

[size=18][b]Vise o tome u [color=red][url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3317]ovom topicu[/url][/color].[/b][/size]
3 dana prije izbora donesen proracun za narednu godinu (2005.).

Vise o tome u ovom topicu.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 4:16 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispričavam se unaprijed na offtopicu koji ću upravo posijati, ali ne mogu si pomoći.
Pratim ovaj topic od početka, a i upoznat sam sa svom situacijom od 2002. pa nadalje i sve ovo mi se čini tragi-komičnim. Ne bih htio uvrijediti rad SUMAe, a još manje STOPa, ali dođe mi da se pitam, koja je korist?

Sa jedne strane imamo studentsku udrugu matematičara, SUMA, čiji je vođa osoba koja 4 godine nije napredovala na fakultetu, a članovi se ponašaju kao djeca koja bi se igrala politike, te su ljubomorna na tuđe plakate. Za čitavo vrijeme mog studiranja, SUMA nije ništa napravila što bi poboljšalo status studenata na fakultetu, čak je i odmogla studentima jer ih nije obavjestila o ukidajnima dodatnih rokova.

Sa druge strane imamo STOP, organizaciju (udrugu ili kakav već status ima) koja se, čini mi se, upustila u borbu sa vjetrenjačama. Nemojte me krivo shvatiti, jako je pohvalno to što pokušavate postići, ali čini mi se da su rezultati izbora već unaprijed određeni.

Ja sam odrastao okružen idejama o demokraciji, slobodi, pravednosti, moralu i istini, ali, nažalost, članovi SUME su očito odrasli na nekom drugom mjestu ili je jednostavno - problem u meni. Nadam se da je ipak problem u meni, jer svoje probleme lagano rješavam.

Ispričavam se ponovo na ovom offtopicu.
Ispričavam se unaprijed na offtopicu koji ću upravo posijati, ali ne mogu si pomoći.
Pratim ovaj topic od početka, a i upoznat sam sa svom situacijom od 2002. pa nadalje i sve ovo mi se čini tragi-komičnim. Ne bih htio uvrijediti rad SUMAe, a još manje STOPa, ali dođe mi da se pitam, koja je korist?

Sa jedne strane imamo studentsku udrugu matematičara, SUMA, čiji je vođa osoba koja 4 godine nije napredovala na fakultetu, a članovi se ponašaju kao djeca koja bi se igrala politike, te su ljubomorna na tuđe plakate. Za čitavo vrijeme mog studiranja, SUMA nije ništa napravila što bi poboljšalo status studenata na fakultetu, čak je i odmogla studentima jer ih nije obavjestila o ukidajnima dodatnih rokova.

Sa druge strane imamo STOP, organizaciju (udrugu ili kakav već status ima) koja se, čini mi se, upustila u borbu sa vjetrenjačama. Nemojte me krivo shvatiti, jako je pohvalno to što pokušavate postići, ali čini mi se da su rezultati izbora već unaprijed određeni.

Ja sam odrastao okružen idejama o demokraciji, slobodi, pravednosti, moralu i istini, ali, nažalost, članovi SUME su očito odrasli na nekom drugom mjestu ili je jednostavno - problem u meni. Nadam se da je ipak problem u meni, jer svoje probleme lagano rješavam.

Ispričavam se ponovo na ovom offtopicu.

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:58 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"] Sa druge strane imamo STOP, organizaciju (udrugu ili kakav već status ima) koja se, čini mi se, upustila u borbu sa vjetrenjačama. Nemojte me krivo shvatiti, jako je pohvalno to što pokušavate postići, ali čini mi se da su rezultati izbora već unaprijed određeni.[/quote]samo nek se zna, S.T.O.P. nije udruga nego samo inicijativa u kojoj suraduju ljudi istih (ili barem jako slicnih) ciljeva jer znaju da sto nas je vise, to nam je lakse :)
glede vjetrenjaca - mozda. ali znas ono kad imas crva u .. straznjici :), koji ti ne da mira i sve dok se ne bacis na te vjetrenjace se samo vrpoljis u stolici i misli ti lutaju k njima (vjetrenjacama :)), koliko god se pokusavao bavit necim gdje sigurno nema vjetrenjaca.
mada nekad znaju jako ic na zivce, ti crvi su jedna jako super stvar :D
Lord Sirius (napisa):
samo nek se zna, S.T.O.P. nije udruga nego samo inicijativa u kojoj suraduju ljudi istih (ili barem jako slicnih) ciljeva jer znaju da sto nas je vise, to nam je lakse Smile
glede vjetrenjaca - mozda. ali znas ono kad imas crva u .. straznjici Smile, koji ti ne da mira i sve dok se ne bacis na te vjetrenjace se samo vrpoljis u stolici i misli ti lutaju k njima (vjetrenjacama Smile), koliko god se pokusavao bavit necim gdje sigurno nema vjetrenjaca.
mada nekad znaju jako ic na zivce, ti crvi su jedna jako super stvar Very Happy

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 12:48 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vazna napomena:

DA BI [b]MOGLI PRISTUPITI GLASANJU[/b] MORATE SA SOBOM IMATI [size=18][b][color=red]INDEKS ILI X-sicu[/color][/b][/size].
Vazna napomena:

DA BI MOGLI PRISTUPITI GLASANJU MORATE SA SOBOM IMATI INDEKS ILI X-sicu.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 12:53 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Lord Sirius (napisa):[/b]
[quote]
Nemojte me krivo shvatiti, jako je pohvalno to što pokušavate postići, ali čini mi se da su rezultati izbora već unaprijed određeni.[/quote]

Određeni su ukoliko studenti ne uzađu na izbore (što je, po mom skromnom mišljenju, lako moguće). Pogledajte samo koliko nas je jučer bilo na sučeljavanju?
Bunili smo se da nas nitko ne obavještava što se po faksu događa i sad se ljudi potrude svuda zaljepiti plakate i SVI su ih mogli vidjeti (vjerujem da su ih i vidjeli) ali jednostavno nisu došli! E sad, zašto nisu došli ako su znali gdje mogu doći i kad? :? Tome se ne mogu načuditi.
Kako sad očekivati da će ljudi izaći na izbore kad još uvijek (očito) nisu zainteresirani. Ne vjerujem da se do sutra može nešto napraviti. Jedino da stavite na razglas na faks (ako to postoji). Mada sumnjam da će i to pomoći.
Stvarno cijenim sve što S.T.O.P. radi (ili pokušava) i iskreno se nadam da će doći bar 50% studenata na izbore.
Ja ću izaći! :D
Lord Sirius (napisa):
Citat:

Nemojte me krivo shvatiti, jako je pohvalno to što pokušavate postići, ali čini mi se da su rezultati izbora već unaprijed određeni.

Određeni su ukoliko studenti ne uzađu na izbore (što je, po mom skromnom mišljenju, lako moguće). Pogledajte samo koliko nas je jučer bilo na sučeljavanju?
Bunili smo se da nas nitko ne obavještava što se po faksu događa i sad se ljudi potrude svuda zaljepiti plakate i SVI su ih mogli vidjeti (vjerujem da su ih i vidjeli) ali jednostavno nisu došli! E sad, zašto nisu došli ako su znali gdje mogu doći i kad? Confused Tome se ne mogu načuditi.
Kako sad očekivati da će ljudi izaći na izbore kad još uvijek (očito) nisu zainteresirani. Ne vjerujem da se do sutra može nešto napraviti. Jedino da stavite na razglas na faks (ako to postoji). Mada sumnjam da će i to pomoći.
Stvarno cijenim sve što S.T.O.P. radi (ili pokušava) i iskreno se nadam da će doći bar 50% studenata na izbore.
Ja ću izaći! Very Happy

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 13:58 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]E sad, zašto nisu došli ako su znali gdje mogu doći i kad? :? Tome se ne mogu načuditi.[/quote]ja znam. ne da im se, pa je svaka isprika super isprika. ali nema veze sad, ljudi je bilo koliko je bilo - sad je bitno da ljudi koji su tamo BILI pricaju sta su tamo vidjeli i culi, da informiraju sto vise ljudi mogu! kristina, bas super sto si bila - sada se i na tebe prenosi duznost upilavanja ljudi o tome kada, kako i zasto izbori, tko&sto se nudi... pa tjeranje ljudi da gledaju plakate, znam da ih je puno ali to je zato sto ima puno informacija koje do sada nisu bile prezentirane ljudima, a oni imaju pravo znat jer se radi o njihovim pravima.
[quote]Kako sad očekivati da će ljudi izaći na izbore kad još uvijek (očito) nisu zainteresirani. Ne vjerujem da se do sutra može nešto napraviti. Jedino da stavite na razglas na faks (ako to postoji). Mada sumnjam da će i to pomoći.[/quote]a cuj... valjda ce bit zamjetna neka guzva i nekakav stol u predvorju fakulteta. tko je znatizeljan - znatizeljan je!
[quote]Stvarno cijenim sve što S.T.O.P. radi (ili pokušava) i iskreno se nadam da će doći bar 50% studenata na izbore.
Ja ću izaći! :D[/quote]hvala i :thumbup:
kristina (napisa):
E sad, zašto nisu došli ako su znali gdje mogu doći i kad? Confused Tome se ne mogu načuditi.
ja znam. ne da im se, pa je svaka isprika super isprika. ali nema veze sad, ljudi je bilo koliko je bilo - sad je bitno da ljudi koji su tamo BILI pricaju sta su tamo vidjeli i culi, da informiraju sto vise ljudi mogu! kristina, bas super sto si bila - sada se i na tebe prenosi duznost upilavanja ljudi o tome kada, kako i zasto izbori, tko&sto se nudi... pa tjeranje ljudi da gledaju plakate, znam da ih je puno ali to je zato sto ima puno informacija koje do sada nisu bile prezentirane ljudima, a oni imaju pravo znat jer se radi o njihovim pravima.
Citat:
a cuj... valjda ce bit zamjetna neka guzva i nekakav stol u predvorju fakulteta. tko je znatizeljan - znatizeljan je!
Citat:
Ja ću izaći! Very Happy
hvala i Thumb up!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:00 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Vezano uz suceljavanje[/b], ostao sam duzan jedno pojasnjenje... :-s

Dakle, bio sam tamo vecinu vremena, s namjerom da samo slusam "sto djeca pricaju" ;) no u jednom trenutku je receno (od strane nekog iz STOPa) da su "[i]dva asistenta i jedan izvanredni profesor javno napisali da nikoga nije bilo na sjednici gdje se glasalo o [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1647]peticiji za povrat treceg ispitnog roka[/url][/i]" (citat po sjecanju). :-s Na to je kolega Bezjak reagirao burnom optuzbom da je to laz i da su njegovi kolege bili na svim sjednicama vezanim uz taj rok. :shock:

Kako je to direktno prozivanje spomenute trojice (prof. Antonica, Krcka i mene) da lazemo, napustio sam suceljavanje, u nadi da cu naci zapisnik sporne sjednice, no to mi nije poslo za rukom :( pa sam se samo vratio i rekao kolegi Bezjaku da sam bio na sjednici i da studentskih predstavnika stvarno nije bilo. :) Veky me podrzao. :D

Kolega Bezjak je ponovio da su bili, a onda je pocelo prepucavanje o kojoj sjednici je rijec, iako sam jasno naveo datum i temu o kojoj se raspravljalo. :roll:

Kao sto sam tada kolegi Bezjaku (i ostalim pristunima) obecao, danas se na glavnoj oglasnoj ploci Fakulteta nalazi fotokopija zapisnika, s naglasenim popisom odsutnih (gdje su popisana sva 4 studentska predstavnika) i tockom 3.1. kojom se odbija zahtjev studenata. :|

Eto, toliko sam od jucer ostao duzan. 8)
Vezano uz suceljavanje, ostao sam duzan jedno pojasnjenje... Eh?

Dakle, bio sam tamo vecinu vremena, s namjerom da samo slusam "sto djeca pricaju" Wink no u jednom trenutku je receno (od strane nekog iz STOPa) da su "dva asistenta i jedan izvanredni profesor javno napisali da nikoga nije bilo na sjednici gdje se glasalo o peticiji za povrat treceg ispitnog roka" (citat po sjecanju). Eh? Na to je kolega Bezjak reagirao burnom optuzbom da je to laz i da su njegovi kolege bili na svim sjednicama vezanim uz taj rok. Shocked

Kako je to direktno prozivanje spomenute trojice (prof. Antonica, Krcka i mene) da lazemo, napustio sam suceljavanje, u nadi da cu naci zapisnik sporne sjednice, no to mi nije poslo za rukom Sad pa sam se samo vratio i rekao kolegi Bezjaku da sam bio na sjednici i da studentskih predstavnika stvarno nije bilo. Smile Veky me podrzao. Very Happy

Kolega Bezjak je ponovio da su bili, a onda je pocelo prepucavanje o kojoj sjednici je rijec, iako sam jasno naveo datum i temu o kojoj se raspravljalo. Rolling Eyes

Kao sto sam tada kolegi Bezjaku (i ostalim pristunima) obecao, danas se na glavnoj oglasnoj ploci Fakulteta nalazi fotokopija zapisnika, s naglasenim popisom odsutnih (gdje su popisana sva 4 studentska predstavnika) i tockom 3.1. kojom se odbija zahtjev studenata. Neutral

Eto, toliko sam od jucer ostao duzan. Cool

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 9:01 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="Nesi"]preljepljeni su SVI nasi plakati - pod tima smatram plakate koji navode nas program, kandidate, motiviraju ljude za izlazak i slicno... ove sporne ste ionako potrgali, pa niste imali sta preljepljivati....[/quote]
Budimo precizniji: trgali su Nikola Rezek i Maroje Portada. Maroje Portada je clan izbornog povjerenstva ovog fakulteta :shock:, kao sto si i ti :!:

Cinjenica da ti Ivancice vise nisi dodiplomski student ovog fakulteta (afaik, diplomirala davnih dana) i da si clan izbornog povjerenstva koji se upusta u forumaska prepucavanja sa kandidatima liste koja je suparnik listi udruge u kojoj si ti glasnogovornica cini ovo izborno povjerenstvo nezakonitim.
:prodike:

Way to go Ivancice :-s :roll:

..a o Maroju, clanu izbornog povjerenstva koji trga suparnicke plakate.... :roll:[/quote]

Hm!
Nisam još diplomirala - nažalost.
I ne znam tko je Nikola Režek
I otkad znam da sam član povjerenstva, ne prepucavam se! (ne usko vezano za tu temu)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Nesi (napisa):
preljepljeni su SVI nasi plakati - pod tima smatram plakate koji navode nas program, kandidate, motiviraju ljude za izlazak i slicno... ove sporne ste ionako potrgali, pa niste imali sta preljepljivati....

Budimo precizniji: trgali su Nikola Rezek i Maroje Portada. Maroje Portada je clan izbornog povjerenstva ovog fakulteta Shocked, kao sto si i ti Exclamation

Cinjenica da ti Ivancice vise nisi dodiplomski student ovog fakulteta (afaik, diplomirala davnih dana) i da si clan izbornog povjerenstva koji se upusta u forumaska prepucavanja sa kandidatima liste koja je suparnik listi udruge u kojoj si ti glasnogovornica cini ovo izborno povjerenstvo nezakonitim.
Drzim prodike

Way to go Ivancice Eh? Rolling Eyes

..a o Maroju, clanu izbornog povjerenstva koji trga suparnicke plakate.... Rolling Eyes

Hm!
I otkad znam da sam član povjerenstva, ne prepucavam se! (ne usko vezano za tu temu)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:55 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Hm!
I otkad znam da sam član povjerenstva, ne prepucavam se! (ne usko vezano za tu temu)[/quote]
Sorry (tebi, a i Sinisi), Sinisa Rezek :) bivsi predsjednik SUMA-e

:-s ali ivancice.. ja sam bio na tvojoj diplomskoj zabavi u prostorima SUMA-e prije dvije godine :-s
Ivančica (napisa):
Hm!

Sorry (tebi, a i Sinisi), Sinisa Rezek Smile bivsi predsjednik SUMA-e

Eh? ali ivancice.. ja sam bio na tvojoj diplomskoj zabavi u prostorima SUMA-e prije dvije godine Eh?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:21 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="Ivančica"]Hm!
I otkad znam da sam član povjerenstva, ne prepucavam se! (ne usko vezano za tu temu)[/quote]
Sorry (tebi, a i Sinisi), Sinisa Rezek :) bivsi predsjednik SUMA-e

:-s ali ivancice.. ja sam bio na tvojoj diplomskoj zabavi u prostorima SUMA-e prije dvije godine :-s[/quote]

Ak je bio 11. mjesec, onda je to bio moj rođendan.
Hm... ili ima još neka Ivančica?
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Ivančica (napisa):
Hm!

Sorry (tebi, a i Sinisi), Sinisa Rezek Smile bivsi predsjednik SUMA-e

Eh? ali ivancice.. ja sam bio na tvojoj diplomskoj zabavi u prostorima SUMA-e prije dvije godine Eh?

Ak je bio 11. mjesec, onda je to bio moj rođendan.
Hm... ili ima još neka Ivančica?

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 12:48 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kaj nisu danas izbori? :?: :?:

Kako onda jedna uvazena clanica izbornog povjerenstva surfa po netu i ulazi u sukobe s kandidatima za SZ? :?: :roll:
Kaj nisu danas izbori? Question Question

Kako onda jedna uvazena clanica izbornog povjerenstva surfa po netu i ulazi u sukobe s kandidatima za SZ? Question Rolling Eyes

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 13:15 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Kaj nisu danas izbori? :?: :?:

Kako onda jedna uvazena clanica izbornog povjerenstva surfa po netu i ulazi u sukobe s kandidatima za SZ? :?: :roll:[/quote]

Možda zato jer radi?!?!
anamari (napisa):
Kaj nisu danas izbori? Question Question

Kako onda jedna uvazena clanica izbornog povjerenstva surfa po netu i ulazi u sukobe s kandidatima za SZ? Question Rolling Eyes

Možda zato jer radi?!?!

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 13:25 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kad bi onda trebala biti na izborima? Kakav ste raspored napravili?

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 13:34 sri, 26. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]A kad bi onda trebala biti na izborima? Kakav ste raspored napravili?[/quote]

Raspored je takav da sam ja zamjena, ako ustreba.
anamari (napisa):

Raspored je takav da sam ja zamjena, ako ustreba.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 3 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum