Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izbori za studentski zbor 26.1.2005
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 15:50 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]Kako ono ide ... spremaš ražanj a zec je još u šumi :twisted: Ako će i biti ponovljenih izbora, morat ćeš se pošteno namučiti da dokažeš svoju nepristranost (u koju dubuko, duboko sumnjam :twisted: ). Osim ako ne misliš na izbore 2006 (ako ćemo se držat onog da su ovi trebali biti u 11. mjesecu 2004e) :rotfl: :rotfl:[/quote]
:) ali ja i mislim na izbore 2006. :)

a na ponovljenim izborima, afaik, stop nece mijenjati svoje kandidature. I, uostalom, u kojem to trenutku nisam bio u stanju podijeliti svoje uloge clana cumeza i clana stopa? :?

:pm:

vsego: :)

IPF printa listice. Afaik, nije definirano zakonom da li ista pise o koalicijskim listama na listicima :-k drugim rijecima, ostavljeno je na diskreciju IPF-a. Ovaj je IPF odlucio zapisati kandidate po abecednom redu, sto je "slucajno" ispalo 1,2,1,1. Drugim rijecima: na 1 su bili sve STOP-ovi kandidati i Petar Bezjak :evil:

al dobro :roll: :)
nemo (napisa):
Kako ono ide ... spremaš ražanj a zec je još u šumi Twisted Evil Ako će i biti ponovljenih izbora, morat ćeš se pošteno namučiti da dokažeš svoju nepristranost (u koju dubuko, duboko sumnjam Twisted Evil ). Osim ako ne misliš na izbore 2006 (ako ćemo se držat onog da su ovi trebali biti u 11. mjesecu 2004e) Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

Smile ali ja i mislim na izbore 2006. Smile

a na ponovljenim izborima, afaik, stop nece mijenjati svoje kandidature. I, uostalom, u kojem to trenutku nisam bio u stanju podijeliti svoje uloge clana cumeza i clana stopa? Confused

Poziv za preseljenje u Private Message

vsego: Smile

IPF printa listice. Afaik, nije definirano zakonom da li ista pise o koalicijskim listama na listicima Think drugim rijecima, ostavljeno je na diskreciju IPF-a. Ovaj je IPF odlucio zapisati kandidate po abecednom redu, sto je "slucajno" ispalo 1,2,1,1. Drugim rijecima: na 1 su bili sve STOP-ovi kandidati i Petar Bezjak Evil or Very Mad

al dobro Rolling Eyes Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 16:13 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Jos jedno pitanje neupucenog, a ocito znatizeljnog asistenta: zasto su svuda po plakatima pisale liste ("lista STOP", "koalicijska lista SUME: START"), a na listicima su, koliko sam shvatio, bili popisani pojedinci, bez pripadnosti listama?
Preciznije, zanima me:

1. Tko odredjuje sto pise na listicu?

2. (daleko vaznije) Zasto uz pojedince nije moglo pisati i na cijoj su listi (kao sto na glasackim listicima za predsjednicke izbore pishe koje stranke podrzavaju doticnog kandidata)?

Hvala!
[/quote]

Jao kako je to ono išlo ... na listićima su kandidati posloženi po redu kako su na kandidacijskom popisu (nema to veze sa koalicijskim listama), koji je pretpostavljam, posložen abecedno.

Sadržaj listića ne predviđa ime koalicijske liste, već informacije o imenu i prezimenu kandidat, godini i smjeru studija + podatci o zamjeniku.

Sve to određuje IPF. I sve je ovo opisano u nekakvim člancima zakona/pravilnika koje sam ja sad lijen tražiti :D
vsego (napisa):

Jos jedno pitanje neupucenog, a ocito znatizeljnog asistenta: zasto su svuda po plakatima pisale liste ("lista STOP", "koalicijska lista SUME: START"), a na listicima su, koliko sam shvatio, bili popisani pojedinci, bez pripadnosti listama?
Preciznije, zanima me:

1. Tko odredjuje sto pise na listicu?

2. (daleko vaznije) Zasto uz pojedince nije moglo pisati i na cijoj su listi (kao sto na glasackim listicima za predsjednicke izbore pishe koje stranke podrzavaju doticnog kandidata)?

Hvala!

Jao kako je to ono išlo ... na listićima su kandidati posloženi po redu kako su na kandidacijskom popisu (nema to veze sa koalicijskim listama), koji je pretpostavljam, posložen abecedno.

Sadržaj listića ne predviđa ime koalicijske liste, već informacije o imenu i prezimenu kandidat, godini i smjeru studija + podatci o zamjeniku.

Sve to određuje IPF. I sve je ovo opisano u nekakvim člancima zakona/pravilnika koje sam ja sad lijen tražiti Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:19 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, ali to znaci da IPF - ako zeli - [b]smije[/b] dodati informaciju o listi, kako bi bolje informiralo glasace? :)

Ako je tako, apeliram na novi IPF da tako postupi, a na STOPovce i STARTovce da se - u tom slucaju - klone ikakvih sugestija u blizini izbornih mjesta. 8)
Ok, ali to znaci da IPF - ako zeli - smije dodati informaciju o listi, kako bi bolje informiralo glasace? Smile

Ako je tako, apeliram na novi IPF da tako postupi, a na STOPovce i STARTovce da se - u tom slucaju - klone ikakvih sugestija u blizini izbornih mjesta. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 19:34 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel netko zna: je li moguće da statut fakulteta prije 2002. kad je donesena ova verzija nije imao stavku o max. 8 godina studiranja pa se ovo ne primijenjuje na one koji su upisani prije 2002.? Nije mi jasno kako bi se inače mogli kandidirati oni kojima je ovo već minimalno 7. godina studija?
Jel netko zna: je li moguće da statut fakulteta prije 2002. kad je donesena ova verzija nije imao stavku o max. 8 godina studiranja pa se ovo ne primijenjuje na one koji su upisani prije 2002.? Nije mi jasno kako bi se inače mogli kandidirati oni kojima je ovo već minimalno 7. godina studija?

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 19:50 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Nije mi jasno kako bi se inače mogli kandidirati oni kojima je ovo već minimalno 7. godina studija?

[/quote]

Mogu biti izabrani. A onda mogu upisati i neki drugi studij, i uz plaćanje.
Nisu to veliki troškovi u usporedbi s proračunom SZ-a :-)

- Nenad.
Citat:
Nije mi jasno kako bi se inače mogli kandidirati oni kojima je ovo već minimalno 7. godina studija?

Mogu biti izabrani. A onda mogu upisati i neki drugi studij, i uz plaćanje.
Nisu to veliki troškovi u usporedbi s proračunom SZ-a Smile

- Nenad.

[Vrh]
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 20:43 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]Jel netko zna: je li moguće da statut fakulteta prije 2002. kad je donesena ova verzija nije imao stavku o max. 8 godina studiranja pa se ovo ne primijenjuje na one koji su upisani prije 2002.? Nije mi jasno kako bi se inače mogli kandidirati oni kojima je ovo već minimalno 7. godina studija?[/quote]

U sadašnjem statutu stoji:

Članak 87.

Student može samo jedanput ponovno upisati istu godinu studija uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije.

Status redovitog studenta, koji studira uz potporu Ministarstva ima student za vrijeme propisanoga trajanja studija, a najduže za vrijeme koje je za trećinu duže od propisanoga trajanja studija, odnosno do kraja školske godine u kojoj taj rok istječe.

Polaznik koji je izgubio status redovitog studenta iz prethodnoga stavka ovoga članka ima pravo završiti započeti studij uz osiguravanje naknade troškova studija prema posebnoj odluci koju donosi dekan na prijedlog Fakultetskog kolegija.

[b]Ukupno trajanje studiranja ne može iznositi više od osam godina, u koje se vrijeme ne računa vrijeme mirovanja obveza redovitih studenata osim u izuzetnim slučajevima, a na temelju posebne odluke vijeća odsjeka.[/b]
Anja (napisa):

U sadašnjem statutu stoji:

Članak 87.

Student može samo jedanput ponovno upisati istu godinu studija uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije.

Status redovitog studenta, koji studira uz potporu Ministarstva ima student za vrijeme propisanoga trajanja studija, a najduže za vrijeme koje je za trećinu duže od propisanoga trajanja studija, odnosno do kraja školske godine u kojoj taj rok istječe.

Polaznik koji je izgubio status redovitog studenta iz prethodnoga stavka ovoga članka ima pravo završiti započeti studij uz osiguravanje naknade troškova studija prema posebnoj odluci koju donosi dekan na prijedlog Fakultetskog kolegija.

Ukupno trajanje studiranja ne može iznositi više od osam godina, u koje se vrijeme ne računa vrijeme mirovanja obveza redovitih studenata osim u izuzetnim slučajevima, a na temelju posebne odluke vijeća odsjeka.

Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:05 ned, 30. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Khm... da sam da se slozim zu sa Nemom... CONG nikome ne prica tko je tko i sto je sto... ako nas netko pita upizomo ga na listu na kojoj pise tko je tko, ili im objasnimo da postoje dvije koalicije. TOCKA...

Tu vise nesmijemo nista drugo... To je ono NEUTRALNO u nasem promatranju... :)
Khm... da sam da se slozim zu sa Nemom... CONG nikome ne prica tko je tko i sto je sto... ako nas netko pita upizomo ga na listu na kojoj pise tko je tko, ili im objasnimo da postoje dvije koalicije. TOCKA...

Tu vise nesmijemo nista drugo... To je ono NEUTRALNO u nasem promatranju... Smile

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 0:04 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerujte ljudi nakon svega ovoga, cisto sumnjam da cu ja opet imati prste u CONgu. Sto se tice CONGovih uputa studentima o kojim izborima se radi, congovci su i jedino takve upute dobili. Tj. salabahter, o SZ, PMFu, tko ide dalje, vijece, predstavnik, predsjednik i takve stvari. I to je bilo odgovarano samo na direktni upit. Ali jedna zanimljiva stvar, je ta da bar pola (matematicari nemojte me sad uzeti na noz zbog ovakve definicije) congovaca isto uopce nije znalo nista o izborima, za sta su, za koga su, tko je tko i sta je sta. Tako da sam im ja i dan prije i u toku izbora objasnjavao. Toliko o nepristranosti.
Vjerujte ljudi nakon svega ovoga, cisto sumnjam da cu ja opet imati prste u CONgu. Sto se tice CONGovih uputa studentima o kojim izborima se radi, congovci su i jedino takve upute dobili. Tj. salabahter, o SZ, PMFu, tko ide dalje, vijece, predstavnik, predsjednik i takve stvari. I to je bilo odgovarano samo na direktni upit. Ali jedna zanimljiva stvar, je ta da bar pola (matematicari nemojte me sad uzeti na noz zbog ovakve definicije) congovaca isto uopce nije znalo nista o izborima, za sta su, za koga su, tko je tko i sta je sta. Tako da sam im ja i dan prije i u toku izbora objasnjavao. Toliko o nepristranosti.

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 0:39 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]Vjerujte ljudi nakon svega ovoga, cisto sumnjam da cu ja opet imati prste u CONgu. Sto se tice CONGovih uputa studentima o kojim i
...
je tko i sta je sta. Tako da sam im ja i dan prije i u toku izbora objasnjavao. Toliko o nepristranosti.[/quote]
sva je prilika da ce izbori biti ponovno odrzani i sva je prilika da sadasnji predsjednik SZ-a nece imati svoje prste u predlaganju, tj imenovanju IPF-a, te je sva prilika da ce i ćong imati mnogo jednostavniji posao (tj da prisutnost brojanju glasova nece biti uvjetovana tvojom osobnom prisutnoscu).

video nadzor i streaming bi isto bio kul, moguce i zastitari.

Ćong je, sve u svemu, obavio dobar posao i bilo bi steta da ne postane tradicionalan za odrzavanje studentskih izbora na Brdu, a jos bi vise bilo steta da sa vremenom ne preraste okvire PMF-a :)
BoMark (napisa):
Vjerujte ljudi nakon svega ovoga, cisto sumnjam da cu ja opet imati prste u CONgu. Sto se tice CONGovih uputa studentima o kojim i
...
je tko i sta je sta. Tako da sam im ja i dan prije i u toku izbora objasnjavao. Toliko o nepristranosti.

sva je prilika da ce izbori biti ponovno odrzani i sva je prilika da sadasnji predsjednik SZ-a nece imati svoje prste u predlaganju, tj imenovanju IPF-a, te je sva prilika da ce i ćong imati mnogo jednostavniji posao (tj da prisutnost brojanju glasova nece biti uvjetovana tvojom osobnom prisutnoscu).

video nadzor i streaming bi isto bio kul, moguce i zastitari.

Ćong je, sve u svemu, obavio dobar posao i bilo bi steta da ne postane tradicionalan za odrzavanje studentskih izbora na Brdu, a jos bi vise bilo steta da sa vremenom ne preraste okvire PMF-a Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 3:26 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ok, ali to znaci da IPF - ako zeli - [b]smije[/b] dodati informaciju o listi, kako bi bolje informiralo glasace? :)

Ako je tako, apeliram na novi IPF da tako postupi, a na STOPovce i STARTovce da se - u tom slucaju - klone ikakvih sugestija u blizini izbornih mjesta. 8)[/quote]

Nisam siguran da li IPF to smije napraviti. Mi smo tako nešto htjeli da bude na listićima, ali u Zakonu o SZ-u piše da [i]glasaćki listić sadrži:... blablabla...[/i]

Uglavnom, nije formulacija "može sadržavati" ili "nužno sadrži" nego baš eksplicitno "sadrži". Treba pitatio pravnike koliko je ta formulacija kruta...
vsego (napisa):
Ok, ali to znaci da IPF - ako zeli - smije dodati informaciju o listi, kako bi bolje informiralo glasace? Smile

Ako je tako, apeliram na novi IPF da tako postupi, a na STOPovce i STARTovce da se - u tom slucaju - klone ikakvih sugestija u blizini izbornih mjesta. Cool

Nisam siguran da li IPF to smije napraviti. Mi smo tako nešto htjeli da bude na listićima, ali u Zakonu o SZ-u piše da glasaćki listić sadrži:... blablabla...

Uglavnom, nije formulacija "može sadržavati" ili "nužno sadrži" nego baš eksplicitno "sadrži". Treba pitatio pravnike koliko je ta formulacija kruta...

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 3:34 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Ćong je, sve u svemu, obavio dobar posao i bilo bi steta da ne postane tradicionalan za odrzavanje studentskih izbora na Brdu, a jos bi vise bilo steta da sa vremenom ne preraste okvire PMF-a :)[/quote]

oj, oj, do toga, cini mi se, nece doci, jel hej, ipak je Cumez na kraju krajeva (neregistrirani) klub studenata PMFa!!

;)

ah, ti [size=16][color=red][b]STOP[/b][/color][/size]ovci, kakvi li su samo megalomani, oni bi u [size=16][color=blue][b]START[/b][/color][/size]u htjeli svijet da promijene!!

:-P
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Ćong je, sve u svemu, obavio dobar posao i bilo bi steta da ne postane tradicionalan za odrzavanje studentskih izbora na Brdu, a jos bi vise bilo steta da sa vremenom ne preraste okvire PMF-a Smile

oj, oj, do toga, cini mi se, nece doci, jel hej, ipak je Cumez na kraju krajeva (neregistrirani) klub studenata PMFa!!

Wink

ah, ti STOPovci, kakvi li su samo megalomani, oni bi u STARTu htjeli svijet da promijene!!

Razz

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 8:35 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nicolas"]
Nisam siguran da li IPF to smije napraviti. Mi smo tako nešto htjeli da bude na listićima, ali u Zakonu o SZ-u piše da [i]glasaćki listić sadrži:... blablabla...[/i][/quote]

Koliko se sjećam na FFZGu su uz ime kandidata imali popis udruga koje ga podržavaju. Mislim da bi se onda i kod nas tako nešto moglo.
Nicolas (napisa):

Nisam siguran da li IPF to smije napraviti. Mi smo tako nešto htjeli da bude na listićima, ali u Zakonu o SZ-u piše da glasaćki listić sadrži:... blablabla...

Koliko se sjećam na FFZGu su uz ime kandidata imali popis udruga koje ga podržavaju. Mislim da bi se onda i kod nas tako nešto moglo.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:47 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="Nicolas"]Nisam siguran da li IPF to smije napraviti. Mi smo tako nešto htjeli da bude na listićima, ali u Zakonu o SZ-u piše da [i]glasaćki listić sadrži:... blablabla...[/i][/quote]
Koliko se sjećam na FFZGu su uz ime kandidata imali popis udruga koje ga podržavaju. Mislim da bi se onda i kod nas tako nešto moglo.[/quote]

Pise li u zakonu da na listicu pise i naslov "[i]Glasacki listic[/i]"? :lol: ;)

Ma, kuzim tu pravnu stranu... :( Moj apel ostaje [b]AKO[/b] je izvedivo, jer mislim da dodatna informacija moze samo koristiti... 8)
nemo (napisa):
Nicolas (napisa):

Pise li u zakonu da na listicu pise i naslov "Glasacki listic"? Laughing Wink

Ma, kuzim tu pravnu stranu... Sad Moj apel ostaje AKO je izvedivo, jer mislim da dodatna informacija moze samo koristiti... Cool

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:53 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="policija o dogadjajima pred rektoratom"]U srijedu, 26. siječnja 2005. godine zbog navodnih neregularnosti na studentskim izborima intervenciju policije zatražio je [b]G. S.[/b] (1980.), [b]inače jedan od kandidata[/b] na izborima za Studentski zbor i Fakultetsko vijeće. Naime, 26. siječnja u vremenu od 7 do 21 sat i na Prirodoslovno matematičkom fakultetu održavali su se izbori za studentske predstavnike u Studentski zbor i Fakultetsko vijeće. Kako je G.S. naveo, oko 19 sati u prostorije fakulteta u Zvonimirovoj ulici došao je nepoznati muškarac u društvu s više drugih mladića predstavivši se kao član Sveučilišne izborne kontrole a koji je uzeo glasačke kutije s glasačkim listićima i prenio ih na Pravni fakultet, gdje bi se trebali biti prebrojati u prisutnosti Izbornog povjerenstva. Na Pravnom fakultetu zatečeno je nekoliko osoba među kojima je bio predsjednik Povjerenstva, [color=red][b]predstavnik Gonga[/b][/color] i drugi članovi Povjerenstva koji su izjavili da su samoinicijativno prebacili kutije na Pravni fakulteta, budući su ih studenti na PMF-u ometali u poslu, te da im je [b]rektor Pravnog fakulteta[/b] usmeno odobrio prebrojavanje listića u prostorijama istoga. Drugog postupanje policije nije bilo. Studentski izbori-ispravak informacije Dana 27. siječnja 2005. [color=red][b]PU zagrebačku obavijestili su predstavnici GONG-a da na studentskim izborima nije bilo njihovih predstavnika.[/b][/color][/quote]
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bomark, pazi da te ne tuze za "lazno" predstavljanje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

[i]Jelda nema bolje od nase policije....[/i] :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
policija o dogadjajima pred rektoratom (napisa):
U srijedu, 26. siječnja 2005. godine zbog navodnih neregularnosti na studentskim izborima intervenciju policije zatražio je G. S. (1980.), inače jedan od kandidata na izborima za Studentski zbor i Fakultetsko vijeće. Naime, 26. siječnja u vremenu od 7 do 21 sat i na Prirodoslovno matematičkom fakultetu održavali su se izbori za studentske predstavnike u Studentski zbor i Fakultetsko vijeće. Kako je G.S. naveo, oko 19 sati u prostorije fakulteta u Zvonimirovoj ulici došao je nepoznati muškarac u društvu s više drugih mladića predstavivši se kao član Sveučilišne izborne kontrole a koji je uzeo glasačke kutije s glasačkim listićima i prenio ih na Pravni fakultet, gdje bi se trebali biti prebrojati u prisutnosti Izbornog povjerenstva. Na Pravnom fakultetu zatečeno je nekoliko osoba među kojima je bio predsjednik Povjerenstva, predstavnik Gonga i drugi članovi Povjerenstva koji su izjavili da su samoinicijativno prebacili kutije na Pravni fakulteta, budući su ih studenti na PMF-u ometali u poslu, te da im je rektor Pravnog fakulteta usmeno odobrio prebrojavanje listića u prostorijama istoga. Drugog postupanje policije nije bilo. Studentski izbori-ispravak informacije Dana 27. siječnja 2005. PU zagrebačku obavijestili su predstavnici GONG-a da na studentskim izborima nije bilo njihovih predstavnika.

Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

bomark, pazi da te ne tuze za "lazno" predstavljanje Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

Jelda nema bolje od nase policije.... Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:17 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]bomark, pazi da te ne tuze za "lazno" predstavljanje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:[/quote]

I ja sam cuo, ali meni nije smijesno. :evil:

IMO, :bow: BoMark :bow: je stvarno vrhunski obavio posao i u ovih par dana moje misljenje o njemu je jako naraslo. =D> I nikako ne bih volio da ima problema zbog "laznog predstavljanja", zato jer neki policajac ne razlikuje "ć" i "g" (kao sto, uostalom, ne razlikuju ni "s" i "j" :roll:).

Srecom, u predvorju PMF-MO nas je bilo dosta i, ako bude potrebno, siguran sam da ce mnogi od nas svjedociti da je BoMark imao usmeni pristanak IPa i da je stvarno nastupao kao predstavnik [b]Ć[/b]ONGA, a ne GONGA (kojem je, btw, bilo ispod casti da se mijesa :evil:).
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
bomark, pazi da te ne tuze za "lazno" predstavljanje Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

I ja sam cuo, ali meni nije smijesno. Evil or Very Mad

IMO, I bow before you BoMark I bow before you je stvarno vrhunski obavio posao i u ovih par dana moje misljenje o njemu je jako naraslo. Applause I nikako ne bih volio da ima problema zbog "laznog predstavljanja", zato jer neki policajac ne razlikuje "ć" i "g" (kao sto, uostalom, ne razlikuju ni "s" i "j" Rolling Eyes).

Srecom, u predvorju PMF-MO nas je bilo dosta i, ako bude potrebno, siguran sam da ce mnogi od nas svjedociti da je BoMark imao usmeni pristanak IPa i da je stvarno nastupao kao predstavnik ĆONGA, a ne GONGA (kojem je, btw, bilo ispod casti da se mijesa Evil or Very Mad).

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:19 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]zato jer neki policajac ne razlikuje "ć" i "g" (kao sto, uostalom, ne razlikuju ni "s" i "j" :roll:).[/quote]

Kao sto ne razlikuju Zvonimirovu (dekanat) od mjesta gdje se glasalo. Kao sto ne razlikuju rektora od dekana. :lol:
vsego (napisa):
zato jer neki policajac ne razlikuje "ć" i "g" (kao sto, uostalom, ne razlikuju ni "s" i "j" Rolling Eyes).

Kao sto ne razlikuju Zvonimirovu (dekanat) od mjesta gdje se glasalo. Kao sto ne razlikuju rektora od dekana. Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:41 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jesus... kakve gluposti...
Jesus... kakve gluposti...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 21:21 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]
Sve to određuje IPF. I sve je ovo opisano u nekakvim člancima zakona/pravilnika koje sam ja sad lijen tražiti :D[/quote]

www.biram.org > informacije > izborna pravila i procedure, izborni propisi, itd.

:)

[i]hopla[/i]
nemo (napisa):

Sve to određuje IPF. I sve je ovo opisano u nekakvim člancima zakona/pravilnika koje sam ja sad lijen tražiti Very Happy

www.biram.org > informacije > izborna pravila i procedure, izborni propisi, itd.

Smile

hopla

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:41 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]
Koliko se sjećam na FFZGu su uz ime kandidata imali popis udruga koje ga podržavaju. Mislim da bi se onda i kod nas tako nešto moglo.[/quote]

Stvar je interpretacije loseg zakona. Ovako se to radi na FFZG:
Zakon eksplicitno propisuje izgled birackog listica i ne predvidja mogucnost da uz imena kandidata ide ime liste/udruge.
Zakon nesto manje eksplicitno opisuje izgled kandidacijskih lista, tako da je *moze* (e sad je to stvar interpretacije) uz imena kandidata dodati i nazive udruga.
Zatim, na biracke kutije i opcenito na biracko mjesto stavi se takva lista kandidata, i to je to.

Razgovarao sam s Majom Petkovic na Biologiji bas o tome i ona samo onako sluzbeno odgovorila da "zakon propisuje izgled kandidacijskih lista" iako je zapravo samo stvar u razlicitoj interpretaciji istog teksta.

A zako interpretira - IPF.

hopla[i][/i]
nemo (napisa):

Stvar je interpretacije loseg zakona. Ovako se to radi na FFZG:
Zakon eksplicitno propisuje izgled birackog listica i ne predvidja mogucnost da uz imena kandidata ide ime liste/udruge.
Zakon nesto manje eksplicitno opisuje izgled kandidacijskih lista, tako da je *moze* (e sad je to stvar interpretacije) uz imena kandidata dodati i nazive udruga.
Zatim, na biracke kutije i opcenito na biracko mjesto stavi se takva lista kandidata, i to je to.

Razgovarao sam s Majom Petkovic na Biologiji bas o tome i ona samo onako sluzbeno odgovorila da "zakon propisuje izgled kandidacijskih lista" iako je zapravo samo stvar u razlicitoj interpretaciji istog teksta.

A zako interpretira - IPF.

hopla

[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 22:56 pon, 31. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

IMO, :bow: BoMark :bow: je stvarno vrhunski obavio posao i u ovih par dana moje misljenje o njemu je jako naraslo. =D> [/quote]

jel to znaci da se uskoro mogu nadati posebnom dijelu na forumu koji ce pripasti cumezu...i tome da ces/cete poceti razmisljati o spajanju foruma :-k
vsego (napisa):

IMO, I bow before you BoMark I bow before you je stvarno vrhunski obavio posao i u ovih par dana moje misljenje o njemu je jako naraslo. Applause

jel to znaci da se uskoro mogu nadati posebnom dijelu na forumu koji ce pripasti cumezu...i tome da ces/cete poceti razmisljati o spajanju foruma Think

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 8 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum