Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
dvs Gost
|
Postano: 14:16 pon, 7. 2. 2005 Naslov: ......... |
|
|
Zamolio bih asistenta Segu da odmah makne ovaj topic: prosim Vas da ne sastavite “jako tezak” rok iz C-a. argumenti? Pocnimo sa onih 83% ljudi od 56 koji nisu prosli na proslom roku….da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl., rep koji s vremenom postaje sve veci i veci,…slijede kriza s uvjetom (pa cak i parcijalom),stud. pravima,… da se razumijemo ..ne trazim neku laganicu (tipa ispisi slova engleske abecede i sl.) ali da ne bude pretjerivanja u bilo kojem smislu.rok asistenta Bujanovica je bio jako tezak(statistika govori) ali mu apsolutno cestitam na zanimljivosti zadataka(sto ga naravno ne “opravdava”).bas su bili simpa(ovcice,vukovi,nogometasi,..).no 5 zanimljivih zadataka za 2h slabo to ljudima ide(ocito). Rok u 12 mjesecu je bio tocno onakav kakav bi trebao da bude.oni koji nisu ucili(naucili) nisu prosli ..oni koji jesu prosli su sarolikim ocjenama.a ovako izgleda da svi idemo u istu vrecu(tu i tamo padne koji orah van vrece).mozda ovo i nisu neki argumenti (ili imate neku repliku na njih) i nadam se da nisam postigao kontraefekt ali uzmite u obzir sve navedeno i thanks anyway!
Zamolio bih asistenta Segu da odmah makne ovaj topic: prosim Vas da ne sastavite “jako tezak” rok iz C-a. argumenti? Pocnimo sa onih 83% ljudi od 56 koji nisu prosli na proslom roku….da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl., rep koji s vremenom postaje sve veci i veci,…slijede kriza s uvjetom (pa cak i parcijalom),stud. pravima,… da se razumijemo ..ne trazim neku laganicu (tipa ispisi slova engleske abecede i sl.) ali da ne bude pretjerivanja u bilo kojem smislu.rok asistenta Bujanovica je bio jako tezak(statistika govori) ali mu apsolutno cestitam na zanimljivosti zadataka(sto ga naravno ne “opravdava”).bas su bili simpa(ovcice,vukovi,nogometasi,..).no 5 zanimljivih zadataka za 2h slabo to ljudima ide(ocito). Rok u 12 mjesecu je bio tocno onakav kakav bi trebao da bude.oni koji nisu ucili(naucili) nisu prosli ..oni koji jesu prosli su sarolikim ocjenama.a ovako izgleda da svi idemo u istu vrecu(tu i tamo padne koji orah van vrece).mozda ovo i nisu neki argumenti (ili imate neku repliku na njih) i nadam se da nisam postigao kontraefekt ali uzmite u obzir sve navedeno i thanks anyway!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 19:54 pon, 7. 2. 2005 Naslov: Re: ......... |
|
|
[quote="dvs"]da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl.[/quote]
koliko je meni poznato, C nije UVJET ni za SPA ni za RPove...
da, zgodno je to imati polozeno, cak su na RP1 pitali tko ima u planu poloziti SPA i C, ali mislim da nitko, tko je zadovoljio kriterije na kolokvijima i vjezbama nije imao problema s upisom ocjene, neovisno o polozenom C ili UURu
za SPA nitko cak nije nista niti pitao...
ok, dopustam da se mozda nesto promijenilo, ali nekako... cudi me... obzirom da su na SPA ostali isti ljudi... i u mojoj generaciji su pitali jel mogu polagati SPA ako nemaju NITI UUR NITI C polozeno i odgovor je bio - a zasto ne bi mogli?
pa, ako je to bilo prosle godine.... zasto bi se sada mijenjalo, obzirom da prof. Manger i dalje predaje isti kolegij?
ono, cisto da, ukoliko ti ili netko drugi misli da mu je C uvjet - cinimise da nije... treba doduse provjeriti sa aktualnim predavacima.... ali da se ne dize panika, ako nije potrebno :g:
dvs (napisa): | da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl. |
koliko je meni poznato, C nije UVJET ni za SPA ni za RPove...
da, zgodno je to imati polozeno, cak su na RP1 pitali tko ima u planu poloziti SPA i C, ali mislim da nitko, tko je zadovoljio kriterije na kolokvijima i vjezbama nije imao problema s upisom ocjene, neovisno o polozenom C ili UURu
za SPA nitko cak nije nista niti pitao...
ok, dopustam da se mozda nesto promijenilo, ali nekako... cudi me... obzirom da su na SPA ostali isti ljudi... i u mojoj generaciji su pitali jel mogu polagati SPA ako nemaju NITI UUR NITI C polozeno i odgovor je bio - a zasto ne bi mogli?
pa, ako je to bilo prosle godine.... zasto bi se sada mijenjalo, obzirom da prof. Manger i dalje predaje isti kolegij?
ono, cisto da, ukoliko ti ili netko drugi misli da mu je C uvjet - cinimise da nije... treba doduse provjeriti sa aktualnim predavacima.... ali da se ne dize panika, ako nije potrebno
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
akki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:03 sub, 9. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mladen"]Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan :D ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi[/quote]
Not sure, ali mislim da ispituje jos na ovom roku, a onda to preuzima prof. Singer. :? Ipak, preporucam upit profesoru... 8)
mladen (napisa): | Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi |
Not sure, ali mislim da ispituje jos na ovom roku, a onda to preuzima prof. Singer. Ipak, preporucam upit profesoru...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:32 sri, 8. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="ta2a"]postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju? :cry:[/quote]
AFAIK - ne. :| Ako imas neki jaaaaako dobar razlog (koji mozes dokumentirati, tipa neprisustvo kolokvijima zbog bolesti), razgovaraj s nastavnikom ili prodekanicom. 8)
@Goc: I ocjena je "samo neciji broj", ne? :roll: Potpis znaci da je student tokom semestra pokazao angazman koji se od nje(ga) trazio. :) Dakle, [b]nije "samo autogram"[/b]. :ccc:
ta2a (napisa): | postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju?  |
AFAIK - ne. Ako imas neki jaaaaako dobar razlog (koji mozes dokumentirati, tipa neprisustvo kolokvijima zbog bolesti), razgovaraj s nastavnikom ili prodekanicom.
@Goc: I ocjena je "samo neciji broj", ne? Potpis znaci da je student tokom semestra pokazao angazman koji se od nje(ga) trazio. Dakle, nije "samo autogram".
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|