Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko daje iduci rok?
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dvs
Gost

PostPostano: 14:16 pon, 7. 2. 2005    Naslov: ......... Citirajte i odgovorite

Zamolio bih asistenta Segu da odmah makne ovaj topic: prosim Vas da ne sastavite “jako tezak” rok iz C-a. argumenti? Pocnimo sa onih 83% ljudi od 56 koji nisu prosli na proslom roku….da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl., rep koji s vremenom postaje sve veci i veci,…slijede kriza s uvjetom (pa cak i parcijalom),stud. pravima,… da se razumijemo ..ne trazim neku laganicu (tipa ispisi slova engleske abecede i sl.) ali da ne bude pretjerivanja u bilo kojem smislu.rok asistenta Bujanovica je bio jako tezak(statistika govori) ali mu apsolutno cestitam na zanimljivosti zadataka(sto ga naravno ne “opravdava”).bas su bili simpa(ovcice,vukovi,nogometasi,..).no 5 zanimljivih zadataka za 2h slabo to ljudima ide(ocito). Rok u 12 mjesecu je bio tocno onakav kakav bi trebao da bude.oni koji nisu ucili(naucili) nisu prosli ..oni koji jesu prosli su sarolikim ocjenama.a ovako izgleda da svi idemo u istu vrecu(tu i tamo padne koji orah van vrece).mozda ovo i nisu neki argumenti (ili imate neku repliku na njih) i nadam se da nisam postigao kontraefekt ali uzmite u obzir sve navedeno i thanks anyway!
Zamolio bih asistenta Segu da odmah makne ovaj topic: prosim Vas da ne sastavite “jako tezak” rok iz C-a. argumenti? Pocnimo sa onih 83% ljudi od 56 koji nisu prosli na proslom roku….da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl., rep koji s vremenom postaje sve veci i veci,…slijede kriza s uvjetom (pa cak i parcijalom),stud. pravima,… da se razumijemo ..ne trazim neku laganicu (tipa ispisi slova engleske abecede i sl.) ali da ne bude pretjerivanja u bilo kojem smislu.rok asistenta Bujanovica je bio jako tezak(statistika govori) ali mu apsolutno cestitam na zanimljivosti zadataka(sto ga naravno ne “opravdava”).bas su bili simpa(ovcice,vukovi,nogometasi,..).no 5 zanimljivih zadataka za 2h slabo to ljudima ide(ocito). Rok u 12 mjesecu je bio tocno onakav kakav bi trebao da bude.oni koji nisu ucili(naucili) nisu prosli ..oni koji jesu prosli su sarolikim ocjenama.a ovako izgleda da svi idemo u istu vrecu(tu i tamo padne koji orah van vrece).mozda ovo i nisu neki argumenti (ili imate neku repliku na njih) i nadam se da nisam postigao kontraefekt ali uzmite u obzir sve navedeno i thanks anyway!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:37 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto bih maknuo ovaj [b]topic[/b]?!? :shock:

Ja se necu [b]truditi[/b] dati tezak rok; bit ce u skladu s onime sto se radi na vjezbama. :)

Za bilokakvu daljnju raspravu, obratite mi se na private message ili e-mailom. 8)
Zasto bih maknuo ovaj topic?!? Shocked

Ja se necu truditi dati tezak rok; bit ce u skladu s onime sto se radi na vjezbama. Smile

Za bilokakvu daljnju raspravu, obratite mi se na private message ili e-mailom. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 19:54 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: ......... Citirajte i odgovorite

[quote="dvs"]da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl.[/quote]

koliko je meni poznato, C nije UVJET ni za SPA ni za RPove...
da, zgodno je to imati polozeno, cak su na RP1 pitali tko ima u planu poloziti SPA i C, ali mislim da nitko, tko je zadovoljio kriterije na kolokvijima i vjezbama nije imao problema s upisom ocjene, neovisno o polozenom C ili UURu

za SPA nitko cak nije nista niti pitao...

ok, dopustam da se mozda nesto promijenilo, ali nekako... cudi me... obzirom da su na SPA ostali isti ljudi... i u mojoj generaciji su pitali jel mogu polagati SPA ako nemaju NITI UUR NITI C polozeno i odgovor je bio - a zasto ne bi mogli?

pa, ako je to bilo prosle godine.... zasto bi se sada mijenjalo, obzirom da prof. Manger i dalje predaje isti kolegij?

ono, cisto da, ukoliko ti ili netko drugi misli da mu je C uvjet - cinimise da nije... treba doduse provjeriti sa aktualnim predavacima.... ali da se ne dize panika, ako nije potrebno :g:
dvs (napisa):
da im je jedino ostao C-e(dobroj vecini) koji im je uvjet za spa ,za razne praktikume i sl.

koliko je meni poznato, C nije UVJET ni za SPA ni za RPove...
da, zgodno je to imati polozeno, cak su na RP1 pitali tko ima u planu poloziti SPA i C, ali mislim da nitko, tko je zadovoljio kriterije na kolokvijima i vjezbama nije imao problema s upisom ocjene, neovisno o polozenom C ili UURu

za SPA nitko cak nije nista niti pitao...

ok, dopustam da se mozda nesto promijenilo, ali nekako... cudi me... obzirom da su na SPA ostali isti ljudi... i u mojoj generaciji su pitali jel mogu polagati SPA ako nemaju NITI UUR NITI C polozeno i odgovor je bio - a zasto ne bi mogli?

pa, ako je to bilo prosle godine.... zasto bi se sada mijenjalo, obzirom da prof. Manger i dalje predaje isti kolegij?

ono, cisto da, ukoliko ti ili netko drugi misli da mu je C uvjet - cinimise da nije... treba doduse provjeriti sa aktualnim predavacima.... ali da se ne dize panika, ako nije potrebno Mr. Green

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:26 ned, 13. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni ispiti ce biti u cetvrtak i to:

kod prof. Juraka: u 8:00 (mozda i u 9:00, ako bude puno studenata)
kod doc. Nogo: u 11:00
komisjiski: u 10:00

8)
Usmeni ispiti ce biti u cetvrtak i to:

kod prof. Juraka: u 8:00 (mozda i u 9:00, ako bude puno studenata)
kod doc. Nogo: u 11:00
komisjiski: u 10:00

Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:09 pon, 28. 2. 2005    Naslov: Tko daje rok u 4 mjesecu!? Citirajte i odgovorite

Da li netko zna tko daje rok iz programiranja u 4 mjesecu!? :(
Da li netko zna tko daje rok iz programiranja u 4 mjesecu!? Sad

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 0:35 sri, 2. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da daje asis. Puljic! nisam siguran, ali mislim da je on!

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:15 sri, 2. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]ja mislim da daje asis. Puljic! nisam siguran, ali mislim da je on![/quote]

Koliko je meni poznato, on i kolega Pazanin se jos nisu dogovorili... :?
filipnet (napisa):

Koliko je meni poznato, on i kolega Pazanin se jos nisu dogovorili... Confused

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:37 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a tko daje na sljedeca tri roka 8)
a tko daje na sljedeca tri roka Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:07 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iduci daje kolega Puljic, a u ljeto vjerojatno Z.Bujanovic i ja i to vjerojatno tim redom. 8)
Iduci daje kolega Puljic, a u ljeto vjerojatno Z.Bujanovic i ja i to vjerojatno tim redom. Cool

[Vrh]
akki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 18:22 pet, 8. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel se zna tko daje rok u četvrtom mjesecu? :?:
jel se zna tko daje rok u četvrtom mjesecu? Question

tamo gdje si bio i kamo se čezneš vratiti....
Go go go!!! #Lil angel
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:07 pet, 8. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="akki"]jel se zna tko daje rok u četvrtom mjesecu? :?:[/quote]

Moja topla preporuka je da procitas pokoji post topica na koji replyash... :roll:
akki (napisa):
jel se zna tko daje rok u četvrtom mjesecu? Question

Moja topla preporuka je da procitas pokoji post topica na koji replyash... Rolling Eyes

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:19 sub, 9. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan :D ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi
Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan Very Happy ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:03 sub, 9. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladen"]Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan :D ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi[/quote]

Not sure, ali mislim da ispituje jos na ovom roku, a onda to preuzima prof. Singer. :? Ipak, preporucam upit profesoru... 8)
mladen (napisa):
Nadam se da kolega puljic nece biti dosljedan Very Happy ...sto se tezine zadataka tice naravno....Zanima me da li prof.jurak jos ispituje ili je tu ulogu preuzeo netko drugi

Not sure, ali mislim da ispituje jos na ovom roku, a onda to preuzima prof. Singer. Confused Ipak, preporucam upit profesoru... Cool

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 19:59 ned, 10. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, na ovom roku jos ispituje prof. jurak!!
da, na ovom roku jos ispituje prof. jurak!!

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 16:24 sub, 21. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ko daje rok 13.6???
Ko daje rok 13.6???

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:42 sub, 21. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Markec"]Ko daje rok 13.6???[/quote]

Ne znam nista vise nego sto pise par postova gore... :|
Markec (napisa):
Ko daje rok 13.6???

Ne znam nista vise nego sto pise par postova gore... Neutral

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:42 uto, 7. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Markec"]Ko daje rok 13.6???[/quote]
Ne znam nista vise nego sto pise par postova gore... :|[/quote]

Potvrdjeno. :) Kolega Bujanovic daje ispit u prvom, a ja u drugom ljetnom roku. 8)

Sretno! :wave:
vsego (napisa):
Markec (napisa):
Ko daje rok 13.6???

Ne znam nista vise nego sto pise par postova gore... Neutral

Potvrdjeno. Smile Kolega Bujanovic daje ispit u prvom, a ja u drugom ljetnom roku. Cool

Sretno! Wave

[Vrh]
ta2a
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
12 = 13 - 1

PostPostano: 15:28 sri, 8. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju? :cry:
postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju? Crying or Very sad

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 21:11 sri, 8. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma brijem da nece bit bas takvih problema!! od ove godine su malo postali ozbiljni sto se tice toga,ali brijem ak im das 50 kn za molbu, sve ce bit oke! mislim ipak se radi samo o necijem"autogramu" :(
ps. mali savjet>> ako mislis da ces pasti godinu, onda nemoj uzimat potpise iz svih predmeta tako da mozes ic sljedece godine na kolokvije,jer su PUNO laksi od bilo kojeg ispita! usput ako si do sada dao npr.jedan ispit tipa uur i mislis da ces sad dati 4 i u devetom 4 ipak malo razmisli :idea: :arrow: :?: <<
ma brijem da nece bit bas takvih problema!! od ove godine su malo postali ozbiljni sto se tice toga,ali brijem ak im das 50 kn za molbu, sve ce bit oke! mislim ipak se radi samo o necijem"autogramu" Sad
ps. mali savjet>> ako mislis da ces pasti godinu, onda nemoj uzimat potpise iz svih predmeta tako da mozes ic sljedece godine na kolokvije,jer su PUNO laksi od bilo kojeg ispita! usput ako si do sada dao npr.jedan ispit tipa uur i mislis da ces sad dati 4 i u devetom 4 ipak malo razmisli Idea Arrow Question <<

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:32 sri, 8. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ta2a"]postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju? :cry:[/quote]

AFAIK - ne. :| Ako imas neki jaaaaako dobar razlog (koji mozes dokumentirati, tipa neprisustvo kolokvijima zbog bolesti), razgovaraj s nastavnikom ili prodekanicom. 8)

@Goc: I ocjena je "samo neciji broj", ne? :roll: Potpis znaci da je student tokom semestra pokazao angazman koji se od nje(ga) trazio. :) Dakle, [b]nije "samo autogram"[/b]. :ccc:
ta2a (napisa):
postoji li neki način na koji možemo dobiti potpis iz programiranja ukoliko nismo skupili dovoljno bodova na kolokviju? Crying or Very sad

AFAIK - ne. Neutral Ako imas neki jaaaaako dobar razlog (koji mozes dokumentirati, tipa neprisustvo kolokvijima zbog bolesti), razgovaraj s nastavnikom ili prodekanicom. Cool

@Goc: I ocjena je "samo neciji broj", ne? Rolling Eyes Potpis znaci da je student tokom semestra pokazao angazman koji se od nje(ga) trazio. Smile Dakle, nije "samo autogram". Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum