Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Romero Gost
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 21:00 pon, 7. 2. 2005 Naslov: Re: Studomat? |
|
|
[quote="Romero"]sto kada izgubim poodatke za studomat? kako da prijavim ispit i sve? sto da radim?
dali smo kod upisa dobili podatke na papiru(pa da potrazim po kuci) ili nismo?
pomoc[/quote]
I meni se desilo sine.
Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. :wink:
Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:
Romero (napisa): | sto kada izgubim poodatke za studomat? kako da prijavim ispit i sve? sto da radim?
dali smo kod upisa dobili podatke na papiru(pa da potrazim po kuci) ili nismo?
pomoc |
I meni se desilo sine.
Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done.
Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 21:06 pon, 7. 2. 2005 Naslov: Re: Studomat? |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:[/quote]
Nadam se da prodajem toplu vodu ali :) JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) :)
Vincent Van Ear (napisa): | Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna.  |
Nadam se da prodajem toplu vodu ali JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 21:12 pon, 7. 2. 2005 Naslov: Re: Studomat? |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="Vincent Van Ear"]Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:[/quote]
Nadam se da prodajem toplu vodu ali :) JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) :)[/quote]
Moj jmbag niz čini 10 brojeva. :shock: :)
Zub ne prodavaj prljavu vodu! :mrgreen:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): | Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna.  |
Nadam se da prodajem toplu vodu ali JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja)  |
Moj jmbag niz čini 10 brojeva.
Zub ne prodavaj prljavu vodu!
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 23:33 pon, 7. 2. 2005 Naslov: Re: Studomat? |
|
|
[quote] 13 znamenaka je u JMBG-u [/quote]
A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. :D
[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"]
Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. :wink:
[/quote]
a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda :?: :?: :?:[/quote]
Pa da,ali onda ima trošak.:mrgreen:
Citat: | 13 znamenaka je u JMBG-u |
A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu.
filipnet (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): |
Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done.
|
a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda  |
Pa da,ali onda ima trošak.
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 4:12 uto, 8. 2. 2005 Naslov: Re: Studomat? |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote] 13 znamenaka je u JMBG-u [/quote]
A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. :D [/quote]
Eh da znas kaj je Zub [i]tome[/i] blizu... :lol:
A i ja isto...
Nego, JMBAG procitas s iksice, a ako ne znas lozinku najbolje ti je da odes u RC (u podrumu nasuprot knjiznice) do Marine Borcic. Ona je glavna za studomat kod nas i lijepo kazes kaj je problem i sigurno ti se moze dat nova lozinka.
Ak te strah (al ne treba te bit strah, ona je bas dobra :D, uostalom svi su tam dobri..), ili nisi siguran kaj trebas ulovi nekog demosa pod ruku da te on odvede i umjesto tebe obrazlozi situaciju. Ja svaki cas to za nekog radim... :roll:
Vincent Van Ear (napisa): | Citat: | 13 znamenaka je u JMBG-u |
A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. |
Eh da znas kaj je Zub tome blizu...
A i ja isto...
Nego, JMBAG procitas s iksice, a ako ne znas lozinku najbolje ti je da odes u RC (u podrumu nasuprot knjiznice) do Marine Borcic. Ona je glavna za studomat kod nas i lijepo kazes kaj je problem i sigurno ti se moze dat nova lozinka.
Ak te strah (al ne treba te bit strah, ona je bas dobra , uostalom svi su tam dobri..), ili nisi siguran kaj trebas ulovi nekog demosa pod ruku da te on odvede i umjesto tebe obrazlozi situaciju. Ja svaki cas to za nekog radim...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
kikach Forumaš(ica)

Spol: 
|
|