Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Studomat?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Romero
Gost

PostPostano: 20:47 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Studomat? Citirajte i odgovorite

sto kada izgubim poodatke za studomat? kako da prijavim ispit i sve? sto da radim?
dali smo kod upisa dobili podatke na papiru(pa da potrazim po kuci) ili nismo?
pomoc
sto kada izgubim poodatke za studomat? kako da prijavim ispit i sve? sto da radim?
pomoc

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:00 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Romero"]sto kada izgubim poodatke za studomat? kako da prijavim ispit i sve? sto da radim?
pomoc[/quote]

I meni se desilo sine.

Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. :wink:

Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:
Romero (napisa):
pomoc

I meni se desilo sine.

Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. Wink

Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. Evil or Very Mad

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:06 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:[/quote]
Nadam se da prodajem toplu vodu ali :) JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) :)
Vincent Van Ear (napisa):
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. Evil or Very Mad

Nadam se da prodajem toplu vodu ali Smile JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:12 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="Vincent Van Ear"]Ida, naravno da smo dobili jmbag i šifru(hint:papirić je sive poleđine veličine normalne kuverte).
Ida, ako ne uspiješ naći, nova šifra i jmbag ti cijene na cca 30 kuna. :evil:[/quote]
Nadam se da prodajem toplu vodu ali :) JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) :)[/quote]

Moj jmbag niz čini 10 brojeva. :shock: :)
Zub ne prodavaj prljavu vodu! :mrgreen:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Nadam se da prodajem toplu vodu ali Smile JMBAG (tj onaj njegov dio koji se ukucava u studomat) jest onaj dugacki niz brojeva sa iksice koji je podijeljen u segmente. Zadnji broj stoji izdvojen, a ono sto ti treba jest onaj niz od 13 brojeva prije njega (zadnjeg broja) Smile

Moj jmbag niz čini 10 brojeva. Shocked Smile
Zub ne prodavaj prljavu vodu! Mr. Green

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:18 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Moj jmbag niz čini 10 brojeva. :shock: :)
Zub ne prodavaj prljavu vodu! :mrgreen:[/quote]
:oops: :shock:
da, vidis..

i moj :g:

:oops: :bow:
:)
Moj jmbag niz čini 10 brojeva. Shocked Smile
Zub ne prodavaj prljavu vodu! Mr. Green

Embarassed Shocked
da, vidis..

i moj Mr. Green

Embarassed I bow before you
Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 22:15 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:D 13 znamenaka je u JMBG-u 8)
Very Happy 13 znamenaka je u JMBG-u Cool

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 23:24 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]
Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. :wink:
[/quote]
a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda :?: :?: :?:

Niš, ispite prijavljuješ prek papirića, uzmeš komadić papira iz bilježnice(po mogućnosti da što manje sliči listu kupusa jerbo buš dobil jezikovu juhicu od referada-aunt) i napišeš koji kolegij prijavljuješ i na koje se ime odazivaš te papirić predaš tetici u referadi, i jobs done. Wink

a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda Question Question Question

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:33 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote] 13 znamenaka je u JMBG-u [/quote]

A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. :D

[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"]
[/quote]
a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda :?: :?: :?:[/quote]

Pa da,ali onda ima trošak.:mrgreen:
Citat:
13 znamenaka je u JMBG-u

A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. Very Happy

filipnet (napisa):

a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda Question Question Question

Pa da,ali onda ima trošak.Mr. Green

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 23:37 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote] 13 znamenaka je u JMBG-u [/quote]

A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. :D [/quote]

a 11 na zdravstvenoj :D

[quote]
[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"]
[/quote]
a kaj nebi mogo kupit prijavnicu i ubacit u sanducic odgovarajuceg ispitnog razreda :?: :?: :?:[/quote]

Pa da,ali onda ima trošak.:mrgreen:[/quote]

kakav trosak? to ljudi po drugim odjelima konstantno rade. ne kuzim kaj zelis reci.

:OT:
priblizavas mi se brojem poruka :?
Citat:
13 znamenaka je u JMBG-u

a 11 na zdravstvenoj Very Happy

Citat:

filipnet (napisa):

Pa da,ali onda ima trošak.Mr. Green

kakav trosak? to ljudi po drugim odjelima konstantno rade. ne kuzim kaj zelis reci.

Off-topic
priblizavas mi se brojem poruka Confused

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:27 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]... a 11 na zdravstvenoj :D[/quote]

A [latex]\omega[/latex] u broju [latex]\pi[/latex] ;)

[quote]kakav trosak? to ljudi po drugim odjelima konstantno rade. ne kuzim kaj zelis reci.[/quote]

Želi reći da stvar košta 20 lipa. :shock: ;-)
HijenA (napisa):
... a 11 na zdravstvenoj :D

A u broju ;)

Citat:

Želi reći da stvar košta 20 lipa. :shock: ;-)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 4:12 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Re: Studomat? Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote] 13 znamenaka je u JMBG-u [/quote]

A pet znamenaka na zatvorskoj košulji u Remetincu. :D [/quote]

Eh da znas kaj je Zub [i]tome[/i] blizu... :lol:

A i ja isto...

Nego, JMBAG procitas s iksice, a ako ne znas lozinku najbolje ti je da odes u RC (u podrumu nasuprot knjiznice) do Marine Borcic. Ona je glavna za studomat kod nas i lijepo kazes kaj je problem i sigurno ti se moze dat nova lozinka.

Ak te strah (al ne treba te bit strah, ona je bas dobra :D, uostalom svi su tam dobri..), ili nisi siguran kaj trebas ulovi nekog demosa pod ruku da te on odvede i umjesto tebe obrazlozi situaciju. Ja svaki cas to za nekog radim... :roll:
Citat:
13 znamenaka je u JMBG-u

Eh da znas kaj je Zub tome blizu... Laughing

A i ja isto...

Nego, JMBAG procitas s iksice, a ako ne znas lozinku najbolje ti je da odes u RC (u podrumu nasuprot knjiznice) do Marine Borcic. Ona je glavna za studomat kod nas i lijepo kazes kaj je problem i sigurno ti se moze dat nova lozinka.

Ak te strah (al ne treba te bit strah, ona je bas dobra Very Happy, uostalom svi su tam dobri..), ili nisi siguran kaj trebas ulovi nekog demosa pod ruku da te on odvede i umjesto tebe obrazlozi situaciju. Ja svaki cas to za nekog radim... Rolling Eyes

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
kikach
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 12 - 4

PostPostano: 15:20 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A postoji i jos jedno mjesto gdje pise JMBAG! :)

U indexu na dnu "naljepnice" gdje pisu kolegiji :)

Tak da se ne moras muciti s onim duuugim nizom brojeva na iksici
A postoji i jos jedno mjesto gdje pise JMBAG! Smile

U indexu na dnu "naljepnice" gdje pisu kolegiji Smile

Tak da se ne moras muciti s onim duuugim nizom brojeva na iksici

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum