Podforum Kombinatorike ima na Forum@degiorgi najduzu tradiciju postavljanja i rjesavanja zadataka. Na pocetku sam zadavao "nagradne zadatke", sto je na neki nacin pokrenulo Forum, kasnije su poceli dolaziti zadaci s pismenih, usmenih i iz raznih zbirki. Posebno me veseli sto su zadatke cesto postavljali i rjesavali sami studenti. Ovim zelim naglasiti da je postavljanje i rjesavanje zadataka na forumu [b]dobrodoslo[/b] i definitivno sluzi kao podrska nastavi. Rjesavanje zadataka je neizbjezan dio pripremanja ispita iz Kombinatorike, a ovaj Forum vam u tome moze pomoci.
Zahvaljujem svima koji su na forumu rjesavali zadatke i u tome nalazili neko zadovoljstvo. To vam je, uz eventualnu zahvalu onog tko je postavio zadatak, jedina nagrada. Nadam se da ce i ubuduce biti forumasa kojima je to dovoljno. One kojima je rjesavanje zadataka dosadilo molim da se ne ljute na studente koji zadatke postavljaju. Mogu jednostavno prestati pratiti forum, bez brojanja od 10 do 1 i spektakularnog najavljivanja odlaska.
Forumase koji postavljaju zadatke molim da provjere je li na pitanje vec odgovoreno i pokusaju smisliti prikladan naslov topica. Ako ste pokusali rijesiti zadatak pozeljno je napisati gdje ste zapeli, [b]ali to nije nuzno[/b]. Naravno, ovdje vrijede ista [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]pravila[/url] kao na ostatku Foruma. Ona ne zabranjuju postavljanje zadataka bez da ga se prethodno pokusa rijesiti.
Podforum Kombinatorike ima na Forum@degiorgi najduzu tradiciju postavljanja i rjesavanja zadataka. Na pocetku sam zadavao "nagradne zadatke", sto je na neki nacin pokrenulo Forum, kasnije su poceli dolaziti zadaci s pismenih, usmenih i iz raznih zbirki. Posebno me veseli sto su zadatke cesto postavljali i rjesavali sami studenti. Ovim zelim naglasiti da je postavljanje i rjesavanje zadataka na forumu dobrodoslo i definitivno sluzi kao podrska nastavi. Rjesavanje zadataka je neizbjezan dio pripremanja ispita iz Kombinatorike, a ovaj Forum vam u tome moze pomoci.
Zahvaljujem svima koji su na forumu rjesavali zadatke i u tome nalazili neko zadovoljstvo. To vam je, uz eventualnu zahvalu onog tko je postavio zadatak, jedina nagrada. Nadam se da ce i ubuduce biti forumasa kojima je to dovoljno. One kojima je rjesavanje zadataka dosadilo molim da se ne ljute na studente koji zadatke postavljaju. Mogu jednostavno prestati pratiti forum, bez brojanja od 10 do 1 i spektakularnog najavljivanja odlaska.
Forumase koji postavljaju zadatke molim da provjere je li na pitanje vec odgovoreno i pokusaju smisliti prikladan naslov topica. Ako ste pokusali rijesiti zadatak pozeljno je napisati gdje ste zapeli, ali to nije nuzno. Naravno, ovdje vrijede ista pravila kao na ostatku Foruma. Ona ne zabranjuju postavljanje zadataka bez da ga se prethodno pokusa rijesiti.