Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Raspored za ljetni semestar
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 20:31 sri, 23. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako će netko možda eventualno stavljat na net nešto u vezi rasporeda za ljetni semestar, onda će to prije biti obnovljeno na [url=http://student.math.hr/]Studentskim[/url], nego na [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/raspored.html]službenim[/url] web stranicama. :wink:
Ako će netko možda eventualno stavljat na net nešto u vezi rasporeda za ljetni semestar, onda će to prije biti obnovljeno na Studentskim, nego na službenim web stranicama. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Floki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 12:04 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li bi mogla neka dobra duša objaviti na bilo kojoj stranici(službenoj ili studenskoj) raspored ljetnog semestra druge godine kada bude objavljen!!!! Zahvaljujem unaprijed.Ciao!!
Da li bi mogla neka dobra duša objaviti na bilo kojoj stranici(službenoj ili studenskoj) raspored ljetnog semestra druge godine kada bude objavljen!!!! Zahvaljujem unaprijed.Ciao!!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:21 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
mislite da ce netko samo za vas, za vasu grupu ici traziti rasporede? (i to samo jer ste 'lijepo' zamolili?)
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP

ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr
s time da webmasterice kadkad uspijevaju dobit digitalizirani oblik :wink: pa bi im utoliko bio lakse, ali ne ovisi o njima kad ce i hoce li ga dobiti....

a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:

dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve....

ako dodju do petka, vjerojatno necu imati pametnijeg posla pa cu ih kuckati :g: ali ne obecavam i ne garantiram nista....

(ja osobno JAKO ne volim skriptarnicu, a rasporedi za sve smjerove po svim godinama hoce imati i nezanemarivu cijenu :grumble:)
a zbilja ste duhoviti i zabavni Rolling Eyes
mislite da ce netko samo za vas, za vasu grupu ici traziti rasporede? (i to samo jer ste 'lijepo' zamolili?)
to cak ni ja nisam nikad napravila Weeee-heeee!!!

ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr
s time da webmasterice kadkad uspijevaju dobit digitalizirani oblik Wink pa bi im utoliko bio lakse, ali ne ovisi o njima kad ce i hoce li ga dobiti....

a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... Laughing

dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve....

ako dodju do petka, vjerojatno necu imati pametnijeg posla pa cu ih kuckati Mr. Green ali ne obecavam i ne garantiram nista....

(ja osobno JAKO ne volim skriptarnicu, a rasporedi za sve smjerove po svim godinama hoce imati i nezanemarivu cijenu :grumble:)

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 14:56 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, dobih informaciju da je raspored upravo poslan webmastericama studenta...
sad mozemo samo cekati :g:

(a ja nisam ostala osiromasena za kojih cca 7 kuna)
evo, dobih informaciju da je raspored upravo poslan webmastericama studenta...
sad mozemo samo cekati Mr. Green

(a ja nisam ostala osiromasena za kojih cca 7 kuna)

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 17:10 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dodaci dodataka.... webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... :g:
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)

eto, za sve one :forumasi:
dodaci dodataka.... webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... Mr. Green
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)

eto, za sve one Forumasi na hrpi (i.e. na izletu)

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:18 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr (...)
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]
Isto to sam i ja napisala, samo izgleda da moje postove ljudi ne čitaju. :mrgreen: Anyway, IMO oni koji nisu danas (naravno ako imaju tu "čudnu" potrebu), neka nabave svoj primjerak rasporeda sutra. 8) Na faksu of course. :D

:w
Nesi (napisa):
ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr (...)
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... Laughing

Isto to sam i ja napisala, samo izgleda da moje postove ljudi ne čitaju. Mr. Green Anyway, IMO oni koji nisu danas (naravno ako imaju tu "čudnu" potrebu), neka nabave svoj primjerak rasporeda sutra. Cool Na faksu of course. Very Happy

Wave

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 19:26 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? :lol:
neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? Laughing

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 22:30 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP[/quote]

jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?

[quote="Nesi"]a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]

ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...

[quote="Nesi"]dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce [b]barem za neku cijelu godinu[/b], ako ne za sve...[/quote]

kolega Floki je i trazio za [b]neku cijelu godinu[/b] a ne za grupu.
Nesi (napisa):

jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?

Nesi (napisa):

ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...

Nesi (napisa):
dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve...

kolega Floki je i trazio za neku cijelu godinu a ne za grupu.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 2:31 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"][quote="Nesi"]a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP[/quote]
jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]

ma sve super :g:
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?

[quote="Gogs"][quote="Nesi"]a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]
ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...[/quote]

studenti, a time i predstavnici NE MOGU utjecati na sadrzaj sluzbenog sajta matematike, www.math.hr
bar koliko je meni poznato.... :roll:

s druge strane, ja jos uvijek NISAM studentski predstavnik, i do ovog ponedjeljka necu biti :g: pa ne mogu cak niti pokusati nesto napraviti.....
znas, ja, kao i ti, mogu samo pricati o stvarima kakve su bile do sada....

a gle, ti kad vec mislis da mozes, pili koga god vec da se stavi raspored (ili bilo sta drugo) na sluzbeni sajt i javi nam odgovor.... moze?
nemoj pricati o sudbini i apatiji kad nisi niti pokusao.... ok?
studenti mogu jako puno napraviti na student.math.hr -u
za pocetak, pokazati da voditi web nije tako tesko....

inace, vec je bilo mnogih rasprava o sluzbenom webu.... znas na cemu gotovo sve padne?
na tome da se nekome nesto natovari kao obaveza.... (sto bi bilo da nekoga odrede da stavlja raspored online)

[quote="Gogs"][quote="Nesi"]dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce [b]barem za neku cijelu godinu[/b], ako ne za sve...[/quote]
kolega Floki je i trazio za [b]neku cijelu godinu[/b] a ne za grupu.[/quote]

puno ljudi je trazilo puno toga.... :roll: (pogle npr kolegicu liddy ili kako god)
besides, uglavnom ljudi samo zemu svoj... krivo se izrazih....

raspored ce vjerojatno biti online u subotu, kome je to predugo cekati, neka dodje na fax...
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...

da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati :( ...... mozda ga dobim sutra....
Gogs (napisa):
Nesi (napisa):

ma sve super Mr. Green
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?

Gogs (napisa):
Nesi (napisa):

studenti, a time i predstavnici NE MOGU utjecati na sadrzaj sluzbenog sajta matematike, www.math.hr
bar koliko je meni poznato.... Rolling Eyes

s druge strane, ja jos uvijek NISAM studentski predstavnik, i do ovog ponedjeljka necu biti Mr. Green pa ne mogu cak niti pokusati nesto napraviti.....
znas, ja, kao i ti, mogu samo pricati o stvarima kakve su bile do sada....

a gle, ti kad vec mislis da mozes, pili koga god vec da se stavi raspored (ili bilo sta drugo) na sluzbeni sajt i javi nam odgovor.... moze?
nemoj pricati o sudbini i apatiji kad nisi niti pokusao.... ok?
studenti mogu jako puno napraviti na student.math.hr -u
za pocetak, pokazati da voditi web nije tako tesko....

inace, vec je bilo mnogih rasprava o sluzbenom webu.... znas na cemu gotovo sve padne?
na tome da se nekome nesto natovari kao obaveza.... (sto bi bilo da nekoga odrede da stavlja raspored online)

Gogs (napisa):
Nesi (napisa):
dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve...

kolega Floki je i trazio za neku cijelu godinu a ne za grupu.

puno ljudi je trazilo puno toga.... Rolling Eyes (pogle npr kolegicu liddy ili kako god)
besides, uglavnom ljudi samo zemu svoj... krivo se izrazih....

raspored ce vjerojatno biti online u subotu, kome je to predugo cekati, neka dodje na fax...
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...

da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati Sad ...... mozda ga dobim sutra....

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:50 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? :lol:[/quote]
[quote="Gogs"]i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! :evil:
[u]1. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D strpiti da [i]anamari[/i] sutra/prekosutra stavi raspored [url=http://student.math.hr/]on-line[/url]. :wink:
[quote="Nesi"]webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... :g:
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)[/quote]
[u]2. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D malo organizirati (svako za sebe, of course 8)) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je [u]možda[/u] netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. :wink: Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni :lol:, jer možda samo stanujemo daleko :cry:).
[u]3. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. :lol: na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne :evil:, provedemo dan u [i]Tangenti[/i]. :D

:w
Liddy (napisa):
neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? Laughing

Gogs (napisa):
i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?

Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! Evil or Very Mad
1. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy strpiti da anamari sutra/prekosutra stavi raspored on-line. Wink
Nesi (napisa):
webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... Mr. Green

2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy malo organizirati (svako za sebe, of course Cool) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. Wink Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni Laughing, jer možda samo stanujemo daleko Crying or Very sad).
3. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax Very Happy dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. Laughing na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne Evil or Very Mad, provedemo dan u Tangenti. Very Happy

Wave

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 10:57 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

moja solucija: dođem do faxa u ponedjeljak oko 10, ak sam nekaj propustio (nema veze bar sam se naspavao) / ak mi je slijed.predavanje jako kasno, tak da mi se neda čekat (kupim prnje i idem doma dalje odmarat)
...mislim, pa nemorate odmah od prvog dana navalit..neće svijet propast 8) ...ustvari nekima i hoće kad bolje razmislim :twisted: [/quote]
moja solucija: dođem do faxa u ponedjeljak oko 10, ak sam nekaj propustio (nema veze bar sam se naspavao) / ak mi je slijed.predavanje jako kasno, tak da mi se neda čekat (kupim prnje i idem doma dalje odmarat)
...mislim, pa nemorate odmah od prvog dana navalit..neće svijet propast Cool ...ustvari nekima i hoće kad bolje razmislim Twisted Evil [/quote]

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 13:56 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[/quote]
2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax malo organizirati (svako za sebe, of course ) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda.[/quote]

Ziher će sad oni koje ne pokrijem ovim rasporedom reć; Pa opće nije fer...al kaj ću :puppydogeyes: ; hm......uglavnom...ovak....dokopala sam se rasp.; u pon za ing.mat. (prva godina; L-Ž)predavanja počinju u podne s fizikom(p); pa 14h analiza koju nemamo (p;prof. Šikić je na putu); pa u 15h LA(p); pa u 16h UUOF(vježbe)...(dobar ovaj ponedjeljak, ima puno fizike;)) i u 18h EM(p)...i to je to; raspored za ostatak tjedna..to be continued na faksu :ok:
toliko od mene... :wink:
[/quote]
2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax malo organizirati (svako za sebe, of course ) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda.[/quote]

Ziher će sad oni koje ne pokrijem ovim rasporedom reć; Pa opće nije fer...al kaj ću #Puppy dog ; hm......uglavnom...ovak....dokopala sam se rasp.; u pon za ing.mat. (prva godina; L-Ž)predavanja počinju u podne s fizikom(p); pa 14h analiza koju nemamo (p;prof. Šikić je na putu); pa u 15h LA(p); pa u 16h UUOF(vježbe)...(dobar ovaj ponedjeljak, ima puno fizike;)) i u 18h EM(p)...i to je to; raspored za ostatak tjedna..to be continued na faksu O-kay!
toliko od mene... Wink

plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 14:34 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

raspored od ponedjeljaka za dipl. ing. mat. 2. godina (L-Ž):
8:00 - 12:00 praktikum (vježbe) (L-O, Ž)
12:00 -14:00 modeli geometrije
14:00 - 16:00 engleski (L-R)
16:00 - 18:00 prektikum (predavanja)

raspored od ponedjeljaka za dipl. ing. mat. 2. godina (A-K):
12:00 -14:00 engleski (A-G) i modeli geometrije
14:00 - 16:00 engleski (H-K)
16:00 - 20:00 prektikum (vježbe) (A-E)

8) ...valjda sam nekome pomogla :)
raspored od ponedjeljaka za dipl. ing. mat. 2. godina (L-Ž):
8:00 - 12:00 praktikum (vježbe) (L-O, Ž)
12:00 -14:00 modeli geometrije
14:00 - 16:00 engleski (L-R)
16:00 - 18:00 prektikum (predavanja)

raspored od ponedjeljaka za dipl. ing. mat. 2. godina (A-K):
12:00 -14:00 engleski (A-G) i modeli geometrije
14:00 - 16:00 engleski (H-K)
16:00 - 20:00 prektikum (vježbe) (A-E)

Cool ...valjda sam nekome pomogla Smile

[Vrh]
Floki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 19:10 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo postovane kolege raspored 2.godine....
Kolegice nesi izgleda da sam ovaj put ja dobra dusa. :)

[url=http://student.math.hr/~petrovic]raspored za ljetni semestar za 2.godinu[/url]
Evo postovane kolege raspored 2.godine....
Kolegice nesi izgleda da sam ovaj put ja dobra dusa. Smile

raspored za ljetni semestar za 2.godinu

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:51 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mozda netko zna kako izgleda raspored za ljetni semestar, inzinjeri matematike, prva godina,grupa od a-k, barem za ponedjeljak?ili jel to mozemo nac negdje na netu?
jel mozda netko zna kako izgleda raspored za ljetni semestar, inzinjeri matematike, prva godina,grupa od a-k, barem za ponedjeljak?ili jel to mozemo nac negdje na netu?

[Vrh]
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 19:51 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a jel netko mozda zna raspored za 1.godinu inz.mat.(A-K)?
hvala unaprijed!
a jel netko mozda zna raspored za 1.godinu inz.mat.(A-K)?
hvala unaprijed!

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:07 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u]kate[/u]: ako pročitaš postove iznad svog, naći ćeš odg. na svoje pitanje. :wink:
[u]kika[/u]: ako pročitaš jedan post iznad svog, nasmijat ćeš se ko i ja. :lol:
kate: ako pročitaš postove iznad svog, naći ćeš odg. na svoje pitanje. Wink
kika: ako pročitaš jedan post iznad svog, nasmijat ćeš se ko i ja. Laughing

[Vrh]
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 20:44 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa nema za grupu a-k nista!!!samo za l-z i 2.godinu.
pa nema za grupu a-k nista!!!samo za l-z i 2.godinu.

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 22:00 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Raspored za sve smjerove mozete pronaci na [url=http://student.math.hr]student.math.hr[/url].
Raspored za sve smjerove mozete pronaci na student.math.hr.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:58 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda nije bas ontopic, ali ako vas zanimaju najnajnajnoviji rasporedi dezurstava u praktikumima, onda pogledate kod mene u direktorij DEMOS, tj.

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.htm

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.pdf

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.doc

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.sxw

Tko voli koji format nek izvoli! :D
Uvijek su friski jer njih koriste i sami demosi i tamo uploadamo nove promjene. 8)

Kad se novi raspored iskristalizira i dogovore termini izbornih kolegija i demosi ce imat svoj sastanak i dogovoriti novi raspored dezurstava...
Mozda nije bas ontopic, ali ako vas zanimaju najnajnajnoviji rasporedi dezurstava u praktikumima, onda pogledate kod mene u direktorij DEMOS, tj.

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.htm

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.pdf

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.doc

ili

http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/PRAKTIKUMI.sxw

Tko voli koji format nek izvoli! Very Happy
Uvijek su friski jer njih koriste i sami demosi i tamo uploadamo nove promjene. Cool

Kad se novi raspored iskristalizira i dogovore termini izbornih kolegija i demosi ce imat svoj sastanak i dogovoriti novi raspored dezurstava...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum