Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Floki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 14:21 čet, 24. 2. 2005 Naslov: |
|
|
a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
mislite da ce netko samo za vas, za vasu grupu ici traziti rasporede? (i to samo jer ste 'lijepo' zamolili?)
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP
ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr
s time da webmasterice kadkad uspijevaju dobit digitalizirani oblik :wink: pa bi im utoliko bio lakse, ali ne ovisi o njima kad ce i hoce li ga dobiti....
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:
dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve....
ako dodju do petka, vjerojatno necu imati pametnijeg posla pa cu ih kuckati :g: ali ne obecavam i ne garantiram nista....
(ja osobno JAKO ne volim skriptarnicu, a rasporedi za sve smjerove po svim godinama hoce imati i nezanemarivu cijenu :grumble:)
a zbilja ste duhoviti i zabavni
mislite da ce netko samo za vas, za vasu grupu ici traziti rasporede? (i to samo jer ste 'lijepo' zamolili?)
to cak ni ja nisam nikad napravila
ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr
s time da webmasterice kadkad uspijevaju dobit digitalizirani oblik pa bi im utoliko bio lakse, ali ne ovisi o njima kad ce i hoce li ga dobiti....
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka....
dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve....
ako dodju do petka, vjerojatno necu imati pametnijeg posla pa cu ih kuckati ali ne obecavam i ne garantiram nista....
(ja osobno JAKO ne volim skriptarnicu, a rasporedi za sve smjerove po svim godinama hoce imati i nezanemarivu cijenu :grumble:)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:18 čet, 24. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr (...)
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]
Isto to sam i ja napisala, samo izgleda da moje postove ljudi ne čitaju. :mrgreen: Anyway, IMO oni koji nisu danas (naravno ako imaju tu "čudnu" potrebu), neka nabave svoj primjerak rasporeda sutra. 8) Na faksu of course. :D
:w
Nesi (napisa): | ako se nadje koja 'dobra' dusa, to ce vjerojatno biti ili webmasterice studenta, ili ja, ili netko treci kome se bude dalo digitalizirati papirnate rasporede.... i to ce onda zavrsiti na student.math.hr (...)
a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka....  |
Isto to sam i ja napisala, samo izgleda da moje postove ljudi ne čitaju. Anyway, IMO oni koji nisu danas (naravno ako imaju tu "čudnu" potrebu), neka nabave svoj primjerak rasporeda sutra. Na faksu of course.
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 22:30 čet, 24. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP[/quote]
jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?
[quote="Nesi"]a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]
ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...
[quote="Nesi"]dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce [b]barem za neku cijelu godinu[/b], ako ne za sve...[/quote]
kolega Floki je i trazio za [b]neku cijelu godinu[/b] a ne za grupu.
Nesi (napisa): | a zbilja ste duhoviti i zabavni
to cak ni ja nisam nikad napravila  |
jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?
Nesi (napisa): | a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka....  |
ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...
Nesi (napisa): | dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve... |
kolega Floki je i trazio za neku cijelu godinu a ne za grupu.
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 2:31 pet, 25. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gogs"][quote="Nesi"]a zbilja ste duhoviti i zabavni :roll:
to cak ni ja nisam nikad napravila :PP[/quote]
jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]
ma sve super :g:
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?
[quote="Gogs"][quote="Nesi"]a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka.... :lol:[/quote]
ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako...[/quote]
studenti, a time i predstavnici NE MOGU utjecati na sadrzaj sluzbenog sajta matematike, www.math.hr
bar koliko je meni poznato.... :roll:
s druge strane, ja jos uvijek NISAM studentski predstavnik, i do ovog ponedjeljka necu biti :g: pa ne mogu cak niti pokusati nesto napraviti.....
znas, ja, kao i ti, mogu samo pricati o stvarima kakve su bile do sada....
a gle, ti kad vec mislis da mozes, pili koga god vec da se stavi raspored (ili bilo sta drugo) na sluzbeni sajt i javi nam odgovor.... moze?
nemoj pricati o sudbini i apatiji kad nisi niti pokusao.... ok?
studenti mogu jako puno napraviti na student.math.hr -u
za pocetak, pokazati da voditi web nije tako tesko....
inace, vec je bilo mnogih rasprava o sluzbenom webu.... znas na cemu gotovo sve padne?
na tome da se nekome nesto natovari kao obaveza.... (sto bi bilo da nekoga odrede da stavlja raspored online)
[quote="Gogs"][quote="Nesi"]dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce [b]barem za neku cijelu godinu[/b], ako ne za sve...[/quote]
kolega Floki je i trazio za [b]neku cijelu godinu[/b] a ne za grupu.[/quote]
puno ljudi je trazilo puno toga.... :roll: (pogle npr kolegicu liddy ili kako god)
besides, uglavnom ljudi samo zemu svoj... krivo se izrazih....
raspored ce vjerojatno biti online u subotu, kome je to predugo cekati, neka dodje na fax...
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...
da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati :( ...... mozda ga dobim sutra....
Gogs (napisa): | Nesi (napisa): | a zbilja ste duhoviti i zabavni
to cak ni ja nisam nikad napravila  |
jesi li mozda razmislila da ima jos studenata na drugoj godini? Mozda netko od njih bude sebi prepisao i printao raspored pa se mozda i ovdje sjeti staviti.... i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis? |
ma sve super
ajmo brojati koliko ce ljudi to napravit, ok?
Gogs (napisa): | Nesi (napisa): | a na sluzbenom sajtu je IMO zbilja prenadobudno ocekivati raspored do ponedjeljka....  |
ovo je bas pravi stav koji se ocekuje od buducih studentskih predstavnika... najbolje je da se svi pomirimo sa sudbinom jer je to tako... |
studenti, a time i predstavnici NE MOGU utjecati na sadrzaj sluzbenog sajta matematike, www.math.hr
bar koliko je meni poznato....
s druge strane, ja jos uvijek NISAM studentski predstavnik, i do ovog ponedjeljka necu biti pa ne mogu cak niti pokusati nesto napraviti.....
znas, ja, kao i ti, mogu samo pricati o stvarima kakve su bile do sada....
a gle, ti kad vec mislis da mozes, pili koga god vec da se stavi raspored (ili bilo sta drugo) na sluzbeni sajt i javi nam odgovor.... moze?
nemoj pricati o sudbini i apatiji kad nisi niti pokusao.... ok?
studenti mogu jako puno napraviti na student.math.hr -u
za pocetak, pokazati da voditi web nije tako tesko....
inace, vec je bilo mnogih rasprava o sluzbenom webu.... znas na cemu gotovo sve padne?
na tome da se nekome nesto natovari kao obaveza.... (sto bi bilo da nekoga odrede da stavlja raspored online)
Gogs (napisa): | Nesi (napisa): | dakle, ako ce se sto dogoditi (nakon sto se pojave u skriptarnici ili na oglasnim plocama) to ce najvjerojatnije biti djelo nekog od studenata, i bit ce barem za neku cijelu godinu, ako ne za sve... |
kolega Floki je i trazio za neku cijelu godinu a ne za grupu. |
puno ljudi je trazilo puno toga.... (pogle npr kolegicu liddy ili kako god)
besides, uglavnom ljudi samo zemu svoj... krivo se izrazih....
raspored ce vjerojatno biti online u subotu, kome je to predugo cekati, neka dodje na fax...
ja tu nemrem nis vise napraviti.... a zbilja nemam trenutacno vremena kupiti i pretipkavati sve rasporede.... imam i svojih obaveza...
da je IKAKO dosao do mene, bio bi vec online... ali eto, nisam ga se uspjela docepati ...... mozda ga dobim sutra....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:50 pet, 25. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Liddy"]neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak? :lol:[/quote]
[quote="Gogs"]i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis?[/quote]
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla! :evil:
[u]1. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D strpiti da [i]anamari[/i] sutra/prekosutra stavi raspored [url=http://student.math.hr/]on-line[/url]. :wink:
[quote="Nesi"]webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige... :g:
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam)[/quote]
[u]2. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D malo organizirati (svako za sebe, of course 8)) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je [u]možda[/u] netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. :wink: Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni :lol:, jer možda samo stanujemo daleko :cry:).
[u]3. mogućnost:[/u] ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax :D dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. :lol: na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne :evil:, provedemo dan u [i]Tangenti[/i]. :D
:w
Liddy (napisa): | neda mi se do faksa, pa ako netko zna mozda kada i sto imaju brucosi sa smjera prof.mat i inf. u ponedjeljak?  |
Gogs (napisa): | i nitko nije trazio za odrednjenu grupu i nije trazio da se mora nego ako se eventtalno dogodi... kuzis? |
Ljudi, ljudi: ovo više stvarno nema smisla!
1. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax strpiti da anamari sutra/prekosutra stavi raspored on-line.
Nesi (napisa): | webmasterica anamari ima ispit... drzimo joj fige...
(povodom toga se zena ne odljepljuje od knjige, pa cemo pricekati sa uploadom rasporeda dan-dva max, ako u medjuvremenu ne dodje ista verzija do mene pa ja negdje uploadam) |
2. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax malo organizirati (svako za sebe, of course ) i raspitat se kod kolega iz svoje grupe, da li je možda netko već nabavio svoj primjerak rasporeda. Ili možda pitat nekoga tko stanuje bliže nego mi sami, da li je voljan otići po taj raspored (i naravno ne reć da smo lijeni , jer možda samo stanujemo daleko ).
3. mogućnost: ajmo se svi mi kojima se ne da danas na fax dovuć u ponedjeljak (28.02.) at 8 a.m. na fax i nakon što shvatimo da predavanje/vježbe imamo tek popodne , provedemo dan u Tangenti.
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
plavooka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Floki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kate Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|