Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Put u Beograd, poziv kelege PMF-ovci

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Sir Oliver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 22:37 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Put u Beograd, poziv kelege PMF-ovci Citirajte i odgovorite

kolega i ja, studenti s FER-a vodimo put u Beograd pa bio bio red da pozovmeo i kolege iz bliskog podrucja znanosti :-)

Evo nekih informacija, a za nekih tri tjedna cemo i organizirat sastanak na feru u vezi putovanja i svih pitanja koje dolaze s tim.

Tamo ce se nocit 11. 12. i 13. ozujka.
Smjestaj je u hotelu u samom centru Beograda. Iako je prvotna varijanta bila u hostelu odlucili smo se na hotel jer za razumnu nadoplatu se dobije puno bolji komfor.
Putuje se autobusom Croatia Busa ,a na put idu iskljucivo studenti kako bi postigli najvecu razinu slobode i zafrkancije.
Cijena puta i smjestaja je 650 kn.

Zasto uopce Beograd? 8)

[color=blue]<Ovdje je bilo puno pohvala ideji, ali uz pokoji vulgarizam, pa je cijeli blok ispiljen>[/color]
Ko ima nacionalnih nesuglasicama sa srbima nek bude faca pa nek se i slika na trgu Republike sa slikom Gotovine iako to i nije za preporucit.

Bice i kolegica s filozofskoga, tako da ne brinite da idu samo muska populacija.

Kolege koje su ozbiljnije zainteresirane za put u Beograd mogu me kontaktirati na halo.bing@gmail.com ako planirate povesti koga sa sobom to obavezno navedite o kome i cemu se radi .. pozdrav !

nadam se da admin nece ovo smatrati spam oglasom, jer se radi o samostalnom organiziranju studenata radi i poradi izleta i zabave

mail: halo.bing@gmail.com

[color=blue]Kolega, molim da proucite Pravila ponašanja :!: Ovdje vulgarizmi [b]JAKO[/b] nisu dobro dosli :!:[/color]
kolega i ja, studenti s FER-a vodimo put u Beograd pa bio bio red da pozovmeo i kolege iz bliskog podrucja znanosti Smile

Evo nekih informacija, a za nekih tri tjedna cemo i organizirat sastanak na feru u vezi putovanja i svih pitanja koje dolaze s tim.

Tamo ce se nocit 11. 12. i 13. ozujka.
Smjestaj je u hotelu u samom centru Beograda. Iako je prvotna varijanta bila u hostelu odlucili smo se na hotel jer za razumnu nadoplatu se dobije puno bolji komfor.
Putuje se autobusom Croatia Busa ,a na put idu iskljucivo studenti kako bi postigli najvecu razinu slobode i zafrkancije.
Cijena puta i smjestaja je 650 kn.

Zasto uopce Beograd? Cool

<Ovdje je bilo puno pohvala ideji, ali uz pokoji vulgarizam, pa je cijeli blok ispiljen>
Ko ima nacionalnih nesuglasicama sa srbima nek bude faca pa nek se i slika na trgu Republike sa slikom Gotovine iako to i nije za preporucit.

Bice i kolegica s filozofskoga, tako da ne brinite da idu samo muska populacija.

Kolege koje su ozbiljnije zainteresirane za put u Beograd mogu me kontaktirati na halo.bing@gmail.com ako planirate povesti koga sa sobom to obavezno navedite o kome i cemu se radi .. pozdrav !

nadam se da admin nece ovo smatrati spam oglasom, jer se radi o samostalnom organiziranju studenata radi i poradi izleta i zabave

mail: halo.bing@gmail.com

Kolega, molim da proucite Pravila ponašanja Exclamation Ovdje vulgarizmi JAKO nisu dobro dosli Exclamation

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Sir Oliver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:21 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok ok ovo je pisalo:

Zasto uopce Beograd?
Nocni zivot je u tom gradu nenadmasiv s tim da vecina disco clubova pusta "normalnu" disco muziku a narodnjaci sviraju uglavnom na splavovima koji su nesto fenomenalno sto se uredjenja kluba kao takvog i tice, a ekipa nasih godina u Beogradu je totalno neopterecena bilo cime a pogotovo time sto dolazimo iz Zagreba, cak to i pozitivno prihvacaju a pogotovo je pozitivna reakcija beogradjanki na informaciju "ja sam iz zagreba".Usput super su im zene...
ok ok ovo je pisalo:

Zasto uopce Beograd?
Nocni zivot je u tom gradu nenadmasiv s tim da vecina disco clubova pusta "normalnu" disco muziku a narodnjaci sviraju uglavnom na splavovima koji su nesto fenomenalno sto se uredjenja kluba kao takvog i tice, a ekipa nasih godina u Beogradu je totalno neopterecena bilo cime a pogotovo time sto dolazimo iz Zagreba, cak to i pozitivno prihvacaju a pogotovo je pozitivna reakcija beogradjanki na informaciju "ja sam iz zagreba".Usput super su im zene...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 12:59 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Govoriš li iz iskustva ili price?
Govoriš li iz iskustva ili price?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum