Ne znam kako vama, ali meni je pomalo dosadila sva ta strka oko studentskih izbora. :( Stalno nekakvi plakati, frka, guzva, najave, odjave, objave, prepucavanja,... :roll2:
Onda dodje Taj Dan (to je, ako sam dobro upamtio, danas) i onda je predvorje jos zakrcenije nego ikada... :tired:
Zato [b]molim Forumase[/b] da pomognu u [b]odazivu[/b] na izbore. :pray:
Nije me briga za koga cete glasati, a - ako je istina da su samo STOPovci kandidati - mozete i unistiti listic. :bigshock: Izbori su valjani ako vas [b]izadje[/b] 10%. :? Nitko ne kaze da vas mora toliko i ispravno glasati. :faint:
:idea: Evo, da ne budem totalno dosadan, [b]prijedlog:[/b] ako ne zelite glasati jer vam je dosta svega, uzmite svoj listic, napisite nesto duhovito (ali u [b]skladu s [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]Pravilima Foruma[/url]![/b]), predajte listic i onda [b]ovdje[/b] napisite sto ste napisali na listic, pa cemo [b]izabrati[/b] [ :rotfl: ] najzabavnijeg! ;)
O eventualnim nagradama cu razmisliti kad vidim kakav je odaziv ovoj humanitarnoj akciji. :vibre:
[b]Ja vam obecajem da necu traziti tko je tko, osim ako bas pretjerano prekrsite spomenuta Pravila ponasanja na Forumu![/b] :g:
Neka igre pocnu, pa da se konacno vratimo normalno [b]akademskom[/b] zivotu :!:
:baloni: :sunce:
My :2c: ;)
P.S. Potaknite i svoje kolege, pa neka i oni ovdje napisu svoje "bisere". ;) Ili nam ih vi prenesite! :daj5:
Ne znam kako vama, ali meni je pomalo dosadila sva ta strka oko studentskih izbora. Stalno nekakvi plakati, frka, guzva, najave, odjave, objave, prepucavanja,...
Onda dodje Taj Dan (to je, ako sam dobro upamtio, danas) i onda je predvorje jos zakrcenije nego ikada...
Zato molim Forumase da pomognu u odazivu na izbore.
Nije me briga za koga cete glasati, a - ako je istina da su samo STOPovci kandidati - mozete i unistiti listic. Izbori su valjani ako vas izadje 10%. Nitko ne kaze da vas mora toliko i ispravno glasati.
Evo, da ne budem totalno dosadan, prijedlog: ako ne zelite glasati jer vam je dosta svega, uzmite svoj listic, napisite nesto duhovito (ali u skladu s Pravilima Foruma!), predajte listic i onda ovdje napisite sto ste napisali na listic, pa cemo izabrati [ ] najzabavnijeg!
O eventualnim nagradama cu razmisliti kad vidim kakav je odaziv ovoj humanitarnoj akciji.
Ja vam obecajem da necu traziti tko je tko, osim ako bas pretjerano prekrsite spomenuta Pravila ponasanja na Forumu!
Neka igre pocnu, pa da se konacno vratimo normalno akademskom zivotu
My
P.S. Potaknite i svoje kolege, pa neka i oni ovdje napisu svoje "bisere". Ili nam ih vi prenesite!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|