Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Izborno natjecanje za Forumase

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 6:58 pon, 7. 3. 2005    Naslov: Izborno natjecanje za Forumase Citirajte i odgovorite

Ne znam kako vama, ali meni je pomalo dosadila sva ta strka oko studentskih izbora. :( Stalno nekakvi plakati, frka, guzva, najave, odjave, objave, prepucavanja,... :roll2:

Onda dodje Taj Dan (to je, ako sam dobro upamtio, danas) i onda je predvorje jos zakrcenije nego ikada... :tired:

Zato [b]molim Forumase[/b] da pomognu u [b]odazivu[/b] na izbore. :pray:

Nije me briga za koga cete glasati, a - ako je istina da su samo STOPovci kandidati - mozete i unistiti listic. :bigshock: Izbori su valjani ako vas [b]izadje[/b] 10%. :? Nitko ne kaze da vas mora toliko i ispravno glasati. :faint:

:idea: Evo, da ne budem totalno dosadan, [b]prijedlog:[/b] ako ne zelite glasati jer vam je dosta svega, uzmite svoj listic, napisite nesto duhovito (ali u [b]skladu s [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]Pravilima Foruma[/url]![/b]), predajte listic i onda [b]ovdje[/b] napisite sto ste napisali na listic, pa cemo [b]izabrati[/b] [ :rotfl: ] najzabavnijeg! ;)

O eventualnim nagradama cu razmisliti kad vidim kakav je odaziv ovoj humanitarnoj akciji. :vibre:

[b]Ja vam obecajem da necu traziti tko je tko, osim ako bas pretjerano prekrsite spomenuta Pravila ponasanja na Forumu![/b] :g:

Neka igre pocnu, pa da se konacno vratimo normalno [b]akademskom[/b] zivotu :!:

:baloni: :sunce:

My :2c: ;)

P.S. Potaknite i svoje kolege, pa neka i oni ovdje napisu svoje "bisere". ;) Ili nam ih vi prenesite! :daj5:
Ne znam kako vama, ali meni je pomalo dosadila sva ta strka oko studentskih izbora. Sad Stalno nekakvi plakati, frka, guzva, najave, odjave, objave, prepucavanja,... Ma, da, naravno...

Onda dodje Taj Dan (to je, ako sam dobro upamtio, danas) i onda je predvorje jos zakrcenije nego ikada... Umoran...

Zato molim Forumase da pomognu u odazivu na izbore. Pray

Nije me briga za koga cete glasati, a - ako je istina da su samo STOPovci kandidati - mozete i unistiti listic. Jako shokiran! Izbori su valjani ako vas izadje 10%. Confused Nitko ne kaze da vas mora toliko i ispravno glasati. Padoh u (o)nesvjest

Idea Evo, da ne budem totalno dosadan, prijedlog: ako ne zelite glasati jer vam je dosta svega, uzmite svoj listic, napisite nesto duhovito (ali u skladu s Pravilima Foruma!), predajte listic i onda ovdje napisite sto ste napisali na listic, pa cemo izabrati [ Valjam se po podu od smijeha ] najzabavnijeg! Wink

O eventualnim nagradama cu razmisliti kad vidim kakav je odaziv ovoj humanitarnoj akciji. Dobre vibre

Ja vam obecajem da necu traziti tko je tko, osim ako bas pretjerano prekrsite spomenuta Pravila ponasanja na Forumu! Mr. Green

Neka igre pocnu, pa da se konacno vratimo normalno akademskom zivotu Exclamation

Baloni... puuuno balona! Sunce...

My My two cents Wink

P.S. Potaknite i svoje kolege, pa neka i oni ovdje napisu svoje "bisere". Wink Ili nam ih vi prenesite! Daj mi pet!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum