Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Sluzbena web stranica naseg faxa
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 14 - 11

PostPostano: 19:36 ned, 9. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da je prednost ferovaca nad nama bas u tome kaj je site orijentiran prema studentima a ne prema anonimnim posjetiteljima...
njihovi studenti sigurno znaju kaj znace te skracenice (iako je to dosta lose izvedeno), no glavna stvar je da svaki kolegij ima svoju podrsku i da student jaaaako puno informacija moze naci na siteu...
kaj ce nama informacija di je faks... to znamo :lol:
uglavnom, sto se tice placenog web tima, takvo nesto i treba nama, dotad nista od vrhunske stranice...
dizaj vjerujem da ce biti kvalitetan, a kao sto je vec vise puta istaknuto azurnost ce biti nula...
trebalo bi sve ove podstranice kolegija lijepo smjesiti na glavni site (citaj portal do tih stranica), i neka te stranice i dalje odrzavaju ljudi koji su ih dosad odrzavali, sa prijedlogom da se doda sto vise sadrzaja vezanih uz same vjezbe i predavanja...
ja mislim da je prednost ferovaca nad nama bas u tome kaj je site orijentiran prema studentima a ne prema anonimnim posjetiteljima...
njihovi studenti sigurno znaju kaj znace te skracenice (iako je to dosta lose izvedeno), no glavna stvar je da svaki kolegij ima svoju podrsku i da student jaaaako puno informacija moze naci na siteu...
kaj ce nama informacija di je faks... to znamo Laughing
uglavnom, sto se tice placenog web tima, takvo nesto i treba nama, dotad nista od vrhunske stranice...
dizaj vjerujem da ce biti kvalitetan, a kao sto je vec vise puta istaknuto azurnost ce biti nula...
trebalo bi sve ove podstranice kolegija lijepo smjesiti na glavni site (citaj portal do tih stranica), i neka te stranice i dalje odrzavaju ljudi koji su ih dosad odrzavali, sa prijedlogom da se doda sto vise sadrzaja vezanih uz same vjezbe i predavanja...

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-3 = 37 - 40

PostPostano: 23:20 ned, 9. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad sam prvi put vidio sluzbenu stranicu naseg faxa; blago receno nisam se mogao snaci- nepregledna je, po mom ukusu ružna...
U tri clicka mišem došao sam do određenog kolegija koji je podržan. Na prvi pogled zvuči dobro; ali dok sam ovo brojao; izgubio sam se; neznam kome je toliko bitno brzo doći da hrpe statuta, općih odredbi i neznam ja čega..kad nemožeš na jednostavan način saznati što te zanima...
Npr.
rezultati ispita, kolkovija
(znam da se ove rezultate može naći pod nekim kolegijima, ali ne pod svim i uopće mi nebi trebali spominjati da se neke od ocvih stvari može naći na ovom forumu, jer ipak je www.math.hr službena stranica faxa a ne degiorgi.math.hr )

Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?
2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?
3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?
Kad sam prvi put vidio sluzbenu stranicu naseg faxa; blago receno nisam se mogao snaci- nepregledna je, po mom ukusu ružna...
U tri clicka mišem došao sam do određenog kolegija koji je podržan. Na prvi pogled zvuči dobro; ali dok sam ovo brojao; izgubio sam se; neznam kome je toliko bitno brzo doći da hrpe statuta, općih odredbi i neznam ja čega..kad nemožeš na jednostavan način saznati što te zanima...
Npr.
rezultati ispita, kolkovija
(znam da se ove rezultate može naći pod nekim kolegijima, ali ne pod svim i uopće mi nebi trebali spominjati da se neke od ocvih stvari može naći na ovom forumu, jer ipak je www.math.hr službena stranica faxa a ne degiorgi.math.hr )

Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:29 pon, 10. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Markec"]1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?[/quote]

Ako je rijec o Forumu: Ponudio sam [b]svim[/b] asistentima/profesorima da imaju forume za svoje kolegije. Popis kolegija je rezultat njihovog odaziva i - u nekim slucajevima - mog entuzijazma.

Ako je rijec o Faxu: zato sto nisu svi slozili stranice pojedinih kolegija. To je prepusteno stihiji, tj. dobroj volji pojedinaca.

[quote="Markec"]2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?[/quote]

Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". :( Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.

[quote="Markec"]3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?[/quote]

Dobro pitanje. Sluzbeni odgovor ne znam, a nesluzbeni je vjerojatno "[i]Kad vec svi imaju web...[/i]" :twisted:

(Disklejmer: ovo je samo moje osobno misljenje)

[quote="Markec"]4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]

Mislim da je rijec o problematicnim CSS efektima (tipa ukljucivanje-iskljucivanje italica i sl. radnje koje mijenjaju dimenzije texta).
Markec (napisa):

Ako je rijec o Forumu: Ponudio sam svim asistentima/profesorima da imaju forume za svoje kolegije. Popis kolegija je rezultat njihovog odaziva i - u nekim slucajevima - mog entuzijazma.

Ako je rijec o Faxu: zato sto nisu svi slozili stranice pojedinih kolegija. To je prepusteno stihiji, tj. dobroj volji pojedinaca.

Markec (napisa):

Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". Sad Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.

Markec (napisa):

Dobro pitanje. Sluzbeni odgovor ne znam, a nesluzbeni je vjerojatno "Kad vec svi imaju web..." Twisted Evil

(Disklejmer: ovo je samo moje osobno misljenje)

Markec (napisa):

Mislim da je rijec o problematicnim CSS efektima (tipa ukljucivanje-iskljucivanje italica i sl. radnje koje mijenjaju dimenzije texta).

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 0:09 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Markec"]2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?[/quote]

Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". :( Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.[/quote]

Link postoji, doduse ne bas u Markecovom obliku. Pogledajte pazljivo
www.math.hr/hr/nastava (lijevi stupac - dodiplomska nastava).
vsego (napisa):
Markec (napisa):

Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". Sad Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.

Link postoji, doduse ne bas u Markecovom obliku. Pogledajte pazljivo
www.math.hr/hr/nastava (lijevi stupac - dodiplomska nastava).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 17:06 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Pogledajte pazljivo [/quote]
...ovo si dobro rekao :lol: :lol: :lol:

Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na [u]bar malo[/u] vidljivijem mjestu...(no irony)
krcko (napisa):
Pogledajte pazljivo

...ovo si dobro rekao Laughing Laughing Laughing

Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na bar malo vidljivijem mjestu...(no irony)

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:47 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Markec"]Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na [u]bar malo[/u] vidljivijem mjestu...(no irony)[/quote]

Oce biti dovoljno uocljivo na mojem celu? :roll:
Markec (napisa):
Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na bar malo vidljivijem mjestu...(no irony)

Oce biti dovoljno uocljivo na mojem celu? Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 23:50 sri, 12. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Reko si da je to za ozbac, reci mi kad ces to isfurat da budem na tim vjezbama... fakat bi to htio vidjet. :lol: :lol: :lol:
Reko si da je to za ozbac, reci mi kad ces to isfurat da budem na tim vjezbama... fakat bi to htio vidjet. Laughing Laughing Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:34 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Markec"]Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na [u]bar malo[/u] vidljivijem mjestu...(no irony)[/quote]

Oce biti dovoljno uocljivo na mojem celu? :roll:[/quote]

:idea: [b]Svakako objavi par dana unaprijed[/b], da stignem traziti izlaz iz.... hmmm.... "vojske" ;) :twisted: :lol: 8) :mrgreen: :D
krcko (napisa):
Markec (napisa):

Idea Svakako objavi par dana unaprijed, da stignem traziti izlaz iz.... hmmm.... "vojske" Wink Twisted Evil Laughing Cool Mr. Green Very Happy

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 17:37 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Markec"]Mislim da bi se nesto od ovakve vrijednosti studentima trebalo nalaziti na [u]bar malo[/u] vidljivijem mjestu...(no irony)[/quote]

Oce biti dovoljno uocljivo na mojem celu? :roll:[/quote]

:lol: :lol: ... i ja bih to voljela vidjeti :lol: ... objavi na forumu kada mogu prisustvovati tom događaju ... :D :D :D :D
krcko (napisa):
Markec (napisa):

Laughing Laughing ... i ja bih to voljela vidjeti Laughing ... objavi na forumu kada mogu prisustvovati tom događaju ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:58 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK djeco..

Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.
OK djeco..

Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:25 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]OK djeco..

Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.[/quote]

:weee: :weee: :w
krcko (napisa):
OK djeco..

Weeeeeee!!!!!!!!!!! Weeeeeee!!!!!!!!!!! Wave

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:27 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.[/quote]

:weee: Ajd' ponesi kameru... :D

8) Takodjer, pozivam i ostale s digitalcima, da slozimo galeriju na DeGiorgiju... 8)
krcko (napisa):

Weeeeeee!!!!!!!!!!! Ajd' ponesi kameru... Very Happy

Cool Takodjer, pozivam i ostale s digitalcima, da slozimo galeriju na DeGiorgiju... Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:52 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

>>>Npr.rezultati ispita, kolkovija

Ako mi objasnite kako da dobijem rezultate ispita i kolokvija u prikladnom formatu i na vrijeme... mislim da znate sto hocu reci.

>>>>Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):

a sto je s webmasterom?

>>>1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?

Podrzani su samo oni koji su to trazili. Mislim da nema smisla postaviti stranicu kolegija za koji se nitko od njegovih nastavnika ne bi brinuo.

>>>2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?

Ne znam jeste li ovo pisali prije ili poslije, ali vec je neko vrijeme link na forum dodan i pod nastava i pod obavijesti/razno.

>>>3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?

Namijenjena je kako studentima tako i svima koji traze informaciju o nasem faksu (osobito druge znanstvene institucije te sveucilista, ali i novinari etc.)

>>>4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]

Stvar je u STAROJ stranici. Ako niste primijetili to Vam se desava (ukoliko nisam negdje zabunom zaboravila izbrisati) smao na stranicama s kojima jos nisam bila u dodiru. Koje lako prepoznajete po Vama vjerojatno ljepsem design-u :wink:

Pozdrav
FMB
>>>Npr.rezultati ispita, kolkovija

Ako mi objasnite kako da dobijem rezultate ispita i kolokvija u prikladnom formatu i na vrijeme... mislim da znate sto hocu reci.

>>>>Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):

a sto je s webmasterom?

>>>1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?

Podrzani su samo oni koji su to trazili. Mislim da nema smisla postaviti stranicu kolegija za koji se nitko od njegovih nastavnika ne bi brinuo.

>>>2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?

Ne znam jeste li ovo pisali prije ili poslije, ali vec je neko vrijeme link na forum dodan i pod nastava i pod obavijesti/razno.

>>>3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?

Namijenjena je kako studentima tako i svima koji traze informaciju o nasem faksu (osobito druge znanstvene institucije te sveucilista, ali i novinari etc.)

>>>4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]

Stvar je u STAROJ stranici. Ako niste primijetili to Vam se desava (ukoliko nisam negdje zabunom zaboravila izbrisati) smao na stranicama s kojima jos nisam bila u dodiru. Koje lako prepoznajete po Vama vjerojatno ljepsem design-u Wink

Pozdrav
FMB

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:53 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Mislim da je rijec o problematicnim CSS efektima (tipa ukljucivanje-iskljucivanje italica i sl. radnje koje mijenjaju dimenzije texta).[/quote]

Mozda je i to. Ja znam da je Explorer u provlemima s onim embedded JavaScriptom u linkovima. Ako netko utvrdi da ima problema bas zobg CSS-a, nek javi.
FMB
vsego (napisa):

Mozda je i to. Ja znam da je Explorer u provlemima s onim embedded JavaScriptom u linkovima. Ako netko utvrdi da ima problema bas zobg CSS-a, nek javi.
FMB

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 19:19 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]OK djeco..

Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.[/quote]
Mogu ja kameru donijet??
krcko (napisa):
OK djeco..

Mogu ja kameru donijet??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:16 ned, 16. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"][quote="krcko"]OK djeco..

Mogu ja kameru donijet??[/quote]

:weee::banana:
C'Tebo (napisa):
krcko (napisa):
OK djeco..

Mogu ja kameru donijet??

Weeeeeee!!!!!!!!!!!Dancing banana

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:39 čet, 20. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li je netko ovjekovječio veliki događaj ? :?:
Da li je netko ovjekovječio veliki događaj ? Question

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:02 pet, 21. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sky"]Da li je netko ovjekovječio veliki događaj ? :?:[/quote]

Jesam ja, ali na "obicnoj" (cit. [i]ne-digitalnoj[/i]) :shock: fotki. Potrajat ce malo dok ispucam ostatak filma jer sam uzeo novi samo za tu prigodu.

Banneri po oglasnim plocama (i na mojim vratima) su bivsi kandidati za krckovo celo. Upotrijebljeni original je dio moje privatne kolekcije i ceka plastificiranje... :lol:
sky (napisa):

Jesam ja, ali na "obicnoj" (cit. ne-digitalnoj) Shocked fotki. Potrajat ce malo dok ispucam ostatak filma jer sam uzeo novi samo za tu prigodu.

Banneri po oglasnim plocama (i na mojim vratima) su bivsi kandidati za krckovo celo. Upotrijebljeni original je dio moje privatne kolekcije i ceka plastificiranje... Laughing

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:16 pet, 21. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="sky"]Da li je netko ovjekovječio veliki događaj ? :?:[/quote]

Jesam ja, ali na "obicnoj" (cit. [i]ne-digitalnoj[/i]) :shock: fotki. Potrajat ce malo dok ispucam ostatak filma jer sam uzeo novi samo za tu prigodu.
[/quote]

:cry: :cry: ... ah , šteta ... nisam prisustvovala velikom događaju :cry: :cry: ...
... pošto forumu predviđam "dug život " ne bi bilo loše da "dodaš" nešto što bi se zvalo kutak za legende foruma ... a krcko bi (naravno ) bio prvi počasni član (mislim da se i ostali slažu sa mnom )... :wink:
vsego (napisa):
sky (napisa):

Jesam ja, ali na "obicnoj" (cit. ne-digitalnoj) Shocked fotki. Potrajat ce malo dok ispucam ostatak filma jer sam uzeo novi samo za tu prigodu.

Crying or Very sad Crying or Very sad ... ah , šteta ... nisam prisustvovala velikom događaju Crying or Very sad Crying or Very sad ...
... pošto forumu predviđam "dug život " ne bi bilo loše da "dodaš" nešto što bi se zvalo kutak za legende foruma ... a krcko bi (naravno ) bio prvi počasni član (mislim da se i ostali slažu sa mnom )... Wink

[Vrh]
Ivanx
Gost

PostPostano: 21:25 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ono što bi ja htio komentirati je da izbor mjesta za ovu temu (Biseri ) govori dovoljno . :lol:
Ono što bi ja htio komentirati je da izbor mjesta za ovu temu (Biseri ) govori dovoljno . Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum