Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 19:36 ned, 9. 3. 2003 Naslov: |
|
|
ja mislim da je prednost ferovaca nad nama bas u tome kaj je site orijentiran prema studentima a ne prema anonimnim posjetiteljima...
njihovi studenti sigurno znaju kaj znace te skracenice (iako je to dosta lose izvedeno), no glavna stvar je da svaki kolegij ima svoju podrsku i da student jaaaako puno informacija moze naci na siteu...
kaj ce nama informacija di je faks... to znamo :lol:
uglavnom, sto se tice placenog web tima, takvo nesto i treba nama, dotad nista od vrhunske stranice...
dizaj vjerujem da ce biti kvalitetan, a kao sto je vec vise puta istaknuto azurnost ce biti nula...
trebalo bi sve ove podstranice kolegija lijepo smjesiti na glavni site (citaj portal do tih stranica), i neka te stranice i dalje odrzavaju ljudi koji su ih dosad odrzavali, sa prijedlogom da se doda sto vise sadrzaja vezanih uz same vjezbe i predavanja...
ja mislim da je prednost ferovaca nad nama bas u tome kaj je site orijentiran prema studentima a ne prema anonimnim posjetiteljima...
njihovi studenti sigurno znaju kaj znace te skracenice (iako je to dosta lose izvedeno), no glavna stvar je da svaki kolegij ima svoju podrsku i da student jaaaako puno informacija moze naci na siteu...
kaj ce nama informacija di je faks... to znamo
uglavnom, sto se tice placenog web tima, takvo nesto i treba nama, dotad nista od vrhunske stranice...
dizaj vjerujem da ce biti kvalitetan, a kao sto je vec vise puta istaknuto azurnost ce biti nula...
trebalo bi sve ove podstranice kolegija lijepo smjesiti na glavni site (citaj portal do tih stranica), i neka te stranice i dalje odrzavaju ljudi koji su ih dosad odrzavali, sa prijedlogom da se doda sto vise sadrzaja vezanih uz same vjezbe i predavanja...
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:20 ned, 9. 3. 2003 Naslov: |
|
|
Kad sam prvi put vidio sluzbenu stranicu naseg faxa; blago receno nisam se mogao snaci- nepregledna je, po mom ukusu ružna...
U tri clicka mišem došao sam do određenog kolegija koji je podržan. Na prvi pogled zvuči dobro; ali dok sam ovo brojao; izgubio sam se; neznam kome je toliko bitno brzo doći da hrpe statuta, općih odredbi i neznam ja čega..kad nemožeš na jednostavan način saznati što te zanima...
Npr.
rezultati ispita, kolkovija
(znam da se ove rezultate može naći pod nekim kolegijima, ali ne pod svim i uopće mi nebi trebali spominjati da se neke od ocvih stvari može naći na ovom forumu, jer ipak je www.math.hr službena stranica faxa a ne degiorgi.math.hr )
Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?
2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?
3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?
Kad sam prvi put vidio sluzbenu stranicu naseg faxa; blago receno nisam se mogao snaci- nepregledna je, po mom ukusu ružna...
U tri clicka mišem došao sam do određenog kolegija koji je podržan. Na prvi pogled zvuči dobro; ali dok sam ovo brojao; izgubio sam se; neznam kome je toliko bitno brzo doći da hrpe statuta, općih odredbi i neznam ja čega..kad nemožeš na jednostavan način saznati što te zanima...
Npr.
rezultati ispita, kolkovija
(znam da se ove rezultate može naći pod nekim kolegijima, ali ne pod svim i uopće mi nebi trebali spominjati da se neke od ocvih stvari može naći na ovom forumu, jer ipak je www.math.hr službena stranica faxa a ne degiorgi.math.hr )
Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?
2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?
3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:29 pon, 10. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Markec"]1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?[/quote]
Ako je rijec o Forumu: Ponudio sam [b]svim[/b] asistentima/profesorima da imaju forume za svoje kolegije. Popis kolegija je rezultat njihovog odaziva i - u nekim slucajevima - mog entuzijazma.
Ako je rijec o Faxu: zato sto nisu svi slozili stranice pojedinih kolegija. To je prepusteno stihiji, tj. dobroj volji pojedinaca.
[quote="Markec"]2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?[/quote]
Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". :( Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.
[quote="Markec"]3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?[/quote]
Dobro pitanje. Sluzbeni odgovor ne znam, a nesluzbeni je vjerojatno "[i]Kad vec svi imaju web...[/i]" :twisted:
(Disklejmer: ovo je samo moje osobno misljenje)
[quote="Markec"]4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]
Mislim da je rijec o problematicnim CSS efektima (tipa ukljucivanje-iskljucivanje italica i sl. radnje koje mijenjaju dimenzije texta).
Markec (napisa): | 1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji? |
Ako je rijec o Forumu: Ponudio sam svim asistentima/profesorima da imaju forume za svoje kolegije. Popis kolegija je rezultat njihovog odaziva i - u nekim slucajevima - mog entuzijazma.
Ako je rijec o Faxu: zato sto nisu svi slozili stranice pojedinih kolegija. To je prepusteno stihiji, tj. dobroj volji pojedinaca.
Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.
Markec (napisa): | 3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem? |
Dobro pitanje. Sluzbeni odgovor ne znam, a nesluzbeni je vjerojatno "Kad vec svi imaju web..."
(Disklejmer: ovo je samo moje osobno misljenje)
Markec (napisa): | 4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici? |
Mislim da je rijec o problematicnim CSS efektima (tipa ukljucivanje-iskljucivanje italica i sl. radnje koje mijenjaju dimenzije texta).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 0:09 sri, 12. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Markec"]2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?[/quote]
Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". :( Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni.[/quote]
Link postoji, doduse ne bas u Markecovom obliku. Pogledajte pazljivo
www.math.hr/hr/nastava (lijevi stupac - dodiplomska nastava).
vsego (napisa): |
Ne, jer ga sluzbeni Fakultet ne podrzava. I dalje je to samo moja "igracka". Ako netko od nadleznih zeli, naravno da moze staviti link, no to ne ovisi o meni. |
Link postoji, doduse ne bas u Markecovom obliku. Pogledajte pazljivo
www.math.hr/hr/nastava (lijevi stupac - dodiplomska nastava).
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:27 ned, 16. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.[/quote]
:weee: Ajd' ponesi kameru... :D
8) Takodjer, pozivam i ostale s digitalcima, da slozimo galeriju na DeGiorgiju... 8)
krcko (napisa): | Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima. |
Ajd' ponesi kameru...
Takodjer, pozivam i ostale s digitalcima, da slozimo galeriju na DeGiorgiju...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:52 ned, 16. 3. 2003 Naslov: |
|
|
>>>Npr.rezultati ispita, kolkovija
Ako mi objasnite kako da dobijem rezultate ispita i kolokvija u prikladnom formatu i na vrijeme... mislim da znate sto hocu reci.
>>>>Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
a sto je s webmasterom?
>>>1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?
Podrzani su samo oni koji su to trazili. Mislim da nema smisla postaviti stranicu kolegija za koji se nitko od njegovih nastavnika ne bi brinuo.
>>>2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?
Ne znam jeste li ovo pisali prije ili poslije, ali vec je neko vrijeme link na forum dodan i pod nastava i pod obavijesti/razno.
>>>3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
Namijenjena je kako studentima tako i svima koji traze informaciju o nasem faksu (osobito druge znanstvene institucije te sveucilista, ali i novinari etc.)
>>>4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]
Stvar je u STAROJ stranici. Ako niste primijetili to Vam se desava (ukoliko nisam negdje zabunom zaboravila izbrisati) smao na stranicama s kojima jos nisam bila u dodiru. Koje lako prepoznajete po Vama vjerojatno ljepsem design-u :wink:
Pozdrav
FMB
>>>Npr.rezultati ispita, kolkovija
Ako mi objasnite kako da dobijem rezultate ispita i kolokvija u prikladnom formatu i na vrijeme... mislim da znate sto hocu reci.
>>>>Još par pitanja (vjerojatno vsego moze odgovoriti):
a sto je s webmasterom?
>>>1. Zašto nisu podržani SVI kolegiji?
Podrzani su samo oni koji su to trazili. Mislim da nema smisla postaviti stranicu kolegija za koji se nitko od njegovih nastavnika ne bi brinuo.
>>>2. Zar za ovaj forum nema mjesta na www.math.hr/forum/ (npr.)?
Ne znam jeste li ovo pisali prije ili poslije, ali vec je neko vrijeme link na forum dodan i pod nastava i pod obavijesti/razno.
>>>3. Kome ili čemu je ta stranica namjenjena studentima, reklami faxa ili nečem (nekom) trećem?
Namijenjena je kako studentima tako i svima koji traze informaciju o nasem faksu (osobito druge znanstvene institucije te sveucilista, ali i novinari etc.)
>>>4. Primjetio sam da mi na par linkova explorer smrzne(mislim kad pređem preko njih); dali mi to komp šteka il je stvar u inovativno izvedenoj stranici?[/quote]
Stvar je u STAROJ stranici. Ako niste primijetili to Vam se desava (ukoliko nisam negdje zabunom zaboravila izbrisati) smao na stranicama s kojima jos nisam bila u dodiru. Koje lako prepoznajete po Vama vjerojatno ljepsem design-u
Pozdrav
FMB
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 19:19 ned, 16. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]OK djeco..
Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima.[/quote]
Mogu ja kameru donijet??
krcko (napisa): | OK djeco..
Veliki dogadjaj bit ce u utorak, 18.3.2003. od 14-16 (predavaonica 004). Nesi mi je poslala super natpis za celo, jos se treba odluciti za varijantu. Generalna proba je u ponedjeljak, a visak cemo zalijepiti po faksu na raznim uocljivim mjestima. |
Mogu ja kameru donijet??
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)

Spol: