Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ja bi na pmf..
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:27 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"] da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji :wink: ). ¸[/quote]

[i]Houston, I think we have a problem![/i]:mrgreen:

Sve te predrasude koje trenutno uzgajaš o matematičarima kao nadnaravnim [i]whatever[/i] uvenut će n-tom prilikom za vrijeme susreta sa poznanstvima koje ti je grah iz šalice pokazao :mrgreen:, i biti ćeš presretna konstatirati da smo svi u krajnjoj liniji ordinarni ljudi,,,izuzev njih konačno mnogo.:rotfl:

[quote]
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..[/quote]

Od cca deset ujutro pa sve tamo do cca pet popodne.
U skriptarnici ti radi plav momak uvijek spreman za shalu.
Anonymous (napisa):
da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji Wink ). ¸

Houston, I think we have a problem!Mr. Green

Sve te predrasude koje trenutno uzgajaš o matematičarima kao nadnaravnim whatever uvenut će n-tom prilikom za vrijeme susreta sa poznanstvima koje ti je grah iz šalice pokazao Mr. Green, i biti ćeš presretna konstatirati da smo svi u krajnjoj liniji ordinarni ljudi,,,izuzev njih konačno mnogo.Valjam se po podu od smijeha

Citat:

znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..

Od cca deset ujutro pa sve tamo do cca pet popodne.
U skriptarnici ti radi plav momak uvijek spreman za shalu.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 20:53 čet, 14. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ha, ha.. grah, kazes? ja sam ti veganka, pa mahunarke koristim iskljucivo u prehrambene svrhe 8) , i nisu to predrasude.. ne, to nikako nisu predrasude! :)
inace,hvala na informaciji
ha, ha.. grah, kazes? ja sam ti veganka, pa mahunarke koristim iskljucivo u prehrambene svrhe Cool , i nisu to predrasude.. ne, to nikako nisu predrasude! Smile
inace,hvala na informaciji

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 1:39 pet, 15. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..[/quote]

skriptarnica radi svaki dan ([i]osim vikenda[/i]) od 9-17h.

Sretno dalje sa rijesavanjem zadataka.
Anonymous (napisa):
kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..

skriptarnica radi svaki dan (osim vikenda) od 9-17h.

Sretno dalje sa rijesavanjem zadataka.

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 22:07 pet, 15. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tvoj upad na ovaj fax ovisi najvise o tome kolko si ljepa!!! ako s time nemamo problema tu su krcko i sego vec cemo nes skemijat!!! a??
sala mala!! prijamni za matisu je valjda nes najlakse na svijetu(tako sam cuo, ja sam svoje bodove prebacio sa fera) :evil: :twisted:
tvoj upad na ovaj fax ovisi najvise o tome kolko si ljepa!!! ako s time nemamo problema tu su krcko i sego vec cemo nes skemijat!!! a??
sala mala!! prijamni za matisu je valjda nes najlakse na svijetu(tako sam cuo, ja sam svoje bodove prebacio sa fera) Evil or Very Mad Twisted Evil

Gost

PostPostano: 16:28 sub, 16. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] skriptarnica radi svaki dan (osim vikenda) od 9-17h. [/quote]

hvala

[quote] Sretno dalje sa rijesavanjem zadataka [/quote]

i jos jednom hvala :)

[quote] tvoj upad na ovaj fax ovisi najvise o tome kolko si ljepa!!! ako s time nemamo problema tu su krcko i sego vec cemo nes skemijat!!! a?? [/quote]

gle, nema problema.. duge noge, crna kosa, plave okice.. ana ima sve(osim ovog prvog i najvaznijeg 8) )
Citat:
skriptarnica radi svaki dan (osim vikenda) od 9-17h.

hvala

Citat:
Sretno dalje sa rijesavanjem zadataka

i jos jednom hvala Smile

Citat:

gle, nema problema.. duge noge, crna kosa, plave okice.. ana ima sve(osim ovog prvog i najvaznijeg Cool )

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:40 sub, 16. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ana ima sve[/quote]

Ali nema account na Forumu. :PPPP

[quote="Anonymous"]osim ovog prvog i najvaznijeg 8)[/quote]

Prvog i najvaznijeg? :-s Cega? :grebgreb: lanaca? :? [url=http://www.jtsbikerclothing.com/Boots/373%20blk.jpg]Cizmica[/url]? :o Piercinga? :anishock: :g:

:verycool:
Anonymous (napisa):
ana ima sve

Ali nema account na Forumu. Blaeh!

Anonymous (napisa):
osim ovog prvog i najvaznijeg Cool

Prvog i najvaznijeg? Eh? Cega? Kotacici rade 100 na sat lanaca? Confused Cizmica? Surprised Piercinga? Jos jedan shock Mr. Green

Very cool

[Vrh]
boo :)
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:11 ned, 17. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Ali nema account na Forumu. [/quote]

ma ima.. pravog malog strumfa :D

[quote] Prvog i najvaznijeg? Cega? [/quote]

hm.. [quote] duge noge, crna kosa, plave okice [/quote] ..pa valjda ovo prvo na popisu(?)
Citat:
Ali nema account na Forumu.

ma ima.. pravog malog strumfa Very Happy

Citat:
Prvog i najvaznijeg? Cega?

hm..
Citat:
duge noge, crna kosa, plave okice
..pa valjda ovo prvo na popisu(?)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:01 pon, 18. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"][quote="vsego"]Prvog i najvaznijeg? Cega?[/quote]
hm..
[quote]duge noge, crna kosa, plave okice [/quote]
..pa valjda ovo prvo na popisu(?)[/quote]

:OT: Ako bash ne krades torbice kolegicama, onda ti duge noge nisu [b]toliko[/b] bitne. ;)

Welcome to Forum & uskoro to Fax. :D
boo Smile (napisa):
vsego (napisa):
Prvog i najvaznijeg? Cega?

hm..
Citat:
duge noge, crna kosa, plave okice

..pa valjda ovo prvo na popisu(?)

Off-topic Ako bash ne krades torbice kolegicama, onda ti duge noge nisu toliko bitne. Wink

Welcome to Forum & uskoro to Fax. Very Happy

[Vrh]
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:20 pon, 18. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Welcome to Forum & uskoro to Fax. [/quote]

a joj :dodji: :D

samo( :?: ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?
Citat:
Welcome to Forum & uskoro to Fax.

a joj Dodji da te zagrlim! Very Happy

samo( Question ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:57 pon, 18. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"][quote] Welcome to Forum & uskoro to Fax. [/quote]

a joj :dodji: :D

samo( :?: ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?[/quote]
Ok :) Moze i tamo :)

svojevremeno je Bronstein bio dopusten na prijamnima? To nije ponisteno? Logaritamske tablice, proizvoljne i tzv "zute tablice" su savrseno dovoljne.

(Bronstein je naravno blagi overkill, ali u tome mu je char :D)
boo Smile (napisa):
Citat:
Welcome to Forum & uskoro to Fax.

a joj Dodji da te zagrlim! Very Happy

samo( Question ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?

Ok Smile Moze i tamo Smile

svojevremeno je Bronstein bio dopusten na prijamnima? To nije ponisteno? Logaritamske tablice, proizvoljne i tzv "zute tablice" su savrseno dovoljne.

(Bronstein je naravno blagi overkill, ali u tome mu je char Very Happy)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:18 pon, 18. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, sad cu postavit jako glupo pitanje, al kaj je to Bronst..bla bla? :oops:
ok, sad cu postavit jako glupo pitanje, al kaj je to Bronst..bla bla? Embarassed

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:31 pon, 18. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://www.sveznadar.com/knjiga.aspx?knjiga=68741][b]Matematički priručnik [i]Bronštejn[/i][/b][/url]

Naravno imas i starijih izdanja (ne znam jel ima kopija starijih izdanja jos u skriptarnici), ali po meni je ovo novo The Bronštejn. Barem u Croatofoniji. ;)

Ja sam svog kupio za 200KN na promociji. Vjerojatno ce opet biti jeftinija na nekom sajmu knjiga ili tu kod nas na matematici na onom jednogodisnjem.

A mozes ju i posuditi od nekog za prijamni.

---

I dobro dosla na Forum! I na faks skoro! Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. :D [size=9]A sad svi:[/size] :veselje: ;)

---

:OT:

[quote="boo :)"]i kaj mi je ovaj quote trebao na kraju poruke?! (zanemarite) 8)[/quote]

[color=darkred]Uklonjen. :D Popravimo ti mi te nepotrebne stvari s vremena na vrijeme, ako nam zapnu za oko. Inace ako se nadjes u (ne)prilici da ti treba nesto maknuti ili slicno, slobodno se obratis PM-om nekom od moderatora ili admina, nema potrebe za offtopic postovima. :ok: Hvala! :D[/color]
Matematički priručnik Bronštejn

Naravno imas i starijih izdanja (ne znam jel ima kopija starijih izdanja jos u skriptarnici), ali po meni je ovo novo The Bronštejn. Barem u Croatofoniji. Wink

Ja sam svog kupio za 200KN na promociji. Vjerojatno ce opet biti jeftinija na nekom sajmu knjiga ili tu kod nas na matematici na onom jednogodisnjem.

A mozes ju i posuditi od nekog za prijamni.

I dobro dosla na Forum! I na faks skoro! Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. Very Happy A sad svi: Veseljeeeee! Wink

Off-topic

boo Smile (napisa):
i kaj mi je ovaj quote trebao na kraju poruke?! (zanemarite) Cool

Uklonjen. Very Happy Popravimo ti mi te nepotrebne stvari s vremena na vrijeme, ako nam zapnu za oko. Inace ako se nadjes u (ne)prilici da ti treba nesto maknuti ili slicno, slobodno se obratis PM-om nekom od moderatora ili admina, nema potrebe za offtopic postovima. O-kay! Hvala! Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 8:32 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"] Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. :D [/quote]

Smo mi na istom faksu? :twisted: :PP :pinkdancer: :rotfl:
steelworker (napisa):
Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. Very Happy

Smo mi na istom faksu? Twisted Evil Weeee-heeee!!! Pink dancer Valjam se po podu od smijeha

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 9:10 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"]samo( :?: ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?[/quote]
Nismo mi k'o FER. Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. Žute formule, Memo,... bilo koje. Može i one FER-ove.
Bronštajn je lijepa i korisna knjiga, al' ima vremena za to. Nije baš praktičan na prijemnom kad ti treba par formulica, ima preko 1000 stranica. I nema ni trunke fizike u njemu.
boo Smile (napisa):

Nismo mi k'o FER. Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. Žute formule, Memo,... bilo koje. Može i one FER-ove.
Bronštajn je lijepa i korisna knjiga, al' ima vremena za to. Nije baš praktičan na prijemnom kad ti treba par formulica, ima preko 1000 stranica. I nema ni trunke fizike u njemu.

[Vrh]
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:51 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. [/quote]

ovo sve zvuči nekak predobro :jumpjack: .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj :wow: (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)
Citat:
Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla.

ovo sve zvuči nekak predobro Jumpin' jack flash .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj Ne vjerujem!!! (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 19:46 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"]ovo sve zvuči nekak predobro :jumpjack: .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj :wow: (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)[/quote]
cuj... kazu da je prijamni lagan, mada se meni nije tako cinilo kad sam krenila rjesavat stare primjerke. al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju. da ilustriram: zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." :shock: ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam :)

p.s. osim matematike ces vidit i zeru fizike (puno vise nego sto vecinu matematicara zanima), a dobro je imat mota i za racunarstvo.
boo Smile (napisa):
ovo sve zvuči nekak predobro Jumpin' jack flash .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj Ne vjerujem!!! (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)

cuj... kazu da je prijamni lagan, mada se meni nije tako cinilo kad sam krenila rjesavat stare primjerke. al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju. da ilustriram: zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." Shocked ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam Smile

p.s. osim matematike ces vidit i zeru fizike (puno vise nego sto vecinu matematicara zanima), a dobro je imat mota i za racunarstvo.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:37 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju [/quote]
da.. ja idem u ekonomsku, imam 3 sata matematike tjedno, i od tih
par-sto (neznam kak se to pise :oops: ) sati kaj smo imali u ove 4 godine pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) :( ..

[quote] zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam
[/quote]
aha :wink: , ista je stvar bila samnom, do prije pol godine sam jedva znala kaj su polinomi, sad mi je to skroz super

[quote] a dobro je imat mota i za racunarstvo. [/quote]
s tim(brijem)necu imat problema :)
Citat:
al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju

da.. ja idem u ekonomsku, imam 3 sata matematike tjedno, i od tih
par-sto (neznam kak se to pise Embarassed ) sati kaj smo imali u ove 4 godine pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) Sad ..

Citat:
zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam

aha Wink , ista je stvar bila samnom, do prije pol godine sam jedva znala kaj su polinomi, sad mi je to skroz super

Citat:
a dobro je imat mota i za racunarstvo.

s tim(brijem)necu imat problema Smile

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 22:34 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="boo :)"]imam 3 sata matematike tjedno[/quote]
tako i kod mene bilo :)
[quote]pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) :( ..[/quote]
znaci, ti neces na financijsku :P
znas sta je pozitivno u ne-previse-math skolama? to sta je ima taman toliko da ti je njam :dorucak: (ako ti ide). pitanje je bih li bila na ovom faxu da sam isla u nekakvu matematicku gimnaziju - vjerojatno bi pukla ljubav radi isforsiranosti.
boo Smile (napisa):
imam 3 sata matematike tjedno

tako i kod mene bilo Smile
Citat:
pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) Sad ..

znaci, ti neces na financijsku Razz
znas sta je pozitivno u ne-previse-math skolama? to sta je ima taman toliko da ti je njam Dorucak... (ako ti ide). pitanje je bih li bila na ovom faxu da sam isla u nekakvu matematicku gimnaziju - vjerojatno bi pukla ljubav radi isforsiranosti.

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 22:44 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="steelworker"] Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. :D [/quote]

Smo mi na istom faksu? :twisted: :PP :pinkdancer: :rotfl:[/quote]

:-s Bijenicka 30

:PPPP
Ignavia (napisa):
steelworker (napisa):
Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. Very Happy

Smo mi na istom faksu? Twisted Evil Weeee-heeee!!! Pink dancer Valjam se po podu od smijeha

Eh? Bijenicka 30

Blaeh!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:16 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]De gustibus disputandum non es[/b] , or something :mrgreen:
De gustibus disputandum non es , or something Mr. Green

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum