Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 20:27 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"] da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji :wink: ). ¸[/quote]
[i]Houston, I think we have a problem![/i]:mrgreen:
Sve te predrasude koje trenutno uzgajaš o matematičarima kao nadnaravnim [i]whatever[/i] uvenut će n-tom prilikom za vrijeme susreta sa poznanstvima koje ti je grah iz šalice pokazao :mrgreen:, i biti ćeš presretna konstatirati da smo svi u krajnjoj liniji ordinarni ljudi,,,izuzev njih konačno mnogo.:rotfl:
[quote]
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..[/quote]
Od cca deset ujutro pa sve tamo do cca pet popodne.
U skriptarnici ti radi plav momak uvijek spreman za shalu.
Anonymous (napisa): | da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji ). ¸ |
Houston, I think we have a problem!
Sve te predrasude koje trenutno uzgajaš o matematičarima kao nadnaravnim whatever uvenut će n-tom prilikom za vrijeme susreta sa poznanstvima koje ti je grah iz šalice pokazao , i biti ćeš presretna konstatirati da smo svi u krajnjoj liniji ordinarni ljudi,,,izuzev njih konačno mnogo.
Citat: |
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole.. |
Od cca deset ujutro pa sve tamo do cca pet popodne.
U skriptarnici ti radi plav momak uvijek spreman za shalu.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 20:53 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
ha, ha.. grah, kazes? ja sam ti veganka, pa mahunarke koristim iskljucivo u prehrambene svrhe 8) , i nisu to predrasude.. ne, to nikako nisu predrasude! :)
inace,hvala na informaciji
ha, ha.. grah, kazes? ja sam ti veganka, pa mahunarke koristim iskljucivo u prehrambene svrhe , i nisu to predrasude.. ne, to nikako nisu predrasude!
inace,hvala na informaciji
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
boo :) Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:01 pon, 18. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="boo :)"][quote="vsego"]Prvog i najvaznijeg? Cega?[/quote]
hm..
[quote]duge noge, crna kosa, plave okice [/quote]
..pa valjda ovo prvo na popisu(?)[/quote]
:OT: Ako bash ne krades torbice kolegicama, onda ti duge noge nisu [b]toliko[/b] bitne. ;)
Welcome to Forum & uskoro to Fax. :D
boo (napisa): | vsego (napisa): | Prvog i najvaznijeg? Cega? |
hm..
Citat: | duge noge, crna kosa, plave okice |
..pa valjda ovo prvo na popisu(?) |
Ako bash ne krades torbice kolegicama, onda ti duge noge nisu toliko bitne.
Welcome to Forum & uskoro to Fax.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:31 pon, 18. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[url=http://www.sveznadar.com/knjiga.aspx?knjiga=68741][b]Matematički priručnik [i]Bronštejn[/i][/b][/url]
Naravno imas i starijih izdanja (ne znam jel ima kopija starijih izdanja jos u skriptarnici), ali po meni je ovo novo The Bronštejn. Barem u Croatofoniji. ;)
Ja sam svog kupio za 200KN na promociji. Vjerojatno ce opet biti jeftinija na nekom sajmu knjiga ili tu kod nas na matematici na onom jednogodisnjem.
A mozes ju i posuditi od nekog za prijamni.
---
I dobro dosla na Forum! I na faks skoro! Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. :D [size=9]A sad svi:[/size] :veselje: ;)
---
:OT:
[quote="boo :)"]i kaj mi je ovaj quote trebao na kraju poruke?! (zanemarite) 8)[/quote]
[color=darkred]Uklonjen. :D Popravimo ti mi te nepotrebne stvari s vremena na vrijeme, ako nam zapnu za oko. Inace ako se nadjes u (ne)prilici da ti treba nesto maknuti ili slicno, slobodno se obratis PM-om nekom od moderatora ili admina, nema potrebe za offtopic postovima. :ok: Hvala! :D[/color]
Matematički priručnik Bronštejn
Naravno imas i starijih izdanja (ne znam jel ima kopija starijih izdanja jos u skriptarnici), ali po meni je ovo novo The Bronštejn. Barem u Croatofoniji.
Ja sam svog kupio za 200KN na promociji. Vjerojatno ce opet biti jeftinija na nekom sajmu knjiga ili tu kod nas na matematici na onom jednogodisnjem.
A mozes ju i posuditi od nekog za prijamni.
—
I dobro dosla na Forum! I na faks skoro! Ljepotu nije potrebno zahtjievati jer su, sto nas faks dokazuje, matematicarke vrlo vrlo lijepe. A sad svi:
—
boo (napisa): | i kaj mi je ovaj quote trebao na kraju poruke?! (zanemarite)  |
Uklonjen. Popravimo ti mi te nepotrebne stvari s vremena na vrijeme, ako nam zapnu za oko. Inace ako se nadjes u (ne)prilici da ti treba nesto maknuti ili slicno, slobodno se obratis PM-om nekom od moderatora ili admina, nema potrebe za offtopic postovima. Hvala!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 9:10 uto, 19. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="boo :)"]samo( :?: ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici?[/quote]
Nismo mi k'o FER. Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. Žute formule, Memo,... bilo koje. Može i one FER-ove.
Bronštajn je lijepa i korisna knjiga, al' ima vremena za to. Nije baš praktičan na prijemnom kad ti treba par formulica, ima preko 1000 stranica. I nema ni trunke fizike u njemu.
boo (napisa): | samo( ) me jos jedna stvar zanima, tablice s formulama za prijamni? to isto kupim u skriptarnici? |
Nismo mi k'o FER. Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. Žute formule, Memo,... bilo koje. Može i one FER-ove.
Bronštajn je lijepa i korisna knjiga, al' ima vremena za to. Nije baš praktičan na prijemnom kad ti treba par formulica, ima preko 1000 stranica. I nema ni trunke fizike u njemu.
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 16:51 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote] Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. [/quote]
ovo sve zvuči nekak predobro :jumpjack: .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj :wow: (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)
Citat: | Na prijemnom možeš koristiti bilo koje formule koje već imaš i na koje si navikla. |
ovo sve zvuči nekak predobro .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:46 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="boo :)"]ovo sve zvuči nekak predobro :jumpjack: .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj :wow: (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..)[/quote]
cuj... kazu da je prijamni lagan, mada se meni nije tako cinilo kad sam krenila rjesavat stare primjerke. al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju. da ilustriram: zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." :shock: ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam :)
p.s. osim matematike ces vidit i zeru fizike (puno vise nego sto vecinu matematicara zanima), a dobro je imat mota i za racunarstvo.
boo (napisa): | ovo sve zvuči nekak predobro .. prijamni je lagan (mislim, nisam jos uspila nac nijedan stari, al tak vi kazete), nije tesko upast, mogu imat tablice koje meni pasu.. mislila sam da je malo teze upast u raj (mislim, moja definicija raja je- matematika gdi god se okrenes, tek tolko..) |
cuj... kazu da je prijamni lagan, mada se meni nije tako cinilo kad sam krenila rjesavat stare primjerke. al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju. da ilustriram: zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam
p.s. osim matematike ces vidit i zeru fizike (puno vise nego sto vecinu matematicara zanima), a dobro je imat mota i za racunarstvo.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 21:37 sri, 20. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote] al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju [/quote]
da.. ja idem u ekonomsku, imam 3 sata matematike tjedno, i od tih
par-sto (neznam kak se to pise :oops: ) sati kaj smo imali u ove 4 godine pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) :( ..
[quote] zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam
[/quote]
aha :wink: , ista je stvar bila samnom, do prije pol godine sam jedva znala kaj su polinomi, sad mi je to skroz super
[quote] a dobro je imat mota i za racunarstvo. [/quote]
s tim(brijem)necu imat problema :)
Citat: | al opet, ja sam isla u jezicnu gimnaziju |
da.. ja idem u ekonomsku, imam 3 sata matematike tjedno, i od tih
par-sto (neznam kak se to pise ) sati kaj smo imali u ove 4 godine pola je otislo na blesavu i dosadnu gospodarsku matematiku (zajmovi & gluposti) ..
Citat: | zblesirala sam se kad sam u onoj zbirci zadataka za prijemne vidila zadatak "podijeli polinome..." ne zato sto je to tesko vec zato sto to u zivotu vidila nisam
|
aha , ista je stvar bila samnom, do prije pol godine sam jedva znala kaj su polinomi, sad mi je to skroz super
Citat: | a dobro je imat mota i za racunarstvo. |
s tim(brijem)necu imat problema
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|