Nasi programi na prvoj godini su se temeljito promijenili prije 2-3 godine (ako se ne varam, ti si prva ili druga generacija koja je to tako slushala). 8) Takodjer, dodani su kolokviji. :)
Ergo, nasa prva godina je [i]gotovo[/i] Bolonjizirana vec neko vrijeme. 8) Kazem "[i]gotovo[/i]" jer jos postoje klasicni ispiti, a ne samo kolokviji, no to se ne moze preko noci promijeniti. 8)
Jedini kolegiji koji nisu bitnije mijenjani su UuR i P(C), sto sam vec gore zazvocao... :evil: UuRu je [b]skinuto[/b] nesto gradiva (Turingovi strojevi, :shock: konacni automati, :o stabla, :( rekurzije,...), no to - IMO - [b]NIJE kvalitativna promjena na [u]bolje[/u][/b] :!:
Nasi programi na prvoj godini su se temeljito promijenili prije 2-3 godine (ako se ne varam, ti si prva ili druga generacija koja je to tako slushala). Takodjer, dodani su kolokviji.
Ergo, nasa prva godina je gotovo Bolonjizirana vec neko vrijeme. Kazem "gotovo" jer jos postoje klasicni ispiti, a ne samo kolokviji, no to se ne moze preko noci promijeniti.
Jedini kolegiji koji nisu bitnije mijenjani su UuR i P(C), sto sam vec gore zazvocao... UuRu je skinuto nesto gradiva (Turingovi strojevi, konacni automati, stabla, rekurzije,...), no to - IMO - NIJE kvalitativna promjena na bolje
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|