Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prijedlog programa prve tri godine ing studija
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:22 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nasi programi na prvoj godini su se temeljito promijenili prije 2-3 godine (ako se ne varam, ti si prva ili druga generacija koja je to tako slushala). 8) Takodjer, dodani su kolokviji. :)

Ergo, nasa prva godina je [i]gotovo[/i] Bolonjizirana vec neko vrijeme. 8) Kazem "[i]gotovo[/i]" jer jos postoje klasicni ispiti, a ne samo kolokviji, no to se ne moze preko noci promijeniti. 8)

Jedini kolegiji koji nisu bitnije mijenjani su UuR i P(C), sto sam vec gore zazvocao... :evil: UuRu je [b]skinuto[/b] nesto gradiva (Turingovi strojevi, :shock: konacni automati, :o stabla, :( rekurzije,...), no to - IMO - [b]NIJE kvalitativna promjena na [u]bolje[/u][/b] :!:
Nasi programi na prvoj godini su se temeljito promijenili prije 2-3 godine (ako se ne varam, ti si prva ili druga generacija koja je to tako slushala). Cool Takodjer, dodani su kolokviji. Smile

Ergo, nasa prva godina je gotovo Bolonjizirana vec neko vrijeme. Cool Kazem "gotovo" jer jos postoje klasicni ispiti, a ne samo kolokviji, no to se ne moze preko noci promijeniti. Cool

Jedini kolegiji koji nisu bitnije mijenjani su UuR i P(C), sto sam vec gore zazvocao... Evil or Very Mad UuRu je skinuto nesto gradiva (Turingovi strojevi, Shocked konacni automati, Surprised stabla, Sad rekurzije,...), no to - IMO - NIJE kvalitativna promjena na bolje Exclamation

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
30 = 34 - 4

PostPostano: 16:11 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]mene zanima kako se rijesava slucaj visih skola?? jer ako imamo kvazi diplomande nakon 3 god, sta se onda vise skole gase? koja ce bit razlika iznedju studenata koji su zavrsili visu elektrotehnicku (3 god) i prvi stup (3 god)?? :?: :idea:[/quote]

Interesantan trend koji je nastao u Europi je da se broj veleučilišta i viših škola povećao! I to nakon što je uveden dvociklusni pristup na sveučilištima.

Razlika uvijek može postojati u gradivu koje obrađuješ - kako veleučilišta ne moraju računati na to da studenti moraju nastaviti daljnje školovanje nakon 3 godine, ona se stvarno mogu direktno orjentirati prema primjenjenim znanjima koja će ti trebati u poslu,a ne moraju imati određene kolegije koji bi služili kao baza za napredovanje.

Inače vani ni ovo nije uvijek slučaj, već su nastale i više škole sa dvociklusnim studijem! Dakle opcija imaš napretek.
goc9999 (napisa):
mene zanima kako se rijesava slucaj visih skola?? jer ako imamo kvazi diplomande nakon 3 god, sta se onda vise skole gase? koja ce bit razlika iznedju studenata koji su zavrsili visu elektrotehnicku (3 god) i prvi stup (3 god)?? Question Idea

Interesantan trend koji je nastao u Europi je da se broj veleučilišta i viših škola povećao! I to nakon što je uveden dvociklusni pristup na sveučilištima.

Razlika uvijek može postojati u gradivu koje obrađuješ - kako veleučilišta ne moraju računati na to da studenti moraju nastaviti daljnje školovanje nakon 3 godine, ona se stvarno mogu direktno orjentirati prema primjenjenim znanjima koja će ti trebati u poslu,a ne moraju imati određene kolegije koji bi služili kao baza za napredovanje.

Inače vani ni ovo nije uvijek slučaj, već su nastale i više škole sa dvociklusnim studijem! Dakle opcija imaš napretek.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum