Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:58 pet, 6. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]Dal mi imamo ljude koji vode racuna da se ti filteri mjenjaju na vrijeme. :roll:
Koji su ti ljudi? :roll: [/quote]
eventualno domar, jer je on jedini koji ima kljuc od klime :-k
[quote="bily"]Dal se ovo sve isplati riskirat samo zato sto se kuhamo?
Ja osobno mislim da klima nije rijesenje. Mozda bi bilo dobro rijesenje da se predavaone 004 i 005 malo preurede i da se vise stavi svijetlosti i prozora.[/quote]
klima postoji, prozori se nemru nesto pametno otvoriti + gusti zastori ne omogucavaju da udje ono malo zraka koje se nalukne kroz prozor...
[quote="bily"]Samo nemojte reci da je to nemoguce! :lol:[/quote]
nazalost, i bez smajlija, koliko sam ja upoznata sa situacijom - je nemoguce
kao da 004 i 005 nisu dizajnirane da im se otvaraju prozori :roll:
ne znam, nije mi jasno... ali cinimise da bi rekonstrukcija toga bila skoro pa neizvediva.... + pitanje koliko bi trajalo + pitanje kad to napraviti + glavno pitanje-cijena svega toga...
ne znam... zbilja pricam samo po onome sto sam experimentalno provjerila za prozore.... i to mi ne izgleda otvorljivo.... :grebgreb:
bily (napisa): | Dal mi imamo ljude koji vode racuna da se ti filteri mjenjaju na vrijeme.
Koji su ti ljudi? |
eventualno domar, jer je on jedini koji ima kljuc od klime
bily (napisa): | Dal se ovo sve isplati riskirat samo zato sto se kuhamo?
Ja osobno mislim da klima nije rijesenje. Mozda bi bilo dobro rijesenje da se predavaone 004 i 005 malo preurede i da se vise stavi svijetlosti i prozora. |
klima postoji, prozori se nemru nesto pametno otvoriti + gusti zastori ne omogucavaju da udje ono malo zraka koje se nalukne kroz prozor...
bily (napisa): | Samo nemojte reci da je to nemoguce!  |
kao da 004 i 005 nisu dizajnirane da im se otvaraju prozori
ne znam, nije mi jasno... ali cinimise da bi rekonstrukcija toga bila skoro pa neizvediva.... + pitanje koliko bi trajalo + pitanje kad to napraviti + glavno pitanje-cijena svega toga...
ne znam... zbilja pricam samo po onome sto sam experimentalno provjerila za prozore.... i to mi ne izgleda otvorljivo....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:04 sub, 7. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
klima postoji, prozori se nemru nesto pametno otvoriti + gusti zastori ne omogucavaju da udje ono malo zraka koje se nalukne kroz prozor... [/quote]
da znam kako izgledaju ti prozori ali znam da ne bi bilo lose probit rupu i napravit jos takvih tri prozora. :lol:
iako ja osobno nemam ideje kako al ima strucnih ljudi koji to znaju zar ne :lol: ?
[quote="nesi"]
kao da 004 i 005 nisu dizajnirane da im se otvaraju prozori :roll:
ne znam... zbilja pricam samo po onome sto sam experimentalno provjerila za prozore.... i to mi ne izgleda otvorljivo.... :grebgreb:[/quote]
pa za dizajn i rekonstrukciju pustimo to arhitektima a moze se radit preko ljeta kad nema faksa i nikome ne smeta a sto se tice cijene zar to ne bi trebalo placat Ministarstvo pa cijena toga ne bi trebala biti toliko upitna :roll:
[quote="nesi"]
nisam pitala na kojoj temepraturi... ako vam bude prevruce - do cca 12 mozete skoknuti do domara i zamoliti ga da to malo postela.... (odite na portu i pitajte gdje je) - to je stvar koja ovisi o danu..... [/quote]
znaci gledajmo to ovako vani je 35C i namjestimo klimu na 22C pa jel vi ljudi kuzite koliko je to lose za zdravlje?
Mislim da klima bas nije neki posebno korisni uredaj!
[quote="rea"] Dajte pipl, koji vam je.. Normalno da treba klima jer kad ti u 6.mjesecu upece 35 na suncu ni prostorija bez krova i zidova ti nebi spasila situaciju a kamoli par otvorenih prozora!!!! I nije zapravo do vrucine koliko do sparine i nedostatka kisika koji se vec poceo javljati.. Pa jesam prekjucer u 5-ici dusu ostavila!!! Cula sam za probleme oko klime, i nikome se ne prigovara ali daj mi nemojte tu izmisljati bijesne gliste..
[/quote]
ok ja to sve shvacam ali opet se moras dovest u situaciju pitanja zdravlja.
Ja mislim da ti uistinu klima ne daje neki osobit kisik jer njena je funkcija da ti je rashladno a kisik se moze po definiciji proizvest samo pomocu sunceve svijetlosti i biljaka= [i]FOTOSINTEZA[/i] :lol: :shock:
Nesi (napisa): |
klima postoji, prozori se nemru nesto pametno otvoriti + gusti zastori ne omogucavaju da udje ono malo zraka koje se nalukne kroz prozor... |
da znam kako izgledaju ti prozori ali znam da ne bi bilo lose probit rupu i napravit jos takvih tri prozora.
iako ja osobno nemam ideje kako al ima strucnih ljudi koji to znaju zar ne ?
nesi (napisa): |
kao da 004 i 005 nisu dizajnirane da im se otvaraju prozori
ne znam... zbilja pricam samo po onome sto sam experimentalno provjerila za prozore.... i to mi ne izgleda otvorljivo....  |
pa za dizajn i rekonstrukciju pustimo to arhitektima a moze se radit preko ljeta kad nema faksa i nikome ne smeta a sto se tice cijene zar to ne bi trebalo placat Ministarstvo pa cijena toga ne bi trebala biti toliko upitna
nesi (napisa): |
nisam pitala na kojoj temepraturi... ako vam bude prevruce - do cca 12 mozete skoknuti do domara i zamoliti ga da to malo postela.... (odite na portu i pitajte gdje je) - to je stvar koja ovisi o danu..... |
znaci gledajmo to ovako vani je 35C i namjestimo klimu na 22C pa jel vi ljudi kuzite koliko je to lose za zdravlje?
Mislim da klima bas nije neki posebno korisni uredaj!
rea (napisa): | Dajte pipl, koji vam je.. Normalno da treba klima jer kad ti u 6.mjesecu upece 35 na suncu ni prostorija bez krova i zidova ti nebi spasila situaciju a kamoli par otvorenih prozora!!!! I nije zapravo do vrucine koliko do sparine i nedostatka kisika koji se vec poceo javljati.. Pa jesam prekjucer u 5-ici dusu ostavila!!! Cula sam za probleme oko klime, i nikome se ne prigovara ali daj mi nemojte tu izmisljati bijesne gliste..
|
ok ja to sve shvacam ali opet se moras dovest u situaciju pitanja zdravlja.
Ja mislim da ti uistinu klima ne daje neki osobit kisik jer njena je funkcija da ti je rashladno a kisik se moze po definiciji proizvest samo pomocu sunceve svijetlosti i biljaka= FOTOSINTEZA
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 4:31 sub, 2. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="Martinab"]Mislim... nisam neki strucnjak za kukce ali znam da bi muha trebala pobjeci ako joj prijetis da ces stati na nju.[/quote]
To bijese neka suicidalna muha :D[/quote]
Pa, ako mogu [url=http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/bunny_suicides/]zecevi[/url], zasto ne bi i muhe... :zelenizub:
Btw, mijenjah danas Andju na 15ak minuta u trojci. :? Je solidno svjeze, no ne bih rekao da je hladno (unatoc tome sto jos vucem posljedice angine od prije par tjedana :(). Mozda to ima veze s tim sto ja non-stop obilazim prostoriju koju cuvam, tj. ne stanem/sjednem na jedno fixno mjesto? :D
Treba ohladiti cca 100tinjak studenata koji se znoje nad preteskim zadacima koje zadaju hiperokrutni asistenti... ;)
krcko (napisa): | Martinab (napisa): | Mislim... nisam neki strucnjak za kukce ali znam da bi muha trebala pobjeci ako joj prijetis da ces stati na nju. |
To bijese neka suicidalna muha  |
Pa, ako mogu zecevi, zasto ne bi i muhe...
Btw, mijenjah danas Andju na 15ak minuta u trojci. Je solidno svjeze, no ne bih rekao da je hladno (unatoc tome sto jos vucem posljedice angine od prije par tjedana ). Mozda to ima veze s tim sto ja non-stop obilazim prostoriju koju cuvam, tj. ne stanem/sjednem na jedno fixno mjesto?
Treba ohladiti cca 100tinjak studenata koji se znoje nad preteskim zadacima koje zadaju hiperokrutni asistenti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
|