Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:31 ned, 8. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[i]Enter key[/i]?! [i]Buy[/i]?!?!? Ja sam mislio da je to skroz besplatno... :zbunj:
Dakle, kad dodjes do ovakvog prozora:
[img]http://www.ftpx.com/images/scrnmain63.gif[/img]
onda klikni na cetvrti gumbic (prvi u drugoj grupi gumba, ima "hint" "[i]Connect to server[/i]" ili tako nesto) ili izaberi nesto iz menua "[i]File[/i]" sto spominje "[i]connect[/i]" (sorry, pishem po sjecanju). :)
Kad ti se otvori tzv. [i]connection dialog[/i]:
[img]http://www.ftpx.com/screenshots/screen8.jpg[/img]
onda pod "[i]Host Address[/i]" stavi [tt]student.math.hr[/tt] (ili, ako bude problema, [tt]161.53.8.14[/tt]). 8)
Ako je ono "[i]Anonymous[/i]" ukljuceno, ugasi to. :) [b]Login i password ostavi PRAZNE[/b] :!: Ako ih tu upishes, snimit ce ih i onda tvojim fileovima moze pristupiti svatko tko koristi isto racunalo (dakle, ovaj savjet vrijedi za javna racunala - u Praktikumu, u domovima, NSBu,...). 8)
Klikni "[i]Connect[/i]" i onda ce te pitati username i password - tamo to upisi ([i]Username[/i] je tvoj login iz e-mail adrese ([b]bez[/b] onog [tt]@student.math.hr[/tt])). :)
Ako si na svojoj vlastitoj masini, onda username i password smijes upisati u onaj prozor prije nego kliknes "[i]Connect[/i]". 8)
Kad ti se otvori student, radis kao i sa Windows Explorerom. 8)
Kad si gotova, FTP vezu na studenta ubijes klikom na peti gumbic (drugi u drugoj grupi; odmah kraj onog s kojim si se spojila). 8)
Sretno! :D
Enter key?! Buy?!?!? Ja sam mislio da je to skroz besplatno...
Dakle, kad dodjes do ovakvog prozora:
onda klikni na cetvrti gumbic (prvi u drugoj grupi gumba, ima "hint" "Connect to server" ili tako nesto) ili izaberi nesto iz menua "File" sto spominje "connect" (sorry, pishem po sjecanju).
Kad ti se otvori tzv. connection dialog:
onda pod "Host Address" stavi student.math.hr (ili, ako bude problema, 161.53.8.14).
Ako je ono "Anonymous" ukljuceno, ugasi to. Login i password ostavi PRAZNE Ako ih tu upishes, snimit ce ih i onda tvojim fileovima moze pristupiti svatko tko koristi isto racunalo (dakle, ovaj savjet vrijedi za javna racunala - u Praktikumu, u domovima, NSBu,...).
Klikni "Connect" i onda ce te pitati username i password - tamo to upisi (Username je tvoj login iz e-mail adrese (bez onog @student.math.hr)).
Ako si na svojoj vlastitoj masini, onda username i password smijes upisati u onaj prozor prije nego kliknes "Connect".
Kad ti se otvori student, radis kao i sa Windows Explorerom.
Kad si gotova, FTP vezu na studenta ubijes klikom na peti gumbic (drugi u drugoj grupi; odmah kraj onog s kojim si se spojila).
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:38 pon, 9. 5. 2005 Naslov: |
|
|
ws_ftp nabavi i radit ce ti bez bada. tako sam ja uploadao
ws_ftp nabavi i radit ce ti bez bada. tako sam ja uploadao
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin