Sluzbena literatura za ovaj kolegij su srednjoskolski udzbenici. Ima ih u knjiznici po 3-4 za svaki razred gimnazije, i jos po nekoliko za tehnicke skole (ipak preporucam ove gimnazijske). Sva podrucja geometrije koja mi radimo na nastavi su vec obradena u srednjoj skoli, dakle nalaze se u tim udzbenicima, i to: planimetrija u prvom razredu, stereometrija u drugom, a trigonometrija dijelom u drugom a dijelom u trecem razredu: trigonometrija pravokutnog trokuta u drugom, a opcenito (mislim da se to zove "primjena trigonometrije u planimetriji") u trecem razredu. Dakle, u knjiznicu (ili na tavan, ako netko jos ima svoje udzbenike :) ), i po zbirke, i rjesavajte redom!
Sluzbena literatura za ovaj kolegij su srednjoskolski udzbenici. Ima ih u knjiznici po 3-4 za svaki razred gimnazije, i jos po nekoliko za tehnicke skole (ipak preporucam ove gimnazijske). Sva podrucja geometrije koja mi radimo na nastavi su vec obradena u srednjoj skoli, dakle nalaze se u tim udzbenicima, i to: planimetrija u prvom razredu, stereometrija u drugom, a trigonometrija dijelom u drugom a dijelom u trecem razredu: trigonometrija pravokutnog trokuta u drugom, a opcenito (mislim da se to zove "primjena trigonometrije u planimetriji") u trecem razredu. Dakle, u knjiznicu (ili na tavan, ako netko jos ima svoje udzbenike ), i po zbirke, i rjesavajte redom!
|