Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanjce
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 6

PostPostano: 20:24 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak. :D
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama? :lol:
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)

Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira? :wink:[/quote]

Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. :wink:

Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. :wink:

Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti. :wink:

Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. :lol:
vjekovac (napisa):
Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak. Very Happy
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama? Laughing
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)

Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira? Wink

Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. Wink

Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. Wink

Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti. Wink

Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:36 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Ivančica"]P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...[/quote]
:OT: [size=9]Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije.[/size] :D[/quote]

Pa ti koji sad imaju iznad 30, "onda" su imali ispod :lol:

Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine.

Vjekovac, zakljucak ti je da smiješ nać curu studenticu, al nemoj da to itko sazna i nemoj joj, al nikad, ni u snu dok pričaš, reći koji će zadaci biti na ispitu ili kolokviju, a kamoli pomislit da se zacrveniš kad ti postavi neko pitanje na vježbama :oops: ili izlazi iz kabineta popravljajući šminku dok neki slučajni prolaznik taman prolazi pored tvojih vrata :oops:
buba (napisa):
Ivančica (napisa):
P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...

Off-topic Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije. Very Happy

Pa ti koji sad imaju iznad 30, "onda" su imali ispod Laughing

Vjekovac, zakljucak ti je da smiješ nać curu studenticu, al nemoj da to itko sazna i nemoj joj, al nikad, ni u snu dok pričaš, reći koji će zadaci biti na ispitu ili kolokviju, a kamoli pomislit da se zacrveniš kad ti postavi neko pitanje na vježbama Embarassed ili izlazi iz kabineta popravljajući šminku dok neki slučajni prolaznik taman prolazi pored tvojih vrata Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 22:28 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. :wink:
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. :wink: [/quote]
Da, istina. Ali recimo znaju programirati i rješavati diferencijalne jednadzbe, što isto nisu zanemarive kvalitete. :D

[quote="anamari"]Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. :lol:[/quote]
Aha, a pušiona je ono na ulazu u zgradu?
To isto nije loša strategija. S tom pločom zagradim prolaz pa mi svaka tr... djevojka koja prođe mora, ako ništa drugo, barem riješit koji zadatak. :wink:

[quote="Ivančica"]Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine.[/quote]
Jel? A kol'ko ti ono Ivančice imaš godina? 25?
anamari (napisa):
Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. Wink
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. Wink

Da, istina. Ali recimo znaju programirati i rješavati diferencijalne jednadzbe, što isto nisu zanemarive kvalitete. Very Happy

anamari (napisa):
Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. Laughing

Aha, a pušiona je ono na ulazu u zgradu?
To isto nije loša strategija. S tom pločom zagradim prolaz pa mi svaka tr... djevojka koja prođe mora, ako ništa drugo, barem riješit koji zadatak. Wink

Ivančica (napisa):

Jel? A kol'ko ti ono Ivančice imaš godina? 25?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 22:54 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"].. da sam ja recimo asistentica i imam [b]mladog deckica[/b] - studenta..[/quote]

:rotfl: Anamari.. :rotfl: ..ti si zakon! :rotfl:

[quote="anamari"]A naravno da su se u senatu svi pobunili protiv zabrane kad svi vole studentice.[/quote]

[color=darkred]Nadam se da nisi nis uvredjivo mislila. :-s :viking:[/color]
anamari (napisa):
.. da sam ja recimo asistentica i imam mladog deckica - studenta..

Valjam se po podu od smijeha Anamari.. Valjam se po podu od smijeha ..ti si zakon! Valjam se po podu od smijeha

anamari (napisa):
A naravno da su se u senatu svi pobunili protiv zabrane kad svi vole studentice.

Nadam se da nisi nis uvredjivo mislila. Eh? Viking

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:48 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. :wink:

Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. :wink:

Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti. :wink:

Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. :lol:[/quote]
Svaka čast :bow: [i]anamari[/i]! Nasmijala si me do suza! :lol:
Možda tu čak ima i malo istine? :-k :D
Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu. :whistle2: [size=8]Smiješni ste vi muški...[/size] Ali to nije za ovaj topic. :wink:
anamari (napisa):

Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti. Wink

Svaka čast I bow before you anamari! Nasmijala si me do suza! Laughing
Možda tu čak ima i malo istine? Think Very Happy
Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu. Whistle Smiješni ste vi muški... Ali to nije za ovaj topic. Wink

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 14:12 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da bi svi asistenti trebali pisat peticiju da im se legalno odobri veza sa studenticama....

ja vam mogu vodit kampanju oko toga....

moglo bi vam uspijet...... :lol: :lol: :lol: :lol:
razmislite o tome

:oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
mislim da bi svi asistenti trebali pisat peticiju da im se legalno odobri veza sa studenticama....

ja vam mogu vodit kampanju oko toga....

moglo bi vam uspijet...... Laughing Laughing Laughing Laughing
razmislite o tome

Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 14:18 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]mislim da bi svi asistenti trebali pisat peticiju da im se legalno odobri veza sa studenticama....[/quote]

A gdje je nestala jednakost spolova? Sto je sa asistenticama i studentima.. :romeo:

:lol:
bily (napisa):

A gdje je nestala jednakost spolova? Sto je sa asistenticama i studentima.. Romeo i Julija

Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 14:23 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]

A gdje je nestala jednakost spolova? Sto je sa asistenticama i studentima.. :romeo:

:lol:[/quote]

pa nema frke ti vodi kampanju za njih :lol: :lol: :lol: :lol:

he he koja ideja samo?????
zar nisam orginalna?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
steelworker (napisa):

A gdje je nestala jednakost spolova? Sto je sa asistenticama i studentima.. Romeo i Julija

Laughing

pa nema frke ti vodi kampanju za njih Laughing Laughing Laughing Laughing

he he koja ideja samo?????
zar nisam orginalna?????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 18:30 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu. [/quote]

pa mogao bi bar malo ispričat...samo malo... :puppydogeyes:
Citat:

Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu.

pa mogao bi bar malo ispričat...samo malo... #Puppy dog

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:37 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Meri"][quote]
Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu. [/quote]

pa mogao bi bar malo ispričat...samo malo... :puppydogeyes:[/quote]
Oprosti, nisam shvatila: ti to meni u muškom rodu ili...? :D
Meri (napisa):
Citat:

Nama je poslije predavanja jednom jedan prof. ispričao kako je on "upecao" svoju ženu.

Oprosti, nisam shvatila: ti to meni u muškom rodu ili...? Very Happy

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 18:38 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Meri"][quote]

pa mogao bi bar malo ispričat...samo malo... :puppydogeyes:[/quote]
...sad sam i ja postao znatiželjan :crazy:
Meri (napisa):
Citat:

...sad sam i ja postao znatiželjan Danas sam lud(a)...

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:52 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sada sam definitivno sigurna da se obraćate meni! :verycool:
Ali, IMO, mislim da ne bi bilo u redu takvo šta tu napisati, kao prvo prema profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu. :D
Sada sam definitivno sigurna da se obraćate meni! Very cool
Ali, IMO, mislim da ne bi bilo u redu takvo šta tu napisati, kao prvo prema profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu. Very Happy

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:02 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu. :D[/quote]

Rekao je nesto BUBI u nadi da nece osvanut na internetu? :shock:
buba (napisa):
profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu. Very Happy

Rekao je nesto BUBI u nadi da nece osvanut na internetu? Shocked

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:13 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Rekao je nesto BUBI u nadi da nece osvanut na internetu? :shock:[/quote]
:rotfl: Jako smiješno! :evil: Boze, Boze... :joooj:
krcko (napisa):
Rekao je nesto BUBI u nadi da nece osvanut na internetu? Shocked

Valjam se po podu od smijeha Jako smiješno! Evil or Very Mad Boze, Boze... Joj, joj, joj,... JOOOJ!

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 13:58 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:rotfl2: ....a šteta baš me zanimalo.....al kaj se može.. :jumpingrin:
Rolling on the floor laughing ....a šteta baš me zanimalo.....al kaj se može.. Skakucuci Mr. Green (zuti)

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 14:04 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Oprosti, nisam shvatila: ti to meni u muškom rodu ili...? [/quote]

Sorry, :upside: od silnih vjekovcevih komentara; nekaj sam si zabrijala pa sam mislila da je on to napisao... :roll:
Buba, sad si nam bacila "bubu" u uho :rotfl: :lolchina:....a niš; diskrecija na nivou.... :grouphug: :miniklap:
Citat:

Oprosti, nisam shvatila: ti to meni u muškom rodu ili...?

Sorry, Ja sam malo opanacke od silnih vjekovcevih komentara; nekaj sam si zabrijala pa sam mislila da je on to napisao... Rolling Eyes
Buba, sad si nam bacila "bubu" u uho Valjam se po podu od smijeha Umirem od smijeha!....a niš; diskrecija na nivou.... Ma, mi smo si svi ok! Applause

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum