Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:24 sri, 18. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vjekovac"]Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak. :D
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama? :lol:
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)
Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira? :wink:[/quote]
Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. :wink:
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. :wink:
Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti. :wink:
Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. :lol:
vjekovac (napisa): | Dobro, sad kad ste sve fino iskomentirali, jel' mi može netko dati kakav zaključak.
Mislim čisto praktično, tako da znam da li da tražim curu među studenticama il' da ih vrbujem tek na diplomskim proslavama?
(BTW, spadam u kategoriju "novopečenih asistenata", "(još uvijek daleko) do 30 godina" i sve što je već bilo spomenuto...)
Možda da stavimo kakvu anketu pa da se javno mijenje i brojčano formulira?  |
Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom.
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara.
Mladje su vise za zabavu, a i njih jos uvijek fasciniraju asistenti. Treba to iskoristiti.
Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:36 sri, 18. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="Ivančica"]P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare...[/quote]
:OT: [size=9]Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije.[/size] :D[/quote]
Pa ti koji sad imaju iznad 30, "onda" su imali ispod :lol:
Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine.
Vjekovac, zakljucak ti je da smiješ nać curu studenticu, al nemoj da to itko sazna i nemoj joj, al nikad, ni u snu dok pričaš, reći koji će zadaci biti na ispitu ili kolokviju, a kamoli pomislit da se zacrveniš kad ti postavi neko pitanje na vježbama :oops: ili izlazi iz kabineta popravljajući šminku dok neki slučajni prolaznik taman prolazi pored tvojih vrata :oops:
buba (napisa): | Ivančica (napisa): | P.S. - pitanje se pogotovo odnosi na novopečene asistente, čiji vršnjaci još uvijek studiraju i imaju više šanse da se rode nove ljubavi, ili čak nastave stare... |
Stvar je zapravo i u tome, da danas rijetko koji asistent ima iznad 30, a ne kao što je to bilo prije.  |
Pa ti koji sad imaju iznad 30, "onda" su imali ispod
Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine.
Vjekovac, zakljucak ti je da smiješ nać curu studenticu, al nemoj da to itko sazna i nemoj joj, al nikad, ni u snu dok pričaš, reći koji će zadaci biti na ispitu ili kolokviju, a kamoli pomislit da se zacrveniš kad ti postavi neko pitanje na vježbama ili izlazi iz kabineta popravljajući šminku dok neki slučajni prolaznik taman prolazi pored tvojih vrata
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:28 sri, 18. 5. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom. :wink:
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. :wink: [/quote]
Da, istina. Ali recimo znaju programirati i rješavati diferencijalne jednadzbe, što isto nisu zanemarive kvalitete. :D
[quote="anamari"]Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako. :lol:[/quote]
Aha, a pušiona je ono na ulazu u zgradu?
To isto nije loša strategija. S tom pločom zagradim prolaz pa mi svaka tr... djevojka koja prođe mora, ako ništa drugo, barem riješit koji zadatak. :wink:
[quote="Ivančica"]Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine.[/quote]
Jel? A kol'ko ti ono Ivančice imaš godina? 25?
anamari (napisa): | Pa ja mislim da je bolje pocet sto ranije - po mogucnosti vec na prijemnom.
Na diplomskom vec pocinju razmisljat o udaji, vec su razvile svoje misljenje i to je jednostavno previse za normalnog matematicara. |
Da, istina. Ali recimo znaju programirati i rješavati diferencijalne jednadzbe, što isto nisu zanemarive kvalitete.
anamari (napisa): | Ne bi ti bilo lose pocet pusit tak da mozes s razlogom visit u pusioni: neces ostat nezamijecen. Malo raskopcas kosulju, razdrljas prsa i dofuras si neku prijenosnu plocu i rjesavas zadatke s cigaretom u ustima. Ne mozes fulat nikako.  |
Aha, a pušiona je ono na ulazu u zgradu?
To isto nije loša strategija. S tom pločom zagradim prolaz pa mi svaka tr... djevojka koja prođe mora, ako ništa drugo, barem riješit koji zadatak.
Ivančica (napisa): | Nije stvar u tome... uopće. Ljubav ne pita za godine. |
Jel? A kol'ko ti ono Ivančice imaš godina? 25?
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:52 čet, 19. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Sada sam definitivno sigurna da se obraćate meni! :verycool:
Ali, IMO, mislim da ne bi bilo u redu takvo šta tu napisati, kao prvo prema profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu. :D
Sada sam definitivno sigurna da se obraćate meni!
Ali, IMO, mislim da ne bi bilo u redu takvo šta tu napisati, kao prvo prema profesoru koji je tu "šaljivu anegdotu" podijelio s nama, malom grupicom studenata, na konzultacijama, vjerojatno u nadi da to nitko neće objaviti na internetu.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|