Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Bezjak posjetio Norca

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 15:35 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Bezjak posjetio Norca Citirajte i odgovorite

[img]http://img.photobucket.com/albums/v218/zrzyka/bezjak-norac.jpg[/img]

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 17:48 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da a sto je to pozitivno za nas studente? :roll:
da a sto je to pozitivno za nas studente? Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 19:02 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ko kaže da je pozitivno?
A ko kaže da je pozitivno?

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 19:31 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Trebalo ih je sve zajedno tamo ostavit s Norcem!!! Ne bi li se SZ trebao baviti problemima studenata, a ne politicko, sudskim, zatvorskim,.... problemima???

Oce taj covjek uskoro odstupit?

SickJedi
Trebalo ih je sve zajedno tamo ostavit s Norcem!!! Ne bi li se SZ trebao baviti problemima studenata, a ne politicko, sudskim, zatvorskim,.... problemima???

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:06 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Trebalo ih je sve zajedno tamo ostavit s Norcem!!! Ne bi li se SZ trebao baviti problemima studenata, a ne politicko, sudskim, zatvorskim,.... problemima???

Oce taj covjek uskoro odstupit?[/quote]
Ako ima pravde oce i Pero sa njime razmjenjivat citate koju godinu :P

Moram priznat da su mi navrh glave rasprave o tom coviku, on jednostavno vise nije relevantan, to sto novine idu tamo gdje je skandal i Pero to zna, to je druga prica ali ne i dugorocno vazna. Ukratko, koncentrirat se radit i ignorirat bezjaka kolko god je to moguce. Njegovi dani su prosli, al ce medijima trebat jos koji dan da to shvate.

Ni MZOŠ, ni rektorat ne priznaju v.d. predsjednistvo SZ-a. Koliko se njih tice, v.d. predsjednistva SZ vise nema, a cijela prica bezjaka je unutarnja l'art pour l'art besmislena igra zadnjih dana jednog trulog Zbora.
SickJedi (napisa):

Ako ima pravde oce i Pero sa njime razmjenjivat citate koju godinu Razz

Moram priznat da su mi navrh glave rasprave o tom coviku, on jednostavno vise nije relevantan, to sto novine idu tamo gdje je skandal i Pero to zna, to je druga prica ali ne i dugorocno vazna. Ukratko, koncentrirat se radit i ignorirat bezjaka kolko god je to moguce. Njegovi dani su prosli, al ce medijima trebat jos koji dan da to shvate.

Ni MZOŠ, ni rektorat ne priznaju v.d. predsjednistvo SZ-a. Koliko se njih tice, v.d. predsjednistva SZ vise nema, a cijela prica bezjaka je unutarnja l'art pour l'art besmislena igra zadnjih dana jednog trulog Zbora.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 22:58 sri, 18. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kak je Zubek rekel, on "je" v.d. = vrsitelj duznosti.

S tim da su SZ izbori trebali bit jos u 11 mjesecu, i novi Sz oformljen u 12 mjesecu, no eto on je to sve odgadjao i odgadjao, i sad jos njegova skvadra zavlaci sa sazivanjem konstituirajuce skupstine novog SZ-ZG. Pa se PB jos uvijek naziva v.d.-om, makar ga ni Ministarstvo ni Sveuciliste vise ne priznaje niti kao v.d.-a. Sam se ja pitam zakaj onda ne posalju policiju da ga ukloni iz Savske 25..

Uglavnom, to kaj PB radi nema nikakve veze sa studentima, ja mislim da je on svjestan da je tu gotov, pa sad prije nego pobjegne koliko ga noge nose, pokusava skupiti koji politicki bod kod svojih pokrovitelja..

Uglavnom, covjek se lazno predstavio novinarima u tom faksu (koji je sam potpisao/napisao => opet sam stvara i napuhava vijesti, jer ga ni novine ne bi fermale inace), tak da ga se i za to moze goniti.
Kak je Zubek rekel, on "je" v.d. = vrsitelj duznosti.

S tim da su SZ izbori trebali bit jos u 11 mjesecu, i novi Sz oformljen u 12 mjesecu, no eto on je to sve odgadjao i odgadjao, i sad jos njegova skvadra zavlaci sa sazivanjem konstituirajuce skupstine novog SZ-ZG. Pa se PB jos uvijek naziva v.d.-om, makar ga ni Ministarstvo ni Sveuciliste vise ne priznaje niti kao v.d.-a. Sam se ja pitam zakaj onda ne posalju policiju da ga ukloni iz Savske 25..

Uglavnom, to kaj PB radi nema nikakve veze sa studentima, ja mislim da je on svjestan da je tu gotov, pa sad prije nego pobjegne koliko ga noge nose, pokusava skupiti koji politicki bod kod svojih pokrovitelja..

Uglavnom, covjek se lazno predstavio novinarima u tom faksu (koji je sam potpisao/napisao => opet sam stvara i napuhava vijesti, jer ga ni novine ne bi fermale inace), tak da ga se i za to moze goniti.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 0:03 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ne zanima mene sta ce biti s njim, oce ga gonit ili nece. Samo da se makne s tog mjesta. To sto ga ne priznaju ne znaci da je tamo sad netko pametniji i odgovorniji, netko tko ce radit taj posao kad treba. Ili ako jest onda sam ja kriv jer ne pratim.

SickJedi
Ma ne zanima mene sta ce biti s njim, oce ga gonit ili nece. Samo da se makne s tog mjesta. To sto ga ne priznaju ne znaci da je tamo sad netko pametniji i odgovorniji, netko tko ce radit taj posao kad treba. Ili ako jest onda sam ja kriv jer ne pratim.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 7:42 čet, 19. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Ma ne zanima mene sta ce biti s njim, oce ga gonit ili nece. Samo da se makne s tog mjesta. To sto ga ne priznaju ne znaci da je tamo sad netko pametniji i odgovorniji, netko tko ce radit taj posao kad treba. Ili ako jest onda sam ja kriv jer ne pratim.[/quote]
Kriv jesi jer ne pratis ali nisi u krivu :PPP Naime, covjek jos uvijek sjedi tamo i sjedit ce dok napokon ne izguramo tu konstituirajucu sjednicu. Drzavni tajnik za znanost je postupio po onom slavnom" clanku 15. "od kojeg mzoš bjezi kao od tamjana ([i]"..ministarstvo kontrolira rad Studentskog Zbora.."[/i]) i javilo rektorici da "buduci da je SZ disfunkcionalan i paraliziran zadnjih 6 mjeseci" da se pozove na PZO i sazove konstituirajucu skupstinu. Rektorica je pozvala vd predsjednika skupstine SZ-a, Marija Žepića sa grafickog fakulteta, na odgovornost i on je obecao odmah! poslati postom pozive na konstituirajucu skupstinu. To je bilo prije tjedan dana, pozivi nisu stigli i danas ce se neke stvari poduzeti oko toga.
SickJedi (napisa):

Kriv jesi jer ne pratis ali nisi u krivu Imam lijepi jezik Naime, covjek jos uvijek sjedi tamo i sjedit ce dok napokon ne izguramo tu konstituirajucu sjednicu. Drzavni tajnik za znanost je postupio po onom slavnom" clanku 15. "od kojeg mzoš bjezi kao od tamjana ("..ministarstvo kontrolira rad Studentskog Zbora..") i javilo rektorici da "buduci da je SZ disfunkcionalan i paraliziran zadnjih 6 mjeseci" da se pozove na PZO i sazove konstituirajucu skupstinu. Rektorica je pozvala vd predsjednika skupstine SZ-a, Marija Žepića sa grafickog fakulteta, na odgovornost i on je obecao odmah! poslati postom pozive na konstituirajucu skupstinu. To je bilo prije tjedan dana, pozivi nisu stigli i danas ce se neke stvari poduzeti oko toga.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 12:46 pet, 20. 5. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

svi smo mi mirko norac!!!!
svi smo mi mirko norac!!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum