Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

citaonica
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 14:14 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"]...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno [/quote]

ok ako tebe plase ta pretiha mjesta onda vjerujem da ces nac neko mjesto tipa tangenta di ces moci spremit jako puno ispita i zelim ti bas jako puno srece u tome.
Vjerujem da je jednoj velikoj vecini studenata pase tisina.

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE"]...
Imo, steta je uloziti toliko vremena i Novca (a cifre su jako netrivijalne) zato da bi mnogo studenata izbjegavalo to mjesto zbog pravila cudnovato iznimnih u odnosu na ostatak faksa (koji nema osjetljivu elektroniku i policijskih metoda provodjenja istih.

Ako se moze nesto uciniti oko toga, ja sam zato da se to ucini.

[/quote]

sada je samo pitanje hoce li se sto ucinit!Ali mislim tako ucinit da bude nama dobro ali i teti cistacici za koju takoder vjerujem da joj nije nimalo lako ali opet treba nac neki kompromis!

[quote="nesi"]
tvoja seka sama raspolaze svojim uvjetima i snosi odgovornost za njh...
u citaonici ce se svatko tko napravi glupost pokupiti, a nece ici pocistiti.. ili nedobog trazit di je teta cistacica da mu DA pribor za ciscenje (primjetit - nisam rekla da ona ide cistit ) [/quote]

Da istina je moja sestra snosi sama odgovornost ali cekaj malo i ona ce docekat cistacicu da to za njom pospremi.
Al eto mozda sada govorim samo u svoje ime al da napravim nesto u citaoni da slucajno prolijem vodu sigurna sam da bi to i pobrisala pa makar i papirnatim maramicama.
Mi ovdje govorimo o slucajnostima koje su moguce a ni ne moraju biti slucajne.Moramo onda gledat jako precizno i na druge stvari tipa kad ulazimo u praktikum da slucajno ne nategnemo prejako misa i da se ne osteti kabal ili da nam slucajno tipkovnica ili nedaj Boze monitor padnu na pod.Shvatite za sve je slucajnosti moguce, onda bi puno stvari trebalo biti zabranjeno.
Ja se u potpunosti slazem da se ne unosi hrana u citaonicu ali mislim da je realno da se dopusti unosenje vode jer mislim da nema smisla izlazit iz citaonice za popit malo vode.Pa daj samo zamislite koji je tek to samo kaos.Ponajprije u ucionici je parket i naravno ja osobno sam navikla na tisinu dok ucim a sad zamislite da stalno neko izlazi i cuje se to skripanje parketa pod nogama.Mislim ovo je samo primjer.Ima ih jos al neda mi se sada pisat o tome.

[quote="nesi"]
ako tu nadlezni organi vlasti odlucili da ce se HRANA I PICE ZABRANITI u praktikumima i citaonici
nikako nije u redu da to studenti krse 'jer je njima tako bolje'

moje misljenje je da zato sto nije moguce non stop cistiti, a ne bi bilo zgodno da se uniste knjige iz knjiznice, ili da su stolovi ljepljivi i slicno.... [/quote]

Ponajprije stolovi iz citaonice nece biti unisteni jer ako pogledamo malo i predavaone gdje studenti neprestano nesto piju (sokice ili vodu) i jedu(krekeri, sendvici) nista nije unisteno pa cak nisu ni stolovi zasarani!
Moram to i prokomentirat da je mene to jako iznenadilo kad sam bila na prvoj godini faksa kako je sve cisto i sacuvano dok je u mojoj srednjoj sve bilo uzasno i grozno!

[quote="nesi"]eventualno se moze traziti da se voda dopusti ili tako nesto... ali isto tako saslusati ZASTO je zabranjeno... [/quote]
evo to je sve sto se trazi saslusajmo zasto je zabranjeno i kako mozemo dobit da se ipak dopusti ta voda.

[quote="vsego"]
Nakon Nesine analize po kvadraturi prostorije, meni se to vise ne cini tako dugo...
[/quote]
To definitivno nije dugo s obzirom kako je to velika uciona ali moramo imat neki sklad i neko dogoovreno vrijeme za to usisavanje!Ponavljam i vjerujem da teti cistacici nije nimalo lako osobito na sav teret posla kojeg ima ali mora se pronac rijesenje neko da svima bude dobro i da svi budu zadovoljni.
rat in a cage (napisa):
...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno

ok ako tebe plase ta pretiha mjesta onda vjerujem da ces nac neko mjesto tipa tangenta di ces moci spremit jako puno ispita i zelim ti bas jako puno srece u tome.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE (napisa):
...
Imo, steta je uloziti toliko vremena i Novca (a cifre su jako netrivijalne) zato da bi mnogo studenata izbjegavalo to mjesto zbog pravila cudnovato iznimnih u odnosu na ostatak faksa (koji nema osjetljivu elektroniku i policijskih metoda provodjenja istih.

Ako se moze nesto uciniti oko toga, ja sam zato da se to ucini.

sada je samo pitanje hoce li se sto ucinit!Ali mislim tako ucinit da bude nama dobro ali i teti cistacici za koju takoder vjerujem da joj nije nimalo lako ali opet treba nac neki kompromis!

nesi (napisa):

tvoja seka sama raspolaze svojim uvjetima i snosi odgovornost za njh...
u citaonici ce se svatko tko napravi glupost pokupiti, a nece ici pocistiti.. ili nedobog trazit di je teta cistacica da mu DA pribor za ciscenje (primjetit - nisam rekla da ona ide cistit )

Da istina je moja sestra snosi sama odgovornost ali cekaj malo i ona ce docekat cistacicu da to za njom pospremi.
Al eto mozda sada govorim samo u svoje ime al da napravim nesto u citaoni da slucajno prolijem vodu sigurna sam da bi to i pobrisala pa makar i papirnatim maramicama.
Mi ovdje govorimo o slucajnostima koje su moguce a ni ne moraju biti slucajne.Moramo onda gledat jako precizno i na druge stvari tipa kad ulazimo u praktikum da slucajno ne nategnemo prejako misa i da se ne osteti kabal ili da nam slucajno tipkovnica ili nedaj Boze monitor padnu na pod.Shvatite za sve je slucajnosti moguce, onda bi puno stvari trebalo biti zabranjeno.
Ja se u potpunosti slazem da se ne unosi hrana u citaonicu ali mislim da je realno da se dopusti unosenje vode jer mislim da nema smisla izlazit iz citaonice za popit malo vode.Pa daj samo zamislite koji je tek to samo kaos.Ponajprije u ucionici je parket i naravno ja osobno sam navikla na tisinu dok ucim a sad zamislite da stalno neko izlazi i cuje se to skripanje parketa pod nogama.Mislim ovo je samo primjer.Ima ih jos al neda mi se sada pisat o tome.

nesi (napisa):

ako tu nadlezni organi vlasti odlucili da ce se HRANA I PICE ZABRANITI u praktikumima i citaonici
nikako nije u redu da to studenti krse 'jer je njima tako bolje'

moje misljenje je da zato sto nije moguce non stop cistiti, a ne bi bilo zgodno da se uniste knjige iz knjiznice, ili da su stolovi ljepljivi i slicno....

Ponajprije stolovi iz citaonice nece biti unisteni jer ako pogledamo malo i predavaone gdje studenti neprestano nesto piju (sokice ili vodu) i jedu(krekeri, sendvici) nista nije unisteno pa cak nisu ni stolovi zasarani!
Moram to i prokomentirat da je mene to jako iznenadilo kad sam bila na prvoj godini faksa kako je sve cisto i sacuvano dok je u mojoj srednjoj sve bilo uzasno i grozno!

nesi (napisa):
eventualno se moze traziti da se voda dopusti ili tako nesto... ali isto tako saslusati ZASTO je zabranjeno...

evo to je sve sto se trazi saslusajmo zasto je zabranjeno i kako mozemo dobit da se ipak dopusti ta voda.

vsego (napisa):

Nakon Nesine analize po kvadraturi prostorije, meni se to vise ne cini tako dugo...

To definitivno nije dugo s obzirom kako je to velika uciona ali moramo imat neki sklad i neko dogoovreno vrijeme za to usisavanje!Ponavljam i vjerujem da teti cistacici nije nimalo lako osobito na sav teret posla kojeg ima ali mora se pronac rijesenje neko da svima bude dobro i da svi budu zadovoljni.

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 15:25 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
[/quote]

Sad cu ja ispast bahata, al fakat ne kuzim koji je to preveliki teret teta cistacica, veci nego teret bilo kojeg drugog zanimanja. :?: A ako studenti imaju razumijevanja za teret njihovog posla, zasto one nemaju razumijevanja za teret studentskog ucenja? Zasto smo uvijek mi zadnja rupa na svirali i zasto se uvijek studenti svima moraju micati s puta pa cak i uvazenim tetema cistacicama?

Nasi su studenti uredni i pristojni, sto njima maksimalno olaksava posao. Ucionice se ne mogu cistiti dok su zauzete. I citaonica je jedan oblik ucionice pa nek se cisti nakon 18h. Zato valjda i postoje jutarnja i popodnevna smjena. :idea:
bily (napisa):

Sad cu ja ispast bahata, al fakat ne kuzim koji je to preveliki teret teta cistacica, veci nego teret bilo kojeg drugog zanimanja. Question A ako studenti imaju razumijevanja za teret njihovog posla, zasto one nemaju razumijevanja za teret studentskog ucenja? Zasto smo uvijek mi zadnja rupa na svirali i zasto se uvijek studenti svima moraju micati s puta pa cak i uvazenim tetema cistacicama?

Nasi su studenti uredni i pristojni, sto njima maksimalno olaksava posao. Ucionice se ne mogu cistiti dok su zauzete. I citaonica je jedan oblik ucionice pa nek se cisti nakon 18h. Zato valjda i postoje jutarnja i popodnevna smjena. Idea

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 17:49 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="rat in a cage"]...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno [/quote]

[/quote]
...ma ne tangenta isto užas..pa doma si možeš napravit atmosferu koja ti odgovara (buka/nebuka,hrana/nehrana,kava/nekava,voda/nevoda)
8)

[quote="anamari"]
Nasi su studenti uredni i pristojni [/quote]
...sad baš to i ne mora bit..ovisi kako tko, nemaju svi jednake navike micanja smeća za sobom...al činjenica je da je faks relativno čist..bar za moje poglede na svijet...

[quote="anamari"]
Ucionice se ne mogu cistiti dok su zauzete. I citaonica je jedan oblik ucionice pa nek se cisti nakon 18h. Zato valjda i postoje jutarnja i popodnevna smjena. :idea:[/quote]
...s ovim se u potpunosti slažem...nek se čisti nakon 6
ok čistačice pretrpane poslom?? pa dajte ljudi to je usisavanje od max pol sata...ili?
:noidea:
bily (napisa):
rat in a cage (napisa):
...pa ak se nekom ne sviđaju pravila čitaonice..ne moraju tam provodit vrijeme i učit...uvijek postoji alternativa...(il se varam?)
...eto recimo ja sam osobno tam jednom kročio i uplašio se tišine pa pobjego...plaše me ta pretiha mjesta...nekako sablasno

...ma ne tangenta isto užas..pa doma si možeš napravit atmosferu koja ti odgovara (buka/nebuka,hrana/nehrana,kava/nekava,voda/nevoda)
Cool

anamari (napisa):

Nasi su studenti uredni i pristojni

...sad baš to i ne mora bit..ovisi kako tko, nemaju svi jednake navike micanja smeća za sobom...al činjenica je da je faks relativno čist..bar za moje poglede na svijet...

anamari (napisa):

Ucionice se ne mogu cistiti dok su zauzete. I citaonica je jedan oblik ucionice pa nek se cisti nakon 18h. Zato valjda i postoje jutarnja i popodnevna smjena. Idea

...s ovim se u potpunosti slažem...nek se čisti nakon 6
ok čistačice pretrpane poslom?? pa dajte ljudi to je usisavanje od max pol sata...ili?
Danas nije moj dan

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 23:50 uto, 19. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:
a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! Idea Idea

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:07 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]

Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)
filipnet (napisa):
a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, odite pojesti nekaj. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! Idea Idea

Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... Cool Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava. Wink

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 15:29 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)[/quote]
kako kome! nismo svi isti!! :lol: :lol:
vsego (napisa):
Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava. Wink

kako kome! nismo svi isti!! Laughing Laughing

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 23:22 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]

Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)[/quote]

Trik je u tome da zeludac bude neprazan, a ne pun :D
vsego (napisa):
filipnet (napisa):

Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... Cool Meni se cini da se punog zeluca teze uci, a lakse spava. Wink

Trik je u tome da zeludac bude neprazan, a ne pun Very Happy

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:26 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="filipnet"]a u tih pol sata dok cistatica usisava, ak vam toliko smeta, otidi te van, ono prosecite se malo, [color=red]odite pojesti nekaj[/color]. Garant cete lakse uciiti kad se vratite! :idea: :idea:[/quote]

Na stranu problematika nalazenja hrane u okolici faxa oko 6 popodne... 8) Meni se cini da se punog zeluca [b]teze[/b] uci, a lakse [b]spava[/b]. ;)[/quote]

Ja znam da je punog želuca [b]teže ući[/b] u uski prostor :mrgreen:

U svakom slučaju, ovdje je primjenjiva ona Arhimedova:

Zlatna sredina!
vsego (napisa):
filipnet (napisa):

Ja znam da je punog želuca teže ući u uski prostor Mr. Green

U svakom slučaju, ovdje je primjenjiva ona Arhimedova:

Zlatna sredina!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:50 sub, 11. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne otvorim novi topic na temu čitaonice, :D evo jedno [size=6]pametno[/size] pitanje:
radi li u lipnju i da li je radno vrijeme isto kao što je i bilo? :-k

:thankyou:

[size=8]Provjerim ja još u ponedjeljak, ali ipak pitam.[/size] :wink:
Da ne otvorim novi topic na temu čitaonice, Very Happy evo jedno pametno pitanje:
radi li u lipnju i da li je radno vrijeme isto kao što je i bilo? Think

Thank you

Provjerim ja još u ponedjeljak, ali ipak pitam. Wink

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 19:57 sub, 11. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Da ne otvorim novi topic na temu čitaonice, :D evo jedno [size=6]pametno[/size] pitanje:
radi li u lipnju i da li je radno vrijeme isto kao što je i bilo? :-k

:thankyou:

[size=8]Provjerim ja još u ponedjeljak, ali ipak pitam.[/size] :wink:[/quote]

provjeri pa i meni javi
buba (napisa):
Da ne otvorim novi topic na temu čitaonice, Very Happy evo jedno pametno pitanje:
radi li u lipnju i da li je radno vrijeme isto kao što je i bilo? Think

Thank you

Provjerim ja još u ponedjeljak, ali ipak pitam. Wink

provjeri pa i meni javi

Albert Einstein

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 11:19 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da se za tu čitaonicu moglo dati više truda. Npr. mislim da bi za takvu čitaonicu bilo nužno da ima tepih da se može nečujno hodati. To je velika prostorija i svaki korak nekoga tko hoda, odzvanja dost' jako.

I nije istina da je tam' uvijek tišina. Zadnji put kad sam bil' tam', bilo je puno rulje i sve skupa je to ličilo više na prostoriju za konzultacije nego za učenje u miru božjem.
Ja mislim da se za tu čitaonicu moglo dati više truda. Npr. mislim da bi za takvu čitaonicu bilo nužno da ima tepih da se može nečujno hodati. To je velika prostorija i svaki korak nekoga tko hoda, odzvanja dost' jako.

I nije istina da je tam' uvijek tišina. Zadnji put kad sam bil' tam', bilo je puno rulje i sve skupa je to ličilo više na prostoriju za konzultacije nego za učenje u miru božjem.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 13:05 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina je ali mislim da se za tepih necemo uspijet izborit...... :cry: :cry:
istina je ali mislim da se za tepih necemo uspijet izborit...... Crying or Very sad Crying or Very sad

Albert Einstein

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 14:01 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]istina je ali mislim da se za tepih necemo uspijet izborit...... :cry: :cry:[/quote]
...ili ce kao tocku kucnog reda uvrstit i izuvanje :roll:
bily (napisa):
istina je ali mislim da se za tepih necemo uspijet izborit...... Crying or Very sad Crying or Very sad

...ili ce kao tocku kucnog reda uvrstit i izuvanje Rolling Eyes

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:37 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="bily"]istina je ali mislim da se za tepih necemo uspijet izborit...... :cry: :cry:[/quote]
...ili ce kao tocku kucnog reda uvrstit i izuvanje :roll:[/quote]
:rotfl: Da. I onda ćemo svi hodat, sjedit, učit itd. u čarapama, pa se nećemo moć skoncentrirat od miomirisa. :rotfl:
koryanshea (napisa):
bily (napisa):

...ili ce kao tocku kucnog reda uvrstit i izuvanje Rolling Eyes

Valjam se po podu od smijeha Da. I onda ćemo svi hodat, sjedit, učit itd. u čarapama, pa se nećemo moć skoncentrirat od miomirisa. Valjam se po podu od smijeha

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:02 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, i to je prijedlog za predstavnike da izvide s Vlastima. 8) Za cca 2kkn se lako dobije 50ak m^2 tepisona pristojne kvalitete, ne? ;)

No, malo je veci problem na sta ce to liciti nakon prve kise ili snijega (s pripadajucim blatnom na cipelama)... :(

S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? :gg:), dok bi na parketu to bilo izuzetno nezdravo! :|
Pa, i to je prijedlog za predstavnike da izvide s Vlastima. Cool Za cca 2kkn se lako dobije 50ak m^2 tepisona pristojne kvalitete, ne? Wink

No, malo je veci problem na sta ce to liciti nakon prve kise ili snijega (s pripadajucim blatnom na cipelama)... Sad

S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? Mr Green being very Greeen indeed), dok bi na parketu to bilo izuzetno nezdravo! Neutral

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 22:31 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? :gg:)[/quote]
da, al onda je osim tepiha trosak i ormar za cipele :) i osvjezivac zraka :rotfl:
koji pod je najbolji za "bit tih"? linoleum?
vsego (napisa):
S druge strane, na tepisonu izuvanje ima smisla (ako moze u dzamijama, zasto ne i u citaonici? Mr Green being very Greeen indeed)

da, al onda je osim tepiha trosak i ormar za cipele Smile i osvjezivac zraka Valjam se po podu od smijeha
koji pod je najbolji za "bit tih"? linoleum?

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:06 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm, parket ako skripi, skripit ce i ispod tepiha. Malo tise ali ce skripiti.. Trebalo bi onda i prvo nekaj na parket pa onda tepih. Ili neki ultra - turbo mekani i debeli tepihic..

Bumo pogledali. Ak netko hoce pomoc nek skoci u Tepih land ili di vec ak mu je usput i raspita se koji je tepih nabolji za ovakvu situaciju i koliko bi kostao.

Bumo i mi otisli... kad stignemo..
Hmm, parket ako skripi, skripit ce i ispod tepiha. Malo tise ali ce skripiti.. Trebalo bi onda i prvo nekaj na parket pa onda tepih. Ili neki ultra - turbo mekani i debeli tepihic..

Bumo pogledali. Ak netko hoce pomoc nek skoci u Tepih land ili di vec ak mu je usput i raspita se koji je tepih nabolji za ovakvu situaciju i koliko bi kostao.

Bumo i mi otisli... kad stignemo..

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 9:45 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sad malo tko stigne zbog ispita.

A sto se tice tepiha najbolji je tepison ispod njega se nista ne cuje...
:lol: :lol: :lol:
a nije ni skup.....
hi hi
sad malo tko stigne zbog ispita.

Laughing Laughing Laughing
a nije ni skup.....
hi hi

Albert Einstein

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 11:06 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]A sto se tice tepiha najbolji je tepison ispod njega se nista ne cuje...
:lol: :lol: :lol:
a nije ni skup.....[/quote]

i lako se čisti!! važan faktor svakako :D
bily (napisa):
Laughing Laughing Laughing
a nije ni skup.....

i lako se čisti!! važan faktor svakako Very Happy

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:10 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da istina lako se cisti ali ima jedan problem a to je da se mora cistit vise od jednom tjedno...
A sto se tice zime i vode za tepison to nije problem a btw ja vjerujem da se iz cipela otrese sva voda dok se dode do podruma....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da istina lako se cisti ali ima jedan problem a to je da se mora cistit vise od jednom tjedno...
A sto se tice zime i vode za tepison to nije problem a btw ja vjerujem da se iz cipela otrese sva voda dok se dode do podruma....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum