Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Uredjenje sobe 102
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 0

PostPostano: 2:52 sub, 11. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam bas siguran, presladak sam. :)
evo, danas sam se socijalizirao i sve! dosta meni za ovu godinu. ;)
nisam bas siguran, presladak sam. :)
evo, danas sam se socijalizirao i sve! dosta meni za ovu godinu. ;)

PostPostano: 21:54 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dajte molim vas, oni koji su to snimili i prebacili u divx - da daju taj cd u skriptarnicu da bi neki koji su fulali reprizu to mogli pogledat (kupit).. Pliz? :(

Javite nam onda. Thanx
Dajte molim vas, oni koji su to snimili i prebacili u divx - da daju taj cd u skriptarnicu da bi neki koji su fulali reprizu to mogli pogledat (kupit).. Pliz? Sad

Javite nam onda. Thanx

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
12 = 18 - 6

PostPostano: 23:34 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Dajte molim vas, oni koji su to snimili i prebacili u divx - da daju taj cd u skriptarnicu da bi neki koji su fulali reprizu to mogli pogledat (kupit).. Pliz? :(

Javite nam onda. Thanx[/quote]
Evo, Cumez Krew je upravo dogovorio da ce jednog lijepog dana biti projekcija emisije u Cumezu! 8)

Vidimo se tamo! :wink:
Anonymous (napisa):
Dajte molim vas, oni koji su to snimili i prebacili u divx - da daju taj cd u skriptarnicu da bi neki koji su fulali reprizu to mogli pogledat (kupit).. Pliz? Sad

Javite nam onda. Thanx

Evo, Cumez Krew je upravo dogovorio da ce jednog lijepog dana biti projekcija emisije u Cumezu! Cool

Vidimo se tamo! Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:02 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Dajte molim vas, oni koji su to snimili i prebacili u divx - da daju taj cd u skriptarnicu da bi neki koji su fulali reprizu to mogli pogledat (kupit).. Pliz? :( [/quote]

Ma kaj kupit?! Odnesite u 102. Nek stoji tamo, onda ljudi dodju s praznim CD-om i odu iskopirati u praktikum 3. :tso: :ok:

:D

Ja sutra ispitam CumezoFce za kopiju..
Anonymous (napisa):

Ma kaj kupit?! Odnesite u 102. Nek stoji tamo, onda ljudi dodju s praznim CD-om i odu iskopirati u praktikum 3. Trudim Se Objasniti... O-kay!

Very Happy

Ja sutra ispitam CumezoFce za kopiju..

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:56 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Otvoreni sat podruznice Studentskog zbora na PMF-MO
Podruznica Studentskog zbora matematickog odjela PMF-a, poziva sve studente profila matematika da dodu svaki ponedjeljak od 08-10 sati u prostorije podruznice Bijenicka cesta 30, soba 102 s pitanjima vezanim uz rad podruznice, studiranja, te vannastavnim aktivnostima studenata.

Podruznica ima i web stranice http://student.math.hr/~studrep , kao i email adresu studrep@student.math.hr.

Dodite i pitajte.

http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=160

:)

[img]http://degiorgi.math.hr/~robisorn/NORVEKI/STRIP/norveki_00.gif[/img]
Otvoreni sat podruznice Studentskog zbora na PMF-MO
Podruznica Studentskog zbora matematickog odjela PMF-a, poziva sve studente profila matematika da dodu svaki ponedjeljak od 08-10 sati u prostorije podruznice Bijenicka cesta 30, soba 102 s pitanjima vezanim uz rad podruznice, studiranja, te vannastavnim aktivnostima studenata.

Podruznica ima i web stranice http://student.math.hr/~studrep , kao i email adresu studrep@student.math.hr.

Dodite i pitajte.

http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=160

Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:10 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=31283#31283

moj reply je ovdje, koji je nastao prije nego je Hopla odlucio koje je mjesto bolje za njegov reply
ali meni se nijedno ne cini prikladno, a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time.... :roll: :grebgreb: :-k
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=31283#31283

moj reply je ovdje, koji je nastao prije nego je Hopla odlucio koje je mjesto bolje za njegov reply
ali meni se nijedno ne cini prikladno, a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time.... Rolling Eyes Kotacici rade 100 na sat Think

hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:23 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma zezam se nesto, naletio sam na taj clanak bezveze. A na ovom vasem forumu nikad ne znam smijem li mogi li otvoriti temu pobrisati post itd.
U svakom slucaju, ima jos jedna stvar koja "ne stoji" ( (e da bi skuzili o cemu ja sad morate kliknit na ovi gore link od Nesi) - SZ-PMF-MO (zasad) ne objavljuje na student.hr :)

(iako Steelov izvjestaj s konstituirajuce ulazi u anale)
Ma zezam se nesto, naletio sam na taj clanak bezveze. A na ovom vasem forumu nikad ne znam smijem li mogi li otvoriti temu pobrisati post itd.
U svakom slucaju, ima jos jedna stvar koja "ne stoji" ( (e da bi skuzili o cemu ja sad morate kliknit na ovi gore link od Nesi) - SZ-PMF-MO (zasad) ne objavljuje na student.hr Smile

(iako Steelov izvjestaj s konstituirajuce ulazi u anale)

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:28 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

boky je ispao legenda, specijalno na početku kada je umjesto izgradnje primjenjivao destrukciju.
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, ukoliko su suze bile krokodilskih svojstava put u Hollywood joj je zajamčen ako propadne ''matematička'' karijera.
Hans je bio u svom balonu kao i uvijek i potvrđivao stereotip(!?) o širokopojasnoj excentričnosti studenata ''brojki i pokojeg slova'', Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)

[color=blue]Zbog neslaganja ovog moderatora s nacinom kritiziranja kolega, ovaj post je javnosti prezentiran u poprilicno okljastrenom izdanju. Molim ne ponavljati vise...[/color]
boky je ispao legenda, specijalno na početku kada je umjesto izgradnje primjenjivao destrukciju.
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, ukoliko su suze bile krokodilskih svojstava put u Hollywood joj je zajamčen ako propadne ''matematička'' karijera.
Hans je bio u svom balonu kao i uvijek i potvrđivao stereotip(!?) o širokopojasnoj excentričnosti studenata ''brojki i pokojeg slova'', Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? Cool

Zbog neslaganja ovog moderatora s nacinom kritiziranja kolega, ovaj post je javnosti prezentiran u poprilicno okljastrenom izdanju. Molim ne ponavljati vise...

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 22:39 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)[/quote]

Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali. Ja se amaterski bavim filmom i trebalo mi je jako dugo da se priviknem na prisutnost kamere.

SickJedi
Vincent Van Ear (napisa):
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? Cool

Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali. Ja se amaterski bavim filmom i trebalo mi je jako dugo da se priviknem na prisutnost kamere.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:09 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="Vincent Van Ear"]Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)[/quote]

SickJedi[/quote]

Nije mi ni na kraj pameti razgovarati sa objektima nežive prirode kakva je kamera, šalu na stranu, ja obožavam kameru jer sam oboružan egotripovima behemotnih razmjera i narcisoidnošću koje bi se posramio i sam Narcis, šalu na stranu, u dosadašnjem životu sudjelovao sam kao drvoliki statist u mnogo kazališta diljem zemlje gdje su nas iz publike snimali mobitelima, šalu na stranu(gdje je tome kraj? :mrgreen: ), sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.

Ako ne vjeruješ u televizijska zadebljanja pitaj forumskog Goca što znači nestati u kadar, dečko u stvarnosti ima pravihmuških 120 kilograma dok na kamerama izgleda k'o trampolin(ovo ne morate cenzurirati jer se Goc neće uvrijediti).

Još nešto nejasno? 8)

[color=darkred][b]admin edit:[/b] Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! :-s :evil: :upset: Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. :roll: Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! :tso: Pliz!!![/color]
SickJedi (napisa):
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? Cool

SickJedi

Nije mi ni na kraj pameti razgovarati sa objektima nežive prirode kakva je kamera, šalu na stranu, ja obožavam kameru jer sam oboružan egotripovima behemotnih razmjera i narcisoidnošću koje bi se posramio i sam Narcis, šalu na stranu, u dosadašnjem životu sudjelovao sam kao drvoliki statist u mnogo kazališta diljem zemlje gdje su nas iz publike snimali mobitelima, šalu na stranu(gdje je tome kraj? Mr. Green ), sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.

Ako ne vjeruješ u televizijska zadebljanja pitaj forumskog Goca što znači nestati u kadar, dečko u stvarnosti ima pravihmuških 120 kilograma dok na kamerama izgleda k'o trampolin(ovo ne morate cenzurirati jer se Goc neće uvrijediti).

Još nešto nejasno? Cool

admin edit: Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! Eh? Evil or Very Mad I'm upset! Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. Rolling Eyes Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! Trudim Se Objasniti... Pliz!!!

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:07 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali.[/quote]

I ima ono jedno [i]oko[/i] koje te gleda i onda se siri i suzava i nije ti ugodno kad te pogleda. Pitajte Nesi. ;)

[quote="Vincent Van Ear"].. sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.[/quote]

Mozda to tak ne izgleda, ali ja sam inace dobri, mirni i pretezno tihi. :lilangel:

[size=9]Osim kad nisam takav.[/size]

O:)

Tj. [i]dosao je tiho i poceo galamit.[/i] :rotfl2:

Cuj drugi ljudi su bili tam da budu zvijezde, ja sam radil druge stvari. :neznam: :PPPP

Al kamera zna djelovat tak na mene. Zapravo ne kamera, nego nepoznati ljudovi koji sad ocekuju da budem ludi pred njima. Nj! Nisam se jos udomacio pred kamerom. :neznam:. Trebas pitat ljude kak zvucim dok pricam preko telefona (fixni, prek mob-a sam jos kak-tak..), govorim sam pet [i]rijeci[/i]: [i]da[/i], [i]ne[/i], [i]mozda[/i], i ona dva zvuka, jedan za da i jedan za ne (ne znam sa kojim slovima bi ih opisao). :neznam: :rotfl:

Al mi nije bed galamit na skupstinare u SZ-ZG-u... :lol: [size=7]Tam je ipak visi cilj..[/size]
SickJedi (napisa):
Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali.

I ima ono jedno oko koje te gleda i onda se siri i suzava i nije ti ugodno kad te pogleda. Pitajte Nesi. Wink

.. sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.

Mozda to tak ne izgleda, ali ja sam inace dobri, mirni i pretezno tihi. #Lil angel

Osim kad nisam takav.

Angel

Tj. dosao je tiho i poceo galamit. Rolling on the floor laughing

Cuj drugi ljudi su bili tam da budu zvijezde, ja sam radil druge stvari. Ja to stvarno ne znam Blaeh!

Al kamera zna djelovat tak na mene. Zapravo ne kamera, nego nepoznati ljudovi koji sad ocekuju da budem ludi pred njima. Nj! Nisam se jos udomacio pred kamerom. Ja to stvarno ne znam. Trebas pitat ljude kak zvucim dok pricam preko telefona (fixni, prek mob-a sam jos kak-tak..), govorim sam pet rijeci: da, ne, mozda, i ona dva zvuka, jedan za da i jedan za ne (ne znam sa kojim slovima bi ih opisao). Ja to stvarno ne znam Valjam se po podu od smijeha

Al mi nije bed galamit na skupstinare u SZ-ZG-u... Laughing Tam je ipak visi cilj..

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 0:14 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]

[color=darkred][b]admin edit:[/b] Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! :-s :evil: :upset: Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. :roll: Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! :tso: Pliz!!![/color][/quote]

Što mi to noćas radiš? :mrgreen:

Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.

@Steel: sve pet! :wink:

opaska:
Nesi, uza svo poštovanje bih te molio da pobrišeš i ono o Gocu(izbrisala si srž koja je prethodila ovome) jer ljudima neće biti jasno što sam time htio reći, specijalno njemu neće biti jasno.(pretpostavljam da će i ova opaskica nestati)
Citat:

admin edit: Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! Eh? Evil or Very Mad I'm upset! Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. Rolling Eyes Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! Trudim Se Objasniti... Pliz!!!

Što mi to noćas radiš? Mr. Green

Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.

@Steel: sve pet! Wink

opaska:
Nesi, uza svo poštovanje bih te molio da pobrišeš i ono o Gocu(izbrisala si srž koja je prethodila ovome) jer ljudima neće biti jasno što sam time htio reći, specijalno njemu neće biti jasno.(pretpostavljam da će i ova opaskica nestati)

Zadnja promjena: Vincent Van Ear; 0:18 uto, 21. 6. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 0:17 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne pitaj što će mi ovaj post, umjesto da sam uredio svoj prošli post ja sam ga citirao i nanovo napisao :oops: :oops: :oops:
ne pitaj što će mi ovaj post, umjesto da sam uredio svoj prošli post ja sam ga citirao i nanovo napisao Embarassed Embarassed Embarassed

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 0:20 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]nisam bas siguran, presladak sam. :)[/quote]

samouvjeren. :D
anyway, nitko se ne treba bojati uci unutra. jedno na sto mogu naici je ugodna, prijateljska atmosfera...
ahri (napisa):
nisam bas siguran, presladak sam. Smile

samouvjeren. Very Happy
anyway, nitko se ne treba bojati uci unutra. jedno na sto mogu naici je ugodna, prijateljska atmosfera...

by A.Einstein
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:21 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.[/quote]

nisam ja =:PPPP trazi dalje :PPPP

a od mojih suza nije ni petina bila na TVu
hollywood me ne privlaci... dobro.. mozda me jedna-dvje osobe od tamo privlace, ali necemo sad offtopichariti :gg:

nisam ja Blaeh! with hat trazi dalje Blaeh!

hollywood me ne privlaci... dobro.. mozda me jedna-dvje osobe od tamo privlace, ali necemo sad offtopichariti Mr Green being very Greeen indeed

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 0:25 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="Vincent Van Ear"]Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.[/quote]

nisam ja =:PPPP trazi dalje :PPPP[/quote]

Brzopotezni steel :evil: , pripremam vatru da rastopim to željezo. :mrgreen:

[quote]a od mojih suza nije ni petina bila na TVu [/quote]

Sasvim dovoljno da se vidi tvoja emocionalnost u trenucima sreće. :)

[quote]
hollywood me ne privlaci... dobro.. mozda me jedna-dvje osobe od tamo privlace, ali necemo sad offtopichariti :gg:[/quote]

a daj ajmo! :mrgreen:
Nesi (napisa):

Brzopotezni steel Evil or Very Mad , pripremam vatru da rastopim to željezo. Mr. Green

Citat:

Sasvim dovoljno da se vidi tvoja emocionalnost u trenucima sreće. Smile

Citat:

hollywood me ne privlaci... dobro.. mozda me jedna-dvje osobe od tamo privlace, ali necemo sad offtopichariti Mr Green being very Greeen indeed

a daj ajmo! Mr. Green

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 1:03 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote="Nesi"][quote="Vincent Van Ear"]Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.[/quote]

nisam ja =:PPPP trazi dalje :PPPP[/quote]

Brzopotezni steel :evil: , pripremam vatru da rastopim to željezo. :mrgreen:[/quote]

Najbrzi prst s one strane Save. 8)

A ja ti vec mislio pisat da imamo dva admina, pa da si pogadjas, al si evo skuzio.. ;)

Pa naravno da cu brzo potegnut, kad vidim da opet pises kaj ti je obrisano. Ma sve pet. Ak te kaj muci nazovi me na telefon. Da se napricamo.. ([i]Mhmm, daa, aha, mmh, mooozda...[/i]) :rotfl: :PPPP

[size=9]BTW, Steel je kratko od steelworker (kak sto i pise lijevo), tak da ka pripremas vatru onda si isto steelworker. Do you have [i]a great big thing crawlin' all over you[/i]? Ak te zanima o cemu ja trabunjam [url=http://student.math.hr/~robisorn/steel.html]baci oko[/url].
[/size]
[quote="Vincent Van Ear"]a daj ajmo! :mrgreen:[/quote]

Sad si malo prije rekao da sam brzo potezni. :viking:

@Hopla i otvoreni dan:

Ovo predsjednistvo radi non-stop i svaki dan je otvoreni dan. 24/7

[quote="Nesi"]a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time....[/quote]

Jedno bajka, drugo bajka. ;) As in: nitko nije nikad dosao na taj otvoreni dan proslog saziva, jer nitko nije znal ni da postoji. A nije ni da je vrijeme bilo prikladno ljudima za dolazit.

---

Nego, da se vratimo na topic.

Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore? 8)

A surround zvucnika? 8) 8)

A lijepih debelih otiraca?

Neke preporuke za _jeftino_ sklepanje stropnog nosaca za projektor?

Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo. 8)
Nesi (napisa):

Brzopotezni steel Evil or Very Mad , pripremam vatru da rastopim to željezo. Mr. Green

Najbrzi prst s one strane Save. Cool

A ja ti vec mislio pisat da imamo dva admina, pa da si pogadjas, al si evo skuzio.. Wink

Pa naravno da cu brzo potegnut, kad vidim da opet pises kaj ti je obrisano. Ma sve pet. Ak te kaj muci nazovi me na telefon. Da se napricamo.. (Mhmm, daa, aha, mmh, mooozda...) Valjam se po podu od smijeha Blaeh!

BTW, Steel je kratko od steelworker (kak sto i pise lijevo), tak da ka pripremas vatru onda si isto steelworker. Do you have a great big thing crawlin' all over you? Ak te zanima o cemu ja trabunjam baci oko.

a daj ajmo! Mr. Green

Sad si malo prije rekao da sam brzo potezni. Viking

@Hopla i otvoreni dan:

Ovo predsjednistvo radi non-stop i svaki dan je otvoreni dan. 24/7

Nesi (napisa):
a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time....

Jedno bajka, drugo bajka. Wink As in: nitko nije nikad dosao na taj otvoreni dan proslog saziva, jer nitko nije znal ni da postoji. A nije ni da je vrijeme bilo prikladno ljudima za dolazit.

Nego, da se vratimo na topic.

Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore? Cool

A surround zvucnika? Cool Cool

Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo. Cool

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:41 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore? 8)

A surround zvucnika? 8) 8)

Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo. 8)[/quote]
vid stvarno! a zna li tko za kakav birc koji se pokusava rijesit starih jastuka sa stolica? :D
steelworker (napisa):
Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore? Cool

A surround zvucnika? Cool Cool

Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo. Cool

vid stvarno! a zna li tko za kakav birc koji se pokusava rijesit starih jastuka sa stolica? Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:25 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:idea: @Steel & Kory: Bacite oko [url=http://www.aukcije.biz/]ovdje[/url]. 8)
Idea @Steel & Kory: Bacite oko ovdje. Cool

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 16:46 čet, 23. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

:bow: Asmodai :bow:

Nas vrli kolega Asmodai mi je danas urucio poklon koji je on poklonio sadasnjoj i svim buducim narastajima studenata MO-a (koji ce zalaziti u 102).

A pokon je: [size=24][color=green][b]AUTIĆI!!![/b][/color][/size] Da ih vozimo po nasem tepihu! :banana:

Asmo je zakon!

HVALA ASMO!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

P.S. Za sada ne postoje ogranicenja brzine u 102. ;)

P.P.S. Ja cu si dofurat svoj batmobil. 8) Samo da ga nadjem doma..
Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana

I bow before you Asmodai I bow before you

Nas vrli kolega Asmodai mi je danas urucio poklon koji je on poklonio sadasnjoj i svim buducim narastajima studenata MO-a (koji ce zalaziti u 102).

A pokon je: AUTIĆI!!! Da ih vozimo po nasem tepihu! Dancing banana

Asmo je zakon!

HVALA ASMO!

Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana Dancing banana

P.S. Za sada ne postoje ogranicenja brzine u 102. Wink

P.P.S. Ja cu si dofurat svoj batmobil. Cool Samo da ga nadjem doma..

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum