Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)

|
Postano: 21:56 pon, 20. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Otvoreni sat podruznice Studentskog zbora na PMF-MO
Podruznica Studentskog zbora matematickog odjela PMF-a, poziva sve studente profila matematika da dodu svaki ponedjeljak od 08-10 sati u prostorije podruznice Bijenicka cesta 30, soba 102 s pitanjima vezanim uz rad podruznice, studiranja, te vannastavnim aktivnostima studenata.
Podruznica ima i web stranice http://student.math.hr/~studrep , kao i email adresu studrep@student.math.hr.
Dodite i pitajte.
http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=160
:)
[img]http://degiorgi.math.hr/~robisorn/NORVEKI/STRIP/norveki_00.gif[/img]
Otvoreni sat podruznice Studentskog zbora na PMF-MO
Podruznica Studentskog zbora matematickog odjela PMF-a, poziva sve studente profila matematika da dodu svaki ponedjeljak od 08-10 sati u prostorije podruznice Bijenicka cesta 30, soba 102 s pitanjima vezanim uz rad podruznice, studiranja, te vannastavnim aktivnostima studenata.
Podruznica ima i web stranice http://student.math.hr/~studrep , kao i email adresu studrep@student.math.hr.
Dodite i pitajte.
http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=160
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 22:28 pon, 20. 6. 2005 Naslov: |
|
|
boky je ispao legenda, specijalno na početku kada je umjesto izgradnje primjenjivao destrukciju.
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, ukoliko su suze bile krokodilskih svojstava put u Hollywood joj je zajamčen ako propadne ''matematička'' karijera.
Hans je bio u svom balonu kao i uvijek i potvrđivao stereotip(!?) o širokopojasnoj excentričnosti studenata ''brojki i pokojeg slova'', Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)
[color=blue]Zbog neslaganja ovog moderatora s nacinom kritiziranja kolega, ovaj post je javnosti prezentiran u poprilicno okljastrenom izdanju. Molim ne ponavljati vise...[/color]
boky je ispao legenda, specijalno na početku kada je umjesto izgradnje primjenjivao destrukciju.
Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, ukoliko su suze bile krokodilskih svojstava put u Hollywood joj je zajamčen ako propadne ''matematička'' karijera.
Hans je bio u svom balonu kao i uvijek i potvrđivao stereotip(!?) o širokopojasnoj excentričnosti studenata ''brojki i pokojeg slova'', Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)??
Zbog neslaganja ovog moderatora s nacinom kritiziranja kolega, ovaj post je javnosti prezentiran u poprilicno okljastrenom izdanju. Molim ne ponavljati vise...
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 22:39 pon, 20. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"]Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)[/quote]
Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali. Ja se amaterski bavim filmom i trebalo mi je jako dugo da se priviknem na prisutnost kamere.
SickJedi
Vincent Van Ear (napisa): | Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)??  |
Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali. Ja se amaterski bavim filmom i trebalo mi je jako dugo da se priviknem na prisutnost kamere.
SickJedi
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 23:09 pon, 20. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"][quote="Vincent Van Ear"]Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)?? 8)[/quote]
SickJedi[/quote]
Nije mi ni na kraj pameti razgovarati sa objektima nežive prirode kakva je kamera, šalu na stranu, ja obožavam kameru jer sam oboružan egotripovima behemotnih razmjera i narcisoidnošću koje bi se posramio i sam Narcis, šalu na stranu, u dosadašnjem životu sudjelovao sam kao drvoliki statist u mnogo kazališta diljem zemlje gdje su nas iz publike snimali mobitelima, šalu na stranu(gdje je tome kraj? :mrgreen: ), sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.
Ako ne vjeruješ u televizijska zadebljanja pitaj forumskog Goca što znači nestati u kadar, dečko u stvarnosti ima pravihmuških 120 kilograma dok na kamerama izgleda k'o trampolin(ovo ne morate cenzurirati jer se Goc neće uvrijediti).
Još nešto nejasno? 8)
[color=darkred][b]admin edit:[/b] Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! :-s :evil: :upset: Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. :roll: Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! :tso: Pliz!!![/color]
SickJedi (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): | Nesy je pokazala svoju emotivnu stranu i na tome joj treba čestitati, Hans je bio u svom balonu kao i uvijek, Steel je bio pretih, onaj čupavi fizičar simpatično smiješan, sve u svemu lijepa propaganda našega faxa, makar, mogli ste biti mnogo luđi, neznam čemu restrikcije(dobro ok znam, pravila ponašanja pred kamerama i slično)??  |
SickJedi |
Nije mi ni na kraj pameti razgovarati sa objektima nežive prirode kakva je kamera, šalu na stranu, ja obožavam kameru jer sam oboružan egotripovima behemotnih razmjera i narcisoidnošću koje bi se posramio i sam Narcis, šalu na stranu, u dosadašnjem životu sudjelovao sam kao drvoliki statist u mnogo kazališta diljem zemlje gdje su nas iz publike snimali mobitelima, šalu na stranu(gdje je tome kraj? ), sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.
Ako ne vjeruješ u televizijska zadebljanja pitaj forumskog Goca što znači nestati u kadar, dečko u stvarnosti ima pravihmuških 120 kilograma dok na kamerama izgleda k'o trampolin(ovo ne morate cenzurirati jer se Goc neće uvrijediti).
Još nešto nejasno?
admin edit: Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! Pliz!!!
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:07 uto, 21. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"]Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali.[/quote]
I ima ono jedno [i]oko[/i] koje te gleda i onda se siri i suzava i nije ti ugodno kad te pogleda. Pitajte Nesi. ;)
[quote="Vincent Van Ear"].. sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih.[/quote]
Mozda to tak ne izgleda, ali ja sam inace dobri, mirni i pretezno tihi. :lilangel:
[size=9]Osim kad nisam takav.[/size]
O:)
Tj. [i]dosao je tiho i poceo galamit.[/i] :rotfl2:
Cuj drugi ljudi su bili tam da budu zvijezde, ja sam radil druge stvari. :neznam: :PPPP
Al kamera zna djelovat tak na mene. Zapravo ne kamera, nego nepoznati ljudovi koji sad ocekuju da budem ludi pred njima. Nj! Nisam se jos udomacio pred kamerom. :neznam:. Trebas pitat ljude kak zvucim dok pricam preko telefona (fixni, prek mob-a sam jos kak-tak..), govorim sam pet [i]rijeci[/i]: [i]da[/i], [i]ne[/i], [i]mozda[/i], i ona dva zvuka, jedan za da i jedan za ne (ne znam sa kojim slovima bi ih opisao). :neznam: :rotfl:
Al mi nije bed galamit na skupstinare u SZ-ZG-u... :lol: [size=7]Tam je ipak visi cilj..[/size]
SickJedi (napisa): | Koliko puta si se nasao pred kamerom, a tek koliko puta si pokusao razgovarati s kamerom? Kolko znam (ispravite me ako grjesim) nitko od njih nije prije imao iskustva s kamerama i super su ispali. |
I ima ono jedno oko koje te gleda i onda se siri i suzava i nije ti ugodno kad te pogleda. Pitajte Nesi.
Vincent Van Ear (napisa): | .. sve ljude koje sam nabrojao su se ponašali upravo onako kako se ponašaju i izvan ''Hollywooda'' izuzev Steel-a koji je bio pretih. |
Mozda to tak ne izgleda, ali ja sam inace dobri, mirni i pretezno tihi.
Osim kad nisam takav.
Tj. dosao je tiho i poceo galamit.
Cuj drugi ljudi su bili tam da budu zvijezde, ja sam radil druge stvari.
Al kamera zna djelovat tak na mene. Zapravo ne kamera, nego nepoznati ljudovi koji sad ocekuju da budem ludi pred njima. Nj! Nisam se jos udomacio pred kamerom. . Trebas pitat ljude kak zvucim dok pricam preko telefona (fixni, prek mob-a sam jos kak-tak..), govorim sam pet rijeci: da, ne, mozda, i ona dva zvuka, jedan za da i jedan za ne (ne znam sa kojim slovima bi ih opisao).
Al mi nije bed galamit na skupstinare u SZ-ZG-u... Tam je ipak visi cilj..
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 0:14 uto, 21. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]
[color=darkred][b]admin edit:[/b] Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! :-s :evil: :upset: Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. :roll: Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! :tso: Pliz!!![/color][/quote]
Što mi to noćas radiš? :mrgreen:
Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.
@Steel: sve pet! :wink:
opaska:
Nesi, uza svo poštovanje bih te molio da pobrišeš i ono o Gocu(izbrisala si srž koja je prethodila ovome) jer ljudima neće biti jasno što sam time htio reći, specijalno njemu neće biti jasno.(pretpostavljam da će i ova opaskica nestati)
Citat: |
admin edit: Ok, Vincent, kaj ne kuzis?! Maknuta ti recenica i ides je opet ponavljat. Ni me briga kaj pise i kaj je pjesnik htio reci. Obrisano je i onda to _ne_ ponavljas! Pliz!!! |
Što mi to noćas radiš?
Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.
@Steel: sve pet!
opaska:
Nesi, uza svo poštovanje bih te molio da pobrišeš i ono o Gocu(izbrisala si srž koja je prethodila ovome) jer ljudima neće biti jasno što sam time htio reći, specijalno njemu neće biti jasno.(pretpostavljam da će i ova opaskica nestati)
samo jedan pakao.
Zadnja promjena: Vincent Van Ear; 0:18 uto, 21. 6. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 1:03 uto, 21. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote="Nesi"][quote="Vincent Van Ear"]Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post.[/quote]
nisam ja =:PPPP trazi dalje :PPPP[/quote]
Brzopotezni steel :evil: , pripremam vatru da rastopim to željezo. :mrgreen:[/quote]
Najbrzi prst s one strane Save. 8)
A ja ti vec mislio pisat da imamo dva admina, pa da si pogadjas, al si evo skuzio.. ;)
Pa naravno da cu brzo potegnut, kad vidim da opet pises kaj ti je obrisano. Ma sve pet. Ak te kaj muci nazovi me na telefon. Da se napricamo.. ([i]Mhmm, daa, aha, mmh, mooozda...[/i]) :rotfl: :PPPP
[size=9]BTW, Steel je kratko od steelworker (kak sto i pise lijevo), tak da ka pripremas vatru onda si isto steelworker. Do you have [i]a great big thing crawlin' all over you[/i]? Ak te zanima o cemu ja trabunjam [url=http://student.math.hr/~robisorn/steel.html]baci oko[/url].
[/size]
[quote="Vincent Van Ear"]a daj ajmo! :mrgreen:[/quote]
Sad si malo prije rekao da sam brzo potezni. :viking:
@Hopla i otvoreni dan:
Ovo predsjednistvo radi non-stop i svaki dan je otvoreni dan. 24/7
[quote="Nesi"]a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time....[/quote]
Jedno bajka, drugo bajka. ;) As in: nitko nije nikad dosao na taj otvoreni dan proslog saziva, jer nitko nije znal ni da postoji. A nije ni da je vrijeme bilo prikladno ljudima za dolazit.
---
Nego, da se vratimo na topic.
Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore? 8)
A surround zvucnika? 8) 8)
A lijepih debelih otiraca?
Neke preporuke za _jeftino_ sklepanje stropnog nosaca za projektor?
Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo. 8)
Vincent Van Ear (napisa): | Nesi (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): | Draga Nesi, nisam vidio Cartmana u svom gornjem postu prije no što sam napisao svoj drugi post. |
nisam ja trazi dalje  |
Brzopotezni steel , pripremam vatru da rastopim to željezo.  |
Najbrzi prst s one strane Save.
A ja ti vec mislio pisat da imamo dva admina, pa da si pogadjas, al si evo skuzio..
Pa naravno da cu brzo potegnut, kad vidim da opet pises kaj ti je obrisano. Ma sve pet. Ak te kaj muci nazovi me na telefon. Da se napricamo.. (Mhmm, daa, aha, mmh, mooozda...)
BTW, Steel je kratko od steelworker (kak sto i pise lijevo), tak da ka pripremas vatru onda si isto steelworker. Do you have a great big thing crawlin' all over you? Ak te zanima o cemu ja trabunjam baci oko.
Vincent Van Ear (napisa): | a daj ajmo!  |
Sad si malo prije rekao da sam brzo potezni.
@Hopla i otvoreni dan:
Ovo predsjednistvo radi non-stop i svaki dan je otvoreni dan. 24/7
Nesi (napisa): | a jos mi manje ima smisla i veze snjeguljica i 7 patuljaka sa svime time.... |
Jedno bajka, drugo bajka. As in: nitko nije nikad dosao na taj otvoreni dan proslog saziva, jer nitko nije znal ni da postoji. A nije ni da je vrijeme bilo prikladno ljudima za dolazit.
—
Nego, da se vratimo na topic.
Tko zna gdje je najeftinija ponuda platna za projektore?
A surround zvucnika?
A lijepih debelih otiraca?
Neke preporuke za _jeftino_ sklepanje stropnog nosaca za projektor?
Sam pitam za savjete, sto i kak odlucuje predsjednistvo.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
|