Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Menze na Sveucilistu u Zagrebu
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Koja menza vam je najbolja?
SC
37%
 37%  [ 16 ]
Menza na FER-u
18%
 18%  [ 8 ]
Menza na Medicini
2%
 2%  [ 1 ]
Menza na PBF-u
9%
 9%  [ 4 ]
Menza na gradevini/arhikteturi
2%
 2%  [ 1 ]
Menza na nekom drugom faxu (napisat cu u postu kojem)
6%
 6%  [ 3 ]
Menza u domu (u postu napisem kojem)
23%
 23%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 43

Autor/ica Poruka
Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 11:40 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Menze na Sveucilistu u Zagrebu Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!

Mene evo jako zanima stajaliste studenata koja menza u Zagrebu je najbolja, i zasto to misle... na kojem faxu, domu ili mozda i sam SC...

ne znam koliko svi vi znate ali raspisan je natjecaj za menzu na PMF-u u novoj zgradi kemije, i sada se ceka da se prijave menze koji zele raditi na PMF-u, pa me ovo potaklo da vidim kako studenti razmisljaju i koliko smatraju da koja menza valja, pa mozda se da jos nekaj intervenirati isrediti da neka od tih menzi i dode nama na "brdo"... nikada se ne zna...
Pozdrav svima!

Mene evo jako zanima stajaliste studenata koja menza u Zagrebu je najbolja, i zasto to misle... na kojem faxu, domu ili mozda i sam SC...

ne znam koliko svi vi znate ali raspisan je natjecaj za menzu na PMF-u u novoj zgradi kemije, i sada se ceka da se prijave menze koji zele raditi na PMF-u, pa me ovo potaklo da vidim kako studenti razmisljaju i koliko smatraju da koja menza valja, pa mozda se da jos nekaj intervenirati isrediti da neka od tih menzi i dode nama na "brdo"... nikada se ne zna...

Pozdrav od mene!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 11:45 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na FER-u. Cetvrtkom imaju grah s kobasama!!! :metalbanana:

SickJedi
Na FER-u. Cetvrtkom imaju grah s kobasama!!! Metal banana

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:11 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cvjetno rulez!
Cvjetno rulez!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 12:12 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam još obišla sve navedene menze, :D ali za sada moram glasovati za FERovu. :victory:

Mislim, da je i organizacija tamo najbolja. :wink:

Od ovih ostalih koje sam posjetila:

SC - koma :joooj:

Medicina - li/la :roll:

Ekonomija - OK :thumbup:

Dom Stjepana Radića - dobre pizze i koljači :klopa:
Nisam još obišla sve navedene menze, Very Happy ali za sada moram glasovati za FERovu. Pooobjeeedaaaa!!!

Mislim, da je i organizacija tamo najbolja. Wink

Od ovih ostalih koje sam posjetila:

SC - koma Joj, joj, joj,... JOOOJ!

Medicina - li/la Rolling Eyes

Ekonomija - OK Thumb up!

Dom Stjepana Radića - dobre pizze i koljači Dosli cevapi!!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:29 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma dajte ljudi feorvska menza je ocaj tamo em sto vise uzimaju na iksici em sto se ferovci svi znaju i cekas u redu koji je tri metra do blagajne dva sata mislim stvarno vas ne razumijem...

A i hrana im i nije nesto....

Ujedno nije mi ni u jednoj menzi bog zna kakva prehrana ali SC-e makar ima stajanje u redu.Naravno ima to i sava i svi ostali domovi ali stvar je u tome da tamo ne stignem jer ipak smo mi na brdu :wink:
ma dajte ljudi feorvska menza je ocaj tamo em sto vise uzimaju na iksici em sto se ferovci svi znaju i cekas u redu koji je tri metra do blagajne dva sata mislim stvarno vas ne razumijem...

Ujedno nije mi ni u jednoj menzi bog zna kakva prehrana ali SC-e makar ima stajanje u redu.Naravno ima to i sava i svi ostali domovi ali stvar je u tome da tamo ne stignem jer ipak smo mi na brdu Wink

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 14:23 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je na MEF-u ludnica, samo da nam nisu skeljili [i]ban[/i]... :?

No, dobro - treba paziti da ne jedete brokulu isti dan kad se radi oslic jer danfa po ribi. :D

Okej, meso je ponekad malo [i]al dente[/i], ali oprastam im... :wink:

A da ne velim kako druge nisu dovoljno prakticne kad imamo rupu od jednog sata! :roll:
Meni je na MEF-u ludnica, samo da nam nisu skeljili ban... Confused

No, dobro - treba paziti da ne jedete brokulu isti dan kad se radi oslic jer danfa po ribi. Very Happy

Okej, meso je ponekad malo al dente, ali oprastam im... Wink

A da ne velim kako druge nisu dovoljno prakticne kad imamo rupu od jednog sata! Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:54 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fast food u SCu prije uredjenja... :klopa:

A sada... :? Probably [i]Cvijetno[/i]. 8)
Fast food u SCu prije uredjenja... Dosli cevapi!!!!

A sada... Confused Probably Cvijetno. Cool

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 17:07 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ma dajte ljudi feorvska menza je ocaj tamo em sto vise uzimaju na iksici em sto se ferovci svi znaju i cekas u redu koji je tri metra do blagajne dva sata mislim stvarno vas ne razumijem...[/quote]

Neko vrijeme sam se tamo svaki cetvrtak nalazio na grahu s frendovima i s reedom nikad nije bilo problema. Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama.

[quote="bily"]
[/quote]

Upravo suprotno, za grah garantiram, a kobase su odlicne (OK, jednom su bile samo dobre...)

SickJedi
bily (napisa):

Neko vrijeme sam se tamo svaki cetvrtak nalazio na grahu s frendovima i s reedom nikad nije bilo problema. Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama.

bily (napisa):

Upravo suprotno, za grah garantiram, a kobase su odlicne (OK, jednom su bile samo dobre...)

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:11 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama.[/quote]

Ja sam to ubacivanje dozivio kao masovnu pojavu samo na Medicini. :-s Dosta iritantno [ :evil: ], ali prezivi se. ;)

No, s obzirom na uvodni post, meni se cini da Xaviara ne zanima sto mislimo o kulturi posjetitelja pojedinih menzi, nego o kvaliteti hrane i usluge... :)
SickJedi (napisa):
Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama.

Ja sam to ubacivanje dozivio kao masovnu pojavu samo na Medicini. Eh? Dosta iritantno [ Evil or Very Mad ], ali prezivi se. Wink

No, s obzirom na uvodni post, meni se cini da Xaviara ne zanima sto mislimo o kulturi posjetitelja pojedinih menzi, nego o kvaliteti hrane i usluge... Smile

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 18:12 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Daklem, ja ostajem pri FER-ovoj mezni. Hrana je u 90% slucajeva topla, obicnu su dvije vrste salate, ima bar dvije, a ponekad i tri vrste sokica, cesto ima pudinga od vanilije, sladoleda. Meni je obicno OK, ali se ponavlja svaki tjedan. Porcije variraju, obicno se najedem (a ja samo osoba koja po ulazu u menzu ostavlja minimalno 10 kn), ali tu i tamo znaju bit socijalne. Cak su stolovi i stolci bolji (ugodniji).

Na medicini je hrana skoro uvijek hladna (osim ak ne dodjes odmah na otvaranje), meso zna bit ocajno zilavo, slani krumpir je prosao proces desalanizacije prije dolaska na moj tanjur... Nisam bas zadovoljan.

Dom Stjepan Radic: Zivjeli kolaci (neko ih je vec prije spomenuo)

Ekonomija: Nije lose, ali bio sam samo dva puta

SC: Uvijek je guzva, ali hrana je standardno OK.

Nemam vise inspiracije, mozda jos kasnije nesto nabaljezgam.
Daklem, ja ostajem pri FER-ovoj mezni. Hrana je u 90% slucajeva topla, obicnu su dvije vrste salate, ima bar dvije, a ponekad i tri vrste sokica, cesto ima pudinga od vanilije, sladoleda. Meni je obicno OK, ali se ponavlja svaki tjedan. Porcije variraju, obicno se najedem (a ja samo osoba koja po ulazu u menzu ostavlja minimalno 10 kn), ali tu i tamo znaju bit socijalne. Cak su stolovi i stolci bolji (ugodniji).

Na medicini je hrana skoro uvijek hladna (osim ak ne dodjes odmah na otvaranje), meso zna bit ocajno zilavo, slani krumpir je prosao proces desalanizacije prije dolaska na moj tanjur... Nisam bas zadovoljan.

Ekonomija: Nije lose, ali bio sam samo dva puta

SC: Uvijek je guzva, ali hrana je standardno OK.

Nemam vise inspiracije, mozda jos kasnije nesto nabaljezgam.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:50 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@SickJedi: Ma ti si moj čovjek! :wink: :D

[quote="SickJedi"]Dom Stjepan Radic: Zivjeli kolaci (neko ih je vec prije spomenuo)[/quote]
Ja to napisah. :bow: koljači
@SickJedi: Ma ti si moj čovjek! Wink Very Happy

SickJedi (napisa):

Ja to napisah. I bow before you koljači

Zadnja promjena: buba; 7:43 čet, 23. 6. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:16 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Lascina.

Uvijek imaju vise vrsta voca. A ponekad se netko sjedne za klavir i svira. Klopanje uz klavir...fenomenalno..
I imaju jos jedan dobar auditivni dozivljaj - kada dodje jedan veliki okrugli tip koji je frend od kuharica. Kad se on pocne smijat... Najsmijesniji smijeh koji sam cuo.

I sredili su dugo cekanje na red ako narucite nesto sto nije s menija. Sad je puno brze. :)
I blizu je faksa! ;) :wacky:
I imaju mikrofon na blagajni i ja uvijek prvo kazem [i]Dobar dan![/i] u njega i svi se zbune.. :lol:

A s druge strane, na Medicini je Stela (blagajnica, a ne piva). Nasa menza mora imat Stelu! :tso:
Lascina.

Uvijek imaju vise vrsta voca. A ponekad se netko sjedne za klavir i svira. Klopanje uz klavir...fenomenalno..
I imaju jos jedan dobar auditivni dozivljaj - kada dodje jedan veliki okrugli tip koji je frend od kuharica. Kad se on pocne smijat... Najsmijesniji smijeh koji sam cuo.

I sredili su dugo cekanje na red ako narucite nesto sto nije s menija. Sad je puno brze. Smile
I blizu je faksa! Wink Tup, tup, tup,...
I imaju mikrofon na blagajni i ja uvijek prvo kazem Dobar dan! u njega i svi se zbune.. Laughing

A s druge strane, na Medicini je Stela (blagajnica, a ne piva). Nasa menza mora imat Stelu! Trudim Se Objasniti...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 23:51 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma FSB je najbolji 8)
Ma FSB je najbolji Cool

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:57 čet, 23. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

bijah na medicini, ekonomiji, scu, savi, cvjetnom.....

i misilm da me se Cvjetno najpozitivnije dojmilo...
teta na blagajni nece umrijeti od muke dok ti odlucis koliko ces sokica
ima IMO ok izbor napitaka - cok mlijeko sam uvijek nasla :g: + bar dva soka i ostalo
ima i vegetarijanski i obicni meni i jos puno toga sastrane da mos sve skup slozit bar 5 dobrih menija...
red ne juri nikam, sve je ok smireno... ako trebas neku drugu komobinacju od ponudjenih - slozit ce ju, nema beda...

sc i ekonomija su mi losi jer je fast zapravo ultrafast - brzo smisli sto ces jesti, nigdje ne pise cega ima/nema (pa se brzo predomisli), pa odmah nadji sitno i onda se snadji kam ces po sta....
linija na ekonomiji je prebrza
a u SCu... je, podnosljiva, ali dok dodjes na red vec fali/nema stvari sa menija....

dakle, moj glas za cvjetno :g:
bijah na medicini, ekonomiji, scu, savi, cvjetnom.....

i misilm da me se Cvjetno najpozitivnije dojmilo...
teta na blagajni nece umrijeti od muke dok ti odlucis koliko ces sokica
ima IMO ok izbor napitaka - cok mlijeko sam uvijek nasla Mr. Green + bar dva soka i ostalo
ima i vegetarijanski i obicni meni i jos puno toga sastrane da mos sve skup slozit bar 5 dobrih menija...
red ne juri nikam, sve je ok smireno... ako trebas neku drugu komobinacju od ponudjenih - slozit ce ju, nema beda...

sc i ekonomija su mi losi jer je fast zapravo ultrafast - brzo smisli sto ces jesti, nigdje ne pise cega ima/nema (pa se brzo predomisli), pa odmah nadji sitno i onda se snadji kam ces po sta....
linija na ekonomiji je prebrza
a u SCu... je, podnosljiva, ali dok dodjes na red vec fali/nema stvari sa menija....

dakle, moj glas za cvjetno Mr. Green

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:56 čet, 23. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

na cvjetnom mi nije bas neka dobra usluga sa strane osoblja.

@vsego govori se o hrani o uredenju ali zasto se ne bi ta tema rasprostranila i uvela neka pravila cekanja u redu.....

Po meni nema najbolje menze, mogu reci SC jer tamo mi je rad najbolje napravljen a i hrana je ok dok sam jela u menzi i uvijek imaju voce na repretuaru sto je jako bitno za moju prehranu

A sto se tice prijedloga za nasu menzu mislim da ih imamo vise ovdje, mislim da bi trebali razradit pozitivne i negativne kritike svih menzi i napravit nasu menzu koja bi bila jos daleko bolja od ostalih

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na cvjetnom mi nije bas neka dobra usluga sa strane osoblja.

@vsego govori se o hrani o uredenju ali zasto se ne bi ta tema rasprostranila i uvela neka pravila cekanja u redu.....

Po meni nema najbolje menze, mogu reci SC jer tamo mi je rad najbolje napravljen a i hrana je ok dok sam jela u menzi i uvijek imaju voce na repretuaru sto je jako bitno za moju prehranu

A sto se tice prijedloga za nasu menzu mislim da ih imamo vise ovdje, mislim da bi trebali razradit pozitivne i negativne kritike svih menzi i napravit nasu menzu koja bi bila jos daleko bolja od ostalih

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
menschen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 19:21 čet, 23. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Laščina je super. Uvjek ima bar 3 vrste voća i čekaš najdulje 20 min. I to je ona zbilja jako velka gužva. Fer je ok al poludim dok dođem na red.
A i jako me se dojmila menza na likovnoj akademiji. Dosta je mala, al je skroz super hrana (zbilja se prijeti razlika u kuhanju za 5000 ljudi i za 100 ljudi).
Laščina je super. Uvjek ima bar 3 vrste voća i čekaš najdulje 20 min. I to je ona zbilja jako velka gužva. Fer je ok al poludim dok dođem na red.
A i jako me se dojmila menza na likovnoj akademiji. Dosta je mala, al je skroz super hrana (zbilja se prijeti razlika u kuhanju za 5000 ljudi i za 100 ljudi).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:56 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kak' i većina, ja sam glasal' za SC. I to samo zbog lignji.
Lašćina mi je prije bila bolja, jer su imali pečene kranjske. Sad imaju sam' kuhane, pa ih zemem sam' kad mi se jede grah.
Lašćina mi je prije bila bolja, jer su imali pečene kranjske. Sad imaju sam' kuhane, pa ih zemem sam' kad mi se jede grah.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 3:55 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Kak' i većina, ja sam glasal' za SC. I to samo zbog lignji.
[/quote]

Japanske (ili tako nesto) lignje koje su tko zna koliko godina u stajale u ledu, a posluze ih tako da plivaju u ulju. Zalosno!
Crni (napisa):

Japanske (ili tako nesto) lignje koje su tko zna koliko godina u stajale u ledu, a posluze ih tako da plivaju u ulju. Zalosno!

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:49 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zar te lignje nisu upotrebljavane najcesce kao mamac ribama? :roll:
zar te lignje nisu upotrebljavane najcesce kao mamac ribama? Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 11:23 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]zar te lignje nisu upotrebljavane najcesce kao mamac ribama? :roll:[/quote]

Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.
bily (napisa):
zar te lignje nisu upotrebljavane najcesce kao mamac ribama? Rolling Eyes

Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum