Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koja menza vam je najbolja? |
SC |
|
37% |
[ 16 ] |
Menza na FER-u |
|
18% |
[ 8 ] |
Menza na Medicini |
|
2% |
[ 1 ] |
Menza na PBF-u |
|
9% |
[ 4 ] |
Menza na gradevini/arhikteturi |
|
2% |
[ 1 ] |
Menza na nekom drugom faxu (napisat cu u postu kojem) |
|
6% |
[ 3 ] |
Menza u domu (u postu napisem kojem) |
|
23% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 43 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Xaviar Forumaš(ica)

|
Postano: 11:40 sri, 22. 6. 2005 Naslov: Menze na Sveucilistu u Zagrebu |
|
|
Pozdrav svima!
Mene evo jako zanima stajaliste studenata koja menza u Zagrebu je najbolja, i zasto to misle... na kojem faxu, domu ili mozda i sam SC...
ne znam koliko svi vi znate ali raspisan je natjecaj za menzu na PMF-u u novoj zgradi kemije, i sada se ceka da se prijave menze koji zele raditi na PMF-u, pa me ovo potaklo da vidim kako studenti razmisljaju i koliko smatraju da koja menza valja, pa mozda se da jos nekaj intervenirati isrediti da neka od tih menzi i dode nama na "brdo"... nikada se ne zna...
Pozdrav svima!
Mene evo jako zanima stajaliste studenata koja menza u Zagrebu je najbolja, i zasto to misle... na kojem faxu, domu ili mozda i sam SC...
ne znam koliko svi vi znate ali raspisan je natjecaj za menzu na PMF-u u novoj zgradi kemije, i sada se ceka da se prijave menze koji zele raditi na PMF-u, pa me ovo potaklo da vidim kako studenti razmisljaju i koliko smatraju da koja menza valja, pa mozda se da jos nekaj intervenirati isrediti da neka od tih menzi i dode nama na "brdo"... nikada se ne zna...
_________________ Najsigurniji nacin da postanete dosadni jest da sve kazete!!!
Pozdrav od mene!
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:23 sri, 22. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Meni je na MEF-u ludnica, samo da nam nisu skeljili [i]ban[/i]... :?
No, dobro - treba paziti da ne jedete brokulu isti dan kad se radi oslic jer danfa po ribi. :D
Okej, meso je ponekad malo [i]al dente[/i], ali oprastam im... :wink:
A da ne velim kako druge nisu dovoljno prakticne kad imamo rupu od jednog sata! :roll:
Meni je na MEF-u ludnica, samo da nam nisu skeljili ban...
No, dobro - treba paziti da ne jedete brokulu isti dan kad se radi oslic jer danfa po ribi.
Okej, meso je ponekad malo al dente, ali oprastam im...
A da ne velim kako druge nisu dovoljno prakticne kad imamo rupu od jednog sata!
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:11 sri, 22. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"]Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama.[/quote]
Ja sam to ubacivanje dozivio kao masovnu pojavu samo na Medicini. :-s Dosta iritantno [ :evil: ], ali prezivi se. ;)
No, s obzirom na uvodni post, meni se cini da Xaviara ne zanima sto mislimo o kulturi posjetitelja pojedinih menzi, nego o kvaliteti hrane i usluge... :)
SickJedi (napisa): | Upadne u red netko tu i tamo, ali to je isto u svim menzama. |
Ja sam to ubacivanje dozivio kao masovnu pojavu samo na Medicini. Dosta iritantno [ ], ali prezivi se.
No, s obzirom na uvodni post, meni se cini da Xaviara ne zanima sto mislimo o kulturi posjetitelja pojedinih menzi, nego o kvaliteti hrane i usluge...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 18:12 sri, 22. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Daklem, ja ostajem pri FER-ovoj mezni. Hrana je u 90% slucajeva topla, obicnu su dvije vrste salate, ima bar dvije, a ponekad i tri vrste sokica, cesto ima pudinga od vanilije, sladoleda. Meni je obicno OK, ali se ponavlja svaki tjedan. Porcije variraju, obicno se najedem (a ja samo osoba koja po ulazu u menzu ostavlja minimalno 10 kn), ali tu i tamo znaju bit socijalne. Cak su stolovi i stolci bolji (ugodniji).
Na medicini je hrana skoro uvijek hladna (osim ak ne dodjes odmah na otvaranje), meso zna bit ocajno zilavo, slani krumpir je prosao proces desalanizacije prije dolaska na moj tanjur... Nisam bas zadovoljan.
Dom Stjepan Radic: Zivjeli kolaci (neko ih je vec prije spomenuo)
Ekonomija: Nije lose, ali bio sam samo dva puta
SC: Uvijek je guzva, ali hrana je standardno OK.
Nemam vise inspiracije, mozda jos kasnije nesto nabaljezgam.
Daklem, ja ostajem pri FER-ovoj mezni. Hrana je u 90% slucajeva topla, obicnu su dvije vrste salate, ima bar dvije, a ponekad i tri vrste sokica, cesto ima pudinga od vanilije, sladoleda. Meni je obicno OK, ali se ponavlja svaki tjedan. Porcije variraju, obicno se najedem (a ja samo osoba koja po ulazu u menzu ostavlja minimalno 10 kn), ali tu i tamo znaju bit socijalne. Cak su stolovi i stolci bolji (ugodniji).
Na medicini je hrana skoro uvijek hladna (osim ak ne dodjes odmah na otvaranje), meso zna bit ocajno zilavo, slani krumpir je prosao proces desalanizacije prije dolaska na moj tanjur... Nisam bas zadovoljan.
Dom Stjepan Radic: Zivjeli kolaci (neko ih je vec prije spomenuo)
Ekonomija: Nije lose, ali bio sam samo dva puta
SC: Uvijek je guzva, ali hrana je standardno OK.
Nemam vise inspiracije, mozda jos kasnije nesto nabaljezgam.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:57 čet, 23. 6. 2005 Naslov: |
|
|
bijah na medicini, ekonomiji, scu, savi, cvjetnom.....
i misilm da me se Cvjetno najpozitivnije dojmilo...
teta na blagajni nece umrijeti od muke dok ti odlucis koliko ces sokica
ima IMO ok izbor napitaka - cok mlijeko sam uvijek nasla :g: + bar dva soka i ostalo
ima i vegetarijanski i obicni meni i jos puno toga sastrane da mos sve skup slozit bar 5 dobrih menija...
red ne juri nikam, sve je ok smireno... ako trebas neku drugu komobinacju od ponudjenih - slozit ce ju, nema beda...
sc i ekonomija su mi losi jer je fast zapravo ultrafast - brzo smisli sto ces jesti, nigdje ne pise cega ima/nema (pa se brzo predomisli), pa odmah nadji sitno i onda se snadji kam ces po sta....
linija na ekonomiji je prebrza
a u SCu... je, podnosljiva, ali dok dodjes na red vec fali/nema stvari sa menija....
dakle, moj glas za cvjetno :g:
bijah na medicini, ekonomiji, scu, savi, cvjetnom.....
i misilm da me se Cvjetno najpozitivnije dojmilo...
teta na blagajni nece umrijeti od muke dok ti odlucis koliko ces sokica
ima IMO ok izbor napitaka - cok mlijeko sam uvijek nasla + bar dva soka i ostalo
ima i vegetarijanski i obicni meni i jos puno toga sastrane da mos sve skup slozit bar 5 dobrih menija...
red ne juri nikam, sve je ok smireno... ako trebas neku drugu komobinacju od ponudjenih - slozit ce ju, nema beda...
sc i ekonomija su mi losi jer je fast zapravo ultrafast - brzo smisli sto ces jesti, nigdje ne pise cega ima/nema (pa se brzo predomisli), pa odmah nadji sitno i onda se snadji kam ces po sta....
linija na ekonomiji je prebrza
a u SCu... je, podnosljiva, ali dok dodjes na red vec fali/nema stvari sa menija....
dakle, moj glas za cvjetno
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
menschen Forumaš(ica)

Spol: