Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Konzultacije u praktikumu u petak, 24.6.2005
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:41 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Konzultacije u praktikumu u petak, 24.6.2005 Citirajte i odgovorite

U petak (24.6.2005) cu izmedju 14 i 16 sati biti u Praktikumu 3, pa ako nekome treba pomoc oko C-a ili UNIX-a, neka se pojavi [b]s pitanjima[/b]. 8)

Nemam namjeru drzati "dopunske vjezbe" niti ista slicno, nego iskljucivo odgovarati na pitanja. 8)

Mozete pitati gradivo s vjezbi, zadatke sa starh pismenih, rad na racunalu,... 8) [b]Preporucam[/b] (dakle, nije obavezno nego pozeljno) da dodjete sa svojim rjesenjima, jer nemam namjeru samo rjesavati zadatke. :-s Ono sto niste znali kako rijesiti, ili Vase rjesenje ne radi kako bi trebalo, to cu objasniti, no opet cete vi "nakuckati" konacno rjesenje. 8) Jednostavno, smatram da je to korisnije nego da vam samo pruzim rjesenje "na pladnju". ;)

Vidimo se u petak! :D
U petak (24.6.2005) cu izmedju 14 i 16 sati biti u Praktikumu 3, pa ako nekome treba pomoc oko C-a ili UNIX-a, neka se pojavi s pitanjima. Cool

Nemam namjeru drzati "dopunske vjezbe" niti ista slicno, nego iskljucivo odgovarati na pitanja. Cool

Mozete pitati gradivo s vjezbi, zadatke sa starh pismenih, rad na racunalu,... Cool Preporucam (dakle, nije obavezno nego pozeljno) da dodjete sa svojim rjesenjima, jer nemam namjeru samo rjesavati zadatke. Eh? Ono sto niste znali kako rijesiti, ili Vase rjesenje ne radi kako bi trebalo, to cu objasniti, no opet cete vi "nakuckati" konacno rjesenje. Cool Jednostavno, smatram da je to korisnije nego da vam samo pruzim rjesenje "na pladnju". Wink

Vidimo se u petak! Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 10:17 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo pitanje....to je bilo samo sad za ljetni rok ili će biti i za jesenski... :?:
ok, kužim ovo je ziher bila tvoja dobra volja....lijepo...
al, ono, čist da imam informaciju
Samo pitanje....to je bilo samo sad za ljetni rok ili će biti i za jesenski... Question
ok, kužim ovo je ziher bila tvoja dobra volja....lijepo...
al, ono, čist da imam informaciju

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:21 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moja dobra volja za ovaj jedan termin, ali ako vas se nadje nekoliko, mogu to ponoviti i u jesen. 8) Mozete se dogovarati i na ovom topicu. :)

Predlozite neki termin (najranije u 14:00 :zzz: ;)), pa ako vas bude... 8)
Moja dobra volja za ovaj jedan termin, ali ako vas se nadje nekoliko, mogu to ponoviti i u jesen. Cool Mozete se dogovarati i na ovom topicu. Smile

Predlozite neki termin (najranije u 14:00 Pavam... Wink), pa ako vas bude... Cool

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 8:35 pet, 8. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oh, pa super..... :bluebananadance:
Oh, pa super..... Plava banana koja plese

Gost

PostPostano: 0:54 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

je li to moguce prije pismenog,tj.ovaj tjedan ponedjeljak ili utorak? ima li jos netko zainteresiran? i jeli to uopce moguce? jeli faks otvoren?
je li to moguce prije pismenog,tj.ovaj tjedan ponedjeljak ili utorak? ima li jos netko zainteresiran? i jeli to uopce moguce? jeli faks otvoren?

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 0:56 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

/ovo sam ja prije poslala ali nisam bila registrirana/

/ovo sam ja prije poslala ali nisam bila registrirana/

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:57 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Malo je kasno za to. :( Ponedjeljak je vec poceo, a ja ipak ne bih ovako nesto za po jednog studenta. :? Imam i drugih obveza. 8)

Ako ima pitanja, oko 15:00 (danas) bih trebao biti u kabinetu ili kod prof. Caklovica. :D

Za neki buduci termin se mozemo dogovoriti, ali probajte bar tjedan dana unaprijed. 8)
Malo je kasno za to. Sad Ponedjeljak je vec poceo, a ja ipak ne bih ovako nesto za po jednog studenta. Confused Imam i drugih obveza. Cool

Ako ima pitanja, oko 15:00 (danas) bih trebao biti u kabinetu ili kod prof. Caklovica. Very Happy

Za neki buduci termin se mozemo dogovoriti, ali probajte bar tjedan dana unaprijed. Cool

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 12:34 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad je otvoren praktikum ovaj tjedan? Ne trebaju mi konzultacije, nego bih sama vjezbala.
Kad je otvoren praktikum ovaj tjedan? Ne trebaju mi konzultacije, nego bih sama vjezbala.

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 13:28 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije tjedan dana ranije, ali mozete li slucajno u petak?
nije tjedan dana ranije, ali mozete li slucajno u petak?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:36 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok. 8)

U 12:00 su rezultati pismenog iz UuRa i zalbe; mozemo onda u 13:00 (ili malo kasnije ako se zalbe odulje, ali sumnjam, jer malo studenata izlazi na ovaj rok). 8)

Vrijedi staro pravilo da dodjete s pitanjima (i, po mogucnosti, vlastitim rjesenjima/pokusajima rjesenja). 8)

Ce doci jos netko? :-k
Ok. Cool

U 12:00 su rezultati pismenog iz UuRa i zalbe; mozemo onda u 13:00 (ili malo kasnije ako se zalbe odulje, ali sumnjam, jer malo studenata izlazi na ovaj rok). Cool

Vrijedi staro pravilo da dodjete s pitanjima (i, po mogucnosti, vlastitim rjesenjima/pokusajima rjesenja). Cool

Ce doci jos netko? Think

[Vrh]
jaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:26 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moguce.. ali not sure..

(u svakom slucaju, thanks! lijepo od tebe :wink: )
Moguce.. ali not sure..

(u svakom slucaju, thanks! lijepo od tebe Wink )

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum