Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:41 sri, 22. 6. 2005 Naslov: Konzultacije u praktikumu u petak, 24.6.2005 |
|
|
U petak (24.6.2005) cu izmedju 14 i 16 sati biti u Praktikumu 3, pa ako nekome treba pomoc oko C-a ili UNIX-a, neka se pojavi [b]s pitanjima[/b]. 8)
Nemam namjeru drzati "dopunske vjezbe" niti ista slicno, nego iskljucivo odgovarati na pitanja. 8)
Mozete pitati gradivo s vjezbi, zadatke sa starh pismenih, rad na racunalu,... 8) [b]Preporucam[/b] (dakle, nije obavezno nego pozeljno) da dodjete sa svojim rjesenjima, jer nemam namjeru samo rjesavati zadatke. :-s Ono sto niste znali kako rijesiti, ili Vase rjesenje ne radi kako bi trebalo, to cu objasniti, no opet cete vi "nakuckati" konacno rjesenje. 8) Jednostavno, smatram da je to korisnije nego da vam samo pruzim rjesenje "na pladnju". ;)
Vidimo se u petak! :D
U petak (24.6.2005) cu izmedju 14 i 16 sati biti u Praktikumu 3, pa ako nekome treba pomoc oko C-a ili UNIX-a, neka se pojavi s pitanjima.
Nemam namjeru drzati "dopunske vjezbe" niti ista slicno, nego iskljucivo odgovarati na pitanja.
Mozete pitati gradivo s vjezbi, zadatke sa starh pismenih, rad na racunalu,... Preporucam (dakle, nije obavezno nego pozeljno) da dodjete sa svojim rjesenjima, jer nemam namjeru samo rjesavati zadatke. Ono sto niste znali kako rijesiti, ili Vase rjesenje ne radi kako bi trebalo, to cu objasniti, no opet cete vi "nakuckati" konacno rjesenje. Jednostavno, smatram da je to korisnije nego da vam samo pruzim rjesenje "na pladnju".
Vidimo se u petak!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:21 sri, 29. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Moja dobra volja za ovaj jedan termin, ali ako vas se nadje nekoliko, mogu to ponoviti i u jesen. 8) Mozete se dogovarati i na ovom topicu. :)
Predlozite neki termin (najranije u 14:00 :zzz: ;)), pa ako vas bude... 8)
Moja dobra volja za ovaj jedan termin, ali ako vas se nadje nekoliko, mogu to ponoviti i u jesen. Mozete se dogovarati i na ovom topicu.
Predlozite neki termin (najranije u 14:00 ), pa ako vas bude...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:57 pon, 29. 8. 2005 Naslov: |
|
|
Malo je kasno za to. :( Ponedjeljak je vec poceo, a ja ipak ne bih ovako nesto za po jednog studenta. :? Imam i drugih obveza. 8)
Ako ima pitanja, oko 15:00 (danas) bih trebao biti u kabinetu ili kod prof. Caklovica. :D
Za neki buduci termin se mozemo dogovoriti, ali probajte bar tjedan dana unaprijed. 8)
Malo je kasno za to. Ponedjeljak je vec poceo, a ja ipak ne bih ovako nesto za po jednog studenta. Imam i drugih obveza.
Ako ima pitanja, oko 15:00 (danas) bih trebao biti u kabinetu ili kod prof. Caklovica.
Za neki buduci termin se mozemo dogovoriti, ali probajte bar tjedan dana unaprijed.
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:36 pon, 29. 8. 2005 Naslov: |
|
|
Ok. 8)
U 12:00 su rezultati pismenog iz UuRa i zalbe; mozemo onda u 13:00 (ili malo kasnije ako se zalbe odulje, ali sumnjam, jer malo studenata izlazi na ovaj rok). 8)
Vrijedi staro pravilo da dodjete s pitanjima (i, po mogucnosti, vlastitim rjesenjima/pokusajima rjesenja). 8)
Ce doci jos netko? :-k
Ok.
U 12:00 su rezultati pismenog iz UuRa i zalbe; mozemo onda u 13:00 (ili malo kasnije ako se zalbe odulje, ali sumnjam, jer malo studenata izlazi na ovaj rok).
Vrijedi staro pravilo da dodjete s pitanjima (i, po mogucnosti, vlastitim rjesenjima/pokusajima rjesenja).
Ce doci jos netko?
|
|
[Vrh] |
|
jaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|