Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni ma2 cesta pitanja
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mimic
Gost

PostPostano: 13:30 čet, 30. 6. 2005    Naslov: usmeni ma2 cesta pitanja Citirajte i odgovorite

ak se nekom da neka posta njacesca pitanja na usmenom kod h.sikica.
hvala unaprijed
hvala unaprijed

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
99 = 124 - 25

PostPostano: 14:09 čet, 30. 6. 2005    Naslov: Re: usmeni ma2 cesta pitanja Citirajte i odgovorite

[quote="mimic"]ak se nekom da neka posta njacesca pitanja na usmenom kod h.sikica.
hvala unaprijed[/quote]

Stvarno sve pita prof tak da sumnjam da ce ti itko moci pomoci
mimic (napisa):
hvala unaprijed

Stvarno sve pita prof tak da sumnjam da ce ti itko moci pomoci

Gavranica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 15:29 čet, 30. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa pita sve ali ima određena pitanja koja obavezno treba znati za prolaz. Kao na primjer, moras znati one sve male lemice do R.teorema (iskaze i DOKAZE :!: ), zatim teoremčiće vezane za integrale i neke jednostavnije teoreme i dokaze kod redova...Uz to trebas znati i primjere...evo, ukratko... :wink:
Pa pita sve ali ima određena pitanja koja obavezno treba znati za prolaz. Kao na primjer, moras znati one sve male lemice do R.teorema (iskaze i DOKAZE Exclamation ), zatim teoremčiće vezane za integrale i neke jednostavnije teoreme i dokaze kod redova...Uz to trebas znati i primjere...evo, ukratko... Wink

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 21:33 čet, 30. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

taylerov polinom, cak je jednom pitao i parcijalnu integraciju.
taylerov polinom, cak je jednom pitao i parcijalnu integraciju.

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 0:37 pet, 1. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nekoliko topica nize sam odgovorio nekome sto je pitao prof. taj dan. Mozes pogledat, pa ces vidjet da je stvarno sve pitao, i samo je cauchyjev integralni kriterij pitao dvaput od svega toga (to je bilo cijelo jedno jutro). Jedino sto sam (skoro) siguran je da nije pitao zadnja cetiri teorema.
Nekoliko topica nize sam odgovorio nekome sto je pitao prof. taj dan. Mozes pogledat, pa ces vidjet da je stvarno sve pitao, i samo je cauchyjev integralni kriterij pitao dvaput od svega toga (to je bilo cijelo jedno jutro). Jedino sto sam (skoro) siguran je da nije pitao zadnja cetiri teorema.

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 5

PostPostano: 3:37 pet, 1. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...
koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mimic
Gost

PostPostano: 10:34 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"]koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...[/quote]

a sta je s fourierovim redovima. ma odsluso sam to prije 2 godine, pa se ne sjecam jel i to ulazi u ma2,tj. 5. i 6. poglavlje u knjizi od s. kurepe.
znam da su nepravi integrali u igri, a je li je i laplaceova transformacija?
chinchi (napisa):

a sta je s fourierovim redovima. ma odsluso sam to prije 2 godine, pa se ne sjecam jel i to ulazi u ma2,tj. 5. i 6. poglavlje u knjizi od s. kurepe.
znam da su nepravi integrali u igri, a je li je i laplaceova transformacija?

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 10:41 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi smo to samo ovlaš dotaknuli i nije to prof. pitao kolko ja znam, al moguce da nekog pita...
mi smo to samo ovlaš dotaknuli i nije to prof. pitao kolko ja znam, al moguce da nekog pita...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Gost

PostPostano: 16:15 pet, 9. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja još nisam čuo da je to nekoga pitao Kad je to tumacio na predavanjima rekao je da nas samo želi upoznati s tim a da ćemo to učiti na višim godinama Mislim da to ne treba znati
Ja još nisam čuo da je to nekoga pitao Kad je to tumacio na predavanjima rekao je da nas samo želi upoznati s tim a da ćemo to učiti na višim godinama Mislim da to ne treba znati

[Vrh]
ana_math
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 15:46 pet, 9. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze li mi netko reci je li prof. Guljas ista rekao kada pocinju kod njega usmeni iz anal2, i po kojem principu? hoce li izvjesiti listu ili cemo se morati sami upisivati?

hvala
moze li mi netko reci je li prof. Guljas ista rekao kada pocinju kod njega usmeni iz anal2, i po kojem principu? hoce li izvjesiti listu ili cemo se morati sami upisivati?

hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum