Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mimic Gost
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gavranica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:37 pet, 1. 7. 2005 Naslov: |
|
|
koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...
koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...
|
|
[Vrh] |
|
mimic Gost
|
Postano: 10:34 sub, 2. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"]koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas...[/quote]
a sta je s fourierovim redovima. ma odsluso sam to prije 2 godine, pa se ne sjecam jel i to ulazi u ma2,tj. 5. i 6. poglavlje u knjizi od s. kurepe.
znam da su nepravi integrali u igri, a je li je i laplaceova transformacija?
chinchi (napisa): | koliko sam ja uspjela primjetiti i sta sam cula od ostalih,cesce pita teoreme s imenima,no ne iskljucivo samo njih...al kod onih "bezimenih" mora ti reci iskaz teorema ili te mora dovesti pomocu ostalih pitanja do tog dijela da mu ti kazes sta vrijedi i da dokazes...nadam se da je jasno kaj hocu reci...
e da,dvoje ljudi je pitao "zgodnu" lemu iz prvog semestra,onako samo skicu dokaza,jer ju koristimo kod nekih dokaza kod derivacija,pa nije lose ponoviti to ako se ne sjecas... |
a sta je s fourierovim redovima. ma odsluso sam to prije 2 godine, pa se ne sjecam jel i to ulazi u ma2,tj. 5. i 6. poglavlje u knjizi od s. kurepe.
znam da su nepravi integrali u igri, a je li je i laplaceova transformacija?
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|