Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Da li prepisujete na ispitima? |
DA UVIJEK |
|
4% |
[ 3 ] |
DA PONEKAD |
|
14% |
[ 10 ] |
NE OSIM KAD ZAGUSTI |
|
23% |
[ 16 ] |
NE NIKADA |
|
57% |
[ 39 ] |
|
Ukupno glasova : 68 |
|
Autor/ica |
Poruka |
grossi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:16 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Krađa??? znači, ako ja želim podijelit svoje znanje s kolegom... kradem? ja? ili on??? od koga krademo????[/quote]
On krade, a ti mu pomazes. :roll: Ne treba uvijek biti "od koga" - kao sto rekoh, u kradji ne mora uvijek biti ostecenih. :roll:
Ako prepise, [b]dobio[/b] je ocjenu koja mu [b]ne pripada[/b] :arrow: ukrao ju je. :evil:
[quote="Anonymous"]zar ti nebi ukrao komad kruha da nemaš novca i da nisi ništa jeo par dana......??? ANALOGIJOM SE DOĆI DO RAZLIČITIH ZAKLJUČAKA....[/quote]
Zanimljivo razmisljanje... :-s A koliko je ta kradja kruha [b]opravdana[/b] ako si prije par dana imao priliku za pristojan i dobro placeni posao, ali ga nisi prihvatio jer ti se nije dalo raditi? :roll:
Anonymous (napisa): | Krađa??? znači, ako ja želim podijelit svoje znanje s kolegom... kradem? ja? ili on??? od koga krademo???? |
On krade, a ti mu pomazes. Ne treba uvijek biti "od koga" - kao sto rekoh, u kradji ne mora uvijek biti ostecenih.
Ako prepise, dobio je ocjenu koja mu ne pripada ukrao ju je.
Anonymous (napisa): | zar ti nebi ukrao komad kruha da nemaš novca i da nisi ništa jeo par dana......??? ANALOGIJOM SE DOĆI DO RAZLIČITIH ZAKLJUČAKA.... |
Zanimljivo razmisljanje... A koliko je ta kradja kruha opravdana ako si prije par dana imao priliku za pristojan i dobro placeni posao, ali ga nisi prihvatio jer ti se nije dalo raditi?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gavranica Forumaš(ica)

|
Postano: 16:20 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Drago mi je da nisam jedina koja prepisujem...i koja ne voli da je se ometa prilikom ispita...:shock:
Imala sam priliku tijekom ispita prepisati cijeli zadatak ali nisam htjela, nisam se htjela kititi tuđim perjem i umjesto kakve trojke, četvorke, dobila sam svoju zasluzenu dvojku i na usmenom trojku :lol:
I ponosna sam na to da ne prepisujem...Isto tako, šalabahter doživljavam kao nekakvu naljepnicu na čelu, tj.imam feeling da svi zure u mene i čekaju da ga izvadim...zato ga ne volim koristiti. Inaće, i meni se dogodilo, ali u srednjoj, da su ljudi prepisivali od mene, profesori skužili iste krive odgovore i na kraju sumljičili mene da sam prepisivala... :roll:
Drago mi je da nisam jedina koja prepisujem...i koja ne voli da je se ometa prilikom ispita...
Imala sam priliku tijekom ispita prepisati cijeli zadatak ali nisam htjela, nisam se htjela kititi tuđim perjem i umjesto kakve trojke, četvorke, dobila sam svoju zasluzenu dvojku i na usmenom trojku
I ponosna sam na to da ne prepisujem...Isto tako, šalabahter doživljavam kao nekakvu naljepnicu na čelu, tj.imam feeling da svi zure u mene i čekaju da ga izvadim...zato ga ne volim koristiti. Inaće, i meni se dogodilo, ali u srednjoj, da su ljudi prepisivali od mene, profesori skužili iste krive odgovore i na kraju sumljičili mene da sam prepisivala...
_________________  Rece ptica Gavranica 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gavranica Forumaš(ica)

|
Postano: 17:03 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Zgodno... a kako mogu znat da je njegovo dobro, a moje krivo? :shock:
Uostalom, i ja sam malo "ćorava" pa se ni ne trudim gledat nekud sa strane...možda je i moja "ćoravost" razlog neprepisivanja, tko zna... :D
Uostalom, ja sam jedna od onih naivčina koje se nadaju prolasku ispita jer ZNAJU, jer su NAUČILI... :lol:
Zgodno... a kako mogu znat da je njegovo dobro, a moje krivo?
Uostalom, i ja sam malo "ćorava" pa se ni ne trudim gledat nekud sa strane...možda je i moja "ćoravost" razlog neprepisivanja, tko zna...
Uostalom, ja sam jedna od onih naivčina koje se nadaju prolasku ispita jer ZNAJU, jer su NAUČILI...
_________________  Rece ptica Gavranica 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:05 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"][quote="Anonymous"]Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....
A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? :?[/quote]
Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? :shock:[/quote]
A u ostalom, kako znaš, da je [u]baš njegovo[/u] točno, a ne tvoje??? :-s
Baljezgaš. :verycool:
Grga (napisa): | Anonymous (napisa): | Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....
A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam?  |
Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne?  |
A u ostalom, kako znaš, da je baš njegovo točno, a ne tvoje???
Baljezgaš.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:08 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Grga"][quote="Anonymous"]Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....
A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? :?[/quote]
Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? :shock:[/quote]
:evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?
Grga (napisa): | Anonymous (napisa): | Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....
A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam?  |
Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne?  |
IRRELEVANT
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:14 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? :roll:
Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... :?
Anonymous (napisa): | ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv? |
Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti?
Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:16 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"] :evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
na pitanje oblika ŠTO BI BILO KAD BI BILO ne mozes ocekivat "ne u krajnost" odgovor...
evo, ja da nekako slučajno vidim da mi je krivo, rekla bi sama sebi jao što si glupa i onda riješila točno što je različito od - prepisala bih točno rješenje od kolege
da ne znam riješit onako kako je riješavao kolega ne bi mislila da je meni krivo, a vjerovatno i ne bi bilo 8)
a ak ti misliš na nešto tipa drugi brojevi, to me definitivno ne bi uzrujalo, možda bi malo provjerila, opet - sigurno ne bi prepisala
Anonymous (napisa): | IRRELEVANT
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv? |
na pitanje oblika ŠTO BI BILO KAD BI BILO ne mozes ocekivat "ne u krajnost" odgovor...
evo, ja da nekako slučajno vidim da mi je krivo, rekla bi sama sebi jao što si glupa i onda riješila točno što je različito od - prepisala bih točno rješenje od kolege
da ne znam riješit onako kako je riješavao kolega ne bi mislila da je meni krivo, a vjerovatno i ne bi bilo
a ak ti misliš na nešto tipa drugi brojevi, to me definitivno ne bi uzrujalo, možda bi malo provjerila, opet - sigurno ne bi prepisala
|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:19 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"] :evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
Ako cemo tako, mozemo mi smisliti beskonacno scenarija...
[b]STO AKO...[/b]
...te ulovi manijak, skupa sa jos jednim covjekom, strpa vas u istu sobu, da vam test i kaze da tko drugi rijesi test - umire. I ti se uzivis u rjesavanje drugog zadatka, i zaboravis paziti na covjeka, i on je vec rijesio prvi i prepise od tebe drugi i bude prvi.
Bi li se ljutio sto je od tebe prepisao?!
Anonymous (napisa): | IRRELEVANT
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv? |
Ako cemo tako, mozemo mi smisliti beskonacno scenarija...
STO AKO...
...te ulovi manijak, skupa sa jos jednim covjekom, strpa vas u istu sobu, da vam test i kaze da tko drugi rijesi test - umire. I ti se uzivis u rjesavanje drugog zadatka, i zaboravis paziti na covjeka, i on je vec rijesio prvi i prepise od tebe drugi i bude prvi.
Bi li se ljutio sto je od tebe prepisao?!
_________________ ~ Those who fear the Darkness have never seen what the Light can do! ~
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:23 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Anonymous"]ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? :roll:
Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... :?[/quote]
Nemogu vjerovat kako sego voli analogna zaključivanja! Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice
vsego (napisa): | Anonymous (napisa): | ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv? |
Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti?
Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu...  |
Nemogu vjerovat kako sego voli analogna zaključivanja! Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:50 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice[/quote]
Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje [b]samostalno[/b]. 8) Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! :prodike:
Anonymous (napisa): | Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice |
Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje samostalno. Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:37 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Anonymous"]Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice[/quote]
Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje [b]samostalno[/b]. 8) Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! :prodike:[/quote]
onda sastavimo pravilnik o PREPISIVANJU... Što se smatra ukradeno a što ne!!! :roll: mislim stvarno....
Mislim, jedno ne može bit opravdano,a drugo ne.... prepisano, ugledano, došapnuto,...... ista stvar... ako ne odobravaš jedno, onda ne bi trebao ni drugo... no eto neki se ljudi ne drže svojih uvjerenja
vsego (napisa): | Anonymous (napisa): | Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice |
Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje samostalno. Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje!  |
onda sastavimo pravilnik o PREPISIVANJU... Što se smatra ukradeno a što ne!!! mislim stvarno....
Mislim, jedno ne može bit opravdano,a drugo ne.... prepisano, ugledano, došapnuto,...... ista stvar... ako ne odobravaš jedno, onda ne bi trebao ni drugo... no eto neki se ljudi ne drže svojih uvjerenja
|
|
[Vrh] |
|
|