Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prepisivanje na ispitima
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Da li prepisujete na ispitima?
DA UVIJEK
4%
 4%  [ 3 ]
DA PONEKAD
14%
 14%  [ 10 ]
NE OSIM KAD ZAGUSTI
23%
 23%  [ 16 ]
NE NIKADA
57%
 57%  [ 39 ]
Ukupno glasova : 68

Autor/ica Poruka
grossi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 15:18 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"]

[quote="anamari"]
S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.[/quote]
..slažem se...opće ne vidim smisla od učenja formula na pamet... :roll:[/quote]

Da a šta je sa šablonskim zadatcima, ima li smisla njih učiti na pamet. Pogotovo ako su dugi i dosadni. Jednostavno imaš jedan algoritam kraj sebe i jedan primjer da vidiš kako se to rješava. Mislim da stvarno nema smisla učiti duge algoritme na pamet.
rat in a cage (napisa):

anamari (napisa):

S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.

..slažem se...opće ne vidim smisla od učenja formula na pamet... Rolling Eyes

Da a šta je sa šablonskim zadatcima, ima li smisla njih učiti na pamet. Pogotovo ako su dugi i dosadni. Jednostavno imaš jedan algoritam kraj sebe i jedan primjer da vidiš kako se to rješava. Mislim da stvarno nema smisla učiti duge algoritme na pamet.

Nekretnine Nekretnine 24 sata
++++++++++++++++++++++
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 15:51 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zato ti pise na na ispitu da smijes na A4 papir napisati sve moguce formule koje hoces i koje ti trebaju za ispit. 8)

Ja zbilja neznam tko uci formule napament ?:shock:
Zato ti pise na na ispitu da smijes na A4 papir napisati sve moguce formule koje hoces i koje ti trebaju za ispit. Cool

Ja zbilja neznam tko uci formule napament ?Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:03 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ali moram reci da na nekim ispitima ne pise cak ni to!
da ali moram reci da na nekim ispitima ne pise cak ni to!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 16:10 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rekao bi da svi koji zadaju te ispite su svjesni da neke formule ne treba znati napamet ...
Rekao bi da svi koji zadaju te ispite su svjesni da neke formule ne treba znati napamet ...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 16:11 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Anonymous"]Zar su matematičari SEBIČNI? hm....[/quote]

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? :wall:

Prepisivanje je kradja[size=29][b].[/b][/size] :roll:[/quote]

Krađa??? znači, ako ja želim podijelit svoje znanje s kolegom... kradem? ja? ili on??? od koga krademo????
zar ti nebi ukrao komad kruha da nemaš novca i da nisi ništa jeo par dana......??? ANALOGIJOM SE DOĆI DO RAZLIČITIH ZAKLJUČAKA....
vsego (napisa):
Anonymous (napisa):
Zar su matematičari SEBIČNI? hm....

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? Brick wall

Prepisivanje je kradja. Rolling Eyes

Krađa??? znači, ako ja želim podijelit svoje znanje s kolegom... kradem? ja? ili on??? od koga krademo????
zar ti nebi ukrao komad kruha da nemaš novca i da nisi ništa jeo par dana......??? ANALOGIJOM SE DOĆI DO RAZLIČITIH ZAKLJUČAKA....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:16 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Krađa??? znači, ako ja želim podijelit svoje znanje s kolegom... kradem? ja? ili on??? od koga krademo????[/quote]

On krade, a ti mu pomazes. :roll: Ne treba uvijek biti "od koga" - kao sto rekoh, u kradji ne mora uvijek biti ostecenih. :roll:

Ako prepise, [b]dobio[/b] je ocjenu koja mu [b]ne pripada[/b] :arrow: ukrao ju je. :evil:

[quote="Anonymous"]zar ti nebi ukrao komad kruha da nemaš novca i da nisi ništa jeo par dana......??? ANALOGIJOM SE DOĆI DO RAZLIČITIH ZAKLJUČAKA....[/quote]

Zanimljivo razmisljanje... :-s A koliko je ta kradja kruha [b]opravdana[/b] ako si prije par dana imao priliku za pristojan i dobro placeni posao, ali ga nisi prihvatio jer ti se nije dalo raditi? :roll:
Anonymous (napisa):

On krade, a ti mu pomazes. Rolling Eyes Ne treba uvijek biti "od koga" - kao sto rekoh, u kradji ne mora uvijek biti ostecenih. Rolling Eyes

Ako prepise, dobio je ocjenu koja mu ne pripada Arrow ukrao ju je. Evil or Very Mad

Anonymous (napisa):

Zanimljivo razmisljanje... Eh? A koliko je ta kradja kruha opravdana ako si prije par dana imao priliku za pristojan i dobro placeni posao, ali ga nisi prihvatio jer ti se nije dalo raditi? Rolling Eyes

[Vrh]
Gavranica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 16:20 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Drago mi je da nisam jedina koja prepisujem...i koja ne voli da je se ometa prilikom ispita...:shock:
Imala sam priliku tijekom ispita prepisati cijeli zadatak ali nisam htjela, nisam se htjela kititi tuđim perjem i umjesto kakve trojke, četvorke, dobila sam svoju zasluzenu dvojku i na usmenom trojku :lol:
I ponosna sam na to da ne prepisujem...Isto tako, šalabahter doživljavam kao nekakvu naljepnicu na čelu, tj.imam feeling da svi zure u mene i čekaju da ga izvadim...zato ga ne volim koristiti. Inaće, i meni se dogodilo, ali u srednjoj, da su ljudi prepisivali od mene, profesori skužili iste krive odgovore i na kraju sumljičili mene da sam prepisivala... :roll:
Drago mi je da nisam jedina koja prepisujem...i koja ne voli da je se ometa prilikom ispita...Shocked
Imala sam priliku tijekom ispita prepisati cijeli zadatak ali nisam htjela, nisam se htjela kititi tuđim perjem i umjesto kakve trojke, četvorke, dobila sam svoju zasluzenu dvojku i na usmenom trojku Laughing
I ponosna sam na to da ne prepisujem...Isto tako, šalabahter doživljavam kao nekakvu naljepnicu na čelu, tj.imam feeling da svi zure u mene i čekaju da ga izvadim...zato ga ne volim koristiti. Inaće, i meni se dogodilo, ali u srednjoj, da su ljudi prepisivali od mene, profesori skužili iste krive odgovore i na kraju sumljičili mene da sam prepisivala... Rolling Eyes

Gost

PostPostano: 16:31 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....

A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? :?

A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? Confused

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 16:57 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....

A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? :?[/quote]

Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? :shock:
Anonymous (napisa):

A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? Confused

Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? Shocked

Gavranica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 17:03 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zgodno... a kako mogu znat da je njegovo dobro, a moje krivo? :shock:
Uostalom, i ja sam malo "ćorava" pa se ni ne trudim gledat nekud sa strane...možda je i moja "ćoravost" razlog neprepisivanja, tko zna... :D
Uostalom, ja sam jedna od onih naivčina koje se nadaju prolasku ispita jer ZNAJU, jer su NAUČILI... :lol:
Zgodno... a kako mogu znat da je njegovo dobro, a moje krivo? Shocked
Uostalom, i ja sam malo "ćorava" pa se ni ne trudim gledat nekud sa strane...možda je i moja "ćoravost" razlog neprepisivanja, tko zna... Very Happy
Uostalom, ja sam jedna od onih naivčina koje se nadaju prolasku ispita jer ZNAJU, jer su NAUČILI... Laughing

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 17:05 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"][quote="Anonymous"]Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....

A šta recimo da.... pišeš test i riješiš zadatak, netom ugledaš test kolege ispred sebe i vidiš njegovo riješenje te shvatiš da je tvoje, ni više ni manje, nego krivo... šTO ĆEŠ UČINITI? OSTAVIT ĆEŠ SEBI KRIVO RIJEŠENJE????? hm.... baš se pitam? :?[/quote]

Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? :shock:[/quote]
A u ostalom, kako znaš, da je [u]baš njegovo[/u] točno, a ne tvoje??? :-s

Baljezgaš. :verycool:
Grga (napisa):
Anonymous (napisa):

Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? Shocked

A u ostalom, kako znaš, da je baš njegovo točno, a ne tvoje??? Eh?

Baljezgaš. Very cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:08 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"][quote="Anonymous"]Vidim da ovo ne ide nigdje... mogli bi se ovako do sutra....

Kako ti to moze uspjeti? Onako slucajno ti oko pobjegne, te se fokusira na par minuta na tudi test da provjeris jel ti isto ili ne? :shock:[/quote]

:evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?
Grga (napisa):
Anonymous (napisa):

Evil or Very Mad IRRELEVANT Evil or Very Mad
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:14 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]

Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? :roll:

Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... :?
Anonymous (napisa):

Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? Rolling Eyes

Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... Confused

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 17:16 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"] :evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
na pitanje oblika ŠTO BI BILO KAD BI BILO ne mozes ocekivat "ne u krajnost" odgovor...
evo, ja da nekako slučajno vidim da mi je krivo, rekla bi sama sebi jao što si glupa i onda riješila točno što je različito od - prepisala bih točno rješenje od kolege
da ne znam riješit onako kako je riješavao kolega ne bi mislila da je meni krivo, a vjerovatno i ne bi bilo 8)
a ak ti misliš na nešto tipa drugi brojevi, to me definitivno ne bi uzrujalo, možda bi malo provjerila, opet - sigurno ne bi prepisala
Anonymous (napisa):

na pitanje oblika ŠTO BI BILO KAD BI BILO ne mozes ocekivat "ne u krajnost" odgovor...
evo, ja da nekako slučajno vidim da mi je krivo, rekla bi sama sebi jao što si glupa i onda riješila točno što je različito od - prepisala bih točno rješenje od kolege
da ne znam riješit onako kako je riješavao kolega ne bi mislila da je meni krivo, a vjerovatno i ne bi bilo Cool
a ak ti misliš na nešto tipa drugi brojevi, to me definitivno ne bi uzrujalo, možda bi malo provjerila, opet - sigurno ne bi prepisala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
shokre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 17:19 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"] :evil: [color=red][/color]IRRELEVANT :evil:
ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]
Ako cemo tako, mozemo mi smisliti beskonacno scenarija...

[b]STO AKO...[/b]
...te ulovi manijak, skupa sa jos jednim covjekom, strpa vas u istu sobu, da vam test i kaze da tko drugi rijesi test - umire. I ti se uzivis u rjesavanje drugog zadatka, i zaboravis paziti na covjeka, i on je vec rijesio prvi i prepise od tebe drugi i bude prvi.

Bi li se ljutio sto je od tebe prepisao?!
Anonymous (napisa):

Ako cemo tako, mozemo mi smisliti beskonacno scenarija...

STO AKO...
...te ulovi manijak, skupa sa jos jednim covjekom, strpa vas u istu sobu, da vam test i kaze da tko drugi rijesi test - umire. I ti se uzivis u rjesavanje drugog zadatka, i zaboravis paziti na covjeka, i on je vec rijesio prvi i prepise od tebe drugi i bude prvi.

Bi li se ljutio sto je od tebe prepisao?!

Gost

PostPostano: 17:23 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Anonymous"]ljudi, nećemo sad u krajnosti.... ja sam pitala ŠTO BI BILO KAD BI BILO.. detalji nisu bitni, nije bitno jel ko "ćorav" ili nije, samo me zanima bi li dotični ljudi, koji prepisivanje smatraju KRAĐOM ostavili svoj zadatak kriv?[/quote]

Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? :roll:

Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... :?[/quote]

Nemogu vjerovat kako sego voli analogna zaključivanja! Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice
vsego (napisa):
Anonymous (napisa):

Dakle, isto je da li ti pruzis ruku u tudji dzep ili nadjes novce na cesti? Rolling Eyes

Btw, prosla bi te volja "pomaganja" kolegama da te asistent uhvati i makne obojicu... Confused

Nemogu vjerovat kako sego voli analogna zaključivanja! Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 17:23 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni i dalje nije jasno, zašto bi pobogu išo prepisivat od kolege, kada ne znaš čije je točno??? :-s
Meni i dalje nije jasno, zašto bi pobogu išo prepisivat od kolege, kada ne znaš čije je točno??? Eh?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:30 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Meni i dalje nije jasno, zašto bi pobogu išo prepisivat od kolege, kada ne znaš čije je točno??? :-s[/quote]

Zar vam se sve treba crtat! NIJJJEEEE BITTNNNOOOO! recimo da vidiš da je zadnji red zadatka kolege :arrow: 2+2=4 a tebi piše :arrow: 2+2=5
malo razmisliš i shvatiša da si pogriješio... u brzini ili možda stvarno neznaš koliko je 2+2...
buba (napisa):
Meni i dalje nije jasno, zašto bi pobogu išo prepisivat od kolege, kada ne znaš čije je točno??? Eh?

Zar vam se sve treba crtat! NIJJJEEEE BITTNNNOOOO! recimo da vidiš da je zadnji red zadatka kolege Arrow 2+2=4 a tebi piše Arrow 2+2=5
malo razmisliš i shvatiša da si pogriješio... u brzini ili možda stvarno neznaš koliko je 2+2...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:50 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice[/quote]

Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje [b]samostalno[/b]. 8) Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! :prodike:
Anonymous (napisa):
Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice

Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje samostalno. Cool Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! Drzim prodike

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:37 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Anonymous"]Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice[/quote]

Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje [b]samostalno[/b]. 8) Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! :prodike:[/quote]

onda sastavimo pravilnik o PREPISIVANJU... Što se smatra ukradeno a što ne!!! :roll: mislim stvarno....
Mislim, jedno ne može bit opravdano,a drugo ne.... prepisano, ugledano, došapnuto,...... ista stvar... ako ne odobravaš jedno, onda ne bi trebao ni drugo... no eto neki se ljudi ne drže svojih uvjerenja
vsego (napisa):
Anonymous (napisa):
Molim te ako ikako možeš, jer me užasno zanima, da mi odgovoriš sa DA ili NE... bi li sebi ispravio zadatak? zanemari sve uzroke... i moguće posljedice

Mogu, a i ocito je iz mojih paralela: kako ti Ignavia rece, ispravio bih svoje rjesenje samostalno. Cool Nadjeno i ukradeno nije isto, kao sto nije i informacija da ti je nesto krivo i cijelo prepisano rjesenje! Drzim prodike

onda sastavimo pravilnik o PREPISIVANJU... Što se smatra ukradeno a što ne!!! Rolling Eyes mislim stvarno....
Mislim, jedno ne može bit opravdano,a drugo ne.... prepisano, ugledano, došapnuto,...... ista stvar... ako ne odobravaš jedno, onda ne bi trebao ni drugo... no eto neki se ljudi ne drže svojih uvjerenja

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum