Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Da li prepisujete na ispitima? |
DA UVIJEK |
|
4% |
[ 3 ] |
DA PONEKAD |
|
14% |
[ 10 ] |
NE OSIM KAD ZAGUSTI |
|
23% |
[ 16 ] |
NE NIKADA |
|
57% |
[ 39 ] |
|
Ukupno glasova : 68 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:41 sri, 6. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....[/quote]
Takva obveza [b]navodno[/b] postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i [b]ne slazu se[/b] (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... :roll:
Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. 8)
kenny (napisa): | no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita..... |
Takva obveza navodno postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i ne slazu se (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne...
Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:45 sri, 6. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="kenny"]no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....[/quote]
Takva obveza [b]navodno[/b] postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i [b]ne slazu se[/b] (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... :roll:
Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. 8)[/quote]
Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... 8)
vsego (napisa): | kenny (napisa): | no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita..... |
Takva obveza navodno postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i ne slazu se (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne...
Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati.  |
Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ...
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:47 sri, 6. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... 8)[/quote]
Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? :) A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. :(
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ...  |
Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 11:13 sri, 6. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze. :lol:[/quote]
Olaksanja? :lol: Donijelo im je barem udvostrucavanje satnice i [b]masu[/b] vise posla tokom semestra vezano uz ispravljanje kolokvija, domacih zadaca , seminara, ... :?
[quote="vsego"]Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? :) A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. :([/quote]
Pretpostavljam da ce o tome odlucivati voditelj kolegija? :?
kenny (napisa): | mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze.  |
Olaksanja? Donijelo im je barem udvostrucavanje satnice i masu vise posla tokom semestra vezano uz ispravljanje kolokvija, domacih zadaca , seminara, ...
vsego (napisa): | Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo.  |
Pretpostavljam da ce o tome odlucivati voditelj kolegija?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 15:44 sri, 6. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Meni je netko rekao da se pismeni cuvaju 6 mjeseci, ali da je razumna interpretacija "do kraja upisa sljedece akademske godine". A usmeni vecinom jesu javni, bar po mojem iskustvu. Isla sam par puta pitati neke od prof koji usmene drze u uredu jel ih mogu ja slusati jer idem na sljedeci rok pa me zanima kak pitaju, i svi su rekli da.[/quote]
Usmeni su javni. I profesori bi se trebali potruditi da jos netko sjedi u prostoriji dok je ispit. Na biologiji je nedavno prosla okruznica kojom se, ako se ne varam, PREPORUCA profesorima da nemaju ispite ako su sami sa studentom zbog toga sto moraju biti prisutni svejdoci ako se bilo sto zakomplicira...
Martinab (napisa): | Meni je netko rekao da se pismeni cuvaju 6 mjeseci, ali da je razumna interpretacija "do kraja upisa sljedece akademske godine". A usmeni vecinom jesu javni, bar po mojem iskustvu. Isla sam par puta pitati neke od prof koji usmene drze u uredu jel ih mogu ja slusati jer idem na sljedeci rok pa me zanima kak pitaju, i svi su rekli da. |
Usmeni su javni. I profesori bi se trebali potruditi da jos netko sjedi u prostoriji dok je ispit. Na biologiji je nedavno prosla okruznica kojom se, ako se ne varam, PREPORUCA profesorima da nemaju ispite ako su sami sa studentom zbog toga sto moraju biti prisutni svejdoci ako se bilo sto zakomplicira...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|