Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prepisivanje na ispitima
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Da li prepisujete na ispitima?
DA UVIJEK
4%
 4%  [ 3 ]
DA PONEKAD
14%
 14%  [ 10 ]
NE OSIM KAD ZAGUSTI
23%
 23%  [ 16 ]
NE NIKADA
57%
 57%  [ 39 ]
Ukupno glasova : 68

Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:41 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....[/quote]

Takva obveza [b]navodno[/b] postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i [b]ne slazu se[/b] (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... :roll:

Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. 8)
kenny (napisa):
no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....

Takva obveza navodno postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i ne slazu se (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... Rolling Eyes

Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:45 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="kenny"]no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....[/quote]

Takva obveza [b]navodno[/b] postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i [b]ne slazu se[/b] (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... :roll:

Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. 8)[/quote]
Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... 8)
vsego (napisa):
kenny (napisa):
no, u svakom slucaju, mislim da bi bilo dobro uvesti kakvu obvezu o cuvanju pismenih ispita.....

Takva obveza navodno postoji, ali meni to nitko nije sluzbeno rekao, a glasine variraju od 3 mjeseca do godinu dana i ne slazu se (glasine) da li se to odnosi i na kolokvije ili ne... Rolling Eyes

Ali, po Bolonji, vise ne bi trebalo biti pismenih, pa nemamo vise ni sto cuvati. Cool

Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... Cool

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 10:46 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze. :lol:
mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze. Laughing

by A.Einstein
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:47 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... 8)[/quote]

Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? :) A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. :(
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Nista osim kolokvija, seminara, zavrsnih ispita, ... Cool

Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? Smile A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. Sad

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:10 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je netko rekao da se pismeni cuvaju 6 mjeseci, ali da je razumna interpretacija "do kraja upisa sljedece akademske godine". A usmeni vecinom jesu javni, bar po mojem iskustvu. Isla sam par puta pitati neke od prof koji usmene drze u uredu jel ih mogu ja slusati jer idem na sljedeci rok pa me zanima kak pitaju, i svi su rekli da.
Meni je netko rekao da se pismeni cuvaju 6 mjeseci, ali da je razumna interpretacija "do kraja upisa sljedece akademske godine". A usmeni vecinom jesu javni, bar po mojem iskustvu. Isla sam par puta pitati neke od prof koji usmene drze u uredu jel ih mogu ja slusati jer idem na sljedeci rok pa me zanima kak pitaju, i svi su rekli da.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:13 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze. :lol:[/quote]
Olaksanja? :lol: Donijelo im je barem udvostrucavanje satnice i [b]masu[/b] vise posla tokom semestra vezano uz ispravljanje kolokvija, domacih zadaca , seminara, ... :?
[quote="vsego"]Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? :) A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. :([/quote]
Pretpostavljam da ce o tome odlucivati voditelj kolegija? :?
kenny (napisa):
mislim da ce asistenti prokletui bolognu. koliko god olaksanja im donijela, donijela je i dodatne obveze. Laughing

Olaksanja? Laughing Donijelo im je barem udvostrucavanje satnice i masu vise posla tokom semestra vezano uz ispravljanje kolokvija, domacih zadaca , seminara, ... Confused
vsego (napisa):
Zavrsni ispiti nisu pismeni, zar ne? Smile A za kolokvije i seminare - kako rekoh - nemam nikakvu predodzbu treba li ih cuvati i koliko dugo. Sad

Pretpostavljam da ce o tome odlucivati voditelj kolegija? Confused

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 15:44 sri, 6. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Meni je netko rekao da se pismeni cuvaju 6 mjeseci, ali da je razumna interpretacija "do kraja upisa sljedece akademske godine". A usmeni vecinom jesu javni, bar po mojem iskustvu. Isla sam par puta pitati neke od prof koji usmene drze u uredu jel ih mogu ja slusati jer idem na sljedeci rok pa me zanima kak pitaju, i svi su rekli da.[/quote]

Usmeni su javni. I profesori bi se trebali potruditi da jos netko sjedi u prostoriji dok je ispit. Na biologiji je nedavno prosla okruznica kojom se, ako se ne varam, PREPORUCA profesorima da nemaju ispite ako su sami sa studentom zbog toga sto moraju biti prisutni svejdoci ako se bilo sto zakomplicira...
Martinab (napisa):

Usmeni su javni. I profesori bi se trebali potruditi da jos netko sjedi u prostoriji dok je ispit. Na biologiji je nedavno prosla okruznica kojom se, ako se ne varam, PREPORUCA profesorima da nemaju ispite ako su sami sa studentom zbog toga sto moraju biti prisutni svejdoci ako se bilo sto zakomplicira...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum