Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Casper Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Casper Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:11 pet, 2. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Casper"][quote="vsego"]Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). :([/quote]
A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo? :roll:[/quote]
Tesko je reci ovako napamet. :? Dosta ovisi o interesima. :)
Recimo, [i]Aritmeticki algoritmi[/i] (by prof. Singer) su mi bili drag kolegij. :) Koga zanima paralelno racunanje, imamo kolegij ili dva koji su u moje doba bili zanimljivi (nisam polagao jer sam skupio dovoljno bodova bez toga). 8) Zatim, ima nesto numericko kod prof. Rogine; meni se tek kod njega (na zalost, tek na postdiplomskom) svidjela numericka, zbog malo nesretno odrzanih predavanja na dodiplomskom (nije bitno kod koga; nije sadasnji predavac). :)
Zatim, [i]Konkretna 2[/i] (meni je i vjezbe i predavanja drzao prof. Svrtan) i [i]Vektorski 2[/i] (kod prof. Bakica; za vjezbe se ne sjecam). :)
Razmislite malo i sto mislite raditi u zivotu: ponesto statistike moze jako koristiti, npr. u bankama i osiguravajucim drustvima. 8)
Tko misli ostati raditi na faxu, neka svakako upisuje izborne s Teorijske matematike. 8)
Casper (napisa): | vsego (napisa): | Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire).  |
A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo?  |
Tesko je reci ovako napamet. Dosta ovisi o interesima.
Recimo, Aritmeticki algoritmi (by prof. Singer) su mi bili drag kolegij. Koga zanima paralelno racunanje, imamo kolegij ili dva koji su u moje doba bili zanimljivi (nisam polagao jer sam skupio dovoljno bodova bez toga). Zatim, ima nesto numericko kod prof. Rogine; meni se tek kod njega (na zalost, tek na postdiplomskom) svidjela numericka, zbog malo nesretno odrzanih predavanja na dodiplomskom (nije bitno kod koga; nije sadasnji predavac).
Zatim, Konkretna 2 (meni je i vjezbe i predavanja drzao prof. Svrtan) i Vektorski 2 (kod prof. Bakica; za vjezbe se ne sjecam).
Razmislite malo i sto mislite raditi u zivotu: ponesto statistike moze jako koristiti, npr. u bankama i osiguravajucim drustvima.
Tko misli ostati raditi na faxu, neka svakako upisuje izborne s Teorijske matematike.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
kreso Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|