Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nece biti Mekog Racunarstva za 2005./2006.

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 15:01 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Nece biti Mekog Racunarstva za 2005./2006. Citirajte i odgovorite

Pitao sam profesoricu Bojanu Dalbelo-Basic i kaze da najvjerojatnije nece biti kolegija "Meko Racunarstvo" . Eto za sve one koji su imali u planu to upisati... #-o
Pitao sam profesoricu Bojanu Dalbelo-Basic i kaze da najvjerojatnije nece biti kolegija "Meko Racunarstvo" . Eto za sve one koji su imali u planu to upisati... d'oh!

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:58 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

znaci jos jedan kolegij se odbacuje
znaci jos jedan kolegij se odbacuje

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 17:43 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zasto ih odbacuju? premalo zainteresiranih ljudi ili??

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:49 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]a zasto ih odbacuju? premalo zainteresiranih ljudi ili??[/quote]

Zbog Bolonje, FER ne daje dozvole svojim ljudima da drze nastavu van maticnog fakulteta. :-s Mislim da mozemo biti sretni da su nam ostali obavezni kolegiji Racunarstva [i]Operacijski sustavi[/i] i [i]Gradja racunala[/i]. :) [i]Meko racunarstvo[/i] je ipak (bio) izborni kolegij... :|

Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). :(
filipnet (napisa):

Zbog Bolonje, FER ne daje dozvole svojim ljudima da drze nastavu van maticnog fakulteta. Eh? Mislim da mozemo biti sretni da su nam ostali obavezni kolegiji Racunarstva Operacijski sustavi i Gradja racunala. Smile Meko racunarstvo je ipak (bio) izborni kolegij... Neutral

Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). Sad

[Vrh]
Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 18:46 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). :([/quote]

A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo? :roll:
vsego (napisa):
Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). Sad

A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo? Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:11 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Casper"][quote="vsego"]Steta, jer je to zanimljivo gradivo koje bih preporucio mnogima na smjeru Racunarstvo (pa i sire). :([/quote]
A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo? :roll:[/quote]

Tesko je reci ovako napamet. :? Dosta ovisi o interesima. :)

Recimo, [i]Aritmeticki algoritmi[/i] (by prof. Singer) su mi bili drag kolegij. :) Koga zanima paralelno racunanje, imamo kolegij ili dva koji su u moje doba bili zanimljivi (nisam polagao jer sam skupio dovoljno bodova bez toga). 8) Zatim, ima nesto numericko kod prof. Rogine; meni se tek kod njega (na zalost, tek na postdiplomskom) svidjela numericka, zbog malo nesretno odrzanih predavanja na dodiplomskom (nije bitno kod koga; nije sadasnji predavac). :)

Zatim, [i]Konkretna 2[/i] (meni je i vjezbe i predavanja drzao prof. Svrtan) i [i]Vektorski 2[/i] (kod prof. Bakica; za vjezbe se ne sjecam). :)

Razmislite malo i sto mislite raditi u zivotu: ponesto statistike moze jako koristiti, npr. u bankama i osiguravajucim drustvima. 8)

Tko misli ostati raditi na faxu, neka svakako upisuje izborne s Teorijske matematike. 8)
Casper (napisa):
vsego (napisa):

A koje bis izborne kolegije jos preporucio onima na smjeru Racunarstvo? Rolling Eyes

Tesko je reci ovako napamet. Confused Dosta ovisi o interesima. Smile

Recimo, Aritmeticki algoritmi (by prof. Singer) su mi bili drag kolegij. Smile Koga zanima paralelno racunanje, imamo kolegij ili dva koji su u moje doba bili zanimljivi (nisam polagao jer sam skupio dovoljno bodova bez toga). Cool Zatim, ima nesto numericko kod prof. Rogine; meni se tek kod njega (na zalost, tek na postdiplomskom) svidjela numericka, zbog malo nesretno odrzanih predavanja na dodiplomskom (nije bitno kod koga; nije sadasnji predavac). Smile

Zatim, Konkretna 2 (meni je i vjezbe i predavanja drzao prof. Svrtan) i Vektorski 2 (kod prof. Bakica; za vjezbe se ne sjecam). Smile

Razmislite malo i sto mislite raditi u zivotu: ponesto statistike moze jako koristiti, npr. u bankama i osiguravajucim drustvima. Cool

Tko misli ostati raditi na faxu, neka svakako upisuje izborne s Teorijske matematike. Cool

[Vrh]
kreso
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 10:12 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

stvarno šteta što se tiće mekog računarstva bio je to jedan od kolegija kojemu sam se jako veselio. :cry: :cry:
nije fer fer, ako nam već uzmu kolegij zbok bolonje bilo bi ok da ga uzmu za 2g kada i nastupa na snagu.

a se odbacuje još koj kolegij zbog te bolonjizacije? kaj je recimo sa kolegijima koji se slušaju na ekonomiji? :?:

pa kaj je i java nestala :?:
stvarno šteta što se tiće mekog računarstva bio je to jedan od kolegija kojemu sam se jako veselio. Crying or Very sad Crying or Very sad
nije fer fer, ako nam već uzmu kolegij zbok bolonje bilo bi ok da ga uzmu za 2g kada i nastupa na snagu.

a se odbacuje još koj kolegij zbog te bolonjizacije? kaj je recimo sa kolegijima koji se slušaju na ekonomiji? Question

pa kaj je i java nestala Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 12:13 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kreso"]pa kaj je i java nestala :?:[/quote]

Zar se java ne uci u PR2?
A mislim da sam cula da i ne-racunarci mogu s molbom upisati praktikume.
kreso (napisa):
pa kaj je i java nestala Question

Zar se java ne uci u PR2?
A mislim da sam cula da i ne-racunarci mogu s molbom upisati praktikume.

STOP nasilju medu zivotinjama!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:24 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@kreso: Bolonja krece [b]ove[/b] godine i opterecenje asistenata i profesora ce vec sada narasti. :(

Inace, da - Java se uci u PR2 i to vec koju godinu, pa je vjerojatno zato vise nema kao zasebnog kolegija. :)
@kreso: Bolonja krece ove godine i opterecenje asistenata i profesora ce vec sada narasti. Sad

Inace, da - Java se uci u PR2 i to vec koju godinu, pa je vjerojatno zato vise nema kao zasebnog kolegija. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:29 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolegij "Aritmeticki algoritmi" se izgleda nece drzati ove godine - barem se ne nalazi na popisu izbornih kolegija za ovu akademsku godinu.
Kolegij "Aritmeticki algoritmi" se izgleda nece drzati ove godine - barem se ne nalazi na popisu izbornih kolegija za ovu akademsku godinu.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum