| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Kad bi znali gdje je Gotovina, bi li ga prijavili |
| Da, isključivo zbog novaca |
|
11% |
[ 8 ] |
| Da, ali novci nisu presudni |
|
44% |
[ 30 ] |
| Ne jer bi me bilo strah za vlastiti zivot |
|
11% |
[ 8 ] |
| Ne jer je on hrvatski heroj |
|
32% |
[ 22 ] |
|
| Ukupno glasova : 68 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:51 pon, 12. 9. 2005 Naslov: |
|
|
|
Ja bi ga prijavio, ali ne zbog love, nego zbog jednog puno boljeg razloga, da vlada vise nema izliku da nam govori da zbog njega nismo započeli pregovore sa EU. Ali, kad gledamo Gotovinu, on je bio vojnik i general, tj. odgovarao je za postupke svojih ljudi, ako nije znao sta su neki pojedinci radili, ok, onda nije kriv, ako je znao i nije nista poduzeo, onda je kriv!!
Ja bi ga prijavio, ali ne zbog love, nego zbog jednog puno boljeg razloga, da vlada vise nema izliku da nam govori da zbog njega nismo započeli pregovore sa EU. Ali, kad gledamo Gotovinu, on je bio vojnik i general, tj. odgovarao je za postupke svojih ljudi, ako nije znao sta su neki pojedinci radili, ok, onda nije kriv, ako je znao i nije nista poduzeo, onda je kriv!!
_________________  Everything happens with a reason!

|
|
| [Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
| [Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:21 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
|
Ja mislim da je rat opcenito jedna velika greska. Mislim, pod kojim je pravilima ok ubiti covjeka? To je sve samo jedno veliko legalizirano ubojstvo u ime histerije. Mislim, legalno je zapoceti rat, al ne smijes ubijati civile i rastjerivati ljude. Koja je opce korist od ratnog prava i suda za ratne zlocine? Rat je zlocin.
I mislim da su sudenja bezveze, samo produzuju agoniju ljudi koji su nekoga stvarno izgubili. Mislim da bi sve to jednostavno trebali zaboraviti, i jedni i drugi.
Ja mislim da je rat opcenito jedna velika greska. Mislim, pod kojim je pravilima ok ubiti covjeka? To je sve samo jedno veliko legalizirano ubojstvo u ime histerije. Mislim, legalno je zapoceti rat, al ne smijes ubijati civile i rastjerivati ljude. Koja je opce korist od ratnog prava i suda za ratne zlocine? Rat je zlocin.
I mislim da su sudenja bezveze, samo produzuju agoniju ljudi koji su nekoga stvarno izgubili. Mislim da bi sve to jednostavno trebali zaboraviti, i jedni i drugi.
| [Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:07 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
|
[quote="anamari"]I mislim da su sudenja bezveze, samo produzuju agoniju ljudi koji su nekoga stvarno izgubili. Mislim da bi sve to jednostavno trebali zaboraviti, i jedni i drugi.[/quote]
:eyepop: Da, obiteljima zrtava bi bilo bas lijepo da negdje na ulici nabasaju na - recimo - Ratka Mladica, kako u nekom bircu pijucka kavicu i pjevusi onu o Hrvatima i salati... :wall:
Nisam za osvetu, ali zlocincima nije mjesto medju ljudima. :evil:
| anamari (napisa): | | I mislim da su sudenja bezveze, samo produzuju agoniju ljudi koji su nekoga stvarno izgubili. Mislim da bi sve to jednostavno trebali zaboraviti, i jedni i drugi. |
Da, obiteljima zrtava bi bilo bas lijepo da negdje na ulici nabasaju na - recimo - Ratka Mladica, kako u nekom bircu pijucka kavicu i pjevusi onu o Hrvatima i salati...
Nisam za osvetu, ali zlocincima nije mjesto medju ljudima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
| [Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:49 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
|
So far, devet korisnika Foruma se izjasnilo da smatra gospodina Gotovinu herojem, a meni nitko nije odgovorio na ovo:
[quote="vsego"]P.P.S. Vec sam sudjelovao u ovakvim raspravama, no jos mi nitko nikad nije odgovorio: sto je to gospodin Gotovina [b]konkretno[/b] napravio "za Hrvatsku"? :-k Pod konkretno mislim bas na konkretna djela, a ne opcenito "branio je Hrvatsku"... :|[/quote]
Moze sada kakav popis konkretnih heroizama ili ostajemo na desnicarskoj propagandi i demagogiji? :-k
Uz pokoju argumentaciju, link i sl. ako nije tesko... :D
So far, devet korisnika Foruma se izjasnilo da smatra gospodina Gotovinu herojem, a meni nitko nije odgovorio na ovo:
| vsego (napisa): | P.P.S. Vec sam sudjelovao u ovakvim raspravama, no jos mi nitko nikad nije odgovorio: sto je to gospodin Gotovina konkretno napravio "za Hrvatsku"? Pod konkretno mislim bas na konkretna djela, a ne opcenito "branio je Hrvatsku"...  |
Moze sada kakav popis konkretnih heroizama ili ostajemo na desnicarskoj propagandi i demagogiji?
Uz pokoju argumentaciju, link i sl. ako nije tesko...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
| [Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|