ovako,profesor pita sve,tak da nemoj ucit dijelove gradiva za koje su ti rekli da vise pita,jer to ne mora nista znacit.nadalje,nema princip,ono on kaze teorem,pa ti njemu izdrilas dokaz,nego cesto pita neke definicije ili neki primjer pa te eventualno dovede do teorema koji je vezan uz taj dio gradiva...recimo mene nije ni pitao na linearnoj2 dokaz,nego definicije i primjere,al to nije precest slucaj.trebas znati povezivat i objasnjavat,ne samo naucit napamet dokaze...cak nije toliko bitno da ti ispalis ko iz topa odgovore,nego dosta profesor pomaze,al opet moras sam doci do zakljucka...tak da je razumijevanje gradiva,po mojem misljenju,bitnije nego naucit sve tocno kako pise,a da to ne razumijes...profesor je sasvim ok,za prolaz mu ne trebas sve znati,ali bez nekih vaznijih stvari,koje je on posebno naglasavao,ne mozes se provuci...pismeni dio nema preveliko znacenje,al ako ga jako lose napises,onda ce ti prvo pitanje na usmenom biti kao neko eliminacijsko..tj.prvo te pita za nedovoljan,pa ak to znas,onda ce te pitati dalje...a ako ti je pismeni dobar,to moze dosta pomoci i ne moras briljirati na usmenom,vec i pismeni ima neku svoju tezinu...ne znam jel ovo kaj pomaze,jer sam sve malo opcenito napisala,al glupo mi je pisat neka pitanja,jer pita sve...uglavnom,nista strasno,naucis i prodjes ko i vecinu drugih predmeta...ili ne naucis i prodjes,ak imas srece,kao ja npr. :D
ovako,profesor pita sve,tak da nemoj ucit dijelove gradiva za koje su ti rekli da vise pita,jer to ne mora nista znacit.nadalje,nema princip,ono on kaze teorem,pa ti njemu izdrilas dokaz,nego cesto pita neke definicije ili neki primjer pa te eventualno dovede do teorema koji je vezan uz taj dio gradiva...recimo mene nije ni pitao na linearnoj2 dokaz,nego definicije i primjere,al to nije precest slucaj.trebas znati povezivat i objasnjavat,ne samo naucit napamet dokaze...cak nije toliko bitno da ti ispalis ko iz topa odgovore,nego dosta profesor pomaze,al opet moras sam doci do zakljucka...tak da je razumijevanje gradiva,po mojem misljenju,bitnije nego naucit sve tocno kako pise,a da to ne razumijes...profesor je sasvim ok,za prolaz mu ne trebas sve znati,ali bez nekih vaznijih stvari,koje je on posebno naglasavao,ne mozes se provuci...pismeni dio nema preveliko znacenje,al ako ga jako lose napises,onda ce ti prvo pitanje na usmenom biti kao neko eliminacijsko..tj.prvo te pita za nedovoljan,pa ak to znas,onda ce te pitati dalje...a ako ti je pismeni dobar,to moze dosta pomoci i ne moras briljirati na usmenom,vec i pismeni ima neku svoju tezinu...ne znam jel ovo kaj pomaze,jer sam sve malo opcenito napisala,al glupo mi je pisat neka pitanja,jer pita sve...uglavnom,nista strasno,naucis i prodjes ko i vecinu drugih predmeta...ili ne naucis i prodjes,ak imas srece,kao ja npr.
|