Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:46 uto, 27. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote] prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića.[/quote]
dragi kolega, za iznosenje mog stava mi ne treba nikakvo pokrice. ako je moje misljenje da je zemlja ravna ploca, nitko mi ne moze zabraniti da ga iznese. ja nikog nisam ni blatio, ni ogovarao ni tuzakao ni uvjeravao u nestoda bi mi trebali argumenti. samo hocu reci da ste si sami krivi sto imate takvog covjeka za predstavnika. imali smo i mi bezzija pa je oso. taj tim mi se prema peri cini macji kasalj. ipak je bezi, sto god mi o njemu mislili, genijalac.
[quote]mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala.[/quote]
a sto sam ja to argumentirano napisa? procita sam sto tamo pise. zlostavljali su te kao i mene na biusovom forumu samo iz drugog razloga. mene jer sam prezanimljiv, a tebe jer si predosadan. :twisted:
to da si dosadan je samo moje osobno misljenje i nemam za to nikakve argumente osim mog osobnog dojma. dakle kazem da si dosadan meni, a ne nuzno i drugima.
Citat: | prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića. |
dragi kolega, za iznosenje mog stava mi ne treba nikakvo pokrice. ako je moje misljenje da je zemlja ravna ploca, nitko mi ne moze zabraniti da ga iznese. ja nikog nisam ni blatio, ni ogovarao ni tuzakao ni uvjeravao u nestoda bi mi trebali argumenti. samo hocu reci da ste si sami krivi sto imate takvog covjeka za predstavnika. imali smo i mi bezzija pa je oso. taj tim mi se prema peri cini macji kasalj. ipak je bezi, sto god mi o njemu mislili, genijalac.
Citat: | mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala. |
a sto sam ja to argumentirano napisa? procita sam sto tamo pise. zlostavljali su te kao i mene na biusovom forumu samo iz drugog razloga. mene jer sam prezanimljiv, a tebe jer si predosadan.
to da si dosadan je samo moje osobno misljenje i nemam za to nikakve argumente osim mog osobnog dojma. dakle kazem da si dosadan meni, a ne nuzno i drugima.
_________________ I drink to make other people more interesting
|
|
[Vrh] |
|
decec Forumaš(ica)

|
Postano: 19:40 uto, 27. 9. 2005 Naslov: |
|
|
pa čuj,niti se družim s tobom,a niti želim,pa je tak svejedno jesam li ti dosadan. ne moraš čitati moje postove.
a to što je moj dotični kolega antol izabran za predsjednika,ne daje mu za pravo da potencira mržnju,uvrede,prijetnje, prema meni ili bilo kome drugome, na forumu koji je na službenom webu faxa,gdje je on kao administrator -koji ne obavlja svoj posao. i jer sam jedino ja moderirao gdje sam imao ovlaštenja.
sad više nemam,čak sam i udaljen,naravno bez razloga,jer nekome je maksimum samo baniranje ljudi bez argumenata...
pa fino,ali ja s takvim osobama ne želim imati posla,a bome niti itko normalan.
a tebi nitko nije prijetio na forumu biologije. i drago mi je da se nisi našao u poziciji kao ja.
mislim da smo sve rasčistili sad. doviđenja.
pa čuj,niti se družim s tobom,a niti želim,pa je tak svejedno jesam li ti dosadan. ne moraš čitati moje postove.
a to što je moj dotični kolega antol izabran za predsjednika,ne daje mu za pravo da potencira mržnju,uvrede,prijetnje, prema meni ili bilo kome drugome, na forumu koji je na službenom webu faxa,gdje je on kao administrator -koji ne obavlja svoj posao. i jer sam jedino ja moderirao gdje sam imao ovlaštenja.
sad više nemam,čak sam i udaljen,naravno bez razloga,jer nekome je maksimum samo baniranje ljudi bez argumenata...
pa fino,ali ja s takvim osobama ne želim imati posla,a bome niti itko normalan.
a tebi nitko nije prijetio na forumu biologije. i drago mi je da se nisi našao u poziciji kao ja.
mislim da smo sve rasčistili sad. doviđenja.
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iva pbf Forumaš(ica)

|
Postano: 15:43 pet, 30. 9. 2005 Naslov: |
|
|
pozdrav svima
citala sam forum pbf-a i ranije,ali se nikad nisam htjela ukljucivat u rasprave ili sto li je vec tamo, niti ne kanim, zbog nevidene nekulture koja je na sramotu cijelom mojem faxu.
top tema je rasprava o homoseksulacima i poticanje mrznje, koje nas predsjednik antol podupire.
i osobno sam cula stvari vezane za vas o tome te izbacivanje s foruma ljudi koji mu nisu podobni.
antole,ja sam isto vasa kolegica-studentica pbf-a i zao mi je da ste vi nas predstavnik i bolje bi bilo da nema nikoga nego da ste vi.
drzite si vi vas private forum koji nije forum studenata pbf-a.
lijep pozdrav citateljima
pozdrav svima
citala sam forum pbf-a i ranije,ali se nikad nisam htjela ukljucivat u rasprave ili sto li je vec tamo, niti ne kanim, zbog nevidene nekulture koja je na sramotu cijelom mojem faxu.
top tema je rasprava o homoseksulacima i poticanje mrznje, koje nas predsjednik antol podupire.
i osobno sam cula stvari vezane za vas o tome te izbacivanje s foruma ljudi koji mu nisu podobni.
antole,ja sam isto vasa kolegica-studentica pbf-a i zao mi je da ste vi nas predstavnik i bolje bi bilo da nema nikoga nego da ste vi.
drzite si vi vas private forum koji nije forum studenata pbf-a.
lijep pozdrav citateljima
|
|
[Vrh] |
|
|