Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zasto studenti PMF-a i PBF-a imaju komunikacijskih problema?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 15:59 uto, 27. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa budući da valjda svi već znaju za to što se tamo događa, nek ti koji tamo sjede to procjene.Ali, ne znam baš... Ne znam koliko se promijenila garnitura, ne po imenima nego istinski.
pa budući da valjda svi već znaju za to što se tamo događa, nek ti koji tamo sjede to procjene.Ali, ne znam baš... Ne znam koliko se promijenila garnitura, ne po imenima nego istinski.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 3 - 5

PostPostano: 17:46 uto, 27. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića.[/quote]
dragi kolega, za iznosenje mog stava mi ne treba nikakvo pokrice. ako je moje misljenje da je zemlja ravna ploca, nitko mi ne moze zabraniti da ga iznese. ja nikog nisam ni blatio, ni ogovarao ni tuzakao ni uvjeravao u nestoda bi mi trebali argumenti. samo hocu reci da ste si sami krivi sto imate takvog covjeka za predstavnika. imali smo i mi bezzija pa je oso. taj tim mi se prema peri cini macji kasalj. ipak je bezi, sto god mi o njemu mislili, genijalac.

[quote]mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala.[/quote]
a sto sam ja to argumentirano napisa? procita sam sto tamo pise. zlostavljali su te kao i mene na biusovom forumu samo iz drugog razloga. mene jer sam prezanimljiv, a tebe jer si predosadan. :twisted:
to da si dosadan je samo moje osobno misljenje i nemam za to nikakve argumente osim mog osobnog dojma. dakle kazem da si dosadan meni, a ne nuzno i drugima.
Citat:
prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića.

dragi kolega, za iznosenje mog stava mi ne treba nikakvo pokrice. ako je moje misljenje da je zemlja ravna ploca, nitko mi ne moze zabraniti da ga iznese. ja nikog nisam ni blatio, ni ogovarao ni tuzakao ni uvjeravao u nestoda bi mi trebali argumenti. samo hocu reci da ste si sami krivi sto imate takvog covjeka za predstavnika. imali smo i mi bezzija pa je oso. taj tim mi se prema peri cini macji kasalj. ipak je bezi, sto god mi o njemu mislili, genijalac.

Citat:
mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala.

a sto sam ja to argumentirano napisa? procita sam sto tamo pise. zlostavljali su te kao i mene na biusovom forumu samo iz drugog razloga. mene jer sam prezanimljiv, a tebe jer si predosadan. Twisted Evil
to da si dosadan je samo moje osobno misljenje i nemam za to nikakve argumente osim mog osobnog dojma. dakle kazem da si dosadan meni, a ne nuzno i drugima.

decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 19:40 uto, 27. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa čuj,niti se družim s tobom,a niti želim,pa je tak svejedno jesam li ti dosadan. ne moraš čitati moje postove.

a to što je moj dotični kolega antol izabran za predsjednika,ne daje mu za pravo da potencira mržnju,uvrede,prijetnje, prema meni ili bilo kome drugome, na forumu koji je na službenom webu faxa,gdje je on kao administrator -koji ne obavlja svoj posao. i jer sam jedino ja moderirao gdje sam imao ovlaštenja.
sad više nemam,čak sam i udaljen,naravno bez razloga,jer nekome je maksimum samo baniranje ljudi bez argumenata...
pa fino,ali ja s takvim osobama ne želim imati posla,a bome niti itko normalan.

a tebi nitko nije prijetio na forumu biologije. i drago mi je da se nisi našao u poziciji kao ja.
mislim da smo sve rasčistili sad. doviđenja.
pa čuj,niti se družim s tobom,a niti želim,pa je tak svejedno jesam li ti dosadan. ne moraš čitati moje postove.

a to što je moj dotični kolega antol izabran za predsjednika,ne daje mu za pravo da potencira mržnju,uvrede,prijetnje, prema meni ili bilo kome drugome, na forumu koji je na službenom webu faxa,gdje je on kao administrator -koji ne obavlja svoj posao. i jer sam jedino ja moderirao gdje sam imao ovlaštenja.
sad više nemam,čak sam i udaljen,naravno bez razloga,jer nekome je maksimum samo baniranje ljudi bez argumenata...
pa fino,ali ja s takvim osobama ne želim imati posla,a bome niti itko normalan.

a tebi nitko nije prijetio na forumu biologije. i drago mi je da se nisi našao u poziciji kao ja.
mislim da smo sve rasčistili sad. doviđenja.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 3 - 5

PostPostano: 9:24 sri, 28. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni ne prijete jer me se boje :roll:
meni ne prijete jer me se boje Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:36 sri, 28. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molbica: ajde se nemojte prepucavati. :pray: :roll:
Molbica: ajde se nemojte prepucavati. Pray Rolling Eyes

[Vrh]
iva pbf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:43 pet, 30. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pozdrav svima

citala sam forum pbf-a i ranije,ali se nikad nisam htjela ukljucivat u rasprave ili sto li je vec tamo, niti ne kanim, zbog nevidene nekulture koja je na sramotu cijelom mojem faxu.

top tema je rasprava o homoseksulacima i poticanje mrznje, koje nas predsjednik antol podupire.
i osobno sam cula stvari vezane za vas o tome te izbacivanje s foruma ljudi koji mu nisu podobni.

antole,ja sam isto vasa kolegica-studentica pbf-a i zao mi je da ste vi nas predstavnik i bolje bi bilo da nema nikoga nego da ste vi.

drzite si vi vas private forum koji nije forum studenata pbf-a.

lijep pozdrav citateljima
pozdrav svima

citala sam forum pbf-a i ranije,ali se nikad nisam htjela ukljucivat u rasprave ili sto li je vec tamo, niti ne kanim, zbog nevidene nekulture koja je na sramotu cijelom mojem faxu.

top tema je rasprava o homoseksulacima i poticanje mrznje, koje nas predsjednik antol podupire.
i osobno sam cula stvari vezane za vas o tome te izbacivanje s foruma ljudi koji mu nisu podobni.

antole,ja sam isto vasa kolegica-studentica pbf-a i zao mi je da ste vi nas predstavnik i bolje bi bilo da nema nikoga nego da ste vi.

drzite si vi vas private forum koji nije forum studenata pbf-a.

lijep pozdrav citateljima

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum