Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

------- RASPORED za 2005/06 ---------
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 7:05 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

par postova iznad pise da prvi tjedan nema vjezbi iz spa, za koju grupu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 12:06 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ema"]par postova iznad pise da prvi tjedan nema vjezbi iz spa, za koju grupu?[/quote]
Ako se dobro sjećam, nije bila navedena niti jedna grupa, nego se to odnosi na sve. Bez brige, do petka ćeš valjda proći barem jednom kraj oglasne ploče i sama se uvjeriti. :)
Ema (napisa):

Ako se dobro sjećam, nije bila navedena niti jedna grupa, nego se to odnosi na sve. Bez brige, do petka ćeš valjda proći barem jednom kraj oglasne ploče i sama se uvjeriti. Smile

Gost

PostPostano: 12:56 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kaj nema vise na prvoj god. "Uvod u opću fiziku", ili i to fali?
Kaj nema vise na prvoj god. "Uvod u opću fiziku", ili i to fali?

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 13:24 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema fizike na prvoj godini. Sretnici. :D
Nema fizike na prvoj godini. Sretnici. Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:42 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]Nema fizike na prvoj godini. Sretnici. :D[/quote]

Sad je to na drugoj, dakle izadje im na isto... :)
Melkor (napisa):
Nema fizike na prvoj godini. Sretnici. Very Happy

Sad je to na drugoj, dakle izadje im na isto... Smile

[Vrh]
menschen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 15:34 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad za izborni piše da je po dogovoru s profesorom, jel onda sam ovak odem do profesora da se, jel, dogovorimo, il on stavi neki termin kad je dogovor il kak?
Kad za izborni piše da je po dogovoru s profesorom, jel onda sam ovak odem do profesora da se, jel, dogovorimo, il on stavi neki termin kad je dogovor il kak?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:47 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Obicno on stavi neki termin za dogovor na oglasnu plocu pa se sva tri upisana studenta pojave i onda crtaju raspored na ploci i krizaju termine koji im ne ogdovaraju.

Tak je meni obicno bilo :D
Obicno on stavi neki termin za dogovor na oglasnu plocu pa se sva tri upisana studenta pojave i onda crtaju raspored na ploci i krizaju termine koji im ne ogdovaraju.

Tak je meni obicno bilo Very Happy

[Vrh]
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 22:54 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim vas! I čitah ja tako danas svoj raspored i ni pet ni šest-meni sutra vježbe! Pa što ću ja tamo da vježbam 3 ure s ljudima koje nikad vidjela nisam? Može mi li to netko malčice pojasniti? Hvala.
Molim vas! I čitah ja tako danas svoj raspored i ni pet ni šest-meni sutra vježbe! Pa što ću ja tamo da vježbam 3 ure s ljudima koje nikad vidjela nisam? Može mi li to netko malčice pojasniti? Hvala.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:13 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sudeci po postu tebi ce sutra biti sve novo i nikad-prije-vidjeno. :) Samo ti izadji iz svoje stambene zgrade i dodji na vjezbe. Nece se raditi nista sto ne bi bilo prikladno medju nepoznatim ljudima (uglavnom se rjesavaju zadaci).
Sudeci po postu tebi ce sutra biti sve novo i nikad-prije-vidjeno. Smile Samo ti izadji iz svoje stambene zgrade i dodji na vjezbe. Nece se raditi nista sto ne bi bilo prikladno medju nepoznatim ljudima (uglavnom se rjesavaju zadaci).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 10:32 pon, 3. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto u rasporedu za profesore (2.godina) nema Kombinatorne i diskretne matematike? Po programu ju sigurno imamo. :?
Zašto u rasporedu za profesore (2.godina) nema Kombinatorne i diskretne matematike? Po programu ju sigurno imamo. Confused

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 18:17 pon, 3. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zaboravite ovo gornje pitanje. Imamo ju ali u drugom semestru! #-o
Zaboravite ovo gornje pitanje. Imamo ju ali u drugom semestru! d'oh!

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:03 pon, 3. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]Po dogovoru s profesorom: [b]Paralelni algoritmi 1, Konačne geometrije, Matematika računalom, Odabrana poglavlja topologije, Uvod u teoriju polugrupa operatora, Vibracije mehaničkih sustava[/b][/quote]

Dogovor za [b]Konacne geometrije[/b] glasi:

Prvo predavanje u srijedu 5.10.2005. od 12-14 u 109. Nakon toga predavanja idu petkom 12-14 u 109. Vjezbe su petkom 11-12, takodjer u 109. Pocinju ovaj tjedan (7.10.2005.).
koryanshea (napisa):
Po dogovoru s profesorom: Paralelni algoritmi 1, Konačne geometrije, Matematika računalom, Odabrana poglavlja topologije, Uvod u teoriju polugrupa operatora, Vibracije mehaničkih sustava

Dogovor za Konacne geometrije glasi:

Prvo predavanje u srijedu 5.10.2005. od 12-14 u 109. Nakon toga predavanja idu petkom 12-14 u 109. Vjezbe su petkom 11-12, takodjer u 109. Pocinju ovaj tjedan (7.10.2005.).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:53 pon, 3. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pohvaliti cu cinjenicu da su velika predavanja sa 2. godine napokon smjestena u 003, ali imam nekoliko ozbiljnih zamjerki na raspored 3. godine:

1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.
2) praktikum primijenjene matematike slusaju dva smjera (pm i msr) i smjesten je u sobu 109. Nadam se da je ovdje ipak rijec o tipfeleru buduci da se radi o sobici koja prima do 20 ljudi, ali bi bilo dobro da o tome ipak budemo obavjesteni prije pocetka predavanja.
3) problematicna su i predavanja iz kolegija uvod u optimizaciju. Tamo su tri najbrojnija smjera (msr, r, fpm) smjestena u 006, ova bi predavanja takodjer trebalo premjestiti u 003 u kasnijem terminu ili podijeliti u manje grupe, pogotovo kada uzmemo u obzir da se ovaj kolegij upisuje izborno i na ostala dva inzinjerska smjera.

Fakultet ima kapaciteta udovoljiti najelementarnijim potrebama studenata u smislu uvjeta pracenja nastave koji podrazumijevaju radne grupe manje od 150 ljudi u prostoriji za 40 i grupe od 40-50 ljudi u sobicama za 20. Zao mi je i uistinu me fascinira sto postoji potreba za ovako ocitim kritikama satnice.

U nadi za razumijevanjem

Hvala
Pohvaliti cu cinjenicu da su velika predavanja sa 2. godine napokon smjestena u 003, ali imam nekoliko ozbiljnih zamjerki na raspored 3. godine:

1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.
2) praktikum primijenjene matematike slusaju dva smjera (pm i msr) i smjesten je u sobu 109. Nadam se da je ovdje ipak rijec o tipfeleru buduci da se radi o sobici koja prima do 20 ljudi, ali bi bilo dobro da o tome ipak budemo obavjesteni prije pocetka predavanja.
3) problematicna su i predavanja iz kolegija uvod u optimizaciju. Tamo su tri najbrojnija smjera (msr, r, fpm) smjestena u 006, ova bi predavanja takodjer trebalo premjestiti u 003 u kasnijem terminu ili podijeliti u manje grupe, pogotovo kada uzmemo u obzir da se ovaj kolegij upisuje izborno i na ostala dva inzinjerska smjera.

Fakultet ima kapaciteta udovoljiti najelementarnijim potrebama studenata u smislu uvjeta pracenja nastave koji podrazumijevaju radne grupe manje od 150 ljudi u prostoriji za 40 i grupe od 40-50 ljudi u sobicama za 20. Zao mi je i uistinu me fascinira sto postoji potreba za ovako ocitim kritikama satnice.

U nadi za razumijevanjem

Hvala

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:25 pon, 3. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jos da si to rekao Kory [b]prije[/b] Vijeca voditelja studija... :?

Pokusajte dogovoriti s profesorima; ovako na Forumu se mozete medjusobno dogovoriti/izjadati/..., ali mislim da nadlezni to ne budu ovdje primijetili... :(
Jos da si to rekao Kory prije Vijeca voditelja studija... Confused

Pokusajte dogovoriti s profesorima; ovako na Forumu se mozete medjusobno dogovoriti/izjadati/..., ali mislim da nadlezni to ne budu ovdje primijetili... Sad

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 0:26 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.[/quote]
Sasvim se slažem s primjedbama, ali vjerujem (barem na osnovi lanjskog iskustva) da ipak neće biti tako strašno što se tiče vježbi.
:forumasi:
Učionica 001 je najveća poslije 003 (najveća što se mogla dobiti).
Ovo s dvije grupe vježbi je sada ipak nerealno zahtijevati, barem ja radije ne bih držao vježbe dvaput :shock: :blueshock: , osim ako se netko ne ponudi da preuzme jednu grupu, a to mo'š mislit' kako hoće. :lol:
Uostalom, vidjet ćemo kako će biti pa, ako doista bude nepodnošljiva gužva, onda ćemo se nekako pokušati dogovoriti.

Napomenuo bih samo da je realno za očekivati (ne kažem da je to dobro niti poželjno, nego samo da to očekujem) da će polaznost vježbi malo smanjiti činjenica da nisu obavezne (dolaženje je svakako [u]poželjno[/u], ali nije obavezno), da ja rado posuđujem na kopiranje cijele vježbe ako ih netko želi čitati kod kuće (još jednom napominjem da je dolaženje na vježbe [u]poželjno[/u] i svakako [u]bolje[/u] od toga, ali poštujem i one koji preferiraju samostalni rad) i da su vježbe u 8:15. Nažalost, nekima su to dovoljni razlozi za nedolaženje, ali ja i to poštujem. Samo hoću reći da očekujem polaznost oko 50% od 100-njak studenata i to bi trebalo biti taman za 001. Vidjet ćemo... :neznam:

Što se tiče predavanja, prof.Primc je jako susretljiv pa se možete danas dogovoriti s njime ako bude problema. :wink:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Sasvim se slažem s primjedbama, ali vjerujem (barem na osnovi lanjskog iskustva) da ipak neće biti tako strašno što se tiče vježbi.
Forumasi na hrpi (i.e. na izletu)
Učionica 001 je najveća poslije 003 (najveća što se mogla dobiti).
Ovo s dvije grupe vježbi je sada ipak nerealno zahtijevati, barem ja radije ne bih držao vježbe dvaput Shocked Disaster!!! , osim ako se netko ne ponudi da preuzme jednu grupu, a to mo'š mislit' kako hoće. Laughing
Uostalom, vidjet ćemo kako će biti pa, ako doista bude nepodnošljiva gužva, onda ćemo se nekako pokušati dogovoriti.

Napomenuo bih samo da je realno za očekivati (ne kažem da je to dobro niti poželjno, nego samo da to očekujem) da će polaznost vježbi malo smanjiti činjenica da nisu obavezne (dolaženje je svakako poželjno, ali nije obavezno), da ja rado posuđujem na kopiranje cijele vježbe ako ih netko želi čitati kod kuće (još jednom napominjem da je dolaženje na vježbe poželjno i svakako bolje od toga, ali poštujem i one koji preferiraju samostalni rad) i da su vježbe u 8:15. Nažalost, nekima su to dovoljni razlozi za nedolaženje, ali ja i to poštujem. Samo hoću reći da očekujem polaznost oko 50% od 100-njak studenata i to bi trebalo biti taman za 001. Vidjet ćemo... Ja to stvarno ne znam

Što se tiče predavanja, prof.Primc je jako susretljiv pa se možete danas dogovoriti s njime ako bude problema. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:18 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde to i je još neko rješenje za ove kojima to [i]nije obavezno, ali je poželjno[/i], ali pazi ti ovo: 1. godina - bolonjci plus hrpetina ponavljača - svi prof. smjerovi - niti jedno predavanje u 003! :shocked!:

U ova dva dana šok za šokom! :roll:

Jučer sam došla 20min prije i sve je bilo zauzeto i svi sjede ko bubice i gledaju me prijekorno ko da kasnim! :shock:

Danas kolega došo čuku prije i zauzeo nam 6. red u 006! :shock:

Brucoši, brucoši... :evil:
Ajde to i je još neko rješenje za ove kojima to nije obavezno, ali je poželjno, ali pazi ti ovo: 1. godina - bolonjci plus hrpetina ponavljača - svi prof. smjerovi - niti jedno predavanje u 003! #Shocked

U ova dva dana šok za šokom! Rolling Eyes

Jučer sam došla 20min prije i sve je bilo zauzeto i svi sjede ko bubice i gledaju me prijekorno ko da kasnim! Shocked

Danas kolega došo čuku prije i zauzeo nam 6. red u 006! Shocked

Brucoši, brucoši... Evil or Very Mad

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 2:35 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne brini Buba. U cetvrtak dolazim ja na predavanje iz elementarne geometrije umjesto prof Ilisevic ispricati vam ukratko o sketchpadu. Objasnit cu vam program i reci da ce biti jedan od elemenata ocjenjivanja, ali necu obajasnjavati sustav ocjenjivanja jer to zeli napraviti profesorica na sljedecem predavanju. Racunam da ce to (kao program, pa ce ulaziti u ocjenu, al to vam je komplicirano) uplasiti barem 60% polaznika. Jel ti to dovoljno mala grupa? :D Ako nije, mogu i nekog prozvati na plocu da mi napravi neku geometrijsku konstrukciju (to ce biti ti zadaci u sketchpadu koje cete vi poslje raditi). To bi trebalo eliminirati jos 50% od preostalih. Jel to dosta? mislim... Moram se pobrinuti da mi buba ima i prazan stolac kraj sebe da ne mora stavljati torbicu na pod!! :D
Ne brini Buba. U cetvrtak dolazim ja na predavanje iz elementarne geometrije umjesto prof Ilisevic ispricati vam ukratko o sketchpadu. Objasnit cu vam program i reci da ce biti jedan od elemenata ocjenjivanja, ali necu obajasnjavati sustav ocjenjivanja jer to zeli napraviti profesorica na sljedecem predavanju. Racunam da ce to (kao program, pa ce ulaziti u ocjenu, al to vam je komplicirano) uplasiti barem 60% polaznika. Jel ti to dovoljno mala grupa? Very Happy Ako nije, mogu i nekog prozvati na plocu da mi napravi neku geometrijsku konstrukciju (to ce biti ti zadaci u sketchpadu koje cete vi poslje raditi). To bi trebalo eliminirati jos 50% od preostalih. Jel to dosta? mislim... Moram se pobrinuti da mi buba ima i prazan stolac kraj sebe da ne mora stavljati torbicu na pod!! Very Happy

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:43 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Ne brini Buba. U cetvrtak dolazim ja na predavanje iz elementarne geometrije umjesto prof Ilisevic ispricati vam ukratko o sketchpadu.[/quote]
E vidiš, čitaš mi misli! :D Baš sam htjela pitat da li će ju doć netko zamijeniti. :wink:

[quote="Martinab"]Jel ti to dovoljno mala grupa? :D Ako nije, mogu i nekog prozvati na plocu da mi napravi neku geometrijsku konstrukciju (to ce biti ti zadaci u sketchpadu koje cete vi poslje raditi). To bi trebalo eliminirati jos 50% od preostalih.[/quote]
Samo nemoj mene prozvat na ploču! :lol:

Zezam se. :wink:

Ako me uočiš među onih mali milijun, onda slobodno! 8)

Samo nemoj počet vikat "Neka buba dođe pred ploču!". :roll:

To ipak ne bi bilo fer. :)
Martinab (napisa):
Ne brini Buba. U cetvrtak dolazim ja na predavanje iz elementarne geometrije umjesto prof Ilisevic ispricati vam ukratko o sketchpadu.

E vidiš, čitaš mi misli! Very Happy Baš sam htjela pitat da li će ju doć netko zamijeniti. Wink

Martinab (napisa):
Jel ti to dovoljno mala grupa? Very Happy Ako nije, mogu i nekog prozvati na plocu da mi napravi neku geometrijsku konstrukciju (to ce biti ti zadaci u sketchpadu koje cete vi poslje raditi). To bi trebalo eliminirati jos 50% od preostalih.

Samo nemoj mene prozvat na ploču! Laughing

Zezam se. Wink

Ako me uočiš među onih mali milijun, onda slobodno! Cool

Samo nemoj počet vikat "Neka buba dođe pred ploču!". Rolling Eyes

To ipak ne bi bilo fer. Smile

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 10:50 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hocu i ja prazan stolac!! :lol:
Hocu i ja prazan stolac!! Laughing

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:57 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, da, to je anonimnost na internetu... :lol: "A sad nek Buba i Liddy dodu na plocu i predstave se"... :lol: Onda vam odmah mogu pogledati i indeks, kaj ne? (cula sam da neki faksevi to tako rade :wink: )
Da, da, to je anonimnost na internetu... Laughing "A sad nek Buba i Liddy dodu na plocu i predstave se"... Laughing Onda vam odmah mogu pogledati i indeks, kaj ne? (cula sam da neki faksevi to tako rade Wink )

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum