Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
menschen Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 21:03 pon, 3. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]Po dogovoru s profesorom: [b]Paralelni algoritmi 1, Konačne geometrije, Matematika računalom, Odabrana poglavlja topologije, Uvod u teoriju polugrupa operatora, Vibracije mehaničkih sustava[/b][/quote]
Dogovor za [b]Konacne geometrije[/b] glasi:
Prvo predavanje u srijedu 5.10.2005. od 12-14 u 109. Nakon toga predavanja idu petkom 12-14 u 109. Vjezbe su petkom 11-12, takodjer u 109. Pocinju ovaj tjedan (7.10.2005.).
koryanshea (napisa): | Po dogovoru s profesorom: Paralelni algoritmi 1, Konačne geometrije, Matematika računalom, Odabrana poglavlja topologije, Uvod u teoriju polugrupa operatora, Vibracije mehaničkih sustava |
Dogovor za Konacne geometrije glasi:
Prvo predavanje u srijedu 5.10.2005. od 12-14 u 109. Nakon toga predavanja idu petkom 12-14 u 109. Vjezbe su petkom 11-12, takodjer u 109. Pocinju ovaj tjedan (7.10.2005.).
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 21:53 pon, 3. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Pohvaliti cu cinjenicu da su velika predavanja sa 2. godine napokon smjestena u 003, ali imam nekoliko ozbiljnih zamjerki na raspored 3. godine:
1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.
2) praktikum primijenjene matematike slusaju dva smjera (pm i msr) i smjesten je u sobu 109. Nadam se da je ovdje ipak rijec o tipfeleru buduci da se radi o sobici koja prima do 20 ljudi, ali bi bilo dobro da o tome ipak budemo obavjesteni prije pocetka predavanja.
3) problematicna su i predavanja iz kolegija uvod u optimizaciju. Tamo su tri najbrojnija smjera (msr, r, fpm) smjestena u 006, ova bi predavanja takodjer trebalo premjestiti u 003 u kasnijem terminu ili podijeliti u manje grupe, pogotovo kada uzmemo u obzir da se ovaj kolegij upisuje izborno i na ostala dva inzinjerska smjera.
Fakultet ima kapaciteta udovoljiti najelementarnijim potrebama studenata u smislu uvjeta pracenja nastave koji podrazumijevaju radne grupe manje od 150 ljudi u prostoriji za 40 i grupe od 40-50 ljudi u sobicama za 20. Zao mi je i uistinu me fascinira sto postoji potreba za ovako ocitim kritikama satnice.
U nadi za razumijevanjem
Hvala
Pohvaliti cu cinjenicu da su velika predavanja sa 2. godine napokon smjestena u 003, ali imam nekoliko ozbiljnih zamjerki na raspored 3. godine:
1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.
2) praktikum primijenjene matematike slusaju dva smjera (pm i msr) i smjesten je u sobu 109. Nadam se da je ovdje ipak rijec o tipfeleru buduci da se radi o sobici koja prima do 20 ljudi, ali bi bilo dobro da o tome ipak budemo obavjesteni prije pocetka predavanja.
3) problematicna su i predavanja iz kolegija uvod u optimizaciju. Tamo su tri najbrojnija smjera (msr, r, fpm) smjestena u 006, ova bi predavanja takodjer trebalo premjestiti u 003 u kasnijem terminu ili podijeliti u manje grupe, pogotovo kada uzmemo u obzir da se ovaj kolegij upisuje izborno i na ostala dva inzinjerska smjera.
Fakultet ima kapaciteta udovoljiti najelementarnijim potrebama studenata u smislu uvjeta pracenja nastave koji podrazumijevaju radne grupe manje od 150 ljudi u prostoriji za 40 i grupe od 40-50 ljudi u sobicama za 20. Zao mi je i uistinu me fascinira sto postoji potreba za ovako ocitim kritikama satnice.
U nadi za razumijevanjem
Hvala
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:26 uto, 4. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao.[/quote]
Sasvim se slažem s primjedbama, ali vjerujem (barem na osnovi lanjskog iskustva) da ipak neće biti tako strašno što se tiče vježbi.
:forumasi:
Učionica 001 je najveća poslije 003 (najveća što se mogla dobiti).
Ovo s dvije grupe vježbi je sada ipak nerealno zahtijevati, barem ja radije ne bih držao vježbe dvaput :shock: :blueshock: , osim ako se netko ne ponudi da preuzme jednu grupu, a to mo'š mislit' kako hoće. :lol:
Uostalom, vidjet ćemo kako će biti pa, ako doista bude nepodnošljiva gužva, onda ćemo se nekako pokušati dogovoriti.
Napomenuo bih samo da je realno za očekivati (ne kažem da je to dobro niti poželjno, nego samo da to očekujem) da će polaznost vježbi malo smanjiti činjenica da nisu obavezne (dolaženje je svakako [u]poželjno[/u], ali nije obavezno), da ja rado posuđujem na kopiranje cijele vježbe ako ih netko želi čitati kod kuće (još jednom napominjem da je dolaženje na vježbe [u]poželjno[/u] i svakako [u]bolje[/u] od toga, ali poštujem i one koji preferiraju samostalni rad) i da su vježbe u 8:15. Nažalost, nekima su to dovoljni razlozi za nedolaženje, ali ja i to poštujem. Samo hoću reći da očekujem polaznost oko 50% od 100-njak studenata i to bi trebalo biti taman za 001. Vidjet ćemo... :neznam:
Što se tiče predavanja, prof.Primc je jako susretljiv pa se možete danas dogovoriti s njime ako bude problema. :wink:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | 1) vektorske prostore slusaju cetiri smjera (r, pm, msr, tm) i svi su smjesteni u sobu ranga velicine 001 u isto vrijeme. U sobu te velicine nikako ne bi smjela stati vise od dva smjera istovremeno. Vjezbe moraju biti podijeljene na dvije grupe, predavanja se moraju preseliti u 003. Budireceno da su apsolutne sve prostorije u prizemlju slobodne svakim danom od 18 do 20h, a vjerujem da bi se nasao i raniji termin kada bi netko pogledao. |
Sasvim se slažem s primjedbama, ali vjerujem (barem na osnovi lanjskog iskustva) da ipak neće biti tako strašno što se tiče vježbi.
Učionica 001 je najveća poslije 003 (najveća što se mogla dobiti).
Ovo s dvije grupe vježbi je sada ipak nerealno zahtijevati, barem ja radije ne bih držao vježbe dvaput , osim ako se netko ne ponudi da preuzme jednu grupu, a to mo'š mislit' kako hoće.
Uostalom, vidjet ćemo kako će biti pa, ako doista bude nepodnošljiva gužva, onda ćemo se nekako pokušati dogovoriti.
Napomenuo bih samo da je realno za očekivati (ne kažem da je to dobro niti poželjno, nego samo da to očekujem) da će polaznost vježbi malo smanjiti činjenica da nisu obavezne (dolaženje je svakako poželjno, ali nije obavezno), da ja rado posuđujem na kopiranje cijele vježbe ako ih netko želi čitati kod kuće (još jednom napominjem da je dolaženje na vježbe poželjno i svakako bolje od toga, ali poštujem i one koji preferiraju samostalni rad) i da su vježbe u 8:15. Nažalost, nekima su to dovoljni razlozi za nedolaženje, ali ja i to poštujem. Samo hoću reći da očekujem polaznost oko 50% od 100-njak studenata i to bi trebalo biti taman za 001. Vidjet ćemo...
Što se tiče predavanja, prof.Primc je jako susretljiv pa se možete danas dogovoriti s njime ako bude problema.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|