Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Sto je to seminar?
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 22 - 13

PostPostano: 22:17 pet, 30. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Yeees.
Srijedu u 8, cetvrtak u 8, petak u 10.
[/quote]

zar nije u srijedu u 8 seminar iz analiticke?
i sto to uopce znaci...seminar.....po cemu je to razlicito ili slicno predavnju/vjezbama?
Martinab (napisa):
Yeees.
Srijedu u 8, cetvrtak u 8, petak u 10.

zar nije u srijedu u 8 seminar iz analiticke?
i sto to uopce znaci...seminar.....po cemu je to razlicito ili slicno predavnju/vjezbama?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 11:47 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znači ja ću imat nekog lijevog. :lol:

Ma super. :(

Da, a seminare drži asistent ili predavač? :-k
Znači ja ću imat nekog lijevog. Laughing

Ma super. Sad

Da, a seminare drži asistent ili predavač? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:19 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Znači ja ću imat nekog lijevog. :lol:
Ma super. :([/quote]

:ccc:

[quote="buba"]Da, a seminare drži asistent ili predavač? :-k[/quote]

Ako se nije nesto bitno promijenilo u definiciji seminara - studenti. :verycool:
buba (napisa):
Ma super. Sad

Ccc.... Sram te bilo...

buba (napisa):

Ako se nije nesto bitno promijenilo u definiciji seminara - studenti. Very cool

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 16:27 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je 8)

"Seminari"=interaktivne vjezbe. To je najslicnije onom "odgovaranju na pitanja iz zadaca" koje smo imali lani na DIRu, ili nekakvim obaveznim zajednickim konzultacijama. Drzi ih asistent, i dio su vjezbi, ali su zamisljene tako da ne prica asistent a studenti marljivo zapisuju, nego da studenti izlaze na plocu, postavljaju pitanja, komentiraju sto im nije jasno i sl.

Ali ja mislim da je glupo to tako strogo odvajati (sad ja pricam a ti smijes pitati nesto tek u srijedu jer su ovo vjezbe a ne seminar, a u srijedu, ako nitko od vas nema pitanja i ako taj tjedan nije bilo zadace onda svi sjedimo i sutimo dva sata), nego da cemo to napraviti tako da cemo sva cetiri sata prozvati vjezbama (ionako moramo biti tamo, i vi, i ja, i u istom prostoru), a onda "visak" vremena iskoristiti za to da CIJELE vjezbe ucinimo interaktivnijima; td. npr. na pocetku sata neki student ponovi ukratko definicije i iskaze s predavanja koje cemo na tom satu koristiti, da veci broj zadataka rjesavate vi a ne samo ja, da zajedno rijesimo zadace (NAKON roka za predaju 8) ), i, konacno, da si mozemo priustiti vrijeme za vjezbanje i ponavljanje pred kolokvije (zadnji tjedan gradiva ne bi trebao ulaziti u kolokvij, kao sto sam cula na uvodnom predavanju). Tak nesto smo okvirno pricali na analitickoj, al vidli bumo kak ce to funkcionirati. Uvijek mozemo nesto promijeniti (dobro, ne uvijek, al ove godine da :) ).
Je Cool

"Seminari"=interaktivne vjezbe. To je najslicnije onom "odgovaranju na pitanja iz zadaca" koje smo imali lani na DIRu, ili nekakvim obaveznim zajednickim konzultacijama. Drzi ih asistent, i dio su vjezbi, ali su zamisljene tako da ne prica asistent a studenti marljivo zapisuju, nego da studenti izlaze na plocu, postavljaju pitanja, komentiraju sto im nije jasno i sl.

Ali ja mislim da je glupo to tako strogo odvajati (sad ja pricam a ti smijes pitati nesto tek u srijedu jer su ovo vjezbe a ne seminar, a u srijedu, ako nitko od vas nema pitanja i ako taj tjedan nije bilo zadace onda svi sjedimo i sutimo dva sata), nego da cemo to napraviti tako da cemo sva cetiri sata prozvati vjezbama (ionako moramo biti tamo, i vi, i ja, i u istom prostoru), a onda "visak" vremena iskoristiti za to da CIJELE vjezbe ucinimo interaktivnijima; td. npr. na pocetku sata neki student ponovi ukratko definicije i iskaze s predavanja koje cemo na tom satu koristiti, da veci broj zadataka rjesavate vi a ne samo ja, da zajedno rijesimo zadace (NAKON roka za predaju Cool ), i, konacno, da si mozemo priustiti vrijeme za vjezbanje i ponavljanje pred kolokvije (zadnji tjedan gradiva ne bi trebao ulaziti u kolokvij, kao sto sam cula na uvodnom predavanju). Tak nesto smo okvirno pricali na analitickoj, al vidli bumo kak ce to funkcionirati. Uvijek mozemo nesto promijeniti (dobro, ne uvijek, al ove godine da Smile ).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:51 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="buba"]Da, a seminare drži asistent ili predavač? :-k[/quote]

Ako se nije nesto bitno promijenilo u definiciji seminara - studenti. :verycool:[/quote]
Eto, prošle godine mom smjeru (PMF) nije bilo obavezno slušati seminare, ali smjerovima s FO koji su slušali [i]Osnove fizike[/i] s nama je, pa znam od njih, da je te seminare držao naš asistent.

Ali koliko sam ja shvatila, to baš i nije bilo ovako interaktivno kao što će biti seminari koje ćemo imati iz [i]Analitičke geometrije[/i] kod Martineb i drugih kolegija. :-|

BTW, zašto imamo seminare iz [i]Uvoda u matematiku[/i] i [i]Analitičke geometrije[/i], a nemamo iz [i]Elementarne geometrije[/i]? :-k
vsego (napisa):
buba (napisa):

Ako se nije nesto bitno promijenilo u definiciji seminara - studenti. Very cool

Eto, prošle godine mom smjeru (PMF) nije bilo obavezno slušati seminare, ali smjerovima s FO koji su slušali Osnove fizike s nama je, pa znam od njih, da je te seminare držao naš asistent.

Ali koliko sam ja shvatila, to baš i nije bilo ovako interaktivno kao što će biti seminari koje ćemo imati iz Analitičke geometrije kod Martineb i drugih kolegija. Neutral

BTW, zašto imamo seminare iz Uvoda u matematiku i Analitičke geometrije, a nemamo iz Elementarne geometrije? Think

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:59 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:neznam:
Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 20:32 sub, 1. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Eto, prošle godine mom smjeru (PMF) nije bilo obavezno slušati seminare, ali smjerovima s FO koji su slušali [i]Osnove fizike[/i] s nama je, pa znam od njih, da je te seminare držao naš asistent.[/quote]

dan nažalost to su valjda jedini seminari koje drži asistent, tj. uopće nisu seminari već se samo tako zovu. npr. seminar iz OF1 se koristi za uvod u matematiku koja će ti trebati u OF (vrlo korisno, ali nije seminar i ne bi se onda tako trebalo zvati). mislim da u bilo kojem drugom slučaju nije tako, već sam držiš neko predavanje pred ostatkom ljudi.
buba (napisa):
Eto, prošle godine mom smjeru (PMF) nije bilo obavezno slušati seminare, ali smjerovima s FO koji su slušali Osnove fizike s nama je, pa znam od njih, da je te seminare držao naš asistent.

dan nažalost to su valjda jedini seminari koje drži asistent, tj. uopće nisu seminari već se samo tako zovu. npr. seminar iz OF1 se koristi za uvod u matematiku koja će ti trebati u OF (vrlo korisno, ali nije seminar i ne bi se onda tako trebalo zvati). mislim da u bilo kojem drugom slučaju nije tako, već sam držiš neko predavanje pred ostatkom ljudi.

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:43 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam ja pratila do toga je doslo tako da se prvo smanjila satnica vjezbi, pa su se onda neki ljudi bunili, pa je onda receno "evo onda jos sati vjezbi, ali ne da vi samo ispricate jos gradiva nego da onda u tim dodatnim satima stvarno studenti izlaze na plocu i nesto rjesavaju". Pa je onda tek poslje smisljan naziv "seminar" za to :)
Koliko sam ja pratila do toga je doslo tako da se prvo smanjila satnica vjezbi, pa su se onda neki ljudi bunili, pa je onda receno "evo onda jos sati vjezbi, ali ne da vi samo ispricate jos gradiva nego da onda u tim dodatnim satima stvarno studenti izlaze na plocu i nesto rjesavaju". Pa je onda tek poslje smisljan naziv "seminar" za to Smile

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:25 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="buba"]Znači ja ću imat nekog lijevog. :lol:
Ma super. :([/quote]

:ccc:[/quote]
Lijevo od Martineb. :D

Tj. neki asistenti za koje sam ja sada prvi puta čula: Marcela Hanzer i Ivo Beroš? :shock:
vsego (napisa):
buba (napisa):
Ma super. Sad

Ccc.... Sram te bilo...

Lijevo od Martineb. Very Happy

Tj. neki asistenti za koje sam ja sada prvi puta čula: Marcela Hanzer i Ivo Beroš? Shocked

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:03 ned, 2. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To su asistenti s bitno vise predavackog iskustva od martineb. :D
Imala sam neke vjezbe kod njih (mislim po dva semestra kod svakog-Uvod u racunarstvo i Numericku matematiku kod Ive Berosa, a Diferencijalnu geometriju kod Marcele Hanzer), i oboje su izvrsni predavaci. Nas je u prvom prvom tjednu faksa na Uvodu u racunarstvo osobito razveselilo kad smo vidjeli da Ivo Beros ima nausnicu, jer je to nekak impliciralo da je "kul", tj. da ima zivot izvan faksa a to te jako razveseli kad... Ne znam, nekak nas je to jako veselilo na prvoj godini. Sad sam se tek toga sjetila.
Moram mu to ispricat :)

Njihovu politicku orijentaciju ne zelim pogadati (ako je to ono sto si mislila sa "lijevo od martineb" :wink: )
To su asistenti s bitno vise predavackog iskustva od martineb. Very Happy
Imala sam neke vjezbe kod njih (mislim po dva semestra kod svakog-Uvod u racunarstvo i Numericku matematiku kod Ive Berosa, a Diferencijalnu geometriju kod Marcele Hanzer), i oboje su izvrsni predavaci. Nas je u prvom prvom tjednu faksa na Uvodu u racunarstvo osobito razveselilo kad smo vidjeli da Ivo Beros ima nausnicu, jer je to nekak impliciralo da je "kul", tj. da ima zivot izvan faksa a to te jako razveseli kad... Ne znam, nekak nas je to jako veselilo na prvoj godini. Sad sam se tek toga sjetila.
Moram mu to ispricat Smile

Njihovu politicku orijentaciju ne zelim pogadati (ako je to ono sto si mislila sa "lijevo od martineb" Wink )

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:33 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]To su asistenti s bitno vise predavackog iskustva od martineb. :D[/quote]
Znači starija ekipa od tebe, Matije, Maje Karage, vsege itd.? :D

[quote="Martinab"]Njihovu politicku orijentaciju ne zelim pogadati (ako je to ono sto si mislila sa "lijevo od martineb" :wink: )[/quote]
:lol: Ne kužim se ja baš preveć u politiku, pa ono. :wink:

(A niti znam tvoju političku orijentaciju. :wink:)
Martinab (napisa):
To su asistenti s bitno vise predavackog iskustva od martineb. Very Happy

Znači starija ekipa od tebe, Matije, Maje Karage, vsege itd.? Very Happy

Martinab (napisa):
Njihovu politicku orijentaciju ne zelim pogadati (ako je to ono sto si mislila sa "lijevo od martineb" Wink )

Laughing Ne kužim se ja baš preveć u politiku, pa ono. Wink

(A niti znam tvoju političku orijentaciju. Wink)

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 2:09 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj Buba necu ti sad tu sortirat ljude po dobi! Uostalom neki od navedenih su dame pa je to nepristojno pitat.
Al Matija, Maja, Vsego i ja nismo ista generacija, znas? :)
Joj Buba necu ti sad tu sortirat ljude po dobi! Uostalom neki od navedenih su dame pa je to nepristojno pitat.
Al Matija, Maja, Vsego i ja nismo ista generacija, znas? Smile

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:45 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Al Matija, Maja, Vsego i ja nismo ista generacija, znas? :)[/quote]
Ali niti jedan od vas 100% nema preko 30. 8)
Martinab (napisa):
Al Matija, Maja, Vsego i ja nismo ista generacija, znas? Smile

Ali niti jedan od vas 100% nema preko 30. Cool

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:40 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cuj, kolko ja kuzim, ljudi ne daju meni i Maji ZAJEDNO 30... :shock:
Cuj, kolko ja kuzim, ljudi ne daju meni i Maji ZAJEDNO 30... Shocked

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 18:12 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Cuj, kolko ja kuzim, ljudi ne daju meni i Maji ZAJEDNO 30... :shock:[/quote]

pa tko bi vam i dao vise kad izgledate kako izgledate :o) :wink:
Martinab (napisa):

pa tko bi vam i dao vise kad izgledate kako izgledate Big nose Wink

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:48 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Cuj, kolko ja kuzim, ljudi ne daju meni i Maji ZAJEDNO 30... :shock:[/quote]
Ja znam sa Majinog weba koliko ona ima godina, pa ti ovo gore ne važi. :PP

A ti si prekrasna osoba koliko god da imaš godina. :rose:
Martinab (napisa):

Ja znam sa Majinog weba koliko ona ima godina, pa ti ovo gore ne važi. Weeee-heeee!!!

A ti si prekrasna osoba koliko god da imaš godina. Imam nesto za tebe

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:23 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Daj Buba nemoj mi se upucavat :oops: Jos i s cvijecem!!

A Nesi je ljubomorna jer bi i ona u klub <16 )-PP

Btw ljudi... Ova rasprava je totalno skrenula... ne mislim da je za prosjecng posjetiteljg "Analiticke geometrije" ovo bitno!
Daj Buba nemoj mi se upucavat Embarassed Jos i s cvijecem!!

A Nesi je ljubomorna jer bi i ona u klub <16 Hehehe...

Btw ljudi... Ova rasprava je totalno skrenula... ne mislim da je za prosjecng posjetiteljg "Analiticke geometrije" ovo bitno!

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:39 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Daj Buba nemoj mi se upucavat :oops: Jos i s cvijecem!![/quote]
Da, drito se javno upucavam. :lol:

Samo sam rekla kaj mislim. :roll:

[quote="Martinab"]Btw ljudi... Ova rasprava je totalno skrenula... ne mislim da je za prosjecng posjetiteljg "Analiticke geometrije" ovo bitno![/quote]
Mislim da će nas "striček" vsego kazniti za ovaj :OT: čim nas netko prijavi preko onog uskličnika. :D

Sorry everybody. :oops:
Martinab (napisa):
Daj Buba nemoj mi se upucavat Embarassed Jos i s cvijecem!!

Da, drito se javno upucavam. Laughing

Samo sam rekla kaj mislim. Rolling Eyes

Martinab (napisa):

Mislim da će nas "striček" vsego kazniti za ovaj Off-topic čim nas netko prijavi preko onog uskličnika. Very Happy

Sorry everybody. Embarassed

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 0:27 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hocemo se same prijavit da smanjimo kaznu? :P
Hocemo se same prijavit da smanjimo kaznu? Razz

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:49 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Svrha topica je ispunjena, pa nije neka steta. :blista:

2. Tko sam ja da se isprijecim Višem Cilju, kao sto je Ljubav? :inlove:

:angelgreen:
1. Svrha topica je ispunjena, pa nije neka steta. Reklamiram neku zubnu pastu

2. Tko sam ja da se isprijecim Višem Cilju, kao sto je Ljubav? In love

Dobra strana Mr Greena

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum