Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Martinab Moderator
|
Postano: 22:17 uto, 11. 10. 2005 Naslov: Sketchpad |
|
|
Odnjela sam kopiju one knjige koja sadrzi User's Guide, Reference Manual i 101 Project Ideas o programu Geometer's Sketchpad u 102 (mozete ju naci na jednoj od polica uz prozor). Koristite je, nosite u praktikume, citajte, listajte, kopirajte... Samo molim da je nakon upotrebe vratite na mjesto. Ne za mene nego za druge studente (ja svoju imam :D )
Sa podjelom zadataka u Sketchpadu cu zapoceti cim zavrsimo geometrijske konstrukcije na vjezbama, tj. za otprilike 2 tjedna.
Odnjela sam kopiju one knjige koja sadrzi User's Guide, Reference Manual i 101 Project Ideas o programu Geometer's Sketchpad u 102 (mozete ju naci na jednoj od polica uz prozor). Koristite je, nosite u praktikume, citajte, listajte, kopirajte... Samo molim da je nakon upotrebe vratite na mjesto. Ne za mene nego za druge studente (ja svoju imam )
Sa podjelom zadataka u Sketchpadu cu zapoceti cim zavrsimo geometrijske konstrukcije na vjezbama, tj. za otprilike 2 tjedna.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 9:18 sri, 12. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Nisam ja nikad cula takvu ideju :)
Anyway, slobodno odnesite to u tu ili neku drugu kopiraonu... Ja to eventualno mogu odnjeti u ovu na faksu, jer tu mogu besplatno kopirati neke razumne kolicine materijala za nastavu. U neku kopiraonu izvan faksa sigurno necu nositi. Razmislila sam da ostavim i tu, ali sam zakljucila da ce se izgubiti u roku od 12 sati i sve ce biti uzalud.
Ja zapravo mislim da si to ne trebate kopirati. Uzmete si knjigu, i prvih sat vremena listate po njoj i istovremeno crtkate nesto na kompu, a onda pustite knjigu i igrajte se sami sa helpom i onim izbornicima. Lagan je to program, i sve je jako prirodno... Nemojte trosit novce :)
Nisam ja nikad cula takvu ideju
Anyway, slobodno odnesite to u tu ili neku drugu kopiraonu... Ja to eventualno mogu odnjeti u ovu na faksu, jer tu mogu besplatno kopirati neke razumne kolicine materijala za nastavu. U neku kopiraonu izvan faksa sigurno necu nositi. Razmislila sam da ostavim i tu, ali sam zakljucila da ce se izgubiti u roku od 12 sati i sve ce biti uzalud.
Ja zapravo mislim da si to ne trebate kopirati. Uzmete si knjigu, i prvih sat vremena listate po njoj i istovremeno crtkate nesto na kompu, a onda pustite knjigu i igrajte se sami sa helpom i onim izbornicima. Lagan je to program, i sve je jako prirodno... Nemojte trosit novce
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|