Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pohvala za referadu

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 21:05 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Pohvala za referadu Citirajte i odgovorite

neki su se zalili na tete u referadi ali ja ih moram pohvaliti.
Mozda nije jako znacajno,
jucer sam bila u referadi (oko 14:30 i primili su me!!!) i predala sam potvrdu da zivim u stud. domu radi povecanja prava na iksici, oko sest sam bila u menzi i iznos na iksici mi je vec bio povecan! pa nek neko kaze da nisu brze!
neki su se zalili na tete u referadi ali ja ih moram pohvaliti.
Mozda nije jako znacajno,
jucer sam bila u referadi (oko 14:30 i primili su me!!!) i predala sam potvrdu da zivim u stud. domu radi povecanja prava na iksici, oko sest sam bila u menzi i iznos na iksici mi je vec bio povecan! pa nek neko kaze da nisu brze!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 23:16 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zasto to onda ne napravis dalje na ovom linku
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5162&highlight=balkanizam
a zasto to onda ne napravis dalje na ovom linku
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5162&highlight=balkanizam

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 16:10 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oni sto su pali godinu jel se mora nositi u referadu dokument o mjestu prebivalista??
Sada mi je to palo na pame, lani sam upisala 1.godinu pala ju i sve ostale papire dala (NISAM IZ ZG-a) jel sam trebala dati i potvrdu o prebivalistu,nitko mi to nije spomenuo?
Oni sto su pali godinu jel se mora nositi u referadu dokument o mjestu prebivalista??
Sada mi je to palo na pame, lani sam upisala 1.godinu pala ju i sve ostale papire dala (NISAM IZ ZG-a) jel sam trebala dati i potvrdu o prebivalistu,nitko mi to nije spomenuo?

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 17:25 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ovo je mozda malo :OT: ali informacija je korisna, vezana je uz indekse, tj. sljedece dane rade indekse koji su predani 29.09.2005., meni su rekle tete sa referade, da ce u ponedjeljak biti gotovi sa 29.09.
evo ovo je mozda malo Off-topic ali informacija je korisna, vezana je uz indekse, tj. sljedece dane rade indekse koji su predani 29.09.2005., meni su rekle tete sa referade, da ce u ponedjeljak biti gotovi sa 29.09.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:22 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"](...) sljedece dane rade indekse koji su predani 29.09.2005., meni su rekle tete sa referade, da ce u ponedjeljak biti gotovi sa 29.09.[/quote]
Odlično! :thumbup:

A koliko dugo to onda obrađuju od jednog datuma? :-k

Ja sam sve to svoje predala 30.09. :D
filipnet (napisa):
(...) sljedece dane rade indekse koji su predani 29.09.2005., meni su rekle tete sa referade, da ce u ponedjeljak biti gotovi sa 29.09.

Odlično! Thumb up!

A koliko dugo to onda obrađuju od jednog datuma? Think

Ja sam sve to svoje predala 30.09. Very Happy

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 21:20 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]
A koliko dugo to onda obrađuju od jednog datuma? :-k

Ja sam sve to svoje predala 30.09. :D[/quote]
Stvarno ti nebi znao reci. Jer kak se sve vise blizio rok za predaju papira, mozemo pretpostaviti da je svakim danom predano puno vise indeksa nego prethodni dan, a valjda ce biti gotovi do petka za 30.09. Nagadam! stvarno neznam!
buba (napisa):

A koliko dugo to onda obrađuju od jednog datuma? Think

Ja sam sve to svoje predala 30.09. Very Happy

Stvarno ti nebi znao reci. Jer kak se sve vise blizio rok za predaju papira, mozemo pretpostaviti da je svakim danom predano puno vise indeksa nego prethodni dan, a valjda ce biti gotovi do petka za 30.09. Nagadam! stvarno neznam!

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 23:11 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni,a i ostalima koji su pitali u referadi receno je za otprilike tri tjedna od dana predaje,tak da mislim da se po tome mozes ravnati :?
meni,a i ostalima koji su pitali u referadi receno je za otprilike tri tjedna od dana predaje,tak da mislim da se po tome mozes ravnati Confused

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:15 čet, 13. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iako bi to onda po mojoj računici zaista i bio u pitanju slj. tjedan, nisam baš sasvim sigurna. :-|

Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. :D

Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom :wink:) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. :(
Iako bi to onda po mojoj računici zaista i bio u pitanju slj. tjedan, nisam baš sasvim sigurna. Neutral

Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. Very Happy

Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom Wink) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. Sad

[Vrh]
ta2a
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 17:09 sri, 2. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

iako su tete u referadi stvarno jako simpatične, činjenica je da ja još nisam upisana na fax (kao i dosta ljudi koje znam), a u ponedjeljak je (vjerujem ne samo meni) istekao pokaz koji ne mogu napraviti dok me ne upišu kao ni produžit zdravstveno. a dečkima treba još i potvrda za vojsku... pa se stoga toplo nadam da će tete u referadi to malo požurit! :cheerleader:
iako su tete u referadi stvarno jako simpatične, činjenica je da ja još nisam upisana na fax (kao i dosta ljudi koje znam), a u ponedjeljak je (vjerujem ne samo meni) istekao pokaz koji ne mogu napraviti dok me ne upišu kao ni produžit zdravstveno. a dečkima treba još i potvrda za vojsku... pa se stoga toplo nadam da će tete u referadi to malo požurit! Cheer-leader

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:40 sri, 2. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prve godine kad je uveden ISVU se paralelno s upisima odvijalo i to ukucavanje studenata u bazu pa su indeksi bili gotovi UZASNO kasno. Ali onda je dekan nazvao ZET, i dogovorio da se studentima matematike omoguci dobivanje pokaza i bez indeksa (samo s iksicom i potvrdom). Probajte mozda to opet pitati... (dekana, ne tete iu ZETu, za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)
Prve godine kad je uveden ISVU se paralelno s upisima odvijalo i to ukucavanje studenata u bazu pa su indeksi bili gotovi UZASNO kasno. Ali onda je dekan nazvao ZET, i dogovorio da se studentima matematike omoguci dobivanje pokaza i bez indeksa (samo s iksicom i potvrdom). Probajte mozda to opet pitati... (dekana, ne tete iu ZETu, za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:33 sri, 2. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)[/quote]

Ali ne smijes napisati zbog pravila foruma :lol:
Martinab (napisa):
za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)

Ali ne smijes napisati zbog pravila foruma Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 14:48 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni su trazili index za pokaz,prosle godine! ma mene to ne brine, ak me uhvate dat cu im adresu faxa pa nek se tamo svadjaju!!! ja sam kupio markicu za ovaj mjesec,a onaj donji dio cu kad dobijem index!
meni su trazili index za pokaz,prosle godine! ma mene to ne brine, ak me uhvate dat cu im adresu faxa pa nek se tamo svadjaju!!! ja sam kupio markicu za ovaj mjesec,a onaj donji dio cu kad dobijem index!

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 18:00 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam danas izvadio pokaz....imam indeks al sam ga zaboravio..dakle imao sam samo iksicu i onu potvrdu.. i reko sam ženi da sam zaboravio indeks a ona je nešt progunđala da kaj ja tak dođem i na ispit bez indeksa..al pokaz mi je ipak dala :mrgreen:
ja sam danas izvadio pokaz....imam indeks al sam ga zaboravio..dakle imao sam samo iksicu i onu potvrdu.. i reko sam ženi da sam zaboravio indeks a ona je nešt progunđala da kaj ja tak dođem i na ispit bez indeksa..al pokaz mi je ipak dala Mr. Green

[Vrh]
frrr
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:06 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I ja danas izvadih pokaz (godisnji) i teta me nije ni trazila index, samo ixicu.
I ja danas izvadih pokaz (godisnji) i teta me nije ni trazila index, samo ixicu.

pandzic@math.hr
Gost

PostPostano: 21:00 pet, 4. 11. 2005    Naslov: zet Citirajte i odgovorite

Nazvao sam danas ZET-ovce, faksirao potvrdu kakva se moze dobiti
u referadi, i obecano mi je da ce se od sada takve potvrde priznavati.
Javite ako ima jos problema.
Hrpa indeksa u referadi je i dalje velika, svi skupa kasnimo, zao mi
je zbog toga. Izgleda da ne mozemo brze, nadam se da ipak ide prema
kraju.

Pozdrav,

Pavle Pandzic
v.d. dekana

[quote="Martinab"]Prve godine kad je uveden ISVU se paralelno s upisima odvijalo i to ukucavanje studenata u bazu pa su indeksi bili gotovi UZASNO kasno. Ali onda je dekan nazvao ZET, i dogovorio da se studentima matematike omoguci dobivanje pokaza i bez indeksa (samo s iksicom i potvrdom). Probajte mozda to opet pitati... (dekana, ne tete iu ZETu, za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)[/quote]
Nazvao sam danas ZET-ovce, faksirao potvrdu kakva se moze dobiti
u referadi, i obecano mi je da ce se od sada takve potvrde priznavati.
Javite ako ima jos problema.
Hrpa indeksa u referadi je i dalje velika, svi skupa kasnimo, zao mi
je zbog toga. Izgleda da ne mozemo brze, nadam se da ipak ide prema
kraju.

Pozdrav,

Pavle Pandzic
v.d. dekana

Martinab (napisa):

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:37 sub, 5. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:bananajoy: imamo dekana na forumu i informacije iz prve ruke :D

Velika dobrodoslica nasem v.d. dekanu na forum! Hvala sto ste rijesili problem a jos vise sto ste nas osobno izvijestili o tome, necemo se bunit ako Vam to pređe u naviku :)

@forumashi: kupite si u skriptarnici uvjerenje i za svrhu napišite "izdavanje pokaza ZETa, indeks je u referadi na obradi" i to je to.
Veeeeeliko veselje! imamo dekana na forumu i informacije iz prve ruke Very Happy

Velika dobrodoslica nasem v.d. dekanu na forum! Hvala sto ste rijesili problem a jos vise sto ste nas osobno izvijestili o tome, necemo se bunit ako Vam to pređe u naviku Smile

@forumashi: kupite si u skriptarnici uvjerenje i za svrhu napišite "izdavanje pokaza ZETa, indeks je u referadi na obradi" i to je to.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:22 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]@forumashi: kupite si u skriptarnici uvjerenje i za svrhu napišite "izdavanje pokaza ZETa, indeks je u referadi na obradi" i to je to.[/quote]
Kupite potvrdu, ali [u]nemojte[/u] sve sami ispunjavat, nego napišite samo one osnoven podatke, a svrhu i bla bla bla će vam napisati i žigirati teta u referadi. [size=8](Been there done that!)[/size]

S tom potvrdom i x-icom možete izvaditi pokaz anytime. :wink:

Ali bilo bi dobro da mi je index već gotov, pošto sam ga predala na obradu 30.09., a danas je 07.11. :roll:
koryanshea (napisa):

Kupite potvrdu, ali nemojte sve sami ispunjavat, nego napišite samo one osnoven podatke, a svrhu i bla bla bla će vam napisati i žigirati teta u referadi. (Been there done that!)

S tom potvrdom i x-icom možete izvaditi pokaz anytime. Wink

Ali bilo bi dobro da mi je index već gotov, pošto sam ga predala na obradu 30.09., a danas je 07.11. Rolling Eyes

[Vrh]
frrr
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:10 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa prosli tjedan su bili gotovi oni predani 4. i 5. 10.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:18 pon, 7. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="frrr"]Pa prosli tjedan su bili gotovi oni predani 4. i 5. 10.[/quote]
Da, ali ko pročitaš moj post iznad, skužit ćeš:

[quote="buba"]Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. :D

Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom :wink:) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. :([/quote]

:wink:
frrr (napisa):

Da, ali ko pročitaš moj post iznad, skužit ćeš:

buba (napisa):
Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. Very Happy

Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom Wink) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. Sad

Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum