Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:15 čet, 13. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Iako bi to onda po mojoj računici zaista i bio u pitanju slj. tjedan, nisam baš sasvim sigurna. :-|
Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. :D
Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom :wink:) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. :(
Iako bi to onda po mojoj računici zaista i bio u pitanju slj. tjedan, nisam baš sasvim sigurna.
Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman.
Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom ) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca.
|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
frrr Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pandzic@math.hr Gost
|
Postano: 21:00 pet, 4. 11. 2005 Naslov: zet |
|
|
Nazvao sam danas ZET-ovce, faksirao potvrdu kakva se moze dobiti
u referadi, i obecano mi je da ce se od sada takve potvrde priznavati.
Javite ako ima jos problema.
Hrpa indeksa u referadi je i dalje velika, svi skupa kasnimo, zao mi
je zbog toga. Izgleda da ne mozemo brze, nadam se da ipak ide prema
kraju.
Pozdrav,
Pavle Pandzic
v.d. dekana
[quote="Martinab"]Prve godine kad je uveden ISVU se paralelno s upisima odvijalo i to ukucavanje studenata u bazu pa su indeksi bili gotovi UZASNO kasno. Ali onda je dekan nazvao ZET, i dogovorio da se studentima matematike omoguci dobivanje pokaza i bez indeksa (samo s iksicom i potvrdom). Probajte mozda to opet pitati... (dekana, ne tete iu ZETu, za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci)[/quote]
Nazvao sam danas ZET-ovce, faksirao potvrdu kakva se moze dobiti
u referadi, i obecano mi je da ce se od sada takve potvrde priznavati.
Javite ako ima jos problema.
Hrpa indeksa u referadi je i dalje velika, svi skupa kasnimo, zao mi
je zbog toga. Izgleda da ne mozemo brze, nadam se da ipak ide prema
kraju.
Pozdrav,
Pavle Pandzic
v.d. dekana
Martinab (napisa): | Prve godine kad je uveden ISVU se paralelno s upisima odvijalo i to ukucavanje studenata u bazu pa su indeksi bili gotovi UZASNO kasno. Ali onda je dekan nazvao ZET, i dogovorio da se studentima matematike omoguci dobivanje pokaza i bez indeksa (samo s iksicom i potvrdom). Probajte mozda to opet pitati... (dekana, ne tete iu ZETu, za tete u ZETu vam odmah mogu reci sto ce vam reci) |
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:22 pon, 7. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]@forumashi: kupite si u skriptarnici uvjerenje i za svrhu napišite "izdavanje pokaza ZETa, indeks je u referadi na obradi" i to je to.[/quote]
Kupite potvrdu, ali [u]nemojte[/u] sve sami ispunjavat, nego napišite samo one osnoven podatke, a svrhu i bla bla bla će vam napisati i žigirati teta u referadi. [size=8](Been there done that!)[/size]
S tom potvrdom i x-icom možete izvaditi pokaz anytime. :wink:
Ali bilo bi dobro da mi je index već gotov, pošto sam ga predala na obradu 30.09., a danas je 07.11. :roll:
koryanshea (napisa): | @forumashi: kupite si u skriptarnici uvjerenje i za svrhu napišite "izdavanje pokaza ZETa, indeks je u referadi na obradi" i to je to. |
Kupite potvrdu, ali nemojte sve sami ispunjavat, nego napišite samo one osnoven podatke, a svrhu i bla bla bla će vam napisati i žigirati teta u referadi. (Been there done that!)
S tom potvrdom i x-icom možete izvaditi pokaz anytime.
Ali bilo bi dobro da mi je index već gotov, pošto sam ga predala na obradu 30.09., a danas je 07.11.
|
|
[Vrh] |
|
frrr Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:18 pon, 7. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="frrr"]Pa prosli tjedan su bili gotovi oni predani 4. i 5. 10.[/quote]
Da, ali ko pročitaš moj post iznad, skužit ćeš:
[quote="buba"]Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman. :D
Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom :wink:) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca. :([/quote]
:wink:
frrr (napisa): | Pa prosli tjedan su bili gotovi oni predani 4. i 5. 10. |
Da, ali ko pročitaš moj post iznad, skužit ćeš:
buba (napisa): | Danas je kolega koji je bio pitati u referadi je li mu odobrena molba, dobio odgovor, da se indexi ne "sređuju" samo po datumima, nego i po tome da li student upisuje višu godinu, da li je ponavljač ili da li je ponavljač koji će sada po Bolonji, jer naime svaki index nove vrste ima poseban tretman.
Tako svi vi koji ponavljate prvu godinu (skupa sa mnom ) i sada idete po Bolonji, zadnji dolazite na red po obradi podataka i indexi će vam biti gotovi tek negdje krajem mjeseca.  |
|
|
[Vrh] |
|
|