Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

demonstrature UUR 2005/06
WWW:
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 20:01 sri, 12. 10. 2005    Naslov: demonstrature UUR 2005/06 Citirajte i odgovorite

:wave:

ovdje ce se gomilati obilje informacija samo za vas, skupa sa razno raznim linkovima gdje mozete vidjeti koliko ste zadaca predali i sve slicne divote.... no, to ce svaki demos za sebe napisati, ja cu samo sada reci par uvodnih stvari...

[color=red]dakle, stvari koje trebate znati[/color]

[list][*]svakih 2-3 tjedna cete dobiti zadacu (no, toga ste vjerojatno vec svjesni :wink:) i zadace se NE rjesavaju niti unaprijed, niti unazad - znaci, za svaku zadacu postoji termin od kad do kad se moze rijesiti i predati
[*]linkovi na zadace i datumi objave[list][*]1. zadaca [url=http://web.math.hr/~karaga/uur.html]ovdje[/url] od 13.10.2005. pa cca 2 tjedna
[*]2. zadaca [url=http://web.math.hr/~karaga/uur.html]ovdje[/url] od 27.10.2005. pa cca 2 tjedna
[*] 3. zadaca [url=http://web.math.hr/~vsego/uur/uurdz3.html]ovdje[/url] od 10.11.2005. pa cca 2 tjedna, OSIM za predaju dodatnog zadatka gdje je rok u tjednu 14-18.11.2005., ovisno o terminu demonstratora
[*] 4. zadaca [i]<to be announced>[/i]
[*] 5. zadaca [i]<to be announced>[/i][/list:u]
[*] [color=red]od dana zadavanja zadace (uglavnom cetvrtkom) imate 2 tjedna za rijesiti i predati ju (mozda ovi prvi termini nisu bas bajno poslozeni, ali pogledajte obavezno sto vas demos kaze koji je deadline i gdje ga mozete naci i toga se pridrzavajte)[/color]
[*] prazne papire nemojte predavati, da bi dobili svoj + vase rjesenje mora imati nekog smisla i veze sa zadacom (i pokusajte cuvati sume :wink:)
[*] nije problem ako zadaca nije skroz tocna
[*] da bi ostvarili pravo na potpis bar za ovaj dio sto se zadace tice morate predati 4/5 zadaca (pod predajom zadaca se smatra zadaca kako je gore navedeno)
[*] zadacu pisete rukom, na papiru, potpisano (ne morate osobno predati ako ne mozete), te stedite sume i [color=red]pisite pregledno/citko[/color]
[*] studenti koji ponavljaju kolegij - obavezno se javite svom demosu da vas mozemo staviti na popis (mozete i napisati na prvu zadacu, da ne zaboravimo)
[*][color=green]za dodatni zadatak bodove ce dobivati SAMO oni koji imaju POTPUNO TOCAN zadatak (znaci, ono sto bi na pismenom/kolokviju dobilo 20/20 bodova), to ukljucuje i potpuno matematicki i algoritamski korektan te bez pogresaka (tipfeleri i slicne stvari)[/color]
[/list:u]

jedan prijedlog registriranim userima:
odscrollajte do kraja topica, i nadjite link [b]Watch this topic for replies[/b](ili njegov analogon na hrvatskom)i kliknite ga - tako vam se nece dogoditi da previdite neku obavijest koja bi mogla izroniti ovdje

jos malo ne-pravila, cisto da vas podsjetim...
demosi su tu zbog VAS :!:
- ako niste sigurni da li vam je zadaca dobra, ili znate da niste to bas znali rijesit - dodjite i pitajte....
- ako ne znate rijesit - dodjite i objasnit cemo vam, pa jos uvijek mozete rijesit.... :g: (naravno, dio sa objasnjavanjem ide prije deadlinea za predaju ako zelite predati tocnu zadacu :wink:)

ako imate bilo kakvih problema i nerazumijevanja gradiva (ne nuzno vezano uz zadacu) - dodjite i pitajte

moj savjet - nemojte odugovlaciti - dodjite cim vidite problem...
SAMO zadacu ste duzni predavati kod odredjenog demosa (i gledati vlastite greske) - za sve ostalo SVI smo vam na raspolaganju - iskoristite to ako vam treba....

recimo, jedan pametan nacin iskoristavanja demosa (ovo govorim u svoje ime, da me kolege ne bi :tup:) je da prije kolokvija (recimo tjedan prije) dodjete k meni i rijesite zadatke i pitate ako nesto nije jasno.... i provjerite koilko znate....

ok, sada o demosima.... :wink:

za grupu asistenta Igora Jelaske ([b]grupa A-F[/b]) je demos Marko Doko (na forumu mdoko [url=http://degiorgi.math.hr/forum/privmsg.php?mode=post&u=53][img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/lang_english/icon_pm.gif[/img][/url])
za grupu asistenta Vedrana Sege ([b]grupa R-Zh[/b]) je demos Gordan Orlic (na forumu Gordan [url=http://degiorgi.math.hr/forum/privmsg.php?mode=post&u=21][img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/lang_english/icon_pm.gif[/img][/url])
za grupe asistentice Maje Karage ([b]grupe G-K i L-P[/b]) je demosica Ines Simicic (na forumu Nesi [url=http://degiorgi.math.hr/forum/privmsg.php?mode=post&u=9][img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/lang_english/icon_pm.gif[/img][/url])

za dalje, citajte sljedece postove.... sretno :wave:

(ako sam stogod fulala, molim mjerodavne da me isprave)

edit dne 2005-10-16:
razne rasprave proizasle iz ovoga, a koje nisu od pretjerane vaznosti za same demonstrature (i offtopic su za ovaj topic) se nalaze [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5236]ovdje[/url]
edit dne 2005-10-20:
malo promijenjen izgled linkova koji vas vode do zadaca, nista revolucionarno, i stavljen datum od kada mozete naci zadacu na tom linku - nastojat cu zadrzati taj format nadalje
edit dne 2005-11-10:
stavljena opaska o zadacima za dodatne bodove te nesto kozmetickih prepravaka
napomena kolege Orlica o drugoj zadaci (cisto za arhiv) je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5315]ovdje[/url]
Wave

ovdje ce se gomilati obilje informacija samo za vas, skupa sa razno raznim linkovima gdje mozete vidjeti koliko ste zadaca predali i sve slicne divote.... no, to ce svaki demos za sebe napisati, ja cu samo sada reci par uvodnih stvari...

dakle, stvari koje trebate znati

• svakih 2-3 tjedna cete dobiti zadacu (no, toga ste vjerojatno vec svjesni Wink) i zadace se NE rjesavaju niti unaprijed, niti unazad - znaci, za svaku zadacu postoji termin od kad do kad se moze rijesiti i predati
  • linkovi na zadace i datumi objave
    • 1. zadaca ovdje od 13.10.2005. pa cca 2 tjedna
    • 2. zadaca ovdje od 27.10.2005. pa cca 2 tjedna
    • 3. zadaca ovdje od 10.11.2005. pa cca 2 tjedna, OSIM za predaju dodatnog zadatka gdje je rok u tjednu 14-18.11.2005., ovisno o terminu demonstratora
    • 4. zadaca <to be announced>
    • 5. zadaca <to be announced>

• od dana zadavanja zadace (uglavnom cetvrtkom) imate 2 tjedna za rijesiti i predati ju (mozda ovi prvi termini nisu bas bajno poslozeni, ali pogledajte obavezno sto vas demos kaze koji je deadline i gdje ga mozete naci i toga se pridrzavajte)
  • prazne papire nemojte predavati, da bi dobili svoj + vase rjesenje mora imati nekog smisla i veze sa zadacom (i pokusajte cuvati sume Wink)
  • nije problem ako zadaca nije skroz tocna
  • da bi ostvarili pravo na potpis bar za ovaj dio sto se zadace tice morate predati 4/5 zadaca (pod predajom zadaca se smatra zadaca kako je gore navedeno)
  • zadacu pisete rukom, na papiru, potpisano (ne morate osobno predati ako ne mozete), te stedite sume i pisite pregledno/citko
  • studenti koji ponavljaju kolegij - obavezno se javite svom demosu da vas mozemo staviti na popis (mozete i napisati na prvu zadacu, da ne zaboravimo)
  • za dodatni zadatak bodove ce dobivati SAMO oni koji imaju POTPUNO TOCAN zadatak (znaci, ono sto bi na pismenom/kolokviju dobilo 20/20 bodova), to ukljucuje i potpuno matematicki i algoritamski korektan te bez pogresaka (tipfeleri i slicne stvari)

jedan prijedlog registriranim userima:
odscrollajte do kraja topica, i nadjite link Watch this topic for replies(ili njegov analogon na hrvatskom)i kliknite ga - tako vam se nece dogoditi da previdite neku obavijest koja bi mogla izroniti ovdje

jos malo ne-pravila, cisto da vas podsjetim...
demosi su tu zbog VAS Exclamation
- ako niste sigurni da li vam je zadaca dobra, ili znate da niste to bas znali rijesit - dodjite i pitajte....
- ako ne znate rijesit - dodjite i objasnit cemo vam, pa jos uvijek mozete rijesit.... Mr. Green (naravno, dio sa objasnjavanjem ide prije deadlinea za predaju ako zelite predati tocnu zadacu Wink)

ako imate bilo kakvih problema i nerazumijevanja gradiva (ne nuzno vezano uz zadacu) - dodjite i pitajte

moj savjet - nemojte odugovlaciti - dodjite cim vidite problem...
SAMO zadacu ste duzni predavati kod odredjenog demosa (i gledati vlastite greske) - za sve ostalo SVI smo vam na raspolaganju - iskoristite to ako vam treba....

recimo, jedan pametan nacin iskoristavanja demosa (ovo govorim u svoje ime, da me kolege ne bi Tup!) je da prije kolokvija (recimo tjedan prije) dodjete k meni i rijesite zadatke i pitate ako nesto nije jasno.... i provjerite koilko znate....

ok, sada o demosima.... Wink

za grupu asistenta Igora Jelaske (grupa A-F) je demos Marko Doko (na forumu mdoko )
za grupu asistenta Vedrana Sege (grupa R-Zh) je demos Gordan Orlic (na forumu Gordan )
za grupe asistentice Maje Karage (grupe G-K i L-P) je demosica Ines Simicic (na forumu Nesi )

za dalje, citajte sljedece postove.... sretno Wave

(ako sam stogod fulala, molim mjerodavne da me isprave)

edit dne 2005-10-16:
razne rasprave proizasle iz ovoga, a koje nisu od pretjerane vaznosti za same demonstrature (i offtopic su za ovaj topic) se nalaze ovdje
edit dne 2005-10-20:
malo promijenjen izgled linkova koji vas vode do zadaca, nista revolucionarno, i stavljen datum od kada mozete naci zadacu na tom linku - nastojat cu zadrzati taj format nadalje
edit dne 2005-11-10:
stavljena opaska o zadacima za dodatne bodove te nesto kozmetickih prepravaka
napomena kolege Orlica o drugoj zadaci (cisto za arhiv) je ovdje

Zadnja promjena: Nesi; 4:49 čet, 10. 11. 2005; ukupno mijenjano 10 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 20:14 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, da otvorim sezonu :g:

[b][color=blue][size=18]grupe G-K i L-P[/size][/color][/b]

dakle, moja grupa za predaju zadaca su studenti asistentice Maje Karage, za demonstrature ste svi :)
[size=18][url=http://student.math.hr/~nesi/uur/]ovdje[/url][/size] [color=red]moje grupe mogu pogledati svoje stanje predanih zadaca, bonus bodova, rokove i termine za predaju zadaca[/color]
procitajte i dodatni text, a ne trazit samo linkove, jer je sve objasnjeno sto objasnjeno treba biti... :wink:

da me znate koliko-toliko prepoznati - ovako sam izgledala prilikom upisa [url=http://student.math.hr/~nesi/pics/ja.jpg]klik vamo[/url] i nisam se nesto posebno promijenila
odazivam se na Nesi i jedina sam na faxu koja ce se okrenuti na to (na Ines bi se mogao okrenuti jos poneko)
99% svog vremena i zivota sam u crnom i 60% vremena nosim pletenicu od kojih 60tak cm
ne grizem, ne vristim, ne pjevam, i kazu da dobro objasnjavam :g:
mislim da je ovo sasvim dovoljno za raspoznavanje :wink:

sluzbeni termini predaje zadaca su:
[b]UTORAK 16-20 u pr4[/b]
[b]CETVRTAK 16-20 pr4[/b]
(prvi kat, srednji od 3 windows praktikuma [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=36796#36796]vidi vamo kartu za snaci se, ako treba[/url])

u bilo kojem od tih termina mi mozete donijeti zadacu (dok god je to unutar deadline-a)
u bilo kojem od tih termina me mozete doci pitati skoro pa bilosta :g:

mozete me hvatati na hodniku (kao sto su neki vec poceli :klapklap:) i mozemo se dogovoriti skoro svasta (po pitanju demonstratura i slicnog)
teoretski mi mozete pokusati uvaliti zadacu na hodniku, ali vam to najvjerojatnije nece uspjeti :g:
za dobro vase zadace preporucam da to ne radite, jer nikad ne znam gdje ju u prolazu mogu zametnuti :wink: salim se, ali zbilja preporucam da zadacu predajete u praktikumima - prakticnije mi je, a i vama.... i u svakom slucaju ne zelim se nasetavati okolo sa hrpetinom papira, bolje da stoje na stolu i da ih uredno pospremim gdje vec treba :g:

ovdje mozete ocekivati i popise ljudi koji nisu predali do nekog dana, cisto kao reminder, i slicne stvari, ovisno o mom napadu inspiracije....

[color=blue]isto tako, molim studente (a jos cu i ponoviti prilikom predaje zadaca) da mi na zadacu napisete svoj e-mail (neki koji koristite)[/color]

[color=red]da, zaboravih napisati, probleme i nejasnoce oko zadataka, pogotovo oko dodatnog i neobaveznog zadatka rjesavam [b]NAKON[/b] roka za predaju zadace iz koje zadatak dolazi.... [/color]

eto, mislim da sam odgovorila na sve i svasta... ako jos imate pitanja - vrisnite :wink:

vidimo se u nekom od praktikuma :wave:

termini predaje zadaca:
[list][*]1. zadaca 13.10-3.11.
[*]2. zadaca 27.10-10.11.
[*]3. zadaca 10.11.-24.11., rok za predaju dodatnog zadataka je 17.11.

edit:
dne 2005-11-10
dodan link na sajt na pocetak, sredjen izgled termina za predaju, dodan rok za predaju trece zadace, i jos mozda koji kozmeticki zahvat
ok, da otvorim sezonu Mr. Green

grupe G-K i L-P

dakle, moja grupa za predaju zadaca su studenti asistentice Maje Karage, za demonstrature ste svi Smile
ovdje moje grupe mogu pogledati svoje stanje predanih zadaca, bonus bodova, rokove i termine za predaju zadaca
procitajte i dodatni text, a ne trazit samo linkove, jer je sve objasnjeno sto objasnjeno treba biti... Wink

da me znate koliko-toliko prepoznati - ovako sam izgledala prilikom upisa klik vamo i nisam se nesto posebno promijenila
odazivam se na Nesi i jedina sam na faxu koja ce se okrenuti na to (na Ines bi se mogao okrenuti jos poneko)
99% svog vremena i zivota sam u crnom i 60% vremena nosim pletenicu od kojih 60tak cm
ne grizem, ne vristim, ne pjevam, i kazu da dobro objasnjavam Mr. Green
mislim da je ovo sasvim dovoljno za raspoznavanje Wink

sluzbeni termini predaje zadaca su:
UTORAK 16-20 u pr4
CETVRTAK 16-20 pr4
(prvi kat, srednji od 3 windows praktikuma vidi vamo kartu za snaci se, ako treba)

u bilo kojem od tih termina mi mozete donijeti zadacu (dok god je to unutar deadline-a)
u bilo kojem od tih termina me mozete doci pitati skoro pa bilosta Mr. Green

mozete me hvatati na hodniku (kao sto su neki vec poceli Toooooo, majstoreeeee!) i mozemo se dogovoriti skoro svasta (po pitanju demonstratura i slicnog)
teoretski mi mozete pokusati uvaliti zadacu na hodniku, ali vam to najvjerojatnije nece uspjeti Mr. Green
za dobro vase zadace preporucam da to ne radite, jer nikad ne znam gdje ju u prolazu mogu zametnuti Wink salim se, ali zbilja preporucam da zadacu predajete u praktikumima - prakticnije mi je, a i vama.... i u svakom slucaju ne zelim se nasetavati okolo sa hrpetinom papira, bolje da stoje na stolu i da ih uredno pospremim gdje vec treba Mr. Green

ovdje mozete ocekivati i popise ljudi koji nisu predali do nekog dana, cisto kao reminder, i slicne stvari, ovisno o mom napadu inspiracije....

isto tako, molim studente (a jos cu i ponoviti prilikom predaje zadaca) da mi na zadacu napisete svoj e-mail (neki koji koristite)

da, zaboravih napisati, probleme i nejasnoce oko zadataka, pogotovo oko dodatnog i neobaveznog zadatka rjesavam NAKON roka za predaju zadace iz koje zadatak dolazi....

eto, mislim da sam odgovorila na sve i svasta... ako jos imate pitanja - vrisnite Wink

vidimo se u nekom od praktikuma Wave

termini predaje zadaca:
  • 1. zadaca 13.10-3.11.
  • 2. zadaca 27.10-10.11.
  • 3. zadaca 10.11.-24.11., rok za predaju dodatnog zadataka je 17.11.

edit:
dne 2005-11-10
dodan link na sajt na pocetak, sredjen izgled termina za predaju, dodan rok za predaju trece zadace, i jos mozda koji kozmeticki zahvat

Zadnja promjena: Nesi; 4:28 čet, 10. 11. 2005; ukupno mijenjano 6 put/a.
[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 12

PostPostano: 21:24 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svi dobri, odgovorni i savjesni brusoši su bili prisutni na vježbama kolege Šege aka vsego :weee: u utorak gdje su mogli i mene upoznati te saznati sve o domaćim zadaćama iz UURa. Za one koji nisu bili prisutni ili su sjedili na ušima ponavljam gradivo :ccc: :-)

1. Sve što je Nesi napisala je točno :-) Nemojte kasnit s predajom, pišite rukom zadaće i obavezno se potpišite! Vodite računa tko je vaš demos i imajte na umu da ako zadaću prepišete 5min prije predaje na koljenima u Tangenti odmažete samo sebi.
2. Zadaće možete predati u terminima demonstratura:
pon 9-10
sri 12-13
3. Uvijek me možete ulovit na hodniku i pitat što god treba. Nastojte ako je ikako moguće ne predavat mi zadaće na hodniku jerbo bi ih mogao zagubit
:whistle2:
4. Ako neznate neki zadatak iz zadaće slobodno pitajte na forumu. Definitivno vam ga nećemo riješit jer to nema smisla, ali sigurno ćemo pomoći

vidimo se :wink:
Svi dobri, odgovorni i savjesni brusoši su bili prisutni na vježbama kolege Šege aka vsego Weeeeeee!!!!!!!!!!! u utorak gdje su mogli i mene upoznati te saznati sve o domaćim zadaćama iz UURa. Za one koji nisu bili prisutni ili su sjedili na ušima ponavljam gradivo Ccc.... Sram te bilo... Smile

1. Sve što je Nesi napisala je točno Smile Nemojte kasnit s predajom, pišite rukom zadaće i obavezno se potpišite! Vodite računa tko je vaš demos i imajte na umu da ako zadaću prepišete 5min prije predaje na koljenima u Tangenti odmažete samo sebi.
2. Zadaće možete predati u terminima demonstratura:
pon 9-10
sri 12-13
3. Uvijek me možete ulovit na hodniku i pitat što god treba. Nastojte ako je ikako moguće ne predavat mi zadaće na hodniku jerbo bi ih mogao zagubit
Whistle
4. Ako neznate neki zadatak iz zadaće slobodno pitajte na forumu. Definitivno vam ga nećemo riješit jer to nema smisla, ali sigurno ćemo pomoći

vidimo se Wink

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 9:31 čet, 13. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim Bolonjezima, a posebno grupi [A-F]. Kao sto sam vec na jednom mjestu postao moja grupa moze sve obavijesti naci na [url]http://student.math.hr/~mdoko/uur.html[/url] tako da nema potrebe da sve informacije objavljujem tu, tek cu neke bitnije promjene i obavijesti objavljivati i ovdje.

Termin predaje zadaca je objavljen, pa kliknite na gornji link :wink:, a ukoliko vam iz nekog razloga taj termin ne odgovara javite mi [url=http://student.math.hr/~mdoko]mailom[/url] ili PM-om (preferiram mail), da dogovorimo neki drugi termin. Molim da se suzdrzite od dogovaranja posebnih termina samo zato sto vam se ne da ostajati u petak nakon predavanja jos nekoliko minuta na fakultetu.

Ako se zelite tih zadaca rijesiti ranije mozete ih predati u bilo koji petak u terminu demonstratura.

Mene takodjer mozete hvatati na hodniku, samo sto me bas i nema na faksu, tako da je pozeljnije da, ukoliko imate neka hitna pitanja, posaljete mail (ili PM) pa da dogovorimo neke izvanredne demonstrature.
Pozdrav svim Bolonjezima, a posebno grupi [A-F]. Kao sto sam vec na jednom mjestu postao moja grupa moze sve obavijesti naci na http://student.math.hr/~mdoko/uur.html tako da nema potrebe da sve informacije objavljujem tu, tek cu neke bitnije promjene i obavijesti objavljivati i ovdje.

Termin predaje zadaca je objavljen, pa kliknite na gornji link Wink, a ukoliko vam iz nekog razloga taj termin ne odgovara javite mi mailom ili PM-om (preferiram mail), da dogovorimo neki drugi termin. Molim da se suzdrzite od dogovaranja posebnih termina samo zato sto vam se ne da ostajati u petak nakon predavanja jos nekoliko minuta na fakultetu.

Ako se zelite tih zadaca rijesiti ranije mozete ih predati u bilo koji petak u terminu demonstratura.

Mene takodjer mozete hvatati na hodniku, samo sto me bas i nema na faksu, tako da je pozeljnije da, ukoliko imate neka hitna pitanja, posaljete mail (ili PM) pa da dogovorimo neke izvanredne demonstrature.

Zadnja promjena: mdoko; 10:39 pon, 14. 11. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 14:55 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadovoljstvo mi je objaviti da od sada imamo dogovorenu učionicu za predaju zadaća kako više ne bi bilo lovljenja po hodniku. Termin je i dalje isti (pon 9-10; sri 12-13), a učionica [b]001[/b].
Srijedom dakle samo ostanete 5min u prostoriji u kojoj ste slušali analizu 1 od 10-12 i riješimo zadaće za 5min. Ponedjeljkom vas molim da baš ne dolazite u 10.10 jer ja imam nastavu, a i drugim studentima treba učionica.
Zadovoljstvo mi je objaviti da od sada imamo dogovorenu učionicu za predaju zadaća kako više ne bi bilo lovljenja po hodniku. Termin je i dalje isti (pon 9-10; sri 12-13), a učionica 001.
Srijedom dakle samo ostanete 5min u prostoriji u kojoj ste slušali analizu 1 od 10-12 i riješimo zadaće za 5min. Ponedjeljkom vas molim da baš ne dolazite u 10.10 jer ja imam nastavu, a i drugim studentima treba učionica.

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 1:45 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako nisam u Zagrebu demonstrature za grupu [A-F] u petak 2005-11-05 nece biti odrzane. Ako netko ima kakvo hitno pitanje neka mi posalje mail ili PM (preferiram mail), pa cemo problem rijesiti mailom ili cu organizirati neke dodatne demonstrature pocetkom slijedeceg tjedna.

Thanks na razumjevanju.
Kako nisam u Zagrebu demonstrature za grupu [A-F] u petak 2005-11-05 nece biti odrzane. Ako netko ima kakvo hitno pitanje neka mi posalje mail ili PM (preferiram mail), pa cemo problem rijesiti mailom ili cu organizirati neke dodatne demonstrature pocetkom slijedeceg tjedna.

Thanks na razumjevanju.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 4:41 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

updatean prvi post sa nekim kozmetickim i tehnickim stvarima (rokovi i slicno), isticem najbitnije:

[color=red]za dodatni zadatak bodove ce dobivati SAMO oni koji imaju POTPUNO TOCAN zadatak (znaci, ono sto bi na pismenom/kolokviju dobilo 20/20 bodova), to ukljucuje i potpuno matematicki i algoritamski korektan te bez pogresaka (tipfeleri i slicne stvari) [/color]

rok za predaju trece zadace je cca dva tjedna OSIM za predaju dodatnog zadatka kojem je rok cca tjedan dana - u terminima demonstratura
updatean prvi post sa nekim kozmetickim i tehnickim stvarima (rokovi i slicno), isticem najbitnije:

za dodatni zadatak bodove ce dobivati SAMO oni koji imaju POTPUNO TOCAN zadatak (znaci, ono sto bi na pismenom/kolokviju dobilo 20/20 bodova), to ukljucuje i potpuno matematicki i algoritamski korektan te bez pogresaka (tipfeleri i slicne stvari)

rok za predaju trece zadace je cca dva tjedna OSIM za predaju dodatnog zadatka kojem je rok cca tjedan dana - u terminima demonstratura

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:03 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mojom greskom je na vebu pisalo da je rok za predaju druge zadace petak 18. studenog, a ne 11. studentog. To sam nazalost uocio tek danas, tako da cu organizirati dodatnu predaju zadaca u ponedjeljak 14. studenog u 14 sati (dakle nakon vjezbi iz elementarne). Kako ne znam koje su predavaonice slobodne nadjemo se ispred oglasne ploce.
Mojom greskom je na vebu pisalo da je rok za predaju druge zadace petak 18. studenog, a ne 11. studentog. To sam nazalost uocio tek danas, tako da cu organizirati dodatnu predaju zadaca u ponedjeljak 14. studenog u 14 sati (dakle nakon vjezbi iz elementarne). Kako ne znam koje su predavaonice slobodne nadjemo se ispred oglasne ploce.

Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 8 - 1

PostPostano: 23:26 sub, 12. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kod koga i kada cemo (grupa [A-F]) moci dobiti objasnjenje kriterija za dobivanje crnog/crvenog plusa? Postoji li mogucnost da se crveni plus ne dobije iako je 3. zadatak tocno rijesen?
Kod koga i kada cemo (grupa [A-F]) moci dobiti objasnjenje kriterija za dobivanje crnog/crvenog plusa? Postoji li mogucnost da se crveni plus ne dobije iako je 3. zadatak tocno rijesen?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 3:24 ned, 13. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Geliriell"]Kod koga i kada cemo (grupa [A-F]) moci dobiti objasnjenje kriterija za dobivanje crnog/crvenog plusa? Postoji li mogucnost da se crveni plus ne dobije iako je 3. zadatak tocno rijesen?[/quote]
Nisam ja dijelio crne i crvene pluseve. Demosi samo korektno rijesene(*) bonus zadatke proslijedjuju nadleznom asistentu koji onda obavijesti demose o tome kome ce taj zadatak biti bodovan a kome nece. Mojoj grupi se je kod prve zadace desilo da sam ja za neke zadatke zakljucio da su korektno rijeseni, a da kod asistentice Karage nisu dobili zeleno svjetlo. Iako pretpostavljam da znam u cemu je stvar ne bih sada ulazio u to.

Ukoliko netko smatra da je zakinut neka mi se javi na mail, pa cu ja na iduci termin demonstratura donijeti njenu/njegovu zadacu, pa cemo vidjeti u cemu je problem.

(*) Korektno rijesen nije isto sto i imati tocno rjesenje.

P.S. Za ovakva i slicna pitanja mozda je pogodnije koristiti mail ili PM. Takodjer je puno jednostavnije, ukoliko nekoga interesira po kojem kriteriju mislim proslijedjivati rjesenje nekog zadatka asistentima, to pitanje postaviti odmah na demonstraturama na kojima je zadnji rok za predaju tog bonus zadatka.
Geliriell (napisa):

Nisam ja dijelio crne i crvene pluseve. Demosi samo korektno rijesene(*) bonus zadatke proslijedjuju nadleznom asistentu koji onda obavijesti demose o tome kome ce taj zadatak biti bodovan a kome nece. Mojoj grupi se je kod prve zadace desilo da sam ja za neke zadatke zakljucio da su korektno rijeseni, a da kod asistentice Karage nisu dobili zeleno svjetlo. Iako pretpostavljam da znam u cemu je stvar ne bih sada ulazio u to.

Ukoliko netko smatra da je zakinut neka mi se javi na mail, pa cu ja na iduci termin demonstratura donijeti njenu/njegovu zadacu, pa cemo vidjeti u cemu je problem.

(*) Korektno rijesen nije isto sto i imati tocno rjesenje.

P.S. Za ovakva i slicna pitanja mozda je pogodnije koristiti mail ili PM. Takodjer je puno jednostavnije, ukoliko nekoga interesira po kojem kriteriju mislim proslijedjivati rjesenje nekog zadatka asistentima, to pitanje postaviti odmah na demonstraturama na kojima je zadnji rok za predaju tog bonus zadatka.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 2:50 uto, 15. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[list][*]molim da mi se jave sljedeci studenti, pozeljno jos ovaj tjedan:[list]
[*]Dino Luinović
[*]Sarah Metesi
[*]Bosiljka Mimica[/list:u]

[*]Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis (tj nisu predali nijednu od prve dvije zadace, a trebaju predati 4/5 zadaca)[list]
[*]Milan Hulenić
[*]Petar Jakubek
[*]Marina Jerković
[*]Bruno Jolić
[*]Dubravka Perić
[*]Marko Ptičar[/list:u]

[*]Studenti koji su na sljedecem popisu, ako zele ostvariti pravo na potpis (po gorenavedenom kriteriju) moraju predati sve preostale zadace na vrijeme (ukljucujuci trecu)[list]
[*]Igor Kovač
[*]Marko Kovačić
[*]Filip Krkač
[*]Dino Luinović
[*]Ivo Maržić
[*]Nikola Novota
[*]Dunja Lalić
[*]Hrvoje Kostelac
[*]Bosiljka Mimica[/list:u][/list:u]
  • molim da mi se jave sljedeci studenti, pozeljno jos ovaj tjedan:

• Dino Luinović
    • Sarah Metesi
    • Bosiljka Mimica

• Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis (tj nisu predali nijednu od prve dvije zadace, a trebaju predati 4/5 zadaca)

• Milan Hulenić
    • Petar Jakubek
    • Marina Jerković
    • Bruno Jolić
    • Dubravka Perić
    • Marko Ptičar

• Studenti koji su na sljedecem popisu, ako zele ostvariti pravo na potpis (po gorenavedenom kriteriju) moraju predati sve preostale zadace na vrijeme (ukljucujuci trecu)

• Igor Kovač
    • Marko Kovačić
    • Filip Krkač
    • Dino Luinović
    • Ivo Maržić
    • Nikola Novota
    • Dunja Lalić
    • Hrvoje Kostelac
    • Bosiljka Mimica

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 19:19 uto, 15. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis (tj nisu predali nijednu od prve dvije zadace, a trebaju predati 4/5 zadaca)
[list]Sertić Mile
Šaić Sanja
Šalković Darko
Šenjug Hana
Tolić Domagoj
Vulević Milena[/list:u]

[b]lista je updejtana ..... scroll down[/b]
Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis (tj nisu predali nijednu od prve dvije zadace, a trebaju predati 4/5 zadaca)
    Sertić Mile
    Šaić Sanja
    Šalković Darko
    Šenjug Hana
    Tolić Domagoj
    Vulević Milena

lista je updejtana ..... scroll down

Zadnja promjena: Gordan; 17:02 sri, 23. 11. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 23:51 sri, 16. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim navedene studente da mi se jave:
[list]
Marko Begic
Ana-Marija Bandic
Altea Baletic
Domagoj Bobinac
Kornelija Bojanic
Molim navedene studente da mi se jave:

Marko Begic
    Ana-Marija Bandic
    Altea Baletic
    Domagoj Bobinac
    Kornelija Bojanic

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:35 sub, 19. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim da mi se, vezano za 3. zadacu, sto prije jave slijedeci studenti:
[list]
[*]Dario El Assadi
[*]Djurdjica Blazevic
[*]Marijana Bozan
[*]Ivan Augustin
[*]Dubravka Bozic
Molim da mi se, vezano za 3. zadacu, sto prije jave slijedeci studenti:

• Dario El Assadi
  • Djurdjica Blazevic
  • Marijana Bozan
  • Ivan Augustin
  • Dubravka Bozic

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 4:53 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

predalo trecu zadacu i treci zadatak (2 cure nisu predale treci): 65

treci nije dobar: 24
zadacu prepisalo: 27 (41,5%)
treci tocan: 14

iskreno, nije mi jasno sto mislite da ste postigli prepisivajuci [b]obavezne[/b] zadatake?! :roll:

mislim da bi se trebali opako zapitati kako vi mislite proci kolegij, ako obavezne dijelove niste u stanju sami napraviti, vec idete prepisivati....
da, trebam il napomenuti da je u tih 23 zadace KRIV upravo obavezni dio koji je prepisan :blueshock:

inace, opaska svima koji su pisali u Ceu - kod se mora moci iskompajlirati.... ako to ne prolazi - zadatak je krivi.....

tablice izrone jednom.... kad-tad...

molim da mi se jave (do 24.11.):
Mia Nižić
Jurica Levatić
Jelena Kišić
Jelena Kovačić
Marija Pupić

[b]AKO ZELE BODOVE NA TRECEM ZADATKU[/b] javiti se asistentu Vedranu Segi [b]u terminu njegovih konzultacija[/b] najkasnije do 25.11.2005:
Ksenija Hodak
Vedrana Kezele

[color=red]opasne greske:[/color]
printf i scanf JESU JEDNA rijec
x i tockica u sredini txta NISU oznake za mnozenje
repeat until ne postoji niti u ovom pseudojeziku niti u Ceu
u Ceu ne postoji logicki operator =< niti <==
u for petlji MORAJU postojati ';' za razdvajanje tri osnovna dijela unutar zagrade, ',' sluzi necemu drugome
predalo trecu zadacu i treci zadatak (2 cure nisu predale treci): 65

treci nije dobar: 24
zadacu prepisalo: 27 (41,5%)
treci tocan: 14

iskreno, nije mi jasno sto mislite da ste postigli prepisivajuci obavezne zadatake?! Rolling Eyes

mislim da bi se trebali opako zapitati kako vi mislite proci kolegij, ako obavezne dijelove niste u stanju sami napraviti, vec idete prepisivati....
da, trebam il napomenuti da je u tih 23 zadace KRIV upravo obavezni dio koji je prepisan Disaster!!!

inace, opaska svima koji su pisali u Ceu - kod se mora moci iskompajlirati.... ako to ne prolazi - zadatak je krivi.....

tablice izrone jednom.... kad-tad...

molim da mi se jave (do 24.11.):
Mia Nižić
Jurica Levatić
Jelena Kišić
Jelena Kovačić
Marija Pupić

AKO ZELE BODOVE NA TRECEM ZADATKU javiti se asistentu Vedranu Segi u terminu njegovih konzultacija najkasnije do 25.11.2005:
Ksenija Hodak
Vedrana Kezele

opasne greske:
u Ceu ne postoji logicki operator =< niti ⇐
u for petlji MORAJU postojati ';' za razdvajanje tri osnovna dijela unutar zagrade, ',' sluzi necemu drugome

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 14:56 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]

[color=red]opasne greske:[/color]
u Ceu ne postoji logicki operator =< niti <==
u for petlji MORAJU postojati ';' za razdvajanje tri osnovna dijela unutar zagrade, ',' sluzi necemu drugome[/quote]
Za ekipu iz moje grupe koja je pisala u C-u:
Po ANSI i po C99 standardu povratni tip funkcije [b]main[/b] mora biti [b]int[/b]. Oni koji su pisali
[code:1]void main(){...}[/code:1] nece dobiti dodatne bodove.
Nesi (napisa):

opasne greske:
u Ceu ne postoji logicki operator =< niti ⇐

Za ekipu iz moje grupe koja je pisala u C-u:
Po ANSI i po C99 standardu povratni tip funkcije main mora biti int. Oni koji su pisali
Kod:
void main(){...}
nece dobiti dodatne bodove.

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 22:02 ned, 20. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne bi bilo da su ostale grupe superiornije od sada i grupa R-Ž ima on-line tablicu :cg:
http://student.math.hr/~gordan/uur.html

8)
Da ne bi bilo da su ostale grupe superiornije od sada i grupa R-Ž ima on-line tablicu Clapping Mr.Green
http://student.math.hr/~gordan/uur.html

Cool

shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

55 = 57 - 2

PostPostano: 12:38 pon, 21. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad se mogu ulagati zalbe za 1. i 2. zadacu (grupa [R-Z])

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:10 pon, 21. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shumi1"]Kad se mogu ulagati zalbe za 1. i 2. zadacu (grupa [R-Z])[/quote]

Zadacu dodjes pogledati u terminu demonstratura, kao i sve ostalo. 8)
shumi1 (napisa):

Zadacu dodjes pogledati u terminu demonstratura, kao i sve ostalo. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 17:00 sri, 23. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis
[list]Reinec Alessandro
Sever Ivan
Stojanović Marko
Šaić Sanja
Šalković Darko
Šenjug Hana
Šuvar Vedran
Tolić Domagoj
Troner Anita
Vila Martina
Vulević Milena[/list:u]
Studenti koji su na sljedecem popisu NISU udovoljili kriteriju za potpis
    Reinec Alessandro
    Sever Ivan
    Stojanović Marko
    Šaić Sanja
    Šalković Darko
    Šenjug Hana
    Šuvar Vedran
    Tolić Domagoj
    Troner Anita
    Vila Martina
    Vulević Milena

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum