Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
angel of hell Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
Postano: 20:48 pon, 17. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno :wink:[/quote]
Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce :wink: dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...:beba:
Gordan (napisa): | I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno  |
Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...
_________________  "When I was five, my uncle was decapitated by a watermelon."
--Dave
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:12 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno :wink:[/quote]
:2pivce: :ok:
@krcko: necu tak, onda cu se druzit samo sa iznimkama (koje potvrdjuju to glupo i jadno pravilo) i svima super :coolgreen:
Gordan (napisa): | I meni je bljak, kao i mnoge druge stvari vezane uz trudnoću i dizanje potomstva. Mislim jasno mi je da je glavna zadaća svake jedinke produženje vrste, ali dozvolit ću si luksuz i zaključit da ne moramo baš svi doprinositi čovječanstvu na taj način.
Nemojte me krivo shvatit, meni je sam proces razmnožavanje super stvar, ali volim da taj proces ne završi uspješno  |
@krcko: necu tak, onda cu se druzit samo sa iznimkama (koje potvrdjuju to glupo i jadno pravilo) i svima super
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 16:02 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="PIPboy"]Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce :wink: dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu...:beba:[/quote]
ne vidim zasto bi trebalo.....
1. dijete je skupo, jako skupo
2. pas je jeftiniji (ako bas moras imati nesto da ti se petlja medju noge dok nesto pokusavas napraviti i ne decko/cura nije opcija o kojoj pricam :wink:)
3. na svijetu ima vajlda vec 6 milijardi ljudi..... cemu gurati jos vise toga, ako nemas afiniteta
4. bolje ne imati dijete nego ga ne voljeti/zeljeti/ne moci mu pruziti sve sto treba i novcano, i psiholoski i roditeljski.....
5. trebalo bi uvesti dozvolu za djecu
ukratko, ako je netko stava da mu je pomisao imati vlastito dijete - fuj, to je njegov crtic koji mu se (at least) trenutno iz nekog razloga svidja....
i ja sam u tom crticu....
i do sada sam jedva nailazila na tu i tam kojeg klinca koji mi je ok, pa generalno sirim misljenje da ne podnosim djecu (sigurnije verzija ako NE zelite da vam utrpaju neko drecavo na cuvanje or smth :g:)
point - postoje razlozi ZA i razlozi PROTIV
svako ima svoje i svatko nek si ih vaze kak mu pase...
jedino sto smatram korektnim prema buducem djetetu, da ako se netko vec odluci na dijete, da se toga bas ne sjeti sa 50-60-70 godina...... jer organizam, barem zasada, ipak nije napravljen da se tada reproducira..... isto tako smatram korektnim da treba procijeniti da li dijete ima uvjete za zivot.... za zivot kak spada a ne da bolja opcija od zivota s roditeljima bude da je na cesti :roll:
no, da ne blebecem bezveze - svatko ima pravo reci sto misli i imati svoje stavove i ne vidim razloga da se neki nadju tome toliko cuditi..... pa to je uvrijezeno pravilo na ovom Forumu :wink:
PIPboy (napisa): | Naravno da svatko voli da se taj neuspjeli proces ponavljati sto vise moguce dok si mlad, ali onda dode vrijeme kada treba poceti razmisljati o potomstvu... |
ne vidim zasto bi trebalo.....
1. dijete je skupo, jako skupo
2. pas je jeftiniji (ako bas moras imati nesto da ti se petlja medju noge dok nesto pokusavas napraviti i ne decko/cura nije opcija o kojoj pricam )
3. na svijetu ima vajlda vec 6 milijardi ljudi..... cemu gurati jos vise toga, ako nemas afiniteta
4. bolje ne imati dijete nego ga ne voljeti/zeljeti/ne moci mu pruziti sve sto treba i novcano, i psiholoski i roditeljski.....
5. trebalo bi uvesti dozvolu za djecu
ukratko, ako je netko stava da mu je pomisao imati vlastito dijete - fuj, to je njegov crtic koji mu se (at least) trenutno iz nekog razloga svidja....
i ja sam u tom crticu....
i do sada sam jedva nailazila na tu i tam kojeg klinca koji mi je ok, pa generalno sirim misljenje da ne podnosim djecu (sigurnije verzija ako NE zelite da vam utrpaju neko drecavo na cuvanje or smth )
point - postoje razlozi ZA i razlozi PROTIV
svako ima svoje i svatko nek si ih vaze kak mu pase...
jedino sto smatram korektnim prema buducem djetetu, da ako se netko vec odluci na dijete, da se toga bas ne sjeti sa 50-60-70 godina...... jer organizam, barem zasada, ipak nije napravljen da se tada reproducira..... isto tako smatram korektnim da treba procijeniti da li dijete ima uvjete za zivot.... za zivot kak spada a ne da bolja opcija od zivota s roditeljima bude da je na cesti
no, da ne blebecem bezveze - svatko ima pravo reci sto misli i imati svoje stavove i ne vidim razloga da se neki nadju tome toliko cuditi..... pa to je uvrijezeno pravilo na ovom Forumu
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|